- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.301
evet ablacım bende okumuştum başka faydalarını ödemede iyi geliyormuş...bende mucize beklemiyorum kallisim biraz destek iste. hem cayin baska marifetleride varmis .yani her yönden saglikli. antioksidan falan
ablam bu hangi cay acaba? bana da soyler misnz?merak ettim
bir cin cayi cikolatam. wu-long cayi kilo vermede etkili oldugunu umuyoruz. ben ismarladim nerdeyse iki hafta oldu ama hala gelmedi. faydasi olursa hepimiz alir iceriz
buna bahar uyanisi diyorlar bebegim.:lepi: nasilki baharda tüm tabiat uyanir agaclar yeserir falan bu insanlar üzerindede buna benzer bir uyanis etkisi yapiyor. hep bu aylarda hamile kalinir benden söylemesi.Selam arkadaşlarım . Bugun yafbeni bahar fena halde çarptı sanırım herşeye ağlamak geliyor içimden neden acaba:)) Yıllar önce dinlediğim şarkıları dinşlemeye başladım eski yazdığım yazılarımı topluyorum şiirler yazmaya başladım ve sürekli hüzün halindeyim . Ha sanmayınki bunları yazıyorum diye mutsuzum hayır tam aksine unuttuğum duyguları yaşıyorum yeniden :))
sbg hemşo çıktık haa desene senle tanışma fırsatımız olabilir acaba kimlerden sinki özelden az yaz bakem bana :)) bende kendimi tanıtırım sana ok
off maşallah bu ne hız ve hafıza valla ben unuttumdu:roflol: beynimin sulanmasınıda durdururmuki
o zaman senin cayin gelince izlenimlerini yazarsin bize ablacigm...
mehalim asik misin deseeeeeeemm? deli misin,divane misin... anam sen nasil birseysin? (pek bir kafiyeli oldu degil mi kaydirigubbakcemile3 )
saka bir yana,icin cosmus senin canim... bahar aylarinda,kistan cikinca bana da oluyor boyle seyler...
iyi akşamlar
ben kaçtım, yarın görüşmek üzere hoşçakalın
nöbetçiydim annecim az onun yorgunluğu var ama iyim allaha şükür:)) sen nasılsın bakalım ..
off kallisim ya şu pc başında oturma saatlerini bana göre ayarla be güzelim :))
Midem iyi canım allaha şükür.
cedric canım seni görüyorum aşağıda taşınma işleri nasıl gidiyor bu haftada süpriz yapacakmısın bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?