- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.401
canim fazla sporu ben onermiyorum kanimca,ben de bir donem spor yaptim fazlaca,gunluk 2 saati buluyordu. birakmazsan ne ala,ama birakinca cok hizli kilo aliyorsun... o yuzden diyette de sporda da sindire sindire gidilmesinden yanayim ben ...
ayrica guzel beslenmissin,tebrik ederim
iyiaksamlar sevgili takimcigim,
ben yokken iyi muhabbet donmus burda,tuhh kacirdim!
ama izledigim tek dizi olan yaprak dokumunu kacirmak istemedim...
canziye bugunku raporumu verip cikacagim musadenizle,
sabah : peynir,domates-salatalik,3 zeytin,2 dilim ekmek
ara:2 galeta biraz yogurt
oglen: 4 kofte,2 kasik barbunya,2 kasik pilav ,bol salata
ara: meyve(2 porsiyon)
ara: (erken kalktigm icin 2 ara yaptim) 1 galeta,bol su
aksam: 1 kepce corba,salata,1 dilim ekmek
gece: 1 meyve
aksam:
arkadaşlar beni denetleyecek kimse yokmu xtabu yla birbirimizden sorumluymuşuz o da yok ben kime anlatim sabah 1.5 saat yürüyüş yaptığımı aç gezdiğimi motivasyonum son gaz giderken düşmim.geldiğimden beri 2 kilo oldu desteğe ihtiyacım var.
günaydın şekerler akşam baya güzel muhabbetler olmuş ben akşamları bir türlü vakit bulup giremiyorum sabah okumaya çalışıyorum gün içersinde buralarda olmaya özen gösteriyorum herkesin neşesi yerinde olmasına sevindim mehalim biraz duygusalmış ama olsun herkesin dediği gibi bahardan dır diyelim
çukulatacım dünkü raporum sevgili denetmenim
sabah kepekli peynirli tost
1 bardak form çay
öğle 1 kase lahana yemeği
1 ksae yoğurt
ara 1 aktivya biraz peynir
akşam 3 yemek kaşığı barbunya
2 yemek kaşığı pilav
salata
cacık
gece 1 dilim ekmek biraz peynir
valla biraz akşamdan sonra karnımın çok açıktığını hissettim o yüzden gece atıştırdım Çok üzgünüm çoook
canım çokk güzel ama öğle 4 köfte biraz fazla olmuş gibi barbunya ve pilav salata yeterli gelicek gibiymiş ama olsun canım aralar falan çok güzel canım yola devam kaydirigubbakcemile5alkisalkisalkisalkisalkisalkis
mersacım geldim cnm...artık buralardayım Allah'ın izniyle...birkaç rahatsızlık daha kaldıracak gücüm yok bittim yanibenneyaptımki
selam güzeller ben geldimm okuldan yarın okullar tatil oh oh göbek atıyorumda:))
tabucum çok geçmiş olsun canım inşlh bebeğimiz dahada iyi olur bakalım yarın neler olacak mersa rekora koşuyor vallahii:)) yüzümüzü o güldürefcek bizim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?