Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

rabyasım o iş zor ben bakmam yerim ona göre haaaaaaa tabağımı hazırla tiramisudan 2 dilim koy bak ben demeye utanırım şimdi utanmadan diyimde 2 dilimi iliştiriver tabağıma

tamam kuzumm ayıp ettinnnn hazırlarımm tabagınıı duble tiramisuluu yok ole utanmak falan yabancımıyızzz ben yedirmeyi severimm kuzumm mutlu olurumm jujuya sen veririsn hesabıı ben mesul degilimm ona goree

:26::26: aynen canımm

Harbi çocuğa ayıp etmişsin tatlı kuşum yaa :26::26: o tek taşında mı hatırı yoktu ama biliyorum sen telafi edersin bunu

.

al kuzummm yaa lafı bilee olmazzz ne dicemm herkes kılosunu versın 5. takım gunu yapalımm kilolar gittikten sonraaa
bana uyar her turlu gune yemeye içmeye varım
:26::26: aynen canımm

Harbi çocuğa ayıp etmişsin tatlı kuşum yaa :26::26: o tek taşında mı hatırı yoktu ama biliyorum sen telafi edersin bunu

.

valla birden çıkıverdi snra ben hala knusyorm sustu fln ben hala anlamıorm ne dediğmi
snra yattı zaten 10da acklayamadm bile acıklasamda dınlemez zaten poff bakalım sabah nabz yoklıcam uyandr benı ders calışcam dedim uyandırırsa barstık uyandrmazsa :18::18::18::18:

tamam kuzumm ayıp ettinnnn hazırlarımm tabagınıı duble tiramisuluu yok ole utanmak falan yabancımıyızzz ben yedirmeyi severimm kuzumm mutlu olurumm jujuya sen veririsn hesabıı ben mesul degilimm ona goree
heeeee :44::44::44::44: öhhhööö öhhhöööö şey kem küm :18::18::18::18:neydi ne diycektim :44:tamam hatırladım. Spor yapmak çok güzeldir, diyet yapmak çok güzeldir asla diyeti bozmamalıyız JUJUcum vallahi duymasın kaptanım bana ne biçim örnek oluyon der sonra...töbe töbe sende rabyas yani hiç olmadı

gercekler acıdırr kuzummm ben bısey demedım kii

merhaba kızlarr..

menüm
sabah 1 kase kornfleks
ara 1 tabak meyve (çokkkk oldu)
öğle: yarım pide
ara 1 avuç leblebi
akşam 1 kase bezelye yemeği-1 dilim kepekli ekmek-2 dilim fırında mücver (sadece tepside yağ var un 2 yemek kaşığı)

karbonhidratın dibine vurdum

bu hafta 200 gr versem öpüp başıma koycammm

kızlar benim minik kuzumun uykusu geldi ben giderim nicim kalır dostlar beni hatırlasın diyerekten hayırlı bi gece diliyorum herkese Allah'a emanet olasınız...

Kızlarr ben kaçar, biraz yorgunluk çöktü :26: hepinize iyi geceler, sizleri çok seviyorum..Hoşçakalınnnnn

.

çok olmus cnm evet msla arada leblebi yada akşam bezelye olmasaymıs gzlmış karbn acıısndan
kızlar benim minik kuzumun uykusu geldi ben giderim nicim kalır dostlar beni hatırlasın diyerekten hayırlı bi gece diliyorum herkese Allah'a emanet olasınız...

Kızlarr ben kaçar, biraz yorgunluk çöktü :26: hepinize iyi geceler, sizleri çok seviyorum..Hoşçakalınnnnn

.

iyi geceler kızlar bu gece nöbet bnde

Eki Görüntüle 656853 Eki Görüntüle 656852 Eki Görüntüle 656851 Eki Görüntüle 656850

kurabıyenın uzerıne pudrasekerı tarcın serpılecekkkk buyrun afıyet olsunn kızlarrr

Ellerine sağlıkkk canmm. hepsi enfes gözüküyo tadını ...zes bende tiramisuya bayılırım

odun ocağında kızartma üzerine domates sosss.offfffffffffffff

aaaaaaaaaaaaaaaaaa profil resmin gitmiş:44:

evet cnm kaldıralı çok oldu.......

Ben çok umutlu değilim yine, illaki gider ama 3-5 gram anca belki

.

sorma ya benım de öle hatta eşim dıyor ki bu hafta hiç kılo veremedın bence.......

kısss bende sana onu önerecektim bugün bende gördüm esra erolu güzeldi saç rengi bak sanada gider o renk

kuzum güzelde hangi renk ama?

acaba ben mi yapsam onu, ne dersiniz yakışır mı? :44::44::44::44:

.

düşünemedim senı o renkle.....avatarında ki gibi olursun ikimizde yapalım

vicdansızlar anacım

hamarat hatunum

Eki Görüntüle 656853 Eki Görüntüle 656852 Eki Görüntüle 656851 Eki Görüntüle 656850

kurabıyenın uzerıne pudrasekerı tarcın serpılecekkkk buyrun afıyet olsunn kızlarrr

rabiş tramisunun tarifini isterım...güzel yaptıgını söylemıstın..unutmadım bir de favorin sultan lokumunu yapmamıssın

ah ah hıc yabancı gelmedı bu durum bana.....evde sıkılıyorsun ondan oluyor.......ayrıca umarım şu an uyanmıssındır......kk nın titreşimi olsa da senı uyandırsam

bu ne kız..yemıssın de yemişsin...akşam çok olmus....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…