- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.341
kokoslar basladilar gene sac tirnak diye bende istiyom bana nee yaaaa burda bir ikikere kufore gittim kadin cay kahve istiyomusun dedi bende hayir dedim kadin manikur pedikur istiyomusun dedi bende hayir dedim sacimi kestiler brosing istiyomusun dediler bende hayir dedim
simdi gideyim hepsine viy viy diycemm oda para yok gidemiyom nolcak bende yazin bizim koydeki sabis e gideem bari
acildi kallisim. söyle gülüm
yok yapanı görmedim ablacım bilmezler daha 38 yıla kadar öğrenirler:roflol: inşallah...benim kizlarin hepsi yaptirdi. ama benimkiler gercek. bende resim cekeyim bari becerebilirsem
aman burda ortalığı kaldırdım beni denetleyinde yemiyeyim diye ama bir ayda uzattım bayağı :dilcikar: ya bende çok seviyorum hemde böyle olunca yapısı bozuldu gitti tabiki imrenilecek yanı kalmadı ama hiç hatırlamıyorumki şimdi upuzun yapayım bir sıkıntım olsun eşile tartışayım bir şeye üzüleyim :1shok: bir bakıyorum tırnaklar yok e-e-ee nasıl yok valla bilmiyorum hiç hatırlamıyorum işte....B
aaa:1shok: kallisim se demi tırnak yiyodun ben ilkokul 3 de başlamış üniversiteye gidene kadar yedim ama nasıl imrenirdim uzun tırnaklara sonra ünivrsiteye başaldığımda çok utandım boıraktım:)) tıss kallis gittikçe daha çok inanaıyorum senle çok benzediğimize Şeniz
canım benim ya senin o dillerini yesinler.. git zenanım ilk fırsat bulduğunda sositososito sonrada gelip anlat bize kaç vıyy dediğini :roflol:simdi gideyim hepsine viy viy diycemm oda para yok gidemiyom nolcak bende yazin bizim koydeki sabis e gideem bari
tamam reyhan abla yaa biz birbirimizi taniyoz artik sen et sakani canim benim ben alinmam tamam okul bitince evlensinler ama kucuk bir bebek istiyom seveyim o zaman izin donusu senin torunu sevmeye gelirim bakdet zenan:mymeka: sokma kizin aklina öyle seyler. cocuk cocuklugunu yasasin. okulunu tahsilini meslegini yapsin. sen anneanne olacaksin diye kizi evlendirecekmis bu yasta tövbeeeeeee. cok istiyorsan kendin dogur. zaten istiyorsun coktandir canim cekiyor diye. :roflol:
saka ediyorum ha zenanim sakadan anliyorsun diye tamammi canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?