- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.121
rabyasım o iş zor ben bakmam yerim ona göre haaaaaaa tabağımı hazırla tiramisudan 2 dilim koy bak ben demeye utanırım şimdi utanmadan diyimde 2 dilimi iliştiriver tabağıma
Eki Görüntüle 656853 Eki Görüntüle 656852 Eki Görüntüle 656851 Eki Görüntüle 656850
kurabıyenın uzerıne pudrasekerı tarcın serpılecekkkk buyrun afıyet olsunn kızlarrr
rabyasım o iş zor ben bakmam yerim ona göre haaaaaaa tabağımı hazırla tiramisudan 2 dilim koy bak ben demeye utanırım şimdi utanmadan diyimde 2 dilimi iliştiriver tabağıma
şu tiramisuyu ben alsam
ne çok tatlı manyagıyız herkes tıramısuya saldrmıs
kara vicdanlıı
gamzoş ne adamlar var gruosun demı ya bnmde hıc iş grsmesine gdesim gelmıo snırım tepeme cıkyo
benım akşam cnm sıkılmıstı cıkmıstmya o üzüntyle gttm bizimkıne çattm knsrken knu bırden kıloya geldı bnde hevesım kaçtı zaten kımın için zayıflıcam ne onemı var zaten dısarı cıkmıorm kım grcek sende alıstın bu halıme dedim oda dısarıya nıe gzl gruncen insan sevglısıne gzl grnmeye calışır ddı
eşeğim ben ya zaten ben onun ıcın zayflamaya calışydm yanı nişan için fln yada ailesi kılomla ılg. bişe demesin diee ama anlatamadm kusustuk hafıftenn
demekki sıkılmamda bi hıkmet varmıs bundan snra rahat batmazda umarım sıkılmam:26:
yarın sabah 8de uyanıorm önce callan snra ders snra kk snra gene ders cnra yuruyus snra gene kk yapıorm bu plana uymazsam en buyuk cezayı verın bana
bana uyar her turlu gune yemeye içmeye varımal kuzummm yaa lafı bilee olmazzzne dicemm herkes kılosunu versın 5. takım gunu yapalımm kilolar gittikten sonraaa
:26::26: aynen canımm
Harbi çocuğa ayıp etmişsin tatlı kuşum yaa :26::26: o tek taşında mı hatırı yoktuama biliyorum sen telafi edersin bunu
.
heeeee :44::44::44::44: öhhhööö öhhhöööö şey kem küm :18::18::18::18:neydi ne diycektim :44:tamam hatırladım. Spor yapmak çok güzeldir, diyet yapmak çok güzeldir asla diyeti bozmamalıyız JUJUcumtamam kuzumm ayıp ettinnnn hazırlarımm tabagınıı duble tiramisuluu yok ole utanmak falan yabancımıyızzzben yedirmeyi severimm kuzumm mutlu olurumm jujuya sen veririsn hesabıı ben mesul degilimm ona goree
heeeee :44::44::44::44: öhhhööö öhhhöööö şey kem küm :18::18::18::18:neydi ne diycektim :44:tamam hatırladım. Spor yapmak çok güzeldir, diyet yapmak çok güzeldir asla diyeti bozmamalıyız JUJUcumvallahi duymasın kaptanım bana ne biçim örnek oluyon der sonra...töbe töbe sende rabyas yani hiç olmadı
esraaaaaaaaaaaa ayıp etmıısn cocuga yaaaa ayıp vallagonlunu al sevdıcegızınınnnnn
çok olmus cnm evet msla arada leblebi yada akşam bezelye olmasaymıs gzlmış karbn acıısndanmerhaba kızlarr..
menüm
sabah 1 kase kornfleks
ara 1 tabak meyve (çokkkk oldu)
öğle: yarım pide
ara 1 avuç leblebi
akşam 1 kase bezelye yemeği-1 dilim kepekli ekmek-2 dilim fırında mücver (sadece tepside yağ var un 2 yemek kaşığı)
karbonhidratın dibine vurdum
bu hafta 200 gr versem öpüp başıma koycammm
kızlar benim minik kuzumun uykusu geldi ben giderim nicim kalır dostlar beni hatırlasın diyerekten hayırlı bi gece diliyorum herkese Allah'a emanet olasınız...
Kızlarr ben kaçar, biraz yorgunluk çöktü :26: hepinize iyi geceler, sizleri çok seviyorum..Hoşçakalınnnnn
.
Eki Görüntüle 656853 Eki Görüntüle 656852 Eki Görüntüle 656851 Eki Görüntüle 656850
kurabıyenın uzerıne pudrasekerı tarcın serpılecekkkk buyrun afıyet olsunn kızlarrr
hiiiiiiiiiiiiiiiih!... onlarda ne hele o tiramisu ayyy ne çok seviyorum şu tiramisuyu yaaaarabyasım ellerine sağlık ayyy yarın bende mi gelsem misafirliğe:44::44::44::44: fena olmaz aslında midem bayram etsin bende geliyorum hamarat hanım maşallah sana...
Gamze_m ne bilim 2 ara yaptım ama evde gözüm hep dolaptaondan herhalde
odun ocağında kızartma üzerine domates sosss.offfffffffffffffben de koştum corninin profil resmine bakmaya ama göremedim.. kandırdı bzi zes...
korni benm eşim de aynen.. lüp lüp götürüyor. bana da al ye ye.. yiyecek misin bak götürüyorum alan diyor.. canım iyi irade.. o kızartma kokusu hele... aylardır kızartma yapmıyorum.. ouyy oooyy
çok çal çene yapmışım ama menümü yazmamaışım kaptan juju bana kızmasın:
menüm:
sabah:
1 küçük muz
öğle:
kendi yağında ve suyunda pişmiş kemiksiz but 2-3 parça
ara:
yoğurt
1 portakal
ara:
7 fındık
akşam:
1,5 dilim kepek ekmeğiyle birlikte peynir zeytin yumurta üçlüsü he bide 1 çay kaşığı kadar bal
çok olmus cnm evet msla arada leblebi yada akşam bezelye olmasaymıs gzlmış karbn acıısndan
aaaa bezelyede mi karbonhidrattt.. ben bilmiyodummm..bidada almammm
aaaaaaaaaaaaaaaaaa profil resmin gitmiş:44:
Ben çok umutlu değilim yine, illaki gider ama 3-5 gram anca belki
.
kısss bende sana onu önerecektim bugün bende gördüm esra erolu güzeldi saç rengi bak sanada gider o renk
acaba ben mi yapsam onu, ne dersiniz yakışır mı? :44::44::44::44:
.
ben de koştum corninin profil resmine bakmaya ama göremedim.. kandırdı bzi zes...
korni benm eşim de aynen.. lüp lüp götürüyor. bana da al ye ye.. yiyecek misin bak götürüyorum alan diyor.. canım iyi irade.. o kızartma kokusu hele... aylardır kızartma yapmıyorum.. ouyy oooyy
çok çal çene yapmışım ama menümü yazmamaışım kaptan juju bana kızmasın:
menüm:
sabah:
1 küçük muz
öğle:
kendi yağında ve suyunda pişmiş kemiksiz but 2-3 parça
ara:
yoğurt
1 portakal
ara:
7 fındık
akşam:
1,5 dilim kepek ekmeğiyle birlikte peynir zeytin yumurta üçlüsü he bide 1 çay kaşığı kadar bal
gelin kızlaarrrr evde bayram varrryaptıklarımı yazayımmıı hadı yazayımm hepsını esıme tattırdımm bı lokma almadım yoruldum buda spor nıyetıne artıkk
tiramisu
incirli kurabiye
susamlı kurabıye(tuzlu)
peynirli poaca
yarında rus salatası yapıcammmmmmmmmmmmm
kara vicdanlıı
gamzoş ne adamlar var gruosun demı ya bnmde hıc iş grsmesine gdesim gelmıo snırım tepeme cıkyo
benım akşam cnm sıkılmıstı cıkmıstmya o üzüntyle gttm bizimkıne çattm knsrken knu bırden kıloya geldı bnde hevesım kaçtı zaten kımın için zayıflıcam ne onemı var zaten dısarı cıkmıorm kım grcek sende alıstın bu halıme dedim oda dısarıya nıe gzl gruncen insan sevglısıne gzl grnmeye calışır ddı
eşeğim ben ya zaten ben onun ıcın zayflamaya calışydm yanı nişan için fln yada ailesi kılomla ılg. bişe demesin diee ama anlatamadm kusustuk hafıftenn
demekki sıkılmamda bi hıkmet varmıs bundan snra rahat batmazda umarım sıkılmam:26:
yarın sabah 8de uyanıorm önce callan snra ders snra kk snra gene ders cnra yuruyus snra gene kk yapıorm bu plana uymazsam en buyuk cezayı verın bana
merhaba kızlarr..
menüm
sabah 1 kase kornfleks
ara 1 tabak meyve (çokkkk oldu)
öğle: yarım pide
ara 1 avuç leblebi
akşam 1 kase bezelye yemeği-1 dilim kepekli ekmek-2 dilim fırında mücver (sadece tepside yağ var un 2 yemek kaşığı)
karbonhidratın dibine vurdum
bu hafta 200 gr versem öpüp başıma koycammm
çok olmus cnm evet msla arada leblebi yada akşam bezelye olmasaymıs gzlmış karbn acıısndan
aaaa bezelyede mi karbonhidrattt.. ben bilmiyodummm..bidada almammm
bezelye şekerin babasıdır ona göre.....diyabetlılere önerilmez.....burdan cıkar nasıl bir besın oldugunu....
Günayyyyyydıııııııııııııııııııııınnnnnn
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?