Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de koştum corninin profil resmine bakmaya ama göremedim.. kandırdı bzi zes...

korni benm eşim de aynen.. lüp lüp götürüyor. bana da al ye ye.. yiyecek misin bak götürüyorum alan diyor.. canım iyi irade.. o kızartma kokusu hele... aylardır kızartma yapmıyorum.. ouyy oooyy

yok çentik bi ara profil resminde görmüştüm ondan dedim profildeki renkten bahsettim kandırmadım yani

çok çal çene yapmışım ama menümü yazmamaışım kaptan juju bana kızmasın:
menüm:
sabah:
1 küçük muz
öğle:
kendi yağında ve suyunda pişmiş kemiksiz but 2-3 parça
ara:
yoğurt
1 portakal
ara:
7 fındık
akşam:
1,5 dilim kepek ekmeğiyle birlikte peynir zeytin yumurta üçlüsü he bide 1 çay kaşığı kadar bal

Zess neden 2 kere ara yaptın canım?

.

sendemı bulgr

banada versene birazzz

rabişim neler döktürüyor acaba ............

bu arada bu hafta kim ne kadar kilo verdi merak ediyorum,çünkü bu hafta pek bir sessiz geçti topic....

gelin kızlaarrrr evde bayram varrr yaptıklarımı yazayımmıı hadı yazayımm hepsını esıme tattırdımm bı lokma almadım yoruldum buda spor nıyetıne artıkk

tiramisu
incirli kurabiye
susamlı kurabıye(tuzlu)
peynirli poaca
yarında rus salatası yapıcammmmmmmmmmmmm

Ellerine sağlık canımm...ayyy incirli kurabiyeyi merak ettim..foto çekemezmisin rabişimm :26::26:

.

Eki Görüntüle 656853 Eki Görüntüle 656852 Eki Görüntüle 656851 Eki Görüntüle 656850

kurabıyenın uzerıne pudrasekerı tarcın serpılecekkkk buyrun afıyet olsunn kızlarrr
hiiiiiiiiiiiiiiiih!... onlarda ne hele o tiramisu ayyy ne çok seviyorum şu tiramisuyu yaaaa rabyasım ellerine sağlık ayyy yarın bende mi gelsem misafirliğe:44::44::44::44: fena olmaz aslında midem bayram etsin bende geliyorum hamarat hanım maşallah sana...
Gamze_m ne bilim 2 ara yaptım ama evde gözüm hep dolapta ondan herhalde

tesekkur ederimmm zesimmmmm gel tabiiii kuzummmmm yemekten cok baktıgımızla kalırızzzz

kara vicdanlıı

gamzoş ne adamlar var gruosun demı ya bnmde hıc iş grsmesine gdesim gelmıo snırım tepeme cıkyo

benım akşam cnm sıkılmıstı cıkmıstmya o üzüntyle gttm bizimkıne çattm knsrken knu bırden kıloya geldı bnde hevesım kaçtı zaten kımın için zayıflıcam ne onemı var zaten dısarı cıkmıorm kım grcek sende alıstın bu halıme dedim oda dısarıya nıe gzl gruncen insan sevglısıne gzl grnmeye calışır ddı
eşeğim ben ya zaten ben onun ıcın zayflamaya calışydm yanı nişan için fln yada ailesi kılomla ılg. bişe demesin diee ama anlatamadm kusustuk hafıftenn
demekki sıkılmamda bi hıkmet varmıs bundan snra rahat batmazda umarım sıkılmam:26:

yarın sabah 8de uyanıorm önce callan snra ders snra kk snra gene ders cnra yuruyus snra gene kk yapıorm bu plana uymazsam en buyuk cezayı verın bana

tesekkur ederimmm zesimmmmm gel tabiiii kuzummmmm yemekten cok baktıgımızla kalırızzzz
rabyasım o iş zor ben bakmam yerim ona göre haaaaaaa tabağımı hazırla tiramisudan 2 dilim koy bak ben demeye utanırım şimdi utanmadan diyimde 2 dilimi iliştiriver tabağıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…