Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öhööhhö hemen bende yorumu mu yapayım.....kapalı hallerinde yaşın cok daha ufak çıkmıs..bir de saçların! sarı saç her zaman daha olgun gösterır senın yüz tipini biraz pelin karahana benzettim........saçlarını koyu renk yaptırebilirsin bence sana cok yakısır ama fındık kabugu değil örnek;

nasıl???????????zevkim fena değildirbu arada senın için neler düşündüğü mü söylememe gerek yok de mi? muckxxx

Son düzenleme:

Kadının kare köküsün beeeee bu önerini düşünüceğim canım

.

gamzem corniye katılıorm yasının kapalı halınde ufak grunmesıne pelin karahanı bılemıcem bn benzetemedim pk:26:

ben ders çalışmaya kaçar hoşçakalınnn

Haftaya daha güzel olucak meleğim

.

ay ben ne kaçırdım gamzenın sarısın halınımı kacırdım gamze baktım ama goremedım yaaa :26:

Jujummm o çok fenaaaaa, kaç geliyorum dedim, harbi kaçtı heee...Offfffff ama sana yetişiceğim chentiq aklın varsa kaçmaya devam et

.

hadi gelsene gelseneeeeeeeeeee

chentiq

chentiq

TEBRİKLER CANIMMMMMMMM

.

teşekkürler..

benim de geçen tahıllım bitmiş. malum biz de pazara uzak oturuyoruz. evdeki bayat beyaz ekmeği yedim. ama ben sevmedim. tahıllıları oldum olsaı daha çok seviyorum.

afiyet olsun kaptancım. verdiğiniz her kilo kar.. 50 gr dahi olsa.. geçen haftalarda 1 gr gittiğini görsem dahi havalara uçabilirdim!!

kızlarrrrrrr bu yaz puantiye moda olacakmıs tv öle dedi......ayy puantiyeleri de hiç sevmem oldugundan daha şişko gösterir.....

puantiyeler çok güzeldir ya.. yakıştırmasını bilirsen.. bakın size gençlik yıllarımdan bir foto ekleyeyim..

sütlaç değil süt sayılırdı o ya.. az şekerli dedim inanmadınız bana

normalde ben de çok heyecanlı oluyorum ama bugün 12 saat uyudum daha da uyurdum

leyynn ben 1,72 boy 60 kiloyum benden daha biçimlidir onun vücudu ya... şu 50 leri bir göreyim artık sıkılaşmaya başlayacağım. hiç beğenmiyorum bu halimi...

Off kaptan off.. 60,1 olaymışım %2,91 oluyormuş... vay anam 300 gr vayyy... keşke banyo yapıp geleydim. o gün banyo sonrası 60,1 çıkmıştım.. tüm vücud suları buharlaşınca

Kim bilr ben bu cevaları verene kadar neler ekledinz!!!

normal de ben evlenene kadar hatta son 1 yıla kadar ennnnnnn ennnnnnn fazla 68,5 kg ma ulasırdım......bir tek sözlendıgım zaman 74 ü görmüştüm onun dısında hiç hatırlamam benım tartı da şok a ugrama sınırım 68 dir........
sabah annemle konusuyoruz her cuma ona da bildiriyorum kilomu....anne dedim normalde ben bu rakamlar da iken zayıflamaya baslardım hatırlıyor musun dedim.......evet dedi......yani kilo verme serüvenı benım için yenı başlıyor sayılır.......
hiç unutmuyorum gecen kış çok hastalanmıstım(bel fıtıgı)tam 1 ay yattım....annem geldı bana bakmaya.....o sırada benı doktora götürdüler....68,7 geldim doktor dedi ki acil 5 kg vermen lazım!!!bunu diyen de beyın cerrahi doktorum diyetısyen de değil.....
ben onun üstüne tam 10 kg koydum 10.....adam zayıfla dedi galiba algılarım açık değildi o zaman

yani vel hasıl kızlar yarış yeni başlıyorrrrrrrrrrrrrrr

Kaşınmaaaaaaaaaa kaşırımmmmm

Yaa senin boyunda uzunmuşş, bir göremedik yaa şu boyunu posunu endamınıı

.

Canımm hepimize gerekli ama sana kilo vermek farz tatlımmm :26::26::26:

.

cızıııııııııııııııımmmmmmmmmmmm biz senın gibi zayıf mıyız sana tabı ki yakısır 172 boy 60 kg daha ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…