- Emoji Skoru
- 12.556
- Puanlar
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #85.061
sabah:
erik reçelini kv yapmıştı. bozulmuş mu diye baktım veee evet ekşimiş. kadın daha geleli 2 haftayı anca geçti buzdolabında nasıl bozuluyor anlamadım. anneminkiler bir seneyi geçkin oda sıcaklığında bozulmuyor.. öneride bulunun kızlar. çok da güzel ayarlamış bu sefer şekerini falan.. çok üzülürüm ekşirse..

ara:
1 bardak yeşil çay
öğle:
3 dilim portakallı kek
1 kupa sütlü neskafe
kendime not: reziiiiilsiiinnn... ununu çok atmışsın, şekerini kısmışsın kek kabarmış ama tadı fısss. dün akşamki hayyallerindeki kekin yanından bile geçmediği halde ne demeye 3. dilimi de yedin?? tabağa 3 dilim aldım ama sonuncuyu resmen tıkıştırdım zoraki. sebebi de mutfağa gitmeye üşenmem...

akşam:
3 kepçe mercimek çorba
4 dilim fırında patates
4-5 kaşık kereviz salatası mayıonezsiiz

spor şimdilik yok..
- haşlanmış yumurta
- 1 dilimden az tahıllı ekmek
- 1 bardak reyhan şerbeti
- 2 zeytin
- 2 kk ya yakın tulum peyniri
- 1 çatal beyaz peynir
- 2 adet erik reçeli tanesi
erik reçelini kv yapmıştı. bozulmuş mu diye baktım veee evet ekşimiş. kadın daha geleli 2 haftayı anca geçti buzdolabında nasıl bozuluyor anlamadım. anneminkiler bir seneyi geçkin oda sıcaklığında bozulmuyor.. öneride bulunun kızlar. çok da güzel ayarlamış bu sefer şekerini falan.. çok üzülürüm ekşirse..
ara:
1 bardak yeşil çay
öğle:
3 dilim portakallı kek
1 kupa sütlü neskafe
kendime not: reziiiiilsiiinnn... ununu çok atmışsın, şekerini kısmışsın kek kabarmış ama tadı fısss. dün akşamki hayyallerindeki kekin yanından bile geçmediği halde ne demeye 3. dilimi de yedin?? tabağa 3 dilim aldım ama sonuncuyu resmen tıkıştırdım zoraki. sebebi de mutfağa gitmeye üşenmem...
akşam:
3 kepçe mercimek çorba
4 dilim fırında patates
4-5 kaşık kereviz salatası mayıonezsiiz
spor şimdilik yok..