Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canim fazla sporu ben onermiyorum kanimca,ben de bir donem spor yaptim fazlaca,gunluk 2 saati buluyordu. birakmazsan ne ala,ama birakinca cok hizli kilo aliyorsun... o yuzden diyette de sporda da sindire sindire gidilmesinden yanayim ben ...
ayrica guzel beslenmissin,tebrik ederim

reyhan ablam,sen mi dans edemeyeceksin... edenlerin ne fazlasi varmis canim yahu? derslere devam...
iki ileri bir geri sallaaaaaaa kaydirigubbakcemile2

inanmazsin cikolatam valla bu yasima kadar hicde beceremiyordum. kallisim bir link verdi bu saate kadar kalca kivirdim. hemde ilk dersimi cokta iyi becerdim. öyle sevindimki hic canim yatmak istemiyor. demek okadarda kabiliyetsiz degilmisim. kallisim bir 5000 adim daha oldu. gerci dans ederken oldu ben zipladikca kimbilir her adimi kac kere yazdi ama bananeeeeee oynadimyaaaaaaaa.
haklisin cikolatam benim neyim eksik hatta cok cok fazlam bilem var. :roflol:
ter su icindeyim. bir sisede su ictim cok zevkli ama cok yorucu is.alkisalkisalkis

günaydın herkeslereee,
bakıyorum göbek danslarına başlamışsınız. tvde kolbastı oynayanı gördüm zayıflamak için de göbek dansı da iyi fikirmiş :roflol: ben de sıkılınca mezdeke açıp tepiniyodum bir ara evde onu hatırladım şimdi kaydirigubbakcemile3 hadi hayırlı olsun bakalım sositososito

dün bütün gün dışardaydım çok dengesiz beslendim ama yasaklardan hep uzak durdum arkadaşlarım. size de bakıyorum menüleriniz süper, şu şişkinlik bitsin bir an önce de ben de yavaş yavaş kilomun gittiğini göreyim allahımmmmmmm :Saruboceq:

gunaydinlar olsun benim takimcigimaaaaaaaa

ama reyhan ablacaıgm zaten bu ısı fazlası olanlar daha iyi beceriyor.kuru vucutlular hic gobek atmasin cok rica edecegim :1closedeyes:
reyhan ablam,bizim becerememiz icin hicbir neden yok,sooooyyle gobegimizi saga sola sallasak bile oryantal yapmis oluruz sırnaşık şey

gunaydin bebek,
neler yedin bakiym sen CADIARZU
dengesiz beslendim dedigin ,saatler bozdum demek sanirsam mirmirmirmir
tabii saatler de onemli ama asil onemli olan gun boyunca midene ne gittigi...

gecen gun kitapcidayim,oyle bakiniyorum... tabii saglikli beslenme kitaplarina bakmazsam olmaz tulin sahin in son kitabina rastladim,simdi unuttum adini...kitabin bir yerinde okuyanlara soyle bir uygulama tavsiye etmis : " gun boyu yediklerinizin her birini bir posete de koyun.ornegin bir elma mi yediniz,bir tane de bir posete... gece olup yatmadan evvel o posete bakin ve midenize neler yaptiginizi gozlemleyin !" .................. cok guzel degil mi?ne yapsak biz de mi uygulasak canlar...kesin benim poset dolup tasar klava:

gunaydin kallisim,aynen ben de cok uykuluyum...ama oyle sinir birsey ki,bu uyku hali gun boyu devam ediyor...hicbirsey yapasim gelmiyor,ne spor ne temizlik... dun guya temizlik yapiyorum, yarim saat yap 2 saat otur :bbo: havalardan sanirim

sana bir kahve yapayim mi canuuuuuuuuummm

günaydın 5. takım umarım herkes iyidir. hepinizi öpüyorum :)
günaydın canım...

bijom günaydın seni arıyordu gözlerimiz iyiki yapıldı şu netin offf.. ama birde ben bugün uyanık olabilseydim:roflol: hala uyukluyorum yuhh yani.. az sonra spora çıkmam gerek umarım son dakikalarda ışıkları kapatıp rahatlama hareketleri yaptırmaz :roflol: bu horultuda nerden geliyo diye şok olurlar yoksa...

posete... gece olup yatmadan evvel o posete bakin ve midenize neler yaptiginizi gozlemleyin !" .................. cok guzel degil mi?ne yapsak biz de mi uygulasak canlar...kesin benim poset dolup tasar klava:

günaydın cicim.. kesin o poşeti akşam olunca benim kızlar çöp diye atarlar:roflol::roflol::roflol::roflol: farkı olmaz yani sırnaşık şey

celebim günaydın bak bugün yakalamışsın beni:teytey:

gunaydin bebek,
neler yedin bakiym sen CADIARZU
dengesiz beslendim dedigin ,saatler bozdum demek sanirsam mirmirmirmir
tabii saatler de onemli ama asil onemli olan gun boyunca midene ne gittigi...

sabah kahvaltı edemedim evden fişşek gibi çıkmam gerekti :bbo: öğlen 1-2 gibi 2 dilim ekmek ve 2 dilim kaşar peyniri yedim (en masum seçenek oydu evde değildim çünkü), akşam da 1 kase patlamış mısır -tatlicadiarzu- bol bol su içtim. ama artık dışarı çıkarken çantama suntalardan atıcam öğün atlamamak için :icecream:

günaydın cicim.. kesin o poşeti akşam olunca benim kızlar çöp diye atarlar:roflol::roflol::roflol::roflol: farkı olmaz yani sırnaşık şey

sanki benimki farkli olur sırnaşık şey

Yupppiiiiiiiiiiiiii:teytey::sm_cool: kocaman bir fincanda olsun lütfen bekliyorum

ne demek efeeeemm, geldi bile,buyrunuz afiyetle iciniz..
ben de spora gidiyorum,daha dogrusu ekmek almaya...kardesim bende de,ona kahvalti hazirlayacagm... ama ben uslu cocuk,kahvaltimi coktaaaaaaaann 2 dilim kepekli ekmekle yaptim :1rolleyes:
sonra gorusuruz yerimseniben

cok da fena olmamis bijom ,sadece dedigin gibi sebze ve meyveden yoksun,saatleri de belli olmayan bir beslenme olmus... kilo aldirmaz ama verdirmez de kanimca fisfisfis

sorma kallisim valla sıkıldım ben de hep dışarlardaydım evde geçmedi zaman :bbo: adsl yetkilisine diyorum ki off ne zaman düzelecek net, bugün olur hanfendi, ama ne zaman işlerim var bilgisyarımı kullanmıyorum!!, tamam hanfendi sizin için hızlandırmaya çalışayım, lütfen! :roflol::roflol: aynen böyleydi görüşme, adam da sandı heralde kadının yurtdışı bağlantısı gitti, ithalatını ihracatını yapamayacak bizim yüzümüzden demiştir :roflol::roflol:

spor açar seni açaaar kallisim. hem de öyle bi kendine gelirsin kiii Şeniz valla burda hava çok karanlık ve soğuk, tatsız tuzsuz bir gün sanki

evet çikolatam artık akıllandım ama atlamicam öğünlerimi teşekkürler analizin için canım benimmmmmmmm hemşom :çok üzgünüm:

slm arkadaşlar hepinize günaydın gününüz iyi başlamıştır umarım ben 1.5 saatlik yürüyüşümü yaptım şimdide ev işlerine dalacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…