- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #83.641
destekelrınıze ıhtıyacım var sanırım.yeme ıstegıme engel olamıyorum.nıye bole oldum ben yaa tühh.ay kendımı ıyıce bı tokatlayıp kendımı kendıme getırmem lazım.şiii hooop noluyooo hacı demem lazım bugunu hayatımdan cıkarıp yok saymam lazım.ama ben bugun menumu yazmasam olurmukı :26:
olmaz yaz çabukkkk
juju olsaydı şöyle ''derdi başlarda çok az yedin vücudun kıtlığa girdi şimdi canın herşeyden istiyooo zamanında 3+3 yapsaydın her besini azar azar almış olcaktın böyle gözün dönmicekti ''
nitekim haklıda cnm msla ben meyve yemeyim 3 gün cnm fena ister yani onun gbi bişey işte
ama sen kendine getirirsin vücudunu geçen kavrmaları yedikten snra nasıl spor yaptın kendine geldin şimdide yaparsın aynı şeyiiiii motive edersin kendini
bak karnın flnda toplanmaya başlamış bunca kiloyuda sen verdinn devamınıda getirebilirsin hadi bi gayrett dahaaaa dalintoşşşşşşş
destekelrınıze ıhtıyacım var sanırım.yeme ıstegıme engel olamıyorum.nıye bole oldum ben yaa tühh.ay kendımı ıyıce bı tokatlayıp kendımı kendıme getırmem lazım.şiii hooop noluyooo hacı demem lazım bugunu hayatımdan cıkarıp yok saymam lazım.ama ben bugun menumu yazmasam olurmukı :26:
bırak herşeyi dinlen 2 günn kafanı temizle yeniden odaklan diyete pazartesi tekrar başlaısın garıbı sporda yapasım yok ama toparlamam lazım yedıklerımı yazacam ve cok fırca yıceme emın ım
Kendine geeeeel dalincigimmmm otur dusun bi.bak az kaldi yaz geliyor ne bilim ben kendi kndme diyorum ki ay 21 yasindayken etek sort giyemiceksem bidaha ne zaman giycem :) ne bilim dha rahat hareket edim teniste daha cok kosablim millet ay nasil kilo verdin yaaa desin bende bilmem kendi kendine gitti diyim giciklik yapim istiyorum ahaahaha
bırak herşeyi dinlen 2 günn kafanı temizle yeniden odaklan diyete pazartesi tekrar başla
utana sıkıla menumu yazıyorum
sabah klasık kahvaltı
ara 1 paket bıskuvı
ogle karnıbahar yemegı 2 dılım beyaz ekmek 1 kase yogurt
ara 10 tane ekler(tanesi 300 kalori) 10 cm uzunlugundaydı
akşam fırında et garnıturlu 1 koca tabak ve 3 dılım beyaz ekmek
ara 3 ekler ve 1 bucuk paket bıskuvı meyve suyu:26::26::26::26::26::26::18::18::18::18:
aman allahım sen buyuksun bismillahh yarab ben ne etmısım böle püü bana utanmalıyım utanmalı
Allah allaaaah acaba sekerin falan mi dusuyor en son ne zaman sekerli biseler yedin hatirliyomusun :) ?
sabah öğle bir arada
2 dilim ekmekten yağsız kaşarlı tost
2 zeytin
akşam
1 tabak kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
su 2 lt
spor henüz yok
sabah klasık kahvaltı
ara 1 paket bıskuvı
ara 3 ekler ve 1 bucuk paket bıskuvı meyve suyu:26::26::26::26::26::26::18::18::18::18:
aman allahım sen buyuksun bismillahh yarab ben ne etmısım böle püü bana utanmalıyım utanmalı
ne diceğmi şaşırdım nutkum tutulduuu
kusmadan nasıl duruosun kız bunlardan snra olan olmuş artık tamam almışsın bütün tatlı tuzlu ekmek ihtiyaçlarnı bırak ahlanmayı kafa yormayı yarın yeniden başlaa şu menünüde yaz bi kağıda gözünün önüne koy bi yere daha z yemeni ve spor yapmanı sağlıcaktır
akşam yemegını ne ara yedınde snrasında ara yaptn aklım almıo
kız şaka fln yapmıon dmı :26:
nese dalintoşş sen dedıklermı yap olan olmuşş önümüzdeki maçlara bakcaz
vavvvvvvvvvvvvvvvvutana sıkıla menumu yazıyorum
sabah klasık kahvaltı
ara 1 paket bıskuvı
aksam 4 bucuk gıbı yedım masadan kalktım 20 dkk olmadan bıde ara yaptım yok cnm saka deıl keske saka olsaydı dusunebılıomusun ben dalın ben yanı ben ben ben bunalrı yedım ben ya bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ühühühühühüutanmasam aglıcam yarabbı bu nasıl bı pısmanlık tobeler olsun bıdaha asla ama asla olmıcak bole bısey 10 tane ekelr neyy laaaaaann kusmadım ama kusmanktan beter oldum mıdem dehset agrıdı malum kuculdu mıdeler ve kusmamak ıcın zor tuttum kendımı ama cok fena agrıdı mıdem
menümü yazayım:
sabah:
haşlanmış 1 yumurtanın beyazı
yeşil çay
Ara:
küçük muz
öğle:
yarım kase mercimek çorbası
5 kaşık bulgur pilavı
ara
küçük muz
akşam
balık
taze sıkılmış portakal suyu
1 ince dilim ekmek
bende 2 gündür kendımı çok iyi hissetmıyorum acaba dıyet benı yormaya mı bbasladı:26::26::26: yanı enerjım cok düşük....açlıktan değil ama karnım tok neyden kaynaklıyor acaba?halsızlık baş dönmesı var hafif.....
kızlar yepyenı ve bomba gıbı bı gundemle geldım
sanırım ben dıyetı bırakma asamasındyaım.kendıme hakım olamıyorum devamlı yemek yemek ıstıyorum sabahtan berı yedıkelrımı bı duysanız varya benı kesersınız.noluyo bana anlamıyorum kızlarya bana noldugunu cozemıyoreum.sankı gızlıden gızlıye ıstah surubu ıcırıyolar bana hıc bole deıldım bılıyosunuz ıstahım yoktu yemek yemek ıcın .farkında olmadan dıyettenmı sıkıldım noldumbu hafta kesın vede kesın artı cıkıcam buna adım gıbı emınım.yedıkelrımı yazmaya utanıyorumm cok uzgunum.bana bısey dıyınde su halden kurtarın ebnı nolurrr
sabah öğle bir arada
2 dilim ekmekten yağsız kaşarlı tost
2 zeytin
akşam
1 tabak kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
su 2 lt
spor henüz yok
olmaz yaz çabukkkk
juju olsaydı şöyle ''derdi başlarda çok az yedin vücudun kıtlığa girdi şimdi canın herşeyden istiyooo zamanında 3+3 yapsaydın her besini azar azar almış olcaktın böyle gözün dönmicekti ''
nitekim haklıda cnm msla ben meyve yemeyim 3 gün cnm fena ister yani onun gbi bişey işte
ama sen kendine getirirsin vücudunu geçen kavrmaları yedikten snra nasıl spor yaptın kendine geldin şimdide yaparsın aynı şeyiiiii motive edersin kendini
bak karnın flnda toplanmaya başlamış bunca kiloyuda sen verdinn devamınıda getirebilirsin hadi bi gayrett dahaaaa dalintoşşşşşşş
sabah klasık kahvaltı
ara 1 paket bıskuvı
menümü yazayım:
sabah:
haşlanmış 1 yumurtanın beyazı
yeşil çay
Ara:
küçük muz
öğle:
yarım kase mercimek çorbası
5 kaşık bulgur pilavı
ara
küçük muz
akşam
balık
taze sıkılmış portakal suyu
1 ince dilim ekmek
kızlar cok kotu oldum bı tıtreme geldıı battanıye kar etmedı esım geldı benı ole gorunce korktu adam atesım cıkmıs hemen dusa gırdım daha ıyım sımdı nasıl usuttum anlamadım.aksam yemegı hazırladım kendıme ayran corbası koymustum kızdı bana napıyosun sen adam gıbı ye yemegını dıye...
menumm
sabah
1 haslanmıs yumurta
bıraz peynır
bol yesıllık
1 dilim ekmek
sekersız cay
ogle
yarım kase ayran corbası
ara
1 muz
aksam
1 kase corba
1 dilim ekmek
bıraz peynır yesıllık
su:içiliyor
spor: yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?