• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

çok teşekkür ederim tatlım inşallah...çok uğraşıyor ama bakalım ....
aslında akşam sebze türü düşünüyordum eşim çayın yanına bişeyler hazırla deyince dayanamadım bende onlarla götürdüm balım yaaa :17::17::17::17:

.

insanız sonucta bazen dayanamıyoruz işte.....benim eşim naptı biliyor musunuz? evde çikolata vardı...dibimde yavas yavas tadını cıkara cıkara yedi.bana da ucundan azıcık al dedi.büyük bir savas verdım dokunmadım çikolataya baktı yemıyorum o zaman koklasana şunu dıyor.....zorla koklattı Allahım o ne güzel bir koku:27::27: pisliksin dedim tabi:1::1::1:
yemek yaptım yanına patates kızartır mısın dedi.ok dedim onu da kızarttım üstüne mayonezı döktu 1 bardak da kola aldı....yanımda götürdü.bazen dıyorum hiç bize acımıyorlar:26:

insanız sonucta bazen dayanamıyoruz işte.....benim eşim naptı biliyor musunuz? evde çikolata vardı...dibimde yavas yavas tadını cıkara cıkara yedi.bana da ucundan azıcık al dedi.büyük bir savas verdım dokunmadım çikolataya baktı yemıyorum o zaman koklasana şunu dıyor.....zorla koklattı Allahım o ne güzel bir koku:27::27: pisliksin dedim tabi:1::1::1:
yemek yaptım yanına patates kızartır mısın dedi.ok dedim onu da kızarttım üstüne mayonezı döktu 1 bardak da kola aldı....yanımda götürdü.bazen dıyorum hiç bize acımıyorlar:26:

Seninkide harbi dayak istiyor yanii :47: :27::27:

.

ay degıl gün........mesela en son 8 şubatta temizlendim.....ve hala olmadım normalde 9 u gibi olmam lazımdı......gögüslerim şiş ama agrı yok.normalde hassasıyet olması lazım...
Tugba ablaaaa aynen benimde 8 subatta bitti olmuyorum olamiyorummm sistim ama agri yokkk agresifim duygusalim ama olmuyoruuum :)
okul biteli şurda 8 ay oldu bnm bile cnm istemiyo ders çalışmak öğğğğğğğ :27::27:

kız sankı abantamı gitcem hep sanayi bölgesinde benim gitceğim yerler
nerden okudum ben muhendislik ya okul ortamı hep erkekti iş ortamı hep erkek tiksiniorm artık erkeklerden tercihlerim baska yonde olmaya baslıcak yakında off offffff cinsiyet değiştircem artıkkk:37::37:

Kiz garfiii nil erkoclar mi olcan sen bnm basima ahaaha tobe yarabbim :))
günün ilk menüsü benden olsun....................

sabah: 1 dilim ekmek
1 kk kadar peynır
4 adet zeytın

öğle: yok(malum işlerden ötürü)

ara: yarım elma

ara: elmanın diğer yarısı

akşam: 1 tabak, üzeri bol yoğurtlu ıspanak
sivri biber turşusu

su:içiyorum
spor: henüz yapmadım.......

Sana tebrik koyuyorummm
sabah-öğle(12.00)
2 dilim ekmek
yarım domates
yarım salatalık
2 zeytin
3 çatal peynir

ara
4 badem

akşam
1.5 porsiyon bulgrlu ekşili köfte hemen hemen 1 porsiyn bulgr pilavyla aynı bulgur vardıı kaloriside 280 fln

aralarda yeşil çay içtim akşam içerim gene
su 3 rahat olur
spor henüz yapmadım bişi callanın 2 3 hareketini denedim
30 dk koşu bandı yapcm brzdan
Sana tebrik koymuyorumm gec uyandin diye bide 1 porsiyon neyine yetmedi baci kalfa :)
flash flash flash yarın mısafır gelecek sabah hastaneye gıdecegımden ıkramları aksamdan yapmalıyımmmm:27::27: allahtan ev temız bı supurcem bı toz alcam o kadarrr...

menum

sabah
1 pogaca
sekersız cay

ogle
yok uyudum

ara
1 elma

aksam
2 kepce corba
3 kasık tavuk sote
2 catal bulgur pılavı
ayran

su:1,5 lt devam edıyorum
spor:45 dk tempolu yuruyus

Rabissss oncelikle doktor isine cok cok sevndim cook insallah gelir senin beboli :) menunu de begendimmm
sabahhhhhhhhhhh
1 dilim ekme
peynir
yeşil zeytin

öğlen
4 asıkım çiğköfte
marul
lavaş yarım ince olanlardan

akşam

ayran çaorbası bulgrlu

sporrrrrrrrrrr
1 saat plates

suuuuuuuuuuuu
içiyom

Bugun sende bulgur yemissin ama kotu degil
sabah:
  • haşlanmış yumurta
  • 1 dilimden az tahıllı ekmek
  • 1 bardak reyhan şerbeti
  • 2 zeytin
  • 2 kk ya yakın tulum peyniri
  • 1 çatal beyaz peynir
  • 2 adet erik reçeli tanesi

erik reçelini kv yapmıştı. bozulmuş mu diye baktım veee evet ekşimiş. kadın daha geleli 2 haftayı anca geçti buzdolabında nasıl bozuluyor anlamadım. anneminkiler bir seneyi geçkin oda sıcaklığında bozulmuyor.. öneride bulunun kızlar. çok da güzel ayarlamış bu sefer şekerini falan.. çok üzülürüm ekşirse.. :43::43::43::43:

ara:
1 bardak yeşil çay

öğle:
3 dilim portakallı kek
1 kupa sütlü neskafe

kendime not: reziiiiilsiiinnn... ununu çok atmışsın, şekerini kısmışsın kek kabarmış ama tadı fısss. dün akşamki hayyallerindeki kekin yanından bile geçmediği halde ne demeye 3. dilimi de yedin?? tabağa 3 dilim aldım ama sonuncuyu resmen tıkıştırdım zoraki. sebebi de mutfağa gitmeye üşenmem... :20::20::20::20::20::20:

akşam:
3 kepçe mercimek çorba
4 dilim fırında patates
4-5 kaşık kereviz salatası mayıonezsiiz :1::1::1::1:

spor şimdilik yok..

Cok olmus valla abartmissin hic kusra bakma hihihi
benim menüm de şöyle
sabah:1 dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir
1 tatlı kaşığı reçel
1 tatlı kaşığı kadar margarin

öğle: 1 tabak bol soğanlı pazı kavurma
1 bardak ayran
2 kaşık makarna

akşam:2 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
1 tane çok az yağda pişmiş yumurta
1 t.k tahin pekmez

spor :yarım saat eliptik,yarım saat yürüyüş,100 mekik
su :1.5 litre[
.

Guzel ama 3 dilim ekmek cok bence bi gun icin ben cok azalttim ekmegi bence sende yapabilirsin 2ye dusur enazindan ablacagzimmm
Kızlarrrr Merhaba :16:

Hemen menümü yazayım..

Sabah
1 dilim kepek ekmeğine krem peynir sürdüm yedim

Ara yok

Öğle
2 domates ve 1 yumurtayla yapılmış menemen (yağsız)
1 dilim kepek ekmeği
4 yemek kaşığı yoğurt

Ara
1 galeta

Akşam
4 yemek kaşığı nohut
1 ince dilim kepek ekmeği
1 yeşil biber

Ara yok

Su içiyorum
Spor 1 saat yürüme, 100 mekik..
Tebrik koydummm :)
sabah
2 yumurta

ara
yok

öğlen
3 tane kurutulmuş patlıcan dolma
1/2 makarna
1 kase yoğurt
1/2 kase tavuklu domates çorba

ara
2 bisküvi arası bal

akşam
1 tabak kıymalı pırasa
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

ara
4 hoşbeş...

30 dk yürüyüş
callen yapıldı

1,5 lt su içildi

Yine tam 1 juju menusuuuu guzel benceee

Atladgm varmi bilemedim telefndn griorum diye :/ zesle toplight sanrm atladiklarimmm

Sabah: yarim yagsiz tost sekersiz cay(okuldaydim)

Ara: 3 kayisi 2 ceviz

Oglen: 4 kasik salata 3 kasik tavuk ( midemin kuculdgnu anladm yarim porsiyon istedm ama tabakta kaldi ikisinde de)

Ara: 2 kayisi sekersiz filtre kahve

Aksam: bir kase mercimek corbasi 2 biber tursusu no ekmek :)

2 litre su

Oglen: 4 kasik salata 3 kasik tavuk ( midemin kuculdgnu anladm yarim porsiyon istedm ama tabakta kaldi ikisinde de)

2 litre su

ikimizde olsak da rahatlasak artık:37::37::37: bu arada menün güzellll:46::46:

benim menüm de şöyle
sabah:1 dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir
1 tatlı kaşığı reçel
1 tatlı kaşığı kadar margarin

öğle: 1 tabak bol soğanlı pazı kavurma
1 bardak ayran
2 kaşık makarna

akşam:2 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
1 tane çok az yağda pişmiş yumurta
1 t.k tahin pekmez

spor :yarım saat eliptik,yarım saat yürüyüş,100 mekik
su :1.5 litre

.

allah kahretmiye seni... herkesin menüsüne alkış yapınca benimki arada kayanr dedim kaynamamış.. menüsünü yazsın da laf sokayım dedim.. menüde uygun boşluk bulamadım.. çok güzel maallah :46:

çentikim öyle bu marka hemen en güzel ürünleri tükeniyor... Ben kendimde akdığım için biliyorum ürün kalitesini...Ben beğendim. Bide bi ara limangodada gördüm aynı ürünler vardı ama fiyatlar daha pahalıydı en uygun markafonide...merak etme haber edecem 1-1.5 ayda bi geliyor 2012 aralıktan beri bu markayla çalışmaya başladılar herhalde ilk o zaman gördüm...

bak sabahın köründe yazıyorsun hemen.. ben de koca gelmeden alıyorum :1::1::1:

Bu arada menülerinizi okudum ve çoğunu beğendim, ama en çok chentig'in menüsünü beğendim..Kekler havada uçuşmuş..Ye bacım yeee, ben sana yetişince de ye olurmu balım, ballı kurabiyem benim :27::27::27::27:

Biraz sinir katsayım yüksekte arkadaşlar..Geçtiğimiz günlerde gittiğim iş görüşmesi vardı..Az çok biliyorsunuz ama özellikle Tuğba çok iyi biliyor..Aradılar bu gün ve akşam gel konuşalım dediler..Gittm tabiki, bi umutla..Adam maaş vermeyi düşünmüyormuş, iş yaptığı zaman o işten kazandığından vericekmiş..yani iş yok, para da yok :47::47::47::47:

Ne zannediyorlarsa artık insanları...deli oldum inanın...

Çal Dj sıradaki şarkı o adama gelsin hahahahhahahaha

bgfmbkkmbtfrktrkgrpogktrekerfö buda o adamaydı :27::27::27::27:

.

gamze avukat falan mısın sen? bir tek onlarda para verilmiyor diye sanıyorum. sen ne üzerine başvurmuştun kadayıfım? kilo almamı çok beklersinim, arkamdan bakakalasıcam...

2 litre su

:46::46::46::46::46::46::46:

kornella valla senin iradene hayran kaldım ben kendimi bi şekilde kandirıp o çikolatadan da , o kızartmadanda yerdim :17::17::17::17: seni gerçekten tebrik ediyorum....:46::46::46::46:
ÇENTİK anlaştık sabahın köründe yakalamamız lazım zaten istediğini almak istiyosan...
GAMZE_M hayırlısı olsun sen iş başvurularını yap allaha havale et muhakak biri olacak...henry wodworth longfellow' un ünlü bi sözü var ben çok seviyorum "Kapıyı yeterince uzun süre ve yüksek sesle çalarsanız birilerini uyandıracağınızdan emin olabilirsiniz"

menüler genelde güzeldi çentiğin accık fazla olmuş ama o boya o kiloya bişiy diyemedim. Sen bunları aynen ye bi spor yap ama düzenli offfffff fıstık gibi olursun....
cornella kıııı sende artık fıstık gibi olmuşsundur baya kilo verdin maşAllah:34:

kornella valla senin iradene hayran kaldım ben kendimi bi şekilde kandirıp o çikolatadan da , o kızartmadanda yerdim :17::17::17::17: seni gerçekten tebrik ediyorum....:46::46::46::46:
ÇENTİK anlaştık sabahın köründe yakalamamız lazım zaten istediğini almak istiyosan...
GAMZE_M hayırlısı olsun sen iş başvurularını yap allaha havale et muhakak biri olacak...henry wodworth longfellow' un ünlü bi sözü var ben çok seviyorum "Kapıyı yeterince uzun süre ve yüksek sesle çalarsanız birilerini uyandıracağınızdan emin olabilirsiniz"

menüler genelde güzeldi çentiğin accık fazla olmuş ama o boya o kiloya bişiy diyemedim. Sen bunları aynen ye bi spor yap ama düzenli offfffff fıstık gibi olursun....
cornella kıııı sende artık fıstık gibi olmuşsundur baya kilo verdin maşAllah:34:

Offfff çok güzel di buuuu, canım çok teşekkür ederim..İyi dilek ve dua olarak hemen kabul ettimm :46::46::46::54::54::54:

.

2 litre su

yok hayatım henuz fıstık olamadım:19::19: sporu artırmam lazım ama yemiyor:27::27::27:

cornella saçlarını ne renk yaptın? profil resmindeki gibi mi görünüyor o renk güzel her ne kadar ışığn azizliğine uğramış bir kızıl olsada çooooooook güzeldi. Değiştirdin mi rengini de gari?

rabişim neler döktürüyor acaba ............

bu arada bu hafta kim ne kadar kilo verdi merak ediyorum,çünkü bu hafta pek bir sessiz geçti topic....

cornella saçlarını ne renk yaptın? profil resmindeki gibi mi görünüyor o renk güzel her ne kadar ışığn azizliğine uğramış bir kızıl olsada çooooooook güzeldi. Değiştirdin mi rengini de gari?

bu sefer koyu bır kızıla boyadım...kızıl büyü yazıyordu kutuda......eşim artık kızıldan baska renge boya dıyorda ben alışmısım 9 yıldır böyleyım:27: bütünleştim artık......aslında esra erolun şuan ki sac rengını begenıyorum ama hangı renk çıkaramadım.......

rabişim neler döktürüyor acaba ............

bu arada bu hafta kim ne kadar kilo verdi merak ediyorum,çünkü bu hafta pek bir sessiz geçti topic....

Ben çok umutlu değilim yine, illaki gider ama 3-5 gram anca belki :27::27::27:

.

bu sefer koyu bır kızıla boyadım...kızıl büyü yazıyordu kutuda......eşim artık kızıldan baska renge boya dıyorda ben alışmısım 9 yıldır böyleyım:27: bütünleştim artık......aslında esra erolun şuan ki sac rengını begenıyorum ama hangı renk çıkaramadım.......
kısss bende sana onu önerecektim bugün bende gördüm esra erolu güzeldi saç rengi bak sanada gider o renk

kısss bende sana onu önerecektim bugün bende gördüm esra erolu güzeldi saç rengi bak sanada gider o renk

acaba ben mi yapsam onu, ne dersiniz yakışır mı? :44::44::44::44:

.

Back
X