- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.441
mersacım geldim cnm...artık buralardayım Allah'ın izniyle...birkaç rahatsızlık daha kaldıracak gücüm yok bittim yanibenneyaptımki
selam güzeller ben geldimm okuldan yarın okullar tatil oh oh göbek atıyorumda:))
tabucum çok geçmiş olsun canım inşlh bebeğimiz dahada iyi olur bakalım yarın neler olacak mersa rekora koşuyor vallahii:)) yüzümüzü o güldürefcek bizim bakalım
bekliyorum valla bende azimle kilo vermeye çalışıyorum ama çok zor oluyo belki sizin aranıza katılırsam daha kolay olur
hoş geldin canım çok geçmiş olsun bebişine. allah onlara hastalık vermesin allahım korusun çocuklarımızı sıkıntıların bitsinde gerisi önemli değil buralardayız nasıl olsa bolca denetleriz artık birbirimizi .hazır denetmenimi bulmuşken bu gün 1.5 saat yürüdüm başka yürüycek gücüm yok yeme içmede iyi gidiyor şimdilik bakalım yarın sabah tartılıp görecem sonucu. görüşürüz canım allah bir daha göstermesin kendine ve bebişine iyi bak.
mahvoldum beeeeeeeen:1no2:
olmazsın olmazsın bişey.. geçen hafta mehalim dünyayı yedide bak sapasağlam ayakta :roflol:mahvoldum beeeeeeeen:1no2:
çok hoş gözüküyor değilmi avatardaki oysa eğer çok güzel bir bayansın şekerciğim a.s.Bu avatarındaki resim senin mi yaa çok merak ettimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?