Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

zenancım valla bu hafta böyle oldu şekerim
ben yazim bugün yediklerimi

sabah: 1 dilim ekmek, 1 domates, 1 kk peynir, 4-5 zeytin
ara: 1 kivi
öğlen: kocaman bir salata, 1 dilim ekmek

bi ara yaparım birazdan 1 bardak sütle ve bugünü kapatırım. 2 litre su içtim 3 e tamamlicam. sirkeli su vsvs onlara devam. benim kazaklar pantolonlar bollaşmaya başladı ama tartı yerinde anlamadım ben bu işi -tatlicadiarzu-

kallisim aldım mesajını teşekkürler canım bu arada..

evet bijom benimde kilom ayni ama giysilerimde bide yuzuklerimde bollasma var
yediklerin guzel canim sana aksam ogunu yap derken benimde canim aksamlari bisiy istemez oldu canim ya bir bardak sut ve meyveyle kapatiyorum aksami ben suyuda az iciyorum sularimiz degisti kotu tadi var zor iciyorum
bende yazayim raporumu
sabah ___ 2 dilim tam bugday ekm 4 5 tane yesil zeytin biraz domates sutlu kahve 26 gr da peynir
ara__ bir ema
oglen ___2 kasik sebzeli pilav yanina mantar sote salata
ara yogurt__ bir kase
aksam__ ne yersem yazarim bakalim zorliyim biraz kendimi hicte bisiy yemek itemiyorum ama
sporlarimi yapiyorum gobek eriten sporlar iste
mekik
geri tekme
step comelme
ters mekik cok zor az yapiyorum yinde
merdiven inip cikiyorum
ayaklari kaldirmaca
yereyat bacak indir kaldir
ip atlama iste gubek eritme grubundaki tum sporlar zaten yarisini yaparsan yapilmadi sayiliyo iste bunlardan inceliyorum galiiba bijom

ben cikiyorum kizlar iki kere yazdim mesaj ikisnide gonderdim cikmadi silindi ucuncude gondere bildim biraz cikayim sonra gene gelirim hadi optum simdilik herkezi gorusuruzu

ahh ahh arkadaşlar

anladığım kadarıyla benimle aynı kaderi paylaşanlar var, giydiklerim bollaştı, ölçülerim daraldı, ama tartı kıpırdamıyor ne yapıcaz peki
hele de yarın cuma
suçlu gibi dizilecekmiyiz yaaaa

kızlar bende şimdi bir greyfurt götürdüm

akşam da hafif geçirmek niyetim ki belki yarına güzel bişeyler söyler tartım:Saruboceq:

ıyi akşamlar arkadaşlar,

pazartesi görüşürüz, bakalım yarın güzel sonuçlar alırız inşallah

kendinize iyi bakın hoşçakalın

mersacım geldim cnm...artık buralardayım Allah'ın izniyle...birkaç rahatsızlık daha kaldıracak gücüm yok bittim yanibenneyaptımki

hoş geldin canım çok geçmiş olsun bebişine. allah onlara hastalık vermesin allahım korusun çocuklarımızı sıkıntıların bitsinde gerisi önemli değil buralardayız nasıl olsa bolca denetleriz artık birbirimizi .hazır denetmenimi bulmuşken bu gün 1.5 saat yürüdüm başka yürüycek gücüm yok yeme içmede iyi gidiyor şimdilik bakalım yarın sabah tartılıp görecem sonucu. görüşürüz canım allah bir daha göstermesin kendine ve bebişine iyi bak.

mehalim merhaba, tartılmıyorum kaç gündür sabah tartılıp bildirecem kilomu yüzünüzümü güldürecem yüz karasımı olacam bilmiyorum ama iyi gidiyor görüşürüz canım by.

iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum....

mersacım yürüyüş konusunda kendini fazla zorladığını düşünüyorum....şöyle ki ideal kilona kavuştuğun zmn her an uygulayabileceğin bir yaşam stilinse bişi diemem...ama bu kdr yürüyüşe bu bünyeyi alıştırırsan ve ileride dvm edemezsen hüsranla sonuçlanabilir...hemen almazsın ama bünyen her defasında daha fazla performans isteyebilir....bnm doktorum en fazla 45 dk ve 1 saat yürüyüş veriodu ve haftada 3 gün yeterli demişti ve öle de olmuştu...3 haftada bir gidiodum doktora ve bana 3 ile 3,5 kilo arasında vermem gerektiğini sölüodu...doktorumun beni takdir etmesi beni fena gaza getirmişti o 3 haftalık süreçte yürüyüşüme fazladan 1 gün ekledim die o kontrolde 4,5 kilo vermiştim....

yürüyüş ve spor çok etkili faktörler ewt ama fazla zorlama bence...

ben haftada 6 gün yürüyüorum 45 dk yarım saat ne kdr yapabilirsem...kaçırdığım anlarda kendimi cezalandırıyorum ve o gün fazla yürüyorum bölece en azından aldığım gereksiz kalorinin bi kısmını yakmış oluyorum...

tabii bünyeni en iyi sen bilirsin ama fazlada yorup üzme kendini sonra çabuk sıkılıpta erken pes etme die sölemek istedim...

bende bugün yediklerimi hemen yazıyım...sabah kahvaltıdan önce 55 dk yürüyüş yaptım...gelirken mis gibi poğaça kokuları geldi burnuma kendimi şımartmak istedim...çok sıkıncada bu diyetin tadı kalmıo valla...arada moral depolamak lazımalkisalkisalkis

_____sabah_____

* 1 haşlanmış yumurta
* biraz peynir
* 1 poğaça

___12:30___

* 1 fincan nescafe

____16:00____

cnm bişi yemek istemedi 1 poğaça yedim (sebze yesem daha iyi olurdu ama hastalık sonrası değişim oldu yaaa cnm bişi istemio bu ara tatlıdan başka... gözümün önünde çikolatalar uçuo malum günüm yaklaştıÇok üzgünüm çoook

___18:00___

cnm çok şeyler istedi elim gitti geldi ama yarın geldi aklıma caydım hemenkaydirigubbakcemile3(dolaptaki çikolatalar ayyyhhh)

5-6 yemek kaşığı kıymalı nohut yemeği(susuz)

1 kase yoğurt

21:00 de de bi meyva yemeği düşünüorum bu aralar sağlıklı beslenemedim:1no2:

bu hafta başı yine sağlıklı dvm ederim inş...yeşillikli meyvalı falan...1 haftadır yemedim vallahi

xtabucum ya poğaçaları dışarıdan alınanları yeme canım özellikle..

bir tane poğaçada kaç dilim ekmek var biliyormusun 6 ile 8 dilim arası ekmek özelliğine sahip...

bammumcum bak sayfayı yukarı çek kontrol paneli yazar oraya gir solda profil ayalraına tıkla en altta kilo ve doğum takip çizelgesi...

yaptığın çizelgeyi buraya bir kopyalarsmızın canım hatasız olsunda bunalma sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…