• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sabah:
  • haşlanmış yumurta
  • 1 dilimden az tahıllı ekmek
  • 1 bardak reyhan şerbeti
  • 2 zeytin
  • 2 kk ya yakın tulum peyniri
  • 1 çatal beyaz peynir
  • 2 adet erik reçeli tanesi

erik reçelini kv yapmıştı. bozulmuş mu diye baktım veee evet ekşimiş. kadın daha geleli 2 haftayı anca geçti buzdolabında nasıl bozuluyor anlamadım. anneminkiler bir seneyi geçkin oda sıcaklığında bozulmuyor.. öneride bulunun kızlar. çok da güzel ayarlamış bu sefer şekerini falan.. çok üzülürüm ekşirse.. :43::43::43::43:

ara:
1 bardak yeşil çay

öğle:
3 dilim portakallı kek
1 kupa sütlü neskafe

kendime not: reziiiiilsiiinnn... ununu çok atmışsın, şekerini kısmışsın kek kabarmış ama tadı fısss. dün akşamki hayyallerindeki kekin yanından bile geçmediği halde ne demeye 3. dilimi de yedin?? tabağa 3 dilim aldım ama sonuncuyu resmen tıkıştırdım zoraki. sebebi de mutfağa gitmeye üşenmem... :20::20::20::20::20::20:

akşam:
3 kepçe mercimek çorba
4 dilim fırında patates
4-5 kaşık kereviz salatası mayıonezsiiz :1::1::1::1:

spor şimdilik yok..

yapta eşinin midesi azıcık bayram etsın ,yazık adama:27::27::27:

acıktın mı ? alalla:44::44::44: yoğurt ye varsa......

bende yürüyüşe cıkacagım eşimle....dışarı çıkalım mı dedi önce istemedım de şimdi fikrim değişti......

yoğurtla ne doysun koca midee:1::1::1::1:

işyerinden arkadaşlar oturmaya gelcekler bakalım bunun oçuklarıda ede tusunami etkisi yaratacaklarmı
çok yoruldum eve geldim ordn spora şmdide misafir ooooooooofffffffffffffff ooffffffffffff kömür gibi yanıyorum i

dün nbtte fasulye nohut çıkmayınca bugün bakliyatlarla hasret giderdim

:1::1::1::1: önlemını al bu sefer....kapılarını kilitle......

bende çıkıyorum diğer menulere de gelınce yorum yaparım artıkın:54:

sabah:
  • haşlanmış yumurta
  • 2 zeytin
  • 1 çatal beyaz peynir

erik reçelini kv yapmıştı. bozulmuş mu diye baktım veee evet ekşimiş. kadın daha geleli 2 haftayı anca geçti buzdolabında nasıl bozuluyor anlamadım. anneminkiler bir seneyi geçkin oda sıcaklığında bozulmuyor.. öneride bulunun kızlar. çok da güzel ayarlamış bu sefer şekerini falan.. çok üzülürüm ekşirse.. :43::43::43::43:

ara:
1 bardak yeşil çay

öğle:
3 dilim portakallı kek
1 kupa sütlü neskafe

kendime not: reziiiiilsiiinnn... ununu çok atmışsın, şekerini kısmışsın kek kabarmış ama tadı fısss. dün akşamki hayyallerindeki kekin yanından bile geçmediği halde ne demeye 3. dilimi de yedin?? tabağa 3 dilim aldım ama sonuncuyu resmen tıkıştırdım zoraki. sebebi de mutfağa gitmeye üşenmem... :20::20::20::20::20::20:

akşam:
3 kepçe mercimek çorba
4 dilim fırında patates

spor şimdilik yok..
kıss ne cok yemıısn sen kek mercimek patates hep karbn:20:
kayınvalıden becerıksızmış demek:1::1::1:

ilerleyen saatlerde buluşmak ümidiyle

beceriksiz de değil aslında... memlekette yapmıştı.. neyse gelmesine 14 gün falan var gelince sorarım. buzluğa koysam olur mu* yoksa konu komşuya dağıtacağım...

kızz garf... 4 dilim dedik ya hu 5 cm boyunda 0,5 cm genişliğinde 4 patateste ne kadar karbo olacak .... mercimek çorbası da 1 bardak mercimeğin 1/6 sından daha az düşüyor.. keke bir diyeceğim yok. o konuda ben de çok mutsuzum.. güya sabah yiyeceğim diye tutmuştum dün gece kendimi... :43:

selamlar herkese görüşmeyeli nasılsınız bakem :54::54::54::54::54:

:54::54::54::54:

sevda nereye kız ateş almaya mı geldin anacım:ssz::ssz::ssz::ssz: menünü begendım :52: pilav miktarın iyi....

bende sporumu yapcam,juju da geri kalmamam lazım.:27::27::27: yoksa kulağımızı çeker.......

tatlım benim büyük oğlum sınava hazırlanıyor ya bu ara ona kalıyo pc .10 gün falan kaldı .oda dersaneydi burda işte biraz test falan çözüyo..derken öyle oluyor işte :1::1:

al cnm link bu dayanabilirsen bunu yap toplam 8 party den olusuyor.bu ılk part si.
Pump it up - part 1 - YouTube

yok yemez bu diyorsan;
Low Impact Aerobics -- Fit for Duty - Season 2, Episode 36 - YouTube

bunu yap...ben bıraz önce bunu yaptım ardından da mekik çektim.......biraz önce yanlış lınk yapıstırmısım düzelttim....

wuuuuuuuuu çok güzelmiş...

canım dün verdiğin callan linki çalışıyo indi şu an kitabıda vr içinde teşekkür ederim adamda yapıo callan teeee M.Ö den kalma:1::1:

sınavlara hazırlanan kızlar toplayın kendinizi sizi ne uyku ne kk kurtaracak hadi ablanız olarak ben size kızayım gidin ders çalışın bakımm ilerde bugünlerin kıymetini çok ararsınız da bulamazsınız

toplıght katılıyorum sana ...bakın biz ablanızız valla çalışın sonra ararsınız bu günlerinizi ama elinizden bişey gelmez ona göre....:20::20::20::20::20:

.

sen kendi kafana göre takıl canım ne kocanı ne erk arkadaşını düşün senin için en doğrusuna sen karar verirsin

1 seferde bile callen bu kadar fark ettiriyorsa bi ben yapamadım yaa iyileşsem de bende yapsam şu callen i

ben de yapmadım bir kerecik yapmıştım ama havalar ısınınca yapmayı düşünüyorum ...

günün ilk menüsü benden olsun....................

sabah: 1 dilim ekmek
1 kk kadar peynır
4 adet zeytın

öğle: yok(malum işlerden ötürü)

ara: yarım elma

ara: elmanın diğer yarısı

akşam: 1 tabak, üzeri bol yoğurtlu ıspanak
sivri biber turşusu

su:içiyorum
spor: henüz yapmadım.......

:46::46::46::46::46::46::46:

sabah-öğle(12.00)
2 dilim ekmek
yarım domates
yarım salatalık
2 zeytin
3 çatal peynir

ara
4 badem

akşam
1.5 porsiyon bulgrlu ekşili köfte hemen hemen 1 porsiyn bulgr pilavyla aynı bulgur vardıı kaloriside 280 fln

aralarda yeşil çay içtim akşam içerim gene
su 3 rahat olur
spor henüz yapmadım bişi callanın 2 3 hareketini denedim
30 dk koşu bandı yapcm brzdan

flash flash flash yarın mısafır gelecek sabah hastaneye gıdecegımden ıkramları aksamdan yapmalıyımmmm:27::27: allahtan ev temız bı supurcem bı toz alcam o kadarrr...

menum

sabah
1 pogaca
sekersız cay

ogle
yok uyudum

ara
1 elma

aksam
2 kepce corba
3 kasık tavuk sote
2 catal bulgur pılavı
ayran

su:1,5 lt devam edıyorum
spor:45 dk tempolu yuruyus

:46::46::46::46::46::46::46::46:

sabahhhhhhhhhhh
1 dilim ekme
peynir
yeşil zeytin

öğlen
4 asıkım çiğköfte
marul
lavaş yarım ince olanlardan

akşam

ayran çaorbası bulgrlu

sporrrrrrrrrrr
1 saat plates

suuuuuuuuuuuu
içiyom

sabah:
  • haşlanmış yumurta
  • 2 zeytin
  • 1 çatal beyaz peynir

ara:
1 bardak yeşil çay

öğle:
3 dilim portakallı kek
1 kupa sütlü neskafe

akşam:
3 kepçe mercimek çorba
4 dilim fırında patates

spor şimdilik yok..

afferim sana geçen hafta verdiğin kiloları almaya niyetlisin herhal...:1::1::1::1: bir de utanmadan mutfağa gitmeye üşendim yazmış aldığın kalorilerden gider diyemi korktun...o boş tabakları kim kaldırdı...kendi kendine gitmedi demi...:9::9::9::9::9::9::9: kek bir de güzel olsaymış nolcaktuı bilmem artık kekin dibimi gelirdi acep....:9::9::9::30::30::30::30::30::30::30::30:

.

benim menüm de şöyle
sabah:1 dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir
1 tatlı kaşığı reçel
1 tatlı kaşığı kadar margarin

öğle: 1 tabak bol soğanlı pazı kavurma
1 bardak ayran
2 kaşık makarna

akşam:2 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
1 tane çok az yağda pişmiş yumurta
1 t.k tahin pekmez

spor :yarım saat eliptik,yarım saat yürüyüş,100 mekik
su :1.5 litre

.

iki menüyü de beğendim. bulgur pilavının savunmasını yapman da çok hoş olmuş :1:

zes üye oldum ve o ürünlerin içinde kayboldum.. yelekler pantolonlar ceketler ne akdar şık öyle ya... kendimden geçmişim sepete ekleyeceğim diye 200 tl yi bulmuş. sonra kocam gelince tek tek eledik hepsini şunun şurası bunun burası diye. aşırı beğendiğim 2 ipek bluz 1 de yelek vardı hatunlar kapmışş hemen bedenini.. bir daha kampanya yaparlarsa sabahtan haber et :52::52:
çentikim öyle bu marka hemen en güzel ürünleri tükeniyor... Ben kendimde akdığım için biliyorum ürün kalitesini...Ben beğendim. Bide bi ara limangodada gördüm aynı ürünler vardı ama fiyatlar daha pahalıydı en uygun markafonide...merak etme haber edecem 1-1.5 ayda bi geliyor 2012 aralıktan beri bu markayla çalışmaya başladılar herhalde ilk o zaman gördüm...

Kızlarrrr Merhaba :16:

Hemen menümü yazayım..

Sabah
1 dilim kepek ekmeğine krem peynir sürdüm yedim

Ara yok

Öğle
2 domates ve 1 yumurtayla yapılmış menemen (yağsız)
1 dilim kepek ekmeği
4 yemek kaşığı yoğurt

Ara
1 galeta

Akşam
4 yemek kaşığı nohut
1 ince dilim kepek ekmeği
1 yeşil biber

Ara yok

Su içiyorum
Spor 1 saat yürüme, 100 mekik..

sabah
2 yumurta

ara
yok

öğlen
3 tane kurutulmuş patlıcan dolma
1/2 makarna
1 kase yoğurt
1/2 kase tavuklu domates çorba

ara
2 bisküvi arası bal

akşam
1 tabak kıymalı pırasa
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

ara
4 hoşbeş...

30 dk yürüyüş
callen yapıldı

1,5 lt su içildi

Bu arada menülerinizi okudum ve çoğunu beğendim, ama en çok chentig'in menüsünü beğendim..Kekler havada uçuşmuş..Ye bacım yeee, ben sana yetişince de ye olurmu balım, ballı kurabiyem benim :27::27::27::27:

Biraz sinir katsayım yüksekte arkadaşlar..Geçtiğimiz günlerde gittiğim iş görüşmesi vardı..Az çok biliyorsunuz ama özellikle Tuğba çok iyi biliyor..Aradılar bu gün ve akşam gel konuşalım dediler..Gittm tabiki, bi umutla..Adam maaş vermeyi düşünmüyormuş, iş yaptığı zaman o işten kazandığından vericekmiş..yani iş yok, para da yok :47::47::47::47:

Ne zannediyorlarsa artık insanları...deli oldum inanın...

Çal Dj sıradaki şarkı o adama gelsin hahahahhahahaha

bgfmbkkmbtfrktrkgrpogktrekerfö buda o adamaydı :27::27::27::27:

.

Hemen menümü yazayım..

Sabah

Ara yok

Öğle
1 dilim kepek ekmeği
4 yemek kaşığı yoğurt

Ara
1 galeta

Akşam
4 yemek kaşığı nohut
1 yeşil biber

Ara yok

Su içiyorum

harikasın arkadaşım :46::46::46::46:

Bu arada menülerinizi okudum ve çoğunu beğendim, ama en çok chentig'in menüsünü beğendim..Kekler havada uçuşmuş..Ye bacım yeee, ben sana yetişince de ye olurmu balım, ballı kurabiyem benim :27::27::27::27:

Biraz sinir katsayım yüksekte arkadaşlar..Geçtiğimiz günlerde gittiğim iş görüşmesi vardı..Az çok biliyorsunuz ama özellikle Tuğba çok iyi biliyor..Aradılar bu gün ve akşam gel konuşalım dediler..Gittm tabiki, bi umutla..Adam maaş vermeyi düşünmüyormuş, iş yaptığı zaman o işten kazandığından vericekmiş..yani iş yok, para da yok :47::47::47::47:

.

:47::47::47::47::47::47::47::47::47: bu da o adama ...

sabah
2 yumurta

ara
yok

öğlen
1/2 makarna
1 kase yoğurt

ara
2 bisküvi arası bal

akşam
1 tabak kıymalı pırasa
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

ara
4 hoşbeş...

30 dk yürüyüş
callen yapıldı

1,5 lt su içildi

ben beğendim jujum çok güzel

.

sabah:
  • haşlanmış yumurta
  • 2 zeytin
  • 1 çatal beyaz peynir

ara:
1 bardak yeşil çay

öğle:
3 dilim portakallı kek
1 kupa sütlü neskafe

akşam:
3 kepçe mercimek çorba
4 dilim fırında patates

spor şimdilik yok..

bu ne kız.......mercımek çorbasının yanında +karbo yemıyoruzzzzzzzzzz yemıyoruzzzzzzzz
git git sende terket beni acılarımla başbaşa bırakkk:43::43::43:

bebişim spor yapmam lazımdı yoksa ben sizi bırakır mıyım:1:

selamlar herkese görüşmeyeli nasılsınız bakem :54::54::54::54::54:

tatlım benim büyük oğlum sınava hazırlanıyor ya bu ara ona kalıyo pc .10 gün falan kaldı .oda dersaneydi burda işte biraz test falan çözüyo..derken öyle oluyor işte :1::1:

wuuuuuuuuu çok güzelmiş...

toplıght katılıyorum sana ...bakın biz ablanızız valla çalışın sonra ararsınız bu günlerinizi ama elinizden bişey gelmez ona göre....:20::20::20::20::20:

.

Allah zihin açıklığı versin oğluna.....sınavında da şimdiden başarılar:34:

benim menüm de şöyle
sabah:1 dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir
1 tatlı kaşığı reçel
1 tatlı kaşığı kadar margarin

öğle: 1 tabak bol soğanlı pazı kavurma
1 bardak ayran
2 kaşık makarna

akşam:2 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
1 tane çok az yağda pişmiş yumurta
1 t.k tahin pekmez

spor :yarım saat eliptik,yarım saat yürüyüş,100 mekik
su :1.5 litre

.

sevda akşam ekmeği çok yemıssın....

Hemen menümü yazayım..

Sabah

Ara yok

Öğle
1 dilim kepek ekmeği
4 yemek kaşığı yoğurt

Ara
1 galeta

Akşam
4 yemek kaşığı nohut
1 yeşil biber

Ara yok

Su içiyorum

sende nohut yanında ekmek yemişsin:51:ekmek yerıne yoğurt ye:56:

sabah
2 yumurta

ara
yok

öğlen
1/2 makarna
1 kase yoğurt

ara
2 bisküvi arası bal

akşam
1 tabak kıymalı pırasa
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

ara
4 hoşbeş...

30 dk yürüyüş
callen yapıldı

1,5 lt su içildi

jujum hoşbeşler bitmedi mi:ssz::ssz:

.

allalalla küfür etseydın orda:37::37::1:

sporumu yaptım.....dün verdıgım lınkde ki pump it up videosunu yaptım 3 partylık kısmını 30 dk ....50 tane de mekik çektim.su içinde kaldım.bu pump videoları çok terletıyor.....

bu ne kız.......mercımek çorbasının yanında +karbo yemıyoruzzzzzzzzzz yemıyoruzzzzzzzz

içimden hallettim zaten adamı :27::27::27::27:

çok teşekkür ederim tatlım inşallah...çok uğraşıyor ama bakalım ....
aslında akşam sebze türü düşünüyordum eşim çayın yanına bişeyler hazırla deyince dayanamadım bende onlarla götürdüm balım yaaa :17::17::17::17:

.

Back
X