Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah öğle bir arada
2 dilim ekmekten yağsız kaşarlı tost
2 zeytin

akşam
1 tabak kıymalı yumurta
1 dilim ekmek

su 2 lt
spor henüz yok

destekelrınıze ıhtıyacım var sanırım.yeme ıstegıme engel olamıyorum.nıye bole oldum ben yaa tühh.ay kendımı ıyıce bı tokatlayıp kendımı kendıme getırmem lazım.şiii hooop noluyooo hacı demem lazım bugunu hayatımdan cıkarıp yok saymam lazım.ama ben bugun menumu yazmasam olurmukı :26:

olmaz yaz çabukkkk

juju olsaydı şöyle ''derdi başlarda çok az yedin vücudun kıtlığa girdi şimdi canın herşeyden istiyooo zamanında 3+3 yapsaydın her besini azar azar almış olcaktın böyle gözün dönmicekti ''
nitekim haklıda cnm msla ben meyve yemeyim 3 gün cnm fena ister yani onun gbi bişey işte

ama sen kendine getirirsin vücudunu geçen kavrmaları yedikten snra nasıl spor yaptın kendine geldin şimdide yaparsın aynı şeyiiiii motive edersin kendini
bak karnın flnda toplanmaya başlamış bunca kiloyuda sen verdinn devamınıda getirebilirsin hadi bi gayrett dahaaaa dalintoşşşşşşş

ısın garıbı sporda yapasım yok ama toparlamam lazım yedıklerımı yazacam ve cok fırca yıceme emın ım

Kendine geeeeel dalincigimmmm otur dusun bi.bak az kaldi yaz geliyor ne bilim ben kendi kndme diyorum ki ay 21 yasindayken etek sort giyemiceksem bidaha ne zaman giycem :) ne bilim dha rahat hareket edim teniste daha cok kosablim millet ay nasil kilo verdin yaaa desin bende bilmem kendi kendine gitti diyim giciklik yapim istiyorum ahaahaha

utana sıkıla menumu yazıyorum
sabah klasık kahvaltı
ara 1 paket bıskuvı

ogle karnıbahar yemegı 2 dılım beyaz ekmek 1 kase yogurt
ara 10 tane ekler(tanesi 300 kalori) 10 cm uzunlugundaydı

akşam fırında et garnıturlu 1 koca tabak ve 3 dılım beyaz ekmek
ara 3 ekler ve 1 bucuk paket bıskuvı meyve suyu :26::26::26::26::26::26::18::18::18::18:

aman allahım sen buyuksun bismillahh yarab ben ne etmısım böle püü bana utanmalıyım utanmalı

bırak herşeyi dinlen 2 günn kafanı temizle yeniden odaklan diyete pazartesi tekrar başla

haklısın be büşümm bnmde yas 25 bu yasımızda gıyınıp kusanamıcaksak 50 mızdemı gıyıcez sortları en cıtır zamanlarımızı sısmanmı gecırelım dogru soluyosun bende bılıncındeyımde ınanılmaz ıstahım acıldı anlamam sıze engel olamıyorum kendıme.3 gundur ıstahım acık engel oluyodum yemeyebılıodum 2 gundur ama bugun ıpler koptuu

ne diceğmi şaşırdım nutkum tutulduuu
kusmadan nasıl duruosun kız bunlardan snra olan olmuş artık tamam almışsın bütün tatlı tuzlu ekmek ihtiyaçlarnı bırak ahlanmayı kafa yormayı yarın yeniden başlaa şu menünüde yaz bi kağıda gözünün önüne koy bi yere daha z yemeni ve spor yapmanı sağlıcaktır

akşam yemegını ne ara yedınde snrasında ara yaptn aklım almıo
kız şaka fln yapmıon dmı :26:
nese dalintoşş sen dedıklermı yap olan olmuşş önümüzdeki maçlara bakcaz

Allah allaaaah acaba sekerin falan mi dusuyor en son ne zaman sekerli biseler yedin hatirliyomusun :) ?

evet gecen hafta cuma günü

sabah öğle bir arada
2 zeytin

akşam
1 tabak kıymalı yumurta
1 dilim ekmek

su 2 lt
spor henüz yok

bugün 2 öğün olmus tabı o kadar gec kalkarsan

:26::26::26::26::26:

aksam 4 bucuk gıbı yedım masadan kalktım 20 dkk olmadan bıde ara yaptım yok cnm saka deıl keske saka olsaydı dusunebılıomusun ben dalın ben yanı ben ben ben bunalrı yedım ben ya bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ühühühühühü utanmasam aglıcam yarabbı bu nasıl bı pısmanlık tobeler olsun bıdaha asla ama asla olmıcak bole bısey 10 tane ekelr neyy laaaaaann kusmadım ama kusmanktan beter oldum mıdem dehset agrıdı malum kuculdu mıdeler ve kusmamak ıcın zor tuttum kendımı ama cok fena agrıdı mıdem

vavvvvvvvvvvvvvvvv günün menüsü dalinimin menüsü. Ama varya çok yemişsin be dalin tatlı çok, ekmek çok 2,5 paket bisküvi 13 ekler sen daha geceye doğruda yersin ben olsam yerdim evde olacakta yemeyecem. Ben kaç gündür yaş pasta diye ölüyorum pastaları hep teğet geçiyorum. gerçekten iştah patlaması yaşıyorsun kendine gel dalin insan yedikçe yer bak. Silkelen toparlan ve bir daha olmasın. yarın tartı günü ona göre

menümü yazayım:
sabah:
haşlanmış 1 yumurtanın beyazı
yeşil çay
Ara:
küçük muz
öğle:
yarım kase mercimek çorbası
5 kaşık bulgur pilavı
ara
küçük muz
akşam
balık
taze sıkılmış portakal suyu
1 ince dilim ekmek

sıkma artık canını dalintoşş bak bidaha asla yemem diysn bu kdr yedim bıraz daha yesem bişey olmaz diye düşünseydin daha kötuydü

gzl cnm dengeli olms

Detokstan :26::26:

.

dalinim bunun tekbir açıklaması var :26::26: buradan uzak kalman, üzülerek diyorum ki sen motive olan ve deyim yerindeyse fikirleri dinleyip bunlarla enerji dolan birisin ve çok özür dileyerek gazı alamadın ve kendini yemeğe verdin :26: tühh çok yazık olmuyor tatlım, ne olur toparlan..lütfenn :26:

sabah öğle bir arada
2 zeytin

akşam
1 tabak kıymalı yumurta
1 dilim ekmek

su 2 lt
spor henüz yok

sporu bekliyoruz

kendine gel, haddini bill (semra kaynana)

burdan anlıyoruz ki, senin hala miden küçülmemiş, tatlım göbeğinde mi çatlamadı beee, 10 tane ekler 1 tanesi diyette değilken doyuruyordu beni :26::26: lütfen toparlan ve buradan, dizimizin dibinden ayrılma

.

Cuma öncesi son menüm

Sabah
1 domates
1 salatalık
1 k.k. peynir
5 yeşil zeytin

Ara
2 kayısı
1 kuru incir

Öğle
1 tost (kepek ekmeği ve yağsız)
4 yaprak marul

Ara
10 fındık
1 ceviz

Akşam
1 haşlanmış patatesi küp küp doğradım, kocaman bir kase salatayla buluşturdum..
(3 taze soğan, 1 salatalık, 1 domates, 1 tutam mor lahana, yarım havuç)

Ara: yok (tartı öncesi disiplin)
Su: içiyorum, biter rahatlıkla
Spor: 10 dk. açık hava yürüyüşü, 20 dk. eliptik, 100 mekik..

.

kızlar cok kotu oldum bı tıtreme geldıı battanıye kar etmedı esım geldı benı ole gorunce korktu adam atesım cıkmıs hemen dusa gırdım daha ıyım sımdı nasıl usuttum anlamadım.aksam yemegı hazırladım kendıme ayran corbası koymustum kızdı bana napıyosun sen adam gıbı ye yemegını dıye...

menumm

sabah
1 haslanmıs yumurta
bıraz peynır
bol yesıllık
1 dilim ekmek
sekersız cay

ogle
yarım kase ayran corbası

ara
1 muz

aksam
1 kase corba
1 dilim ekmek
bıraz peynır yesıllık

su:içiliyor
spor: yapmadım

Kesinlikle tek sebebi ayran çorbası tatlım :26: üzgünüm ama bence çok sağlıksız..zaten kilo veriyorsunuz..buna ne gerek varki :44:

Hem bundan dolayı vucut savunmaya geçebilir ve gıdaları depolayabilir, özetle detoks bitince kilo vermeniz zorlaşabilir :26:

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…