- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.421
:roflol: haklısın ablacım...ben hic iki büklüm sarkik pursuk dansöz görmedim hepside heykel gibiler.
canım geçmiş olsun tekrardan hem kızına hemde sana...bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldi sefa getirdi...bende hoşgeldim bu arada dimisırnaşık şeyözlediniz mi beni bakiim?:jeyyar:
.
mehalimcim cim cimmmm kaydirigubbakcemile5 yarın benim kocişevde oda tatilmiş :1rolleyes: erken gelemem.. öğlene ancak gelirim sanırım... bir sorun olursa çaldırırsın şekerciğim :1hug:selam güzeller ben geldimm okuldan yarın okullar tatil oh oh göbek atıyorumda:))
tabucum çok geçmiş olsun canım inşlh bebeğimiz dahada iyi olur bakalım yarın neler olacak mersa rekora koşuyor vallahii:)) yüzümüzü o güldürefcek bizim bakalım
reyhanablacım hoşgeldin,
aynen ya havalar çok sevimsiz, bizde hazır tatilken bişeyler yapıyım kendimi kırlara atıyım istedim ama eve kapanıcaz maalesef
ya arkadaşlar ben bugün geldim bayağı karışık buralar bana bi yolgösterecek varmı bişi anlamadım yaaaaaaa
bekliyorum valla bende azimle kilo vermeye çalışıyorum ama çok zor oluyo belki sizin aranıza katılırsam daha kolay olur
bide şualttaki kilo göstergelerini nerden buluyorsunuz onlardan bende istiyorum
hosgeldin canim a.s.tesadüfen girdim kadınlar klübünesonra üye oldum ama bitürlü iletişim kuramadım bayağıda kızdım açıkcası kimse beni tilemiyor diye
okudum ablacım kaçırırmıyım hiç.. ama adımsayarın göbek attıkça 3 er 5 er yazdığınıda okudum :roflol:evet kallisim her acista baska sayfa cikiyor. dün aksam ben cok kaptirdim kendimi. okudunmu bilmem 5300 adim daha atmisim gecenin bir yarisi ter su icindeydim . düstügüm gibi kalmisim yataga mirmirmirmir
tesadüfen girdim kadınlar klübünesonra üye oldum ama bitürlü iletişim kuramadım bayağıda kızdım açıkcası kimse beni tilemiyor diye
tesadüfen girdim kadınlar klübünesonra üye oldum ama bitürlü iletişim kuramadım bayağıda kızdım açıkcası kimse beni tilemiyor diye
dur olayı çözemedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?