• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

rabyasım o iş zor ben bakmam yerim ona göre haaaaaaa tabağımı hazırla tiramisudan 2 dilim koy bak ben demeye utanırım şimdi utanmadan diyimde 2 dilimi iliştiriver tabağıma:27::27::27::27:

tamam kuzumm ayıp ettinnnn hazırlarımm tabagınıı duble tiramisuluu yok ole utanmak falan yabancımıyızzz:9::9: ben yedirmeyi severimm kuzumm mutlu olurumm jujuya sen veririsn hesabıı ben mesul degilimm ona goree:9::9::9:

rabyasım o iş zor ben bakmam yerim ona göre haaaaaaa tabağımı hazırla tiramisudan 2 dilim koy bak ben demeye utanırım şimdi utanmadan diyimde 2 dilimi iliştiriver tabağıma:27::27::27::27:

kız sen ıstanbulda nerdesınn yakınsan atla gel valla:9::9:

kara vicdanlıı:1:

gamzoş ne adamlar var gruosun demı ya bnmde hıc iş grsmesine gdesim gelmıo snırım tepeme cıkyo

benım akşam cnm sıkılmıstı cıkmıstmya o üzüntyle gttm bizimkıne çattm knsrken knu bırden kıloya geldı bnde hevesım kaçtı zaten kımın için zayıflıcam ne onemı var zaten dısarı cıkmıorm kım grcek sende alıstın bu halıme dedim oda dısarıya nıe gzl gruncen insan sevglısıne gzl grnmeye calışır ddı
eşeğim ben ya zaten ben onun ıcın zayflamaya calışydm yanı nişan için fln yada ailesi kılomla ılg. bişe demesin diee ama anlatamadm kusustuk hafıftenn
demekki sıkılmamda bi hıkmet varmıs bundan snra rahat batmazda umarım sıkılmam:26:

yarın sabah 8de uyanıorm önce callan snra ders snra kk snra gene ders cnra yuruyus snra gene kk yapıorm bu plana uymazsam en buyuk cezayı verın bana:1:

:26::26: aynen canımm

Harbi çocuğa ayıp etmişsin tatlı kuşum yaa :26::26: o tek taşında mı hatırı yoktu :27::27: ama biliyorum sen telafi edersin bunu :16::16:

.

al kuzummm yaa lafı bilee olmazzz:9::9: ne dicemm herkes kılosunu versın 5. takım gunu yapalımm kilolar gittikten sonraaa:9::9::9::9:
bana uyar her turlu gune yemeye içmeye varım:1::1:
:26::26: aynen canımm

Harbi çocuğa ayıp etmişsin tatlı kuşum yaa :26::26: o tek taşında mı hatırı yoktu :27::27: ama biliyorum sen telafi edersin bunu :16::16:

.

valla birden çıkıverdi snra ben hala knusyorm sustu fln ben hala anlamıorm ne dediğmi
snra yattı zaten 10da acklayamadm bile acıklasamda dınlemez zaten poff bakalım sabah nabz yoklıcam uyandr benı ders calışcam dedim uyandırırsa barstık uyandrmazsa :18::18::18::18:

tamam kuzumm ayıp ettinnnn hazırlarımm tabagınıı duble tiramisuluu yok ole utanmak falan yabancımıyızzz:9::9: ben yedirmeyi severimm kuzumm mutlu olurumm jujuya sen veririsn hesabıı ben mesul degilimm ona goree:9::9::9:
heeeee :44::44::44::44: öhhhööö öhhhöööö şey kem küm :18::18::18::18:neydi ne diycektim :44:tamam hatırladım. Spor yapmak çok güzeldir, diyet yapmak çok güzeldir asla diyeti bozmamalıyız JUJUcum:50::50::50::50: vallahi duymasın kaptanım bana ne biçim örnek oluyon der sonra...töbe töbe sende rabyas yani hiç olmadı:20::20::20::20::50::50::50::50:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

esraaaaaaaaaaaa ayıp etmıısn cocuga yaaaa ayıp valla:20::20::20: gonlunu al sevdıcegızınınnnnn :20::20::20:

heeeee :44::44::44::44: öhhhööö öhhhöööö şey kem küm :18::18::18::18:neydi ne diycektim :44:tamam hatırladım. Spor yapmak çok güzeldir, diyet yapmak çok güzeldir asla diyeti bozmamalıyız JUJUcum:50::50::50::50: vallahi duymasın kaptanım bana ne biçim örnek oluyon der sonra...töbe töbe sende rabyas yani hiç olmadı:20::20::20::20::50::50::50::50:

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9:gercekler acıdırr kuzummm ben bısey demedım kii:9::9::9::9::9::16::16:

merhaba kızlarr..

menüm
sabah 1 kase kornfleks
ara 1 tabak meyve (çokkkk oldu)
öğle: yarım pide
ara 1 avuç leblebi
akşam 1 kase bezelye yemeği-1 dilim kepekli ekmek-2 dilim fırında mücver (sadece tepside yağ var un 2 yemek kaşığı)

karbonhidratın dibine vurdum :25::25::25::25:

bu hafta 200 gr versem öpüp başıma koycammm:30::30::30:

kızlar benim minik kuzumun uykusu geldi ben giderim nicim kalır dostlar beni hatırlasın diyerekten hayırlı bi gece diliyorum herkese Allah'a emanet olasınız...

Kızlarr ben kaçar, biraz yorgunluk çöktü :26: hepinize iyi geceler, sizleri çok seviyorum..Hoşçakalınnnnn :54::54::54:

.

merhaba kızlarr..

menüm
sabah 1 kase kornfleks
ara 1 avuç leblebi
akşam 1 kase bezelye yemeği-1 dilim kepekli ekmek-2 dilim fırında mücver (sadece tepside yağ var un 2 yemek kaşığı)

çok olmus cnm evet msla arada leblebi yada akşam bezelye olmasaymıs gzlmış karbn acıısndan
kızlar benim minik kuzumun uykusu geldi ben giderim nicim kalır dostlar beni hatırlasın diyerekten hayırlı bi gece diliyorum herkese Allah'a emanet olasınız...

Kızlarr ben kaçar, biraz yorgunluk çöktü :26: hepinize iyi geceler, sizleri çok seviyorum..Hoşçakalınnnnn :54::54::54:

.

iyi geceler kızlar bu gece nöbet bnde:1:

Eki Görüntüle 656853 Eki Görüntüle 656852 Eki Görüntüle 656851 Eki Görüntüle 656850

kurabıyenın uzerıne pudrasekerı tarcın serpılecekkkk buyrun afıyet olsunn kızlarrr:16::16::16:

hiiiiiiiiiiiiiiiih!... onlarda ne hele o tiramisu ayyy ne çok seviyorum şu tiramisuyu yaaaa:27: rabyasım ellerine sağlık ayyy yarın bende mi gelsem misafirliğe:44::44::44::44: fena olmaz aslında midem bayram etsin bende geliyorum:21::21::21::21: hamarat hanım maşallah sana...
Gamze_m ne bilim 2 ara yaptım ama evde gözüm hep dolapta:17::17::17::17: ondan herhalde

Ellerine sağlıkkk canmm. hepsi enfes gözüküyo tadını ...zes bende tiramisuya bayılırım :56::56:

ben de koştum corninin profil resmine bakmaya ama göremedim.. kandırdı bzi zes...

korni benm eşim de aynen.. lüp lüp götürüyor. bana da al ye ye.. yiyecek misin bak götürüyorum alan diyor.. canım iyi irade.. o kızartma kokusu hele... aylardır kızartma yapmıyorum.. ouyy oooyy
odun ocağında kızartma üzerine domates sosss.offfffffffffffff :17::30::30:
çok çal çene yapmışım ama menümü yazmamaışım kaptan juju bana kızmasın:
menüm:
sabah:
1 küçük muz
öğle:
kendi yağında ve suyunda pişmiş kemiksiz but 2-3 parça
ara:
yoğurt
1 portakal
ara:
7 fındık
akşam:
1,5 dilim kepek ekmeğiyle birlikte peynir zeytin yumurta üçlüsü he bide 1 çay kaşığı kadar bal

:46::46::46:

menüler süperrrr. ama chenting canm kaçırma konusunda beni geçmişsinn :9::9::9: 3 dilim kekk ..:20::20:

Son düzenleme:
Günayyyyyydıııııııııııııııııııııınnnnnn :46::46::46::46::46::46::46::46:

.

:53::53::53::53:aaaaaaaaaaaaaaaaaa profil resmin gitmiş:44:

evet cnm kaldıralı çok oldu.......

Ben çok umutlu değilim yine, illaki gider ama 3-5 gram anca belki :27::27::27:

.

sorma ya benım de öle:31::31::31: hatta eşim dıyor ki bu hafta hiç kılo veremedın bence.......:27:

kısss bende sana onu önerecektim bugün bende gördüm esra erolu güzeldi saç rengi bak sanada gider o renk

kuzum güzelde hangi renk ama?

acaba ben mi yapsam onu, ne dersiniz yakışır mı? :44::44::44::44:

.

düşünemedim senı o renkle.....avatarında ki gibi olursun:27: ikimizde yapalım:52:

ben de koştum corninin profil resmine bakmaya ama göremedim.. kandırdı bzi zes...

korni benm eşim de aynen.. lüp lüp götürüyor. bana da al ye ye.. yiyecek misin bak götürüyorum alan diyor.. canım iyi irade.. o kızartma kokusu hele... aylardır kızartma yapmıyorum.. ouyy oooyy

vicdansızlar anacım:47:

çok çal çene yapmışım ama menümü yazmamaışım kaptan juju bana kızmasın:
menüm:
sabah:
1 küçük muz
öğle:
kendi yağında ve suyunda pişmiş kemiksiz but 2-3 parça
ara:
yoğurt
1 portakal
ara:
7 fındık
akşam:
1,5 dilim kepek ekmeğiyle birlikte peynir zeytin yumurta üçlüsü he bide 1 çay kaşığı kadar bal

:46::46:

gelin kızlaarrrr evde bayram varrr:9::9::9: yaptıklarımı yazayımmıı hadı yazayımm hepsını esıme tattırdımm bı lokma almadım:50::50: yoruldum buda spor nıyetıne artıkk:9::9:

tiramisu
incirli kurabiye
susamlı kurabıye(tuzlu)
peynirli poaca
yarında rus salatası yapıcammmmmmmmmmmmm:56::56::56:

hamarat hatunum:46::46::46:

Eki Görüntüle 656853 Eki Görüntüle 656852 Eki Görüntüle 656851 Eki Görüntüle 656850

kurabıyenın uzerıne pudrasekerı tarcın serpılecekkkk buyrun afıyet olsunn kızlarrr:16::16::16:

rabiş tramisunun tarifini isterım...güzel yaptıgını söylemıstın..unutmadım:23::23: bir de favorin sultan lokumunu yapmamıssın:52:

kara vicdanlıı:1:

gamzoş ne adamlar var gruosun demı ya bnmde hıc iş grsmesine gdesim gelmıo snırım tepeme cıkyo

benım akşam cnm sıkılmıstı cıkmıstmya o üzüntyle gttm bizimkıne çattm knsrken knu bırden kıloya geldı bnde hevesım kaçtı zaten kımın için zayıflıcam ne onemı var zaten dısarı cıkmıorm kım grcek sende alıstın bu halıme dedim oda dısarıya nıe gzl gruncen insan sevglısıne gzl grnmeye calışır ddı
eşeğim ben ya zaten ben onun ıcın zayflamaya calışydm yanı nişan için fln yada ailesi kılomla ılg. bişe demesin diee ama anlatamadm kusustuk hafıftenn
demekki sıkılmamda bi hıkmet varmıs bundan snra rahat batmazda umarım sıkılmam:26:

yarın sabah 8de uyanıorm önce callan snra ders snra kk snra gene ders cnra yuruyus snra gene kk yapıorm bu plana uymazsam en buyuk cezayı verın bana:1:

ah ah hıc yabancı gelmedı bu durum bana.....evde sıkılıyorsun ondan oluyor.......ayrıca umarım şu an uyanmıssındır......kk nın titreşimi olsa da senı uyandırsam:51::51:

merhaba kızlarr..

menüm
sabah 1 kase kornfleks
ara 1 avuç leblebi

bu ne kız..yemıssın de yemişsin...akşam çok olmus....

çok olmus cnm evet msla arada leblebi yada akşam bezelye olmasaymıs gzlmış karbn acıısndan

aaaa bezelyede mi karbonhidrattt.. ben bilmiyodummm..:17::17::17: bidada almammm :20::20:

bezelye şekerin babasıdır ona göre.....diyabetlılere önerilmez.....burdan cıkar nasıl bir besın oldugunu....

Back
X