Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kuzum okudum başına geleni malesef şaşkınım ve tırstım bir yere bişey yazarken demekki 2-3-5 kere düşünmek gerek.. neyseki 3 günlükmüş 20 gün deyince şok olmuştum çünkü... profilen açıldığında editörden açıklama isteyebilirsin ama ordada kelimelerine dikkat etmezsen bir ceza daha yersin.. ayrıca geri dönüşü ok 3 günün geri dönüşünü sağlayamaz sana ama sen bilirsin...

bu arada teşekkür ederim iki elin kandada olsa gelip listenin temiz halini bırakmışsın bana çok sağol bende bunları iletiyim püsküüte editlesin... bir daha değişiklik yaptırmayacağım bu son hallerimiz olacak...

merhaba kızlarrrr okuldayım net buldum oturdum hemen..szi çok özledim olmuyo böyle
ttnet beni 1 kez aradı ama öyle bi zamanda aradı ki konuşamadım ses kesildi vs sonrada aramadı bugn arar belki diye beklicem tüm gün...ben arıyorum müşteri hizmetlerini biz sizi arıcaz bekleyin diyorlar

neyse böyle işte....bu arada bu hafta gün var ve sıra bende neyseki bildirimden sonraki gnü
sonraki haftada ist.yolu görünüyor bize gene hast.için...ayyyyyy işte böyle boşverin beni siz nasılsınız...

juju-dalin-biricik-gamze-rabiş-cornella-toplight-sevda-zes-garfield-ukyo-büşra-chentig-birsen

dalin bebeğin hastalanmış çokkkkkkkkk geçmiş olsun rabbim size bağışlasın yavrunuzu..inş şimdi iyidir..

benim hedef kilom aynı cnm...60 olayım başka istemem

Son düzenleme:
bu haftanın birincisinin başarı sırrı kızlar... bol bol bol spor
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-389.html#post29272043

herkese günaydınnnnnnn....

bizlerde iyiyiz aysunaycım nasıl olalım diyede daha doğrusu sağlıklı yaşama devam... bu aralar kopukluk yaşayanlar baya arttı ama sen uzakta kalsanda maşallah hep dikkat ediyorsun tebrik ederim seni

bu arada hedef kiloları değiştirdim daha doğrusu püsküüte yazdım birdaha değişiklik yok ona göre

Son düzenleme:

canm teşekkürler iyiyizz.. inşallah en kısa sürede nete kavuşursun ... İstanbuldanda güzell haberler alırız inşallahh ..

cornella cım gözünden kaçmış sanırım ben hedef kilomu sabit olarak hatta mor renkte işaretlemiştim cuma günü

daha önce de yazdım canım hedef kilom aynı güzelim değişiklik yok bende

kızlarya sahnur kım saflıgımın kusuruna bakmayın da kımdı sahnur cıkaramadım:26:

benim dalin cim yaa
günaydınlar bu arada bi kısım geçmişi oudum bugün işbaşı yaptım ama hala çok kötüyüm düzelemedim antibiyotiğin 7. günü grip hapı da kullanıyorum ama sanki yeni hastalanmışım gibi halsizlik öksürük ve burun akıntısı var menümü haftasonu paylaşamamıştım şimdi hatırladığım kadarıyla yazayım pek düzenli ve düzgün olmadı maalesef
ctesi
kahvaltı 4 çatal yumurtalı patates omlet
2 zeytin
öğle
1 dilim börek
akşam 4-5 çiğköfte 2 kaşık kereviz salatası
1/2 dilim börek
1 kaşık patlıcan salatası
1 kaşık barbunya
pazar
2 çatal peynirli omlet
1 dilim ekmek
öğle
4-5 kaşık bakla
2 kaşık yoğurt
akşam
hamsi ızgara salata
1 dilim börek
1 dilim kek
haftasonu kekler börekler maalesef havada uçuştu ama bugün itibari ile menüm düzelecek hastalık sebebiyle maalesef hiç spor yok bu arada

Boşuna demedik, sen bizim canımızsın Tuğbacığımm

Aynen jujum, bazen +18 yazıyorum ben, artık klavyem kırılsın yazmam

günaydınnnnnn çıtır bayanlarrr :))))))))))

cornim ben yaptı kahvaltımı ama çayını içerimm

Günaydın canım, ben kahvaltıyıda alayım vala

Bir insan bu kadar kısa ve net özetler kendini

Yarım sayfaya herşeyi sığdırmış, canım en kısa zamanda hallederler inşaallah..Biraz şaşkınım bu durumda, normalde koşarlar peşine ama sanırım senin garanti olduğunu anladılar

Herkese günaydın arkadaşlar..Yoğun bir hafta sonu ve yine sporsuz, kaçamaklarla dolu bir hafta sonu :26: Hayde bakalım Savaş başlasınn ceza alıyormuşum Şaka bir yana bu haftada zor geçicek..1 gün yemek 3 günümü çalıyor malesef

.

ceza meza bıze ıslemez bacııııı
kuzumm hosgeldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydın kaptanım, aynen sana katılıyorum jujum..maşallah ona

Günaydın canım, kolaylıklar diliyorum..Al benden de o kadar..kaçamaklar havada uçuştu...Ama şu andan itibaren dikkat etmenin dibine vurucam

.

duydunuzmu kızlar doktorumu gunde 3 lıtreden fazla su ıcmek heran olmek komaya gırmek anlamına gelıyormus aman dıkkat 2 bucugu gecmemek lazım

Günaydın canım, kolaylıklar diliyorum..Al benden de o kadar..kaçamaklar havada uçuştu...Ama şu andan itibaren dikkat etmenin dibine vurucam

.
gamze cim ben bu sabah itibari ile başladım devamı gelecek zaten kesinlikle arada sırada böyle kaçamaklar olmasa diyet bitince direk abartacağız o yüzden eğer 1 gün abartırsak hemen ertesi gün dikkat edip düzeltmemiz gerekecek
hastalık halsizlik olmasa bu şekilde olmazdı benim ama hals,zlik mahvediyor beni şimdi başımı koyup uyumak istiyorum ama işyerinde maalesef yapamam

duydunuzmu kızlar doktorumu gunde 3 lıtreden fazla su ıcmek heran olmek komaya gırmek anlamına gelıyormus aman dıkkat 2 bucugu gecmemek lazım

dalincim öyle ama suyu içtiğin süre öenmli bir anda içersen zararlı ben senelerdir yaklaşık 3 lt su içiyorum emzirdiğim dönemlerde ise 4-5 lt ama tüm güne yayılmış durumda olunca sorun olmuyo canım

Aynen canım, sana katılıyorum..Mesela bu gün..Gözüm de tok, gönlümde..diyet eğlenceli ve basitleşti yine gözümde..

evet dikkat etmeye çalışıyorum juju inş.böylede devam eder...sizden uzakta olunca insan gerçektende zorlanıyor
inş.düzelecek net durumları...
canm teşekkürler iyiyizz.. inşallah en kısa sürede nete kavuşursun ... İstanbuldanda güzell haberler alırız inşallahh ..
inşallah bitanem çok tşk
ozamana kadar inş.netimgelirde sizinle olurum..yalnız zor oluyo

vallahi garantiyim sanırım ama bunu onlar nasıl anladı bende şaşkınım..
1 kez aradılar bidaha aramadılar

bu arada dikkat ediyorum da 65-64 aralığında ne çok küşü var yarış büyük kopmamam lazım

diğerlerinide dinledin mi dalinnnn

aynen canım kolay değil bu şüreç aşırı ve abartı olmamak kaydı ile taçamak yapılabilir ama illa kaçamak yapılacak değil. yada her hafta kaçamak yapacaz demek değil bu,, zaman zaman geri çeviremediğimiz durumlar olabilir canımızın çok istediği şeyler olabilir yada alternatif yoktur yemek zorunda kalmışızdır önemli olan akabinde kendini salmamak ve kaldığın yerden devam etmek hatta hareketi artırıp yenin şeyi yakmak

dıunledımde bazı yerlerı hıc ısıme gelmedı hihihihihii

kesinlikle katılıyorum sana jujum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…