- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.081
içimden hallettim zaten adamı
çok teşekkür ederim tatlım inşallah...çok uğraşıyor ama bakalım ....
aslında akşam sebze türü düşünüyordum eşim çayın yanına bişeyler hazırla deyince dayanamadım bende onlarla götürdüm balım yaaa
.
insanız sonucta bazen dayanamıyoruz işte.....benim eşim naptı biliyor musunuz? evde çikolata vardı...dibimde yavas yavas tadını cıkara cıkara yedi.bana da ucundan azıcık al dedi.büyük bir savas verdım dokunmadım çikolataya baktı yemıyorum o zaman koklasana şunu dıyor.....zorla koklattı Allahım o ne güzel bir kokupisliksin dedim tabi
yemek yaptım yanına patates kızartır mısın dedi.ok dedim onu da kızarttım üstüne mayonezı döktu 1 bardak da kola aldı....yanımda götürdü.bazen dıyorum hiç bize acımıyorlar:26:
Seninkide harbi dayak istiyor yanii
.
Tugba ablaaaa aynen benimde 8 subatta bitti olmuyorum olamiyorummm sistim ama agri yokkk agresifim duygusalim ama olmuyoruuum :)ay degıl gün........mesela en son 8 şubatta temizlendim.....ve hala olmadım normalde 9 u gibi olmam lazımdı......gögüslerim şiş ama agrı yok.normalde hassasıyet olması lazım...
okul biteli şurda 8 ay oldu bnm bile cnm istemiyo ders çalışmak öğğğğğğğ
kız sankı abantamı gitcem hep sanayi bölgesinde benim gitceğim yerler
nerden okudum ben muhendislik ya okul ortamı hep erkekti iş ortamı hep erkek tiksiniorm artık erkeklerden tercihlerim baska yonde olmaya baslıcak yakında off offffff cinsiyet değiştircem artıkkk
günün ilk menüsü benden olsun....................
sabah: 1 dilim ekmek
1 kk kadar peynır
4 adet zeytın
öğle: yok(malum işlerden ötürü)
ara: yarım elma
ara: elmanın diğer yarısı
akşam: 1 tabak, üzeri bol yoğurtlu ıspanak
sivri biber turşusu
su:içiyorum
spor: henüz yapmadım.......
Sana tebrik koymuyorumm gec uyandin diye bide 1 porsiyon neyine yetmedi baci kalfa :)sabah-öğle(12.00)
2 dilim ekmek
yarım domates
yarım salatalık
2 zeytin
3 çatal peynir
ara
4 badem
akşam
1.5 porsiyon bulgrlu ekşili köfte hemen hemen 1 porsiyn bulgr pilavyla aynı bulgur vardıı kaloriside 280 fln
aralarda yeşil çay içtim akşam içerim gene
su 3 rahat olur
spor henüz yapmadım bişi callanın 2 3 hareketini denedim
30 dk koşu bandı yapcm brzdan
flash flash flash yarın mısafır gelecek sabah hastaneye gıdecegımden ıkramları aksamdan yapmalıyımmmmallahtan ev temız bı supurcem bı toz alcam o kadarrr...
menum
sabah
1 pogaca
sekersız cay
ogle
yok uyudum
ara
1 elma
aksam
2 kepce corba
3 kasık tavuk sote
2 catal bulgur pılavı
ayran
su:1,5 lt devam edıyorum
spor:45 dk tempolu yuruyus
sabahhhhhhhhhhh
1 dilim ekme
peynir
yeşil zeytin
öğlen
4 asıkım çiğköfte
marul
lavaş yarım ince olanlardan
akşam
ayran çaorbası bulgrlu
sporrrrrrrrrrr
1 saat plates
suuuuuuuuuuuu
içiyom
sabah:
- haşlanmış yumurta
- 1 dilimden az tahıllı ekmek
- 1 bardak reyhan şerbeti
- 2 zeytin
- 2 kk ya yakın tulum peyniri
- 1 çatal beyaz peynir
- 2 adet erik reçeli tanesi
erik reçelini kv yapmıştı. bozulmuş mu diye baktım veee evet ekşimiş. kadın daha geleli 2 haftayı anca geçti buzdolabında nasıl bozuluyor anlamadım. anneminkiler bir seneyi geçkin oda sıcaklığında bozulmuyor.. öneride bulunun kızlar. çok da güzel ayarlamış bu sefer şekerini falan.. çok üzülürüm ekşirse..
ara:
1 bardak yeşil çay
öğle:
3 dilim portakallı kek
1 kupa sütlü neskafe
kendime not: reziiiiilsiiinnn... ununu çok atmışsın, şekerini kısmışsın kek kabarmış ama tadı fısss. dün akşamki hayyallerindeki kekin yanından bile geçmediği halde ne demeye 3. dilimi de yedin?? tabağa 3 dilim aldım ama sonuncuyu resmen tıkıştırdım zoraki. sebebi de mutfağa gitmeye üşenmem...
akşam:
3 kepçe mercimek çorba
4 dilim fırında patates
4-5 kaşık kereviz salatası mayıonezsiiz
spor şimdilik yok..
benim menüm de şöyle
sabah:1 dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir
1 tatlı kaşığı reçel
1 tatlı kaşığı kadar margarin
öğle: 1 tabak bol soğanlı pazı kavurma
1 bardak ayran
2 kaşık makarna
akşam:2 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
1 tane çok az yağda pişmiş yumurta
1 t.k tahin pekmez
spor :yarım saat eliptik,yarım saat yürüyüş,100 mekik
su :1.5 litre[
.
Tebrik koydummm :)Kızlarrrr Merhaba
Hemen menümü yazayım..
Sabah
1 dilim kepek ekmeğine krem peynir sürdüm yedim
Ara yok
Öğle
2 domates ve 1 yumurtayla yapılmış menemen (yağsız)
1 dilim kepek ekmeği
4 yemek kaşığı yoğurt
Ara
1 galeta
Akşam
4 yemek kaşığı nohut
1 ince dilim kepek ekmeği
1 yeşil biber
Ara yok
Su içiyorum
Spor 1 saat yürüme, 100 mekik..
sabah
2 yumurta
ara
yok
öğlen
3 tane kurutulmuş patlıcan dolma
1/2 makarna
1 kase yoğurt
1/2 kase tavuklu domates çorba
ara
2 bisküvi arası bal
akşam
1 tabak kıymalı pırasa
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt
ara
4 hoşbeş...
30 dk yürüyüş
callen yapıldı
1,5 lt su içildi
Sabah: yarim yagsiz tost sekersiz cay(okuldaydim)
Ara: 3 kayisi 2 ceviz
Oglen: 4 kasik salata 3 kasik tavuk ( midemin kuculdgnu anladm yarim porsiyon istedm ama tabakta kaldi ikisinde de)
Ara: 2 kayisi sekersiz filtre kahve
Aksam: bir kase mercimek corbasi 2 biber tursusu no ekmek :)
2 litre su
benim menüm de şöyle
sabah:1 dilim kepek ekmeği
1 k.k peynir
1 tatlı kaşığı reçel
1 tatlı kaşığı kadar margarin
öğle: 1 tabak bol soğanlı pazı kavurma
1 bardak ayran
2 kaşık makarna
akşam:2 dilim kepek ekmeği
3 zeytin
1 tane çok az yağda pişmiş yumurta
1 t.k tahin pekmez
spor :yarım saat eliptik,yarım saat yürüyüş,100 mekik
su :1.5 litre
.
çentikim öyle bu marka hemen en güzel ürünleri tükeniyor... Ben kendimde akdığım için biliyorum ürün kalitesini...Ben beğendim. Bide bi ara limangodada gördüm aynı ürünler vardı ama fiyatlar daha pahalıydı en uygun markafonide...merak etme haber edecem 1-1.5 ayda bi geliyor 2012 aralıktan beri bu markayla çalışmaya başladılar herhalde ilk o zaman gördüm...
Bu arada menülerinizi okudum ve çoğunu beğendim, ama en çok chentig'in menüsünü beğendim..Kekler havada uçuşmuş..Ye bacım yeee, ben sana yetişince de ye olurmu balım, ballı kurabiyem benim
Biraz sinir katsayım yüksekte arkadaşlar..Geçtiğimiz günlerde gittiğim iş görüşmesi vardı..Az çok biliyorsunuz ama özellikle Tuğba çok iyi biliyor..Aradılar bu gün ve akşam gel konuşalım dediler..Gittm tabiki, bi umutla..Adam maaş vermeyi düşünmüyormuş, iş yaptığı zaman o işten kazandığından vericekmiş..yani iş yok, para da yok
Ne zannediyorlarsa artık insanları...deli oldum inanın...
Çal Dj sıradaki şarkı o adama gelsin hahahahhahahaha
bgfmbkkmbtfrktrkgrpogktrekerfö buda o adamaydı
.
Oglen: 4 kasik salata 3 kasik tavuk ( midemin kuculdgnu anladm yarim porsiyon istedm ama tabakta kaldi ikisinde de)
2 litre su
kornella valla senin iradene hayran kaldım ben kendimi bi şekilde kandirıp o çikolatadan da , o kızartmadanda yerdiminsanız sonucta bazen dayanamıyoruz işte.....benim eşim naptı biliyor musunuz? evde çikolata vardı...dibimde yavas yavas tadını cıkara cıkara yedi.bana da ucundan azıcık al dedi.büyük bir savas verdım dokunmadım çikolataya baktı yemıyorum o zaman koklasana şunu dıyor.....zorla koklattı Allahım o ne güzel bir kokupisliksin dedim tabi
yemek yaptım yanına patates kızartır mısın dedi.ok dedim onu da kızarttım üstüne mayonezı döktu 1 bardak da kola aldı....yanımda götürdü.bazen dıyorum hiç bize acımıyorlar:26:
kornella valla senin iradene hayran kaldım ben kendimi bi şekilde kandirıp o çikolatadan da , o kızartmadanda yerdimseni gerçekten tebrik ediyorum....
ÇENTİK anlaştık sabahın köründe yakalamamız lazım zaten istediğini almak istiyosan...
GAMZE_M hayırlısı olsun sen iş başvurularını yap allaha havale et muhakak biri olacak...henry wodworth longfellow' un ünlü bi sözü var ben çok seviyorum "Kapıyı yeterince uzun süre ve yüksek sesle çalarsanız birilerini uyandıracağınızdan emin olabilirsiniz"
menüler genelde güzeldi çentiğin accık fazla olmuş ama o boya o kiloya bişiy diyemedim. Sen bunları aynen ye bi spor yap ama düzenli offfffff fıstık gibi olursun....
cornella kıııı sende artık fıstık gibi olmuşsundur baya kilo verdin maşAllah
2 litre su
kornella valla senin iradene hayran kaldım ben kendimi bi şekilde kandirıp o çikolatadan da , o kızartmadanda yerdimseni gerçekten tebrik ediyorum....
ÇENTİK anlaştık sabahın köründe yakalamamız lazım zaten istediğini almak istiyosan...
GAMZE_M hayırlısı olsun sen iş başvurularını yap allaha havale et muhakak biri olacak...henry wodworth longfellow' un ünlü bi sözü var ben çok seviyorum "Kapıyı yeterince uzun süre ve yüksek sesle çalarsanız birilerini uyandıracağınızdan emin olabilirsiniz"
menüler genelde güzeldi çentiğin accık fazla olmuş ama o boya o kiloya bişiy diyemedim. Sen bunları aynen ye bi spor yap ama düzenli offfffff fıstık gibi olursun....
cornella kıııı sende artık fıstık gibi olmuşsundur baya kilo verdin maşAllah
cornella saçlarını ne renk yaptın? profil resmindeki gibi mi görünüyor o renk güzel her ne kadar ışığn azizliğine uğramış bir kızıl olsada çooooooook güzeldi. Değiştirdin mi rengini de gari?
rabişim neler döktürüyor acaba ............
bu arada bu hafta kim ne kadar kilo verdi merak ediyorum,çünkü bu hafta pek bir sessiz geçti topic....
kısss bende sana onu önerecektim bugün bende gördüm esra erolu güzeldi saç rengi bak sanada gider o renkbu sefer koyu bır kızıla boyadım...kızıl büyü yazıyordu kutuda......eşim artık kızıldan baska renge boya dıyorda ben alışmısım 9 yıldır böyleyımbütünleştim artık......aslında esra erolun şuan ki sac rengını begenıyorum ama hangı renk çıkaramadım.......
kısss bende sana onu önerecektim bugün bende gördüm esra erolu güzeldi saç rengi bak sanada gider o renk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?