- 19 Ocak 2013
- 4.518
- 75
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.141
evet cnm kaldıralı çok oldu.......
sorma ya benım de ölehatta eşim dıyor ki bu hafta hiç kılo veremedın bence.......
kuzum güzelde hangi renk ama?
düşünemedim senı o renkle.....avatarında ki gibi olursunikimizde yapalım
vicdansızlar anacım
hamarat hatunum
rabiş tramisunun tarifini isterım...güzel yaptıgını söylemıstın..unutmadımbir de favorin sultan lokumunu yapmamıssın
ah ah hıc yabancı gelmedı bu durum bana.....evde sıkılıyorsun ondan oluyor.......ayrıca umarım şu an uyanmıssındır......kk nın titreşimi olsa da senı uyandırsam
bu ne kız..yemıssın de yemişsin...akşam çok olmus....
bezelye şekerin babasıdır ona göre.....diyabetlılere önerilmez.....burdan cıkar nasıl bir besın oldugunu....
Cornimmm siz sakarya ya ne zaman geliyordunuz yahuu
.
Cornimmm siz sakarya ya ne zaman geliyordunuz yahuu
.
günaydınn güzeller cornim titreşime gerek yok fırladım ytaktannn
ben simdi callan teyzeyle tansmaya gidiorm optm sizi sizde ders çalışın rabiş uyuo kesinn gelsin sorcam bn ona bu saate kdr uyunurmu hıc
gamzosm sanada gnydınnnn
20 nisan kuşummm
günaydınn güzeller cornim titreşime gerek yok fırladım ytaktannn
ben simdi callan teyzeyle tansmaya gidiorm optm sizi sizde ders çalışın rabiş uyuo kesinn gelsin sorcam bn ona bu saate kdr uyunurmu hıc
gamzosm sanada gnydınnnn
rabş uyanmıstır doktor randevusu vardı bugün.öğlen de komsuları gelecek kesın kalkmıstır.....bende mi callen yapsam yaaa...du kız bende senınle yapayım...
hadi gidelim beraber gelleım nasıl bişeymıs burda söylerız
Bence de yap tatlımm
.
günaydınlarrr
hemen dünki menümü yazayım sonra okumaya devam gene döktürmüşsünüz akşam
sabah 1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara
2 gün kurusu kayısı
öğle yarın sandewiç ekmeğinde sucuklu kaşarlı tost sıkma portakal nar karışımı 1 bardak
ara 1 gün kurusu
akşam
1 dilim ekmek
istavrit ızgara 7-8 tane yemişimdir
salata
bu arada bugün gene wc ye çıkamadım çok rahatsız ediyor beni şiştim sanki inşallah yarına çıkarım -1 kg dan çok çıksın istemiyorum yarın malum tartı günü
günü böyle tamamladım şimdi geçmişi okumaya gidiyorum
herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ha şöyleeeeeeeeee yola gelin birdaha pasta börek resmi yokma yasağı getirirm heeeee... bu arada tarif lazım banada ya beceremiyorum böyle şeyleri nedense..heeeee :44::44::44::44: öhhhööö öhhhöööö şey kem küm :18::18::18::18:neydi ne diycektim :44:tamam hatırladım. Spor yapmak çok güzeldir, diyet yapmak çok güzeldir asla diyeti bozmamalıyız JUJUcumvallahi duymasın kaptanım bana ne biçim örnek oluyon der sonra...töbe töbe sende rabyas yani hiç olmadı
Günaydın kuzular... Yazdım mı bilmiyorum ama kalori sepeti hedeflediğim tarihte hedeflediğim kilo olmam için bana 1378 cal dedi... Günlük almam gereken kalori miktarı (çok az hareketli dedim kendime) ise 1738 imiş. Juju her yarım kilo için 100 cal dediydi... Bu da 1200 cal ediyor benim için. Arada 500 cal fark var. Bir aydınlatın beni ne olur...
Yarına kadar 200 gr nasıl veririm ben? ;Juju verilecek her 1 kilo için bir calori miktarı söylemişti yakılacak.. O ne kadardı..
Off.. Sabah sabah ne sorular sordum ama.. Daha kahvaltı yapmadım. Ona göre yapacağım...
Günaydın kuzular... Yazdım mı bilmiyorum ama kalori sepeti hedeflediğim tarihte hedeflediğim kilo olmam için bana 1378 cal dedi... Günlük almam gereken kalori miktarı (çok az hareketli dedim kendime) ise 1738 imiş. Juju her yarım kilo için 100 cal dediydi... Bu da 1200 cal ediyor benim için. Arada 500 cal fark var. Bir aydınlatın beni ne olur...
Yarına kadar 200 gr nasıl veririm ben? ;Juju verilecek her 1 kilo için bir calori miktarı söylemişti yakılacak.. O ne kadardı..
Off.. Sabah sabah ne sorular sordum ama.. Daha kahvaltı yapmadım. Ona göre yapacağım...
dun menumu yazamadım.
sabah klasık kahvaltı
ara bı fıncan kahve sekersız
ogle bır tabak corba yogurt
ara yok
aksam sebze haslama uzerıne z.yagı gezdırdım baharatlı yogurtla lezzetlendırıp yedım bol yesıllık salatası
ara 1 kucuk brownı 2 ısırık kadar
spor 20 dkk bısıklet 20 dkk elıptık 3 kattan 5 kez ınıp cıkma 1 saat calln ve temızlık
yaww daha 3. harekette yoruldum......egılemıyorum ki....belim agrıyor....vucudum soguk, ellerim üşüyor...ben en iyisi akşam spor yaptıktan sonra vücudum sıcakken yapayım callen i......
günaydınnnnnnnnnn
sen ye ye ye ye ye sonra kara kara düşün ben bir günde nasıl veririm diye... doğru söyle kız tartıldın dimi????Günaydın kuzular... Yazdım mı bilmiyorum ama kalori sepeti hedeflediğim tarihte hedeflediğim kilo olmam için bana 1378 cal dedi... Günlük almam gereken kalori miktarı (çok az hareketli dedim kendime) ise 1738 imiş. Juju her yarım kilo için 100 cal dediydi... Bu da 1200 cal ediyor benim için. Arada 500 cal fark var. Bir aydınlatın beni ne olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?