- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.101
valla gamzem sana bir çok renk çok yakışır gözlerinlede güzel uyum sağlar bence sende boya yapacaksan sanada süpper uyaracaba ben mi yapsam onu, ne dersiniz yakışır mı? :44::44::44::44:
.
yok çentik bi ara profil resminde görmüştüm ondan dedim profildeki renkten bahsettim kandırmadım yaniben de koştum corninin profil resmine bakmaya ama göremedim.. kandırdı bzi zes...
korni benm eşim de aynen.. lüp lüp götürüyor. bana da al ye ye.. yiyecek misin bak götürüyorum alan diyor.. canım iyi irade.. o kızartma kokusu hele... aylardır kızartma yapmıyorum.. ouyy oooyy
valla gamzem sana bir çok renk çok yakışır gözlerinlede güzel uyum sağlar bence sende boya yapacaksan sanada süpper uyar
çok çal çene yapmışım ama menümü yazmamaışım kaptan juju bana kızmasın:
menüm:
sabah:
1 küçük muz
öğle:
kendi yağında ve suyunda pişmiş kemiksiz but 2-3 parça
ara:
yoğurt
1 portakal
ara:
7 fındık
akşam:
1,5 dilim kepek ekmeğiyle birlikte peynir zeytin yumurta üçlüsü he bide 1 çay kaşığı kadar bal
sendemı bulgr
banada versene birazzz
yapta eşinin midesi azıcık bayram etsın ,yazık adama
acıktın mı ? alalla:44::44::44: yoğurt ye varsa......
bende yürüyüşe cıkacagım eşimle....dışarı çıkalım mı dedi önce istemedım de şimdi fikrim değişti......
rabişim neler döktürüyor acaba ............
bu arada bu hafta kim ne kadar kilo verdi merak ediyorum,çünkü bu hafta pek bir sessiz geçti topic....
gelin kızlaarrrr evde bayram varrryaptıklarımı yazayımmıı hadı yazayımm hepsını esıme tattırdımm bı lokma almadım yoruldum buda spor nıyetıne artıkk
tiramisu
incirli kurabiye
susamlı kurabıye(tuzlu)
peynirli poaca
yarında rus salatası yapıcammmmmmmmmmmmm
Ellerine sağlık canımm...ayyy incirli kurabiyeyi merak ettim..foto çekemezmisin rabişimm :26::26:
.
hepsini cektim gamzemm eklimmii eminmisinn
Eki Görüntüle 656853 Eki Görüntüle 656852 Eki Görüntüle 656851 Eki Görüntüle 656850
kurabıyenın uzerıne pudrasekerı tarcın serpılecekkkk buyrun afıyet olsunn kızlarrr
anamm anammmm anammmmmmmmmmm offffffffffffffff:18::18::18::18::18::18::18: harika bunlarrrrrrrrrrrrrrrr..bebeğim çok güzel yapmışsın, ellerine sağlık olsunnnnnnnnn
.
hiiiiiiiiiiiiiiiih!... onlarda ne hele o tiramisu ayyy ne çok seviyorum şu tiramisuyu yaaaaEki Görüntüle 656853 Eki Görüntüle 656852 Eki Görüntüle 656851 Eki Görüntüle 656850
kurabıyenın uzerıne pudrasekerı tarcın serpılecekkkk buyrun afıyet olsunn kızlarrr
hiiiiiiiiiiiiiiiih!... onlarda ne hele o tiramisu ayyy ne çok seviyorum şu tiramisuyu yaaaarabyasım ellerine sağlık ayyy yarın bende mi gelsem misafirliğe:44::44::44::44: fena olmaz aslında midem bayram etsin bende geliyorum hamarat hanım maşallah sana...
Gamze_m ne bilim 2 ara yaptım ama evde gözüm hep dolaptaondan herhalde
hiiiiiiiiiiiiiiiih!... onlarda ne hele o tiramisu ayyy ne çok seviyorum şu tiramisuyu yaaaarabyasım ellerine sağlık ayyy yarın bende mi gelsem misafirliğe:44::44::44::44: fena olmaz aslında midem bayram etsin bende geliyorum hamarat hanım maşallah sana...
Gamze_m ne bilim 2 ara yaptım ama evde gözüm hep dolaptaondan herhalde
insanız sonucta bazen dayanamıyoruz işte.....benim eşim naptı biliyor musunuz? evde çikolata vardı...dibimde yavas yavas tadını cıkara cıkara yedi.bana da ucundan azıcık al dedi.büyük bir savas verdım dokunmadım çikolataya baktı yemıyorum o zaman koklasana şunu dıyor.....zorla koklattı Allahım o ne güzel bir kokupisliksin dedim tabi
yemek yaptım yanına patates kızartır mısın dedi.ok dedim onu da kızarttım üstüne mayonezı döktu 1 bardak da kola aldı....yanımda götürdü.bazen dıyorum hiç bize acımıyorlar:26:
rabyasım o iş zor ben bakmam yerim ona göre haaaaaaa tabağımı hazırla tiramisudan 2 dilim koy bak ben demeye utanırım şimdi utanmadan diyimde 2 dilimi iliştiriver tabağımatesekkur ederimmm zesimmmmm gel tabiiii kuzummmmmyemekten cok baktıgımızla kalırızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?