Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay canim benim ben cok severim bakimli tirnagi. sey yapiyorlarmi sizin orda manikürde? hani bir jöle sürüp sekle sokuyorlar tirnagi. o jölede belli bir isigin altinda kuruyor .yapiliyormu böyle birsey?
bunu takma tirnaklada yapiyorlar ama jöle daha güzel oluyor.
ben aslinda sekilli bakimli gercek tirnak severim ama tirnaklar zayifsa uzamiyorsa jöle iyi bir alternatif.
benim kizlarin hepsi yaptirdi. ama benimkiler gercek. bende resim cekeyim bari becerebilirsem

Babaanne ben miyim ee tabi arsaln gibi oğlan büyütüyoruz demii. annem bak olmaz önce sen olacaksın babaanne sonra ben arada kallisle zenanda anneanne olurlar oh ohh biz altın kızlar olarak yaşlanırızz:)) ayy ne güzel hayaalalkisalkisalkis

aaa:1shok: kallisim se demi tırnak yiyodun ben ilkokul 3 de başlamış üniversiteye gidene kadar yedim ama nasıl imrenirdim uzun tırnaklara sonra ünivrsiteye başaldığımda çok utandım boıraktım:)) tıss kallis gittikçe daha çok inanaıyorum senle çok benzediğimize Şeniz

zenanım gelmiş gözümün çiçeği hoş gelidn

kokoslar basladilar gene sac tirnak diye bende istiyom bana nee yaaaa burda bir ikikere kufore gittim kadin cay kahve istiyomusun dedi bende hayir dedim kadin manikur pedikur istiyomusun dedi bende hayir dedim sacimi kestiler brosing istiyomusun dediler bende hayir dedim
simdi gideyim hepsine viy viy diycemm oda para yok gidemiyom nolcak bende yazin bizim koydeki sabis e gideem bari

kiz ben niye hepsine nooo dedim biliyomusunuz onlara ekstra para vercem zannediyodum oysa hepsi bedavaymis cok kiziyom kendime yaaaaa
ayrica bende buyuk kizi bu yaz isteyen olursa nisan takem baride 2 ciye mehalime sozverdik ona sira gelsin o acele ediyo madem bitirelim si isi deeemiii aradan kalksin hepsi bende olaam anannebariii

:roflol::roflol::roflol::roflol: ayy vi vi vi dicekmiş yerim senin oo vii diyen dilleriniŞeniz

köydeki sabişe gidermiş zenan yıktın gene beni yaaa a.s.

hee annem golden girls süper olur yaa bak sen sofia ben blanş neydi yaff diğerlerinin adıı unuttum :)) ayy ben gülmekten yıkılıyorum şuanda :roflol::roflol:
zenanlada dünür olacaz oh ohhh:)

det zenan:mymeka: sokma kizin aklina öyle seyler. cocuk cocuklugunu yasasin. okulunu tahsilini meslegini yapsin. sen anneanne olacaksin diye kizi evlendirecekmis bu yasta tövbeeeeeee. cok istiyorsan kendin dogur. zaten istiyorsun coktandir canim cekiyor diye. :roflol:
saka ediyorum ha zenanim sakadan anliyorsun diye tamammi canim?

heee dunurde olcaz akrabaa da mehalim reyhan ablam saskini alcakmiki once onun dugunu yapsaydik saskin simdi memlekette bahce yapiyolarmis gecen gun konustuk azcik ne zamn gelcegi belli degilmis

AYY size doyum olmaz ancak ben yatmaya kalkıyorum şekerler:)) anacım vakti zamanında ben uykusuzluk nedir bilmezdim 1 saat 2 saatbana yeterdi ama şimdi uyukusuzluktan çok etkileniyorum yaff yaşlanıyorum yaşlanıyorum :))

benim kizlarin hepsi yaptirdi. ama benimkiler gercek. bende resim cekeyim bari becerebilirsem
yok yapanı görmedim ablacım bilmezler daha 38 yıla kadar öğrenirler:roflol: inşallah...

aman burda ortalığı kaldırdım beni denetleyinde yemiyeyim diye ama bir ayda uzattım bayağı :dilcikar: ya bende çok seviyorum hemde böyle olunca yapısı bozuldu gitti tabiki imrenilecek yanı kalmadı ama hiç hatırlamıyorumki şimdi upuzun yapayım bir sıkıntım olsun eşile tartışayım bir şeye üzüleyim :1shok: bir bakıyorum tırnaklar yok e-e-ee nasıl yok valla bilmiyorum hiç hatırlamıyorum işte....

simdi gideyim hepsine viy viy diycemm oda para yok gidemiyom nolcak bende yazin bizim koydeki sabis e gideem bari
canım benim ya senin o dillerini yesinler.. git zenanım ilk fırsat bulduğunda sositososito sonrada gelip anlat bize kaç vıyy dediğini :roflol:

tamam reyhan abla yaa biz birbirimizi taniyoz artik sen et sakani canim benim ben alinmam tamam okul bitince evlensinler ama kucuk bir bebek istiyom seveyim o zaman izin donusu senin torunu sevmeye gelirim bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…