- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #84.381
çok pisssssssssssinnnnnn şeyy kem kümmm bugün ben biraz cozuttum ama yarına söz telafi etcem kızartma yedim bugün itiraf edıyorum:// bu arada kardesımın mesaj kısmında smiller yok yüz ifademi belırtemıyorum.....(pişman bir surat:S :))
cornimmmmmmm seni seviyorum ♥ ayyyyyy insan eksikliği çok xor derdi babaannem. bitsin su ceza.. kir dizini otur surda :)kahvaltıya gitmıyorum......aradım ben gelmeyecegım dedim......bu arada cezam 3 günmüş......ne yaptıysam anlamadım......konu dışı mesaj mış....!
wuuuuuuu cok sert..ivana sert buhee yaa sorma valla gamzemm esım dıyokı bugun deterjan sınmıs uzerıne deterjan kokuyosun dedi bende benım ten kokum o dedımmnıe bole oldum anlamadım bahar gelmeden bahar temızlıgı yapıyorum daha bıtmedı ama koltuklar perdeler halılar camlar vaarrr sız olmayınca kendımı temızlıge verdımmmm sıkıntıdann
vallaa aglarımmmm yaa hakaret yok kufur yok olumsuz bı durum yok kiineyse kuzumm cezamsa cekerım dıcen duygu olarak gelcenn...
ha bu arada hazır gelmısken menunu yazsanaaa
aaaaaaaa ooooooooooooo hımmmmmmmmmmmm kızartma demekkkk ohh yarasınnnn
çok pisssssssssssinnnnnn şeyy kem kümmm bugün ben biraz cozuttum ama yarına söz telafi etcem kızartma yedim bugün itiraf edıyorum:// bu arada kardesımın mesaj kısmında smiller yok yüz ifademi belırtemıyorum.....(pişman bir surat:S :))
cornimmmmmmm seni seviyorum ♥ ayyyyyy insan eksikliği çok xor derdi babaannem. bitsin su ceza.. kir dizini otur surda :)
wuuuuuuu cok sert..ivana sert bu
heee vala yazda ibreti aleme ders olsun
oo duyguda bir duygu eksikli var gibiydi. . hey yareppimmm bundanmis garibim benim yaaaa
ohh be ayarladım sonunda.....yaramasın ya.......dışardaydık bugün.....misafirliğe gittik...kız marketten hazır börek almış hanı su dondurulmus olanlardan,fırını da yok bende açlıktan geberıyorum bu sırada(sabah kahvaltı etmedım..çavdar ekmeğim yok dıye) 3tane börek yedım ufakdı ama kibrit kutusu kadar her biri...
off kız inş bozulmamıştır yarın gitmıyorum diye:44::44: yarın cezalıyımher türlü cezalıyım
gamzeeeeeeeeeeeeeeeeee kim geldi kız yatıya
dalin; çok geçmiş olsun cnm:26:
kocamin dayisinin gelini geldi tatlimmm.. yasit sayiliriz... hatta eltii diyoruzamannn sorunlu biraz kayinpederleriyle 4 te uyufuk..biz konuşuyoruz kocası pofluyorrr ...babasını snlattikca derken bizde costukmuuu.. esimle karar verdik, birbirimizin hatalarini sirasiyla not alacagiz.. o bende gördüğü hatalari. ben onda :) gelen kizin afi hilal.. hilal diyorki esime.. mesela gamze sevdigin yemekleri yapmıyor mu.. onu yaz diyor.. esimde hic yemek yapmiyorki diyorrrr... hahaha haha ... serefin varmiiiii oglummmm dedim
o yuzden bende ceza yedım 3 gun konu dısı mesaj yazmısım.cezalar cok abartılı aklım ermıyorr
ya cnm daha önce de ceza aldım bu yuzden ama sadece 24 saatti bu seferki çok abartılı olmus...........bır konuda ark dedi ki bana aa sende mi burdasın dedi bende evet kambersiz düğün olur mu yazdım hepsi bu..........
haaa evett okudum ben o mesajı hatta yengesıyle erkek arkadası ılıskı yasamıs konusunda demı.bende bugun senı epey arastırdım yazdıgın msjlara baktım bu kızcagızım neden ceza aldı dıye epey kafa yordum bıseyde bulamadım allah allah ne olduya dıye solenıyodum ınan.o mesajınıda okudum heralde bu konuda aldı ceza dedım kavgamı cıktı noldu dıye tum sayfalarıda okudum altı ustu 2 msj yazmıssın
1) gazeteye ver rezıl et
2)kambersız dugun olmaz
gulsemmı aglasammı yarab
maşallah dedektif gibisinnnn............işte bu yüzden canım 2. şık yüzden..ne kadar saçma değil mi? demek ki başka konuda biri bir şey sorsa cevap veremeyecegız,konu dışı olacak.......çok şaşırdım....ama üyeliğim aktif olsun editörlere mesaj atacagım......
acılden gelen heyet kucuk bı abartı yapıp bana telde zature oldugunu soledıler zaturre deılmıs yanı soledkı zaturre baslangıcıymıs daha zaturre deılmıs tam olarak bu ıyı bısey bır suru ılac vermıs doktor vede ıgne sımdı uyuyo rengı hala sapsarı
bende kaçayım artık esım ıstıyo pc yı optum yarın gorusuruzzz
tubısım bızı boslama canoo gel sık sık
atma bence msj canım ıkıncı bı ceza daha yeme tecrubeyle sabıt
bosver ne dersen de bak ne soelrsen sole asla degıstıremezsınnn uzerıne basa basa soluyorum.aksıne ıkna edemezsın yonetım katı bıraz bu konuda
deme bısey
haklı cızım ...ne zaman yemek sorsam lahana var dıyon.sen ne yemek yapıyon bu adamcagıza
acılden gelen heyet kucuk bı abartı yapıp bana telde zature oldugunu soledıler zaturre deılmıs yanı soledkı zaturre baslangıcıymıs daha zaturre deılmıs tam olarak bu ıyı bısey bır suru ılac vermıs doktor vede ıgne sımdı uyuyo rengı hala sapsarı
bende kaçayım artık esım ıstıyo pc yı optum yarın gorusuruzzz
tubısım bızı boslama canoo gel sık sık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?