Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

insanız sonucta bazen dayanamıyoruz işte.....benim eşim naptı biliyor musunuz? evde çikolata vardı...dibimde yavas yavas tadını cıkara cıkara yedi.bana da ucundan azıcık al dedi.büyük bir savas verdım dokunmadım çikolataya baktı yemıyorum o zaman koklasana şunu dıyor.....zorla koklattı Allahım o ne güzel bir koku pisliksin dedim tabi
yemek yaptım yanına patates kızartır mısın dedi.ok dedim onu da kızarttım üstüne mayonezı döktu 1 bardak da kola aldı....yanımda götürdü.bazen dıyorum hiç bize acımıyorlar:26:

Seninkide harbi dayak istiyor yanii

.

ay degıl gün........mesela en son 8 şubatta temizlendim.....ve hala olmadım normalde 9 u gibi olmam lazımdı......gögüslerim şiş ama agrı yok.normalde hassasıyet olması lazım...
Tugba ablaaaa aynen benimde 8 subatta bitti olmuyorum olamiyorummm sistim ama agri yokkk agresifim duygusalim ama olmuyoruuum :)

Kiz garfiii nil erkoclar mi olcan sen bnm basima ahaaha tobe yarabbim :))

Sana tebrik koyuyorummm
Sana tebrik koymuyorumm gec uyandin diye bide 1 porsiyon neyine yetmedi baci kalfa :)

Rabissss oncelikle doktor isine cok cok sevndim cook insallah gelir senin beboli :) menunu de begendimmm

Bugun sende bulgur yemissin ama kotu degil

Cok olmus valla abartmissin hic kusra bakma hihihi

Guzel ama 3 dilim ekmek cok bence bi gun icin ben cok azalttim ekmegi bence sende yapabilirsin 2ye dusur enazindan ablacagzimmm
Tebrik koydummm :)

Yine tam 1 juju menusuuuu guzel benceee

Atladgm varmi bilemedim telefndn griorum diye :/ zesle toplight sanrm atladiklarimmm

Sabah: yarim yagsiz tost sekersiz cay(okuldaydim)

Ara: 3 kayisi 2 ceviz

Oglen: 4 kasik salata 3 kasik tavuk ( midemin kuculdgnu anladm yarim porsiyon istedm ama tabakta kaldi ikisinde de)

Ara: 2 kayisi sekersiz filtre kahve

Aksam: bir kase mercimek corbasi 2 biber tursusu no ekmek :)

2 litre su

ikimizde olsak da rahatlasak artık bu arada menün güzellll

allah kahretmiye seni... herkesin menüsüne alkış yapınca benimki arada kayanr dedim kaynamamış.. menüsünü yazsın da laf sokayım dedim.. menüde uygun boşluk bulamadım.. çok güzel maallah

bak sabahın köründe yazıyorsun hemen.. ben de koca gelmeden alıyorum

gamze avukat falan mısın sen? bir tek onlarda para verilmiyor diye sanıyorum. sen ne üzerine başvurmuştun kadayıfım? kilo almamı çok beklersinim, arkamdan bakakalasıcam...

kornella valla senin iradene hayran kaldım ben kendimi bi şekilde kandirıp o çikolatadan da , o kızartmadanda yerdim seni gerçekten tebrik ediyorum....
ÇENTİK anlaştık sabahın köründe yakalamamız lazım zaten istediğini almak istiyosan...
GAMZE_M hayırlısı olsun sen iş başvurularını yap allaha havale et muhakak biri olacak...henry wodworth longfellow' un ünlü bi sözü var ben çok seviyorum "Kapıyı yeterince uzun süre ve yüksek sesle çalarsanız birilerini uyandıracağınızdan emin olabilirsiniz"

menüler genelde güzeldi çentiğin accık fazla olmuş ama o boya o kiloya bişiy diyemedim. Sen bunları aynen ye bi spor yap ama düzenli offfffff fıstık gibi olursun....
cornella kıııı sende artık fıstık gibi olmuşsundur baya kilo verdin maşAllah

Offfff çok güzel di buuuu, canım çok teşekkür ederim..İyi dilek ve dua olarak hemen kabul ettimm

.

yok hayatım henuz fıstık olamadım sporu artırmam lazım ama yemiyor

cornella saçlarını ne renk yaptın? profil resmindeki gibi mi görünüyor o renk güzel her ne kadar ışığn azizliğine uğramış bir kızıl olsada çooooooook güzeldi. Değiştirdin mi rengini de gari?

rabişim neler döktürüyor acaba ............

bu arada bu hafta kim ne kadar kilo verdi merak ediyorum,çünkü bu hafta pek bir sessiz geçti topic....

bu sefer koyu bır kızıla boyadım...kızıl büyü yazıyordu kutuda......eşim artık kızıldan baska renge boya dıyorda ben alışmısım 9 yıldır böyleyım bütünleştim artık......aslında esra erolun şuan ki sac rengını begenıyorum ama hangı renk çıkaramadım.......

kısss bende sana onu önerecektim bugün bende gördüm esra erolu güzeldi saç rengi bak sanada gider o renk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…