- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #83.861
Arkadaşlar sarışın halim en son halim, yani şimdi sarışınım ama bir ara fındık kabuğu olmuştum ve saçımı bukleli yapmıştım, yakışmadığını söylediler..bir daha yapmadım hahahhaha o 4 lü resimde o dönemden 1 yıl önce felanayyyy baktığınız an kaldırayım haber edin kızlarr
.
öhööhhö hemen bende yorumu mu yapayım.....kapalı hallerinde yaşın cok daha ufak çıkmıs..bir de saçların! sarı saç her zaman daha olgun gösterır senın yüz tipini biraz pelin karahana benzettim........saçlarını koyu renk yaptırebilirsin bence sana cok yakısır ama fındık kabugu değilörnek;
Eki Görüntüle 651535 Eki Görüntüle 651538 Eki Görüntüle 651540 Eki Görüntüle 651541
nasıl???????????zevkim fena değildir
cornellamm tugbamm ben bugun cıktıları alcammm haberın olaaaa
herkese gunaydınnn masallah herkes kılo vermıs.az yada cok eksılerdesınız tebrık koydum.
canım sıkkın cok uzgunum artı cıktımama olsun bu haftada bole oldu ama varya onumuz cumaya bomba gıbı gelıyorum sımdıden soleyım sıze gunde 2-3 saat spor yapmayı planlıyorum bu hafta ıns vakıtte bulursam yapacam gelelım kıloma
,
gecen hafta :78.2
bu hafta :79.4
hakettım ama dun yedıklerımden aldım bunu hala mıdemler heralde.ayak yolunada gıdemedık sonuc bole oldu affedın kızlar
gamzem corniye katılıorm yasının kapalı halınde ufak grunmesıne pelin karahanı bılemıcem bn benzetemedim pk:26:
ben ders çalışmaya kaçar hoşçakalınnn
kilo çizelgem nasıl bu haftaki konseptim bahtsız bedeviii
.
.
.
diyetimin bugün 61. günü.......9,2 kg yu geri de bıraktım....
ay ben ne kaçırdım gamzenın sarısın halınımı kacırdım gamze baktım ama goremedım yaaa :26:
diyetimin bugün 61. günü.......9,2 kg yu geri de bıraktım....
Jujummm o çok fenaaaaa, kaç geliyorum dedim, harbi kaçtı heee...Offfffff ama sana yetişiceğim chentiq aklın varsa kaçmaya devam et
.
chentiq
chentiq
TEBRİKLER CANIMMMMMMMM
.
ohh be midem ekmek gördü tam 2 ay sonra beyaz ekmek yaniçavdar ekmeğim küflenmiş de tadını unutmusum resmen .....bı tuhaf geldı ama....doygunluk yarattı mıdem de demek ki vücut alışmış saman gibi ekmeklere
evet bu hafta herkeste motivasyon tamdı herkes kilo vermeye odaklanmıştı ve bence alınan sonuçlarda güzel sağlıklı ve kalıcı kilo kaybımız hayırlı olsun
sorma valla bende tartıldım hatta 5 gk arayla 3 kere çıktım yanlış mı diye baktım doğru -400.. ohh be dedim uzun zamandır adam gibi kahvaltı edemiyordum gittim mutağa ne yesem ne yesem nasıl kendimi ödüllendirsem dedim ... sarelle yicektim ama bitmiş baktım 1 ay önce aldığım ve hergün içim gitsede yemediğim nodıl-ramen-ramyun artık ne deniyorsa (kore eriştesi yani) onlar bana bakıyor hemen açtım bi paket haşladım 3 dk miş miş acılı tavuk soslu yedim ohhhh doydum .. hem miğdem hem gözüm hem beynim...
kızlarrrrrrr bu yaz puantiye moda olacakmıs tv öle dedi......ayy puantiyeleri de hiç sevmem oldugundan daha şişko gösterir.....
sonuçlar süper çentiq bacm sen nasıl verdin o kiloyu sütlaç yiyerek naptın yedıkten snra maratonamı katıldın
bence ilk 3 e girersin gbi gelio yüzden çok iyi
büşşşümm en az kiloyu sen vermişsin ama kilon az o bakımdan yanı hıc sıkma canını hastaydn zaten bu hafta toparlan tekrardan sarıl dıyetıne
valla ben herkesin sonucundan cok memnunum yok ben sonusumdan memnun değilim diyen varsa karşısında beni bulurrr
hepinize tahanın deyimiyle kocaman birr alkışşşşşşşşş
Yaaaa bişey söyleyecem... Ben mi öyleyim yoksa hepimizde varmı bu..Cuma sabahı uyku tutmuyor heyecandan ölüyorum bu sabah 6:30 da uyandım..yataktan 1 saat çıkmadım ama uyku tutmadı gözümü, acaba kaç gelicem diye meraktan ölüyorum :18::18:
.
kızlaar bu arada bugun sabah yenı spor merkezine başladımmm pilatese gittim yine hemde saat 7de uyandımm.iki kişiydik kadın beni çıldırttı 55 yasında falan allahım sinir yaa nasıl zor hareketler yapıyor. 5 senedir falan yapıyomus pilates.boyu benım kadar 1.70miş 68 kilo ama benden zayıf duruyor şaka gibi
hadi gelsene gelseneeeeeeeeeee
teşekkürler..
benim de geçen tahıllım bitmiş. malum biz de pazara uzak oturuyoruz. evdeki bayat beyaz ekmeği yedim. ama ben sevmedim. tahıllıları oldum olsaı daha çok seviyorum.
afiyet olsun kaptancım. verdiğiniz her kilo kar.. 50 gr dahi olsa.. geçen haftalarda 1 gr gittiğini görsem dahi havalara uçabilirdim!!
puantiyeler çok güzeldir ya.. yakıştırmasını bilirsen.. bakın size gençlik yıllarımdan bir foto ekleyeyim..
sütlaç değil süt sayılırdı o ya.. az şekerli dedim inanmadınız bana
normalde ben de çok heyecanlı oluyorum ama bugün 12 saat uyudum daha da uyurdum
leyynn ben 1,72 boy 60 kiloyum benden daha biçimlidir onun vücudu ya... şu 50 leri bir göreyim artık sıkılaşmaya başlayacağım. hiç beğenmiyorum bu halimi...
Off kaptan off.. 60,1 olaymışım %2,91 oluyormuş... vay anam 300 gr vayyy... keşke banyo yapıp geleydim. o gün banyo sonrası 60,1 çıkmıştım.. tüm vücud suları buharlaşınca
Kim bilr ben bu cevaları verene kadar neler ekledinz!!!
normal de ben evlenene kadar hatta son 1 yıla kadar ennnnnnn ennnnnnn fazla 68,5 kg ma ulasırdım......bir tek sözlendıgım zaman 74 ü görmüştüm onun dısında hiç hatırlamam benım tartı da şok a ugrama sınırım 68 dir........
sabah annemle konusuyoruz her cuma ona da bildiriyorum kilomu....anne dedim normalde ben bu rakamlar da iken zayıflamaya baslardım hatırlıyor musun dedim.......evet dedi......yani kilo verme serüvenı benım için yenı başlıyor sayılır.......
hiç unutmuyorum gecen kış çok hastalanmıstım(bel fıtıgı)tam 1 ay yattım....annem geldı bana bakmaya.....o sırada benı doktora götürdüler....68,7 geldim doktor dedi ki acil 5 kg vermen lazım!!!bunu diyen de beyın cerrahi doktorum diyetısyen de değil.....
ben onun üstüne tam 10 kg koydum 10.....adam zayıfla dedi galiba algılarım açık değildi o zaman
yani vel hasıl kızlar yarış yeni başlıyorrrrrrrrrrrrrrr
hadi gelsene gelseneeeeeeeeeee
teşekkürler..
benim de geçen tahıllım bitmiş. malum biz de pazara uzak oturuyoruz. evdeki bayat beyaz ekmeği yedim. ama ben sevmedim. tahıllıları oldum olsaı daha çok seviyorum.
afiyet olsun kaptancım. verdiğiniz her kilo kar.. 50 gr dahi olsa.. geçen haftalarda 1 gr gittiğini görsem dahi havalara uçabilirdim!!
puantiyeler çok güzeldir ya.. yakıştırmasını bilirsen.. bakın size gençlik yıllarımdan bir foto ekleyeyim..
sütlaç değil süt sayılırdı o ya.. az şekerli dedim inanmadınız bana
normalde ben de çok heyecanlı oluyorum ama bugün 12 saat uyudum daha da uyurdum
leyynn ben 1,72 boy 60 kiloyum benden daha biçimlidir onun vücudu ya... şu 50 leri bir göreyim artık sıkılaşmaya başlayacağım. hiç beğenmiyorum bu halimi...
Off kaptan off.. 60,1 olaymışım %2,91 oluyormuş... vay anam 300 gr vayyy... keşke banyo yapıp geleydim. o gün banyo sonrası 60,1 çıkmıştım.. tüm vücud suları buharlaşınca
Kim bilr ben bu cevaları verene kadar neler ekledinz!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?