Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bolumun ne kac aldın gecen yıll??
cornim vermıs cevabı cicim nasılda bılır benı

yürü jujum her derde deva valla ben cildiyeye gittim ergenken sivilceler için ne alaka düşün doktor yürüyüş yap dedi

geçen bende grdüm bunu adam sevio ama şimdi plazmalar moda incecikk
ama cidden popoyu duvara fln vurmak eritiyomuş yağları ben vursam duvar çöker

ayyy hiçbir şeye çalısasım yokkkkkkk imdatttttttttttt

burdayım ben...

glisemik endeksi düşük yiyeceklerin listesini inceliyordum...

kredi kart özetim gelmiş onu inceliyordum

bi kaç kitap alacağım sistem hata veriyo spariş aşamasında onu çözmeye çalışıyordum

ne çok sorunun varmış bacım

bnde nete dalmışım öle sçma sapan bakınıp duruorm

hımmm herşey dozunda gzl lafını bir kez daha doğruluyorz sayın ceceliye ve corniye teşekkürü bir borç bilirim

Kesinlikle cicim, spor yapıyorum..ara arada buraya bakıyorum şekerler..birde evim şahaneyi izleyen varmı? kadın sağlıklı yaşam merkezinde halkla ilişkilerdeymiş..merkezin sahibinede baksanızaa

senı gidi seni gidi yarına bomba gibi gelıyorsun de mi sen

usuyorum ben ya yattım kaldım koltuga tv ızlıyorummmmmm

nıye üsüyon acaba:44::44::44:bende battanıyenın içinde kucagımda laptop karsımda tv.

günaydınnnnnnnnnn hatunlarrrr bugün 11de uyandım bide marifetmiş gbi söleyim dedimmm

dün akşam ne işkence çektim telden yazrken ama baktım gayette gzl yazmışım yaniiiii
aa kıskandımmm..bende uyumak istiyorum...

canmm çokk geçmiş olsunn

helalllllll :)))

senı gidi seni gidi yarına bomba gibi gelıyorsun de mi sen

nıye üsüyon acaba:44::44::44:bende battanıyenın içinde kucagımda laptop karsımda tv.

Offff çok merak ediyorum yarını, ama bu hafta geçen haftaki kadar zorlanmadım..Geçen hafta aç kurt gibiydim, herşeye saldırıyordum

Canım ayran detoksu çok üşütüyor, belki bana öyle gelmiştir ama ben donmuştum, gerçi Sevda'da benden beterdi :18::18:

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…