Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınn güzeller cornim titreşime gerek yok fırladım ytaktannn
ben simdi callan teyzeyle tansmaya gidiorm optm sizi sizde ders çalışın rabiş uyuo kesinn gelsin sorcam bn ona bu saate kdr uyunurmu hıc
gamzosm sanada gnydınnnn

Cornimmm siz sakarya ya ne zaman geliyordunuz yahuu

.

20 nisan kuşummm[/QUOTE]

Wayyyyyyyyyyyyyyyyy süpersin, uyandın heeee günaydın esroşumm

.

rabş uyanmıstır doktor randevusu vardı bugün.öğlen de komsuları gelecek kesın kalkmıstır.....bende mi callen yapsam yaaa...du kız bende senınle yapayım...

hadi gidelim beraber gelleım nasıl bişeymıs burda söylerız

Bence de yap tatlımm

.

günaydınlarrr
hemen dünki menümü yazayım sonra okumaya devam gene döktürmüşsünüz akşam
sabah 1 dilim ekmek
1 kk peynir
ara
2 gün kurusu kayısı
öğle yarın sandewiç ekmeğinde sucuklu kaşarlı tost sıkma portakal nar karışımı 1 bardak
ara 1 gün kurusu
akşam
1 dilim ekmek
istavrit ızgara 7-8 tane yemişimdir
salata
bu arada bugün gene wc ye çıkamadım çok rahatsız ediyor beni şiştim sanki inşallah yarına çıkarım -1 kg dan çok çıksın istemiyorum yarın malum tartı günü

günü böyle tamamladım şimdi geçmişi okumaya gidiyorum

Bence de yap tatlımm

.

yaww daha 3. harekette yoruldum......egılemıyorum ki....belim agrıyor....vucudum soguk, ellerim üşüyor...ben en iyisi akşam spor yaptıktan sonra vücudum sıcakken yapayım callen i......

herkese gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydınnnnnnnnnn

Günaydın kuzular... Yazdım mı bilmiyorum ama kalori sepeti hedeflediğim tarihte hedeflediğim kilo olmam için bana 1378 cal dedi... Günlük almam gereken kalori miktarı (çok az hareketli dedim kendime) ise 1738 imiş. Juju her yarım kilo için 100 cal dediydi... Bu da 1200 cal ediyor benim için. Arada 500 cal fark var. Bir aydınlatın beni ne olur...

Yarına kadar 200 gr nasıl veririm ben? ;Juju verilecek her 1 kilo için bir calori miktarı söylemişti yakılacak.. O ne kadardı..

Off.. Sabah sabah ne sorular sordum ama.. Daha kahvaltı yapmadım. Ona göre yapacağım...

ha şöyleeeeeeeeee yola gelin birdaha pasta börek resmi yokma yasağı getirirm heeeee... bu arada tarif lazım banada ya beceremiyorum böyle şeyleri nedense..

1. grup(80.00-85.90)
*JUJU* ( 85,70/++(kendime torpil geçmeyeyim daha iyi olması için bi not kırayım)

2.grup(75.00-79.90)
rabyas ( 79,40 /++(Öğün atlanmış ama onun dışında gayet güzel bir menü)
Arzu_54 ( 78,70 /
ZES ( 78,50 /+++
dalin26 ( 79,40/
toplight ( 75,50 /+++
biricikoglumertug ( 75,00 /

3. grup(70.00-74.90)
Sevda_M ( 74,80/ +++(sevda senin menülerini beğeniyorum bence güzel ilerliyorsun)
ukyo ( 70,20/+++

4. grup(65.00-69.90)
cornella ( 67,30 /++(malum sebeplerden ötürü öğle yemeği es geçilmiş ama olsun )
garfield06 ( 66,70 /++(düzensiz uyku düzünsiz menü demektir. Biraz daha erken kalkmaya çalış ve spor spor spor)
Gamze_M ( 65,40 /+++(gayet güzel sadece menemene 1 tk tereyağı yada hakiki seytin yağı koyabilirsin canım ondan korkma)

5. grup(60.00-64.90)
aysunayy ( 64,60 /
birsen-deniz ( 64,50 /++(bir tabak meyva derken??? Nasıl bir meyva kaç taneyi içeriyor….yarım pide derken???? Etli pidenin yarısımı normal bidemi ne pidesi nekadara tekabül ediyor???....spor yapıyormusun canım????)
busramnmn ( 62,50 /+++ (mikemmellllll)
chentiq ( 60,40 /+ (durum vahim menünü beğenmedim.. nedenmi bu menüyle kilo veremezsin sen. Sabah çok sıkı bir kahvaltı yapmışsın güzel hatta çok güzel bu kahvaltıyı yapan kişi bir kere kolay kolaş acıkmaz ama sen bunun üstüne 3 dilim kek yemişsin kalorinin dibine vurmuşsun yani bunlar yetmiyormuş gibi akşamı hafif geçireceğine kh dolu bir akşam yemeği ile günü sonlandırmışsın ben çok merak ediyorum Cuma çıkacak sonucu. Sakın ola dertlenme sakın ola aman nası veremedim ki deme çünkü sen bu hafta kilo vermeye çalışmadın kuzum ve spor nerede ben spor namına bişey görmedim )

+++ Mükemmel
++ İdare eder ama hatalar var
+ Durum vahim menünü beğenmedim

menüsene yazmayanlar
Arzu_54 (gören duyan varsa söylesin)
dalin26
biricikoglumertug (gören duyan varsa söylesin)
aysunayy (neti yok)

cnm ordaki hesap taamen matematıksel bır hesap yanı vücut yapımıza göre değişir bence kaç kalori almamız gerektıgı......

1 kh yag yakmak ıcın 7000-8000 calorı harcamak gerek cicim

dun menumu yazamadım.

sabah klasık kahvaltı
ara bı fıncan kahve sekersız

ogle bır tabak corba yogurt
ara yok

aksam sebze haslama uzerıne z.yagı gezdırdım baharatlı yogurtla lezzetlendırıp yedım bol yesıllık salatası
ara 1 kucuk brownı 2 ısırık kadar

spor 20 dkk bısıklet 20 dkk elıptık 3 kattan 5 kez ınıp cıkma 1 saat calln ve temızlık

jujum dünden beri senin menülerini inceliyorum bu kız neden kg veremiyo diye canım öncelikle önümüzdeki hafta buna dikkat et bakalım bu sefer kg kaybı az mı olacak çok mu?
bi kere hoşbeşlerle arana mesafe koy bu hafta menünde 2-3 defa gördüm hoşbeşleri bu birrrrrrrrrrrrrrrrrr
ara öğünlerde 1 tk ya da çk da olsa bal ı çıkar haftada 1 den fazla olmasın bu ikiiiiiiiiiiii
sabah kahvaltılarında genelde hep 2 yumurta oluyor bu da çok fazla haftada 3 kere 1 er yumurta ye onun yanında peynir ye 1 kk kadar ve de 3-5 tane zeytin ye bu da üççççççççççççççç
meyveyi az yiyorsun günde 2 porsiyon meyve yemeye çalış bu da dörtttttttttttt

bunlara bi dikkat et jujum bakalım o zamanda kg kaybı olacak mı olmayacak mı?

dalin cim bu sefer menün az ama eskilerle kıyaslarsak fena sayılmaz canım bi de klasik kahvaltı derken ne var canım içinde onu açabilirmisin sporun da gayet güzel canım

yaww daha 3. harekette yoruldum......egılemıyorum ki....belim agrıyor....vucudum soguk, ellerim üşüyor...ben en iyisi akşam spor yaptıktan sonra vücudum sıcakken yapayım callen i......

günaydınnnnnnnnnn

aman ha hiiiiç zora gelmi hemen cay vazgeç yapma...
bi kerem sen yeni başlıyorsun kadın ne diyo yormayın kendinizi aşırı yapmayın nekadar eğilebiliyorsanız okadar diyor... kak git adam gibi yap gel şu calleni emin ol diğer hareketlere geçince üşümende geçecek yanacaksın

sen ye ye ye ye ye sonra kara kara düşün ben bir günde nasıl veririm diye... doğru söyle kız tartıldın dimi????
yok canım öyle bir günde kilo verdiren bir yöntem yok ama sen 1200 cal beslenebilirsin onun altına inme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…