Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Garfinin dedigi gibi biriniz dogurunda bende rahatlymm off hic hamile kalmiyosunuz yaaaa ( ahaahh

bu gidişle siz bizden önce doguracaksınız:))

juju bana göre cok yani 6 bskuvı sabahki pekmez fln aralarda meyve olsa daha gzl olurdu

sabah
1 dilim ekmek
peynir
domates

öğlen
yoğurt
3 kaşık garnitür

ara öğün
beyaz leblebi 1 avuç

akşam
et haşlama
domates

sporrrrrrrrrrrrrr
1 saat plates

suuuuuuuuuuuuuu

içiyorum

bgn callan yaptımya pskolojık olarak ınceldım dısarı cıkınca bı havaya grdm kasıla kasıla yuurorm 90 60 90 havalarında snra bı baktm napym ben dedım hala eskı kılolu esra

sabah
1 dilim ekmek
peynir
domates

öğlen
yoğurt
3 kaşık garnitür

ara öğün
beyaz leblebi 1 avuç

akşam
et haşlama
domates

sporrrrrrrrrrrrrr
1 saat plates

suuuuuuuuuuuuuu

içiyorum

et haslamamı bana et haşlama demeyın güzel menu olmus

tahmın etmıstım senın okudugnu kaçırmıosun maşallahh kk nobetcisi

bende tam tersi akşam cok yıorm of offf

kacırmam hacı akşam çok yenmesının sebbeı ailecek masaya oturuluyor bu yuzden......tek olsan o kadar cok yenmıyor......

bgn callan yaptımya pskolojık olarak ınceldım dısarı cıkınca bı havaya grdm kasıla kasıla yuurorm 90 60 90 havalarında snra bı baktm napym ben dedım hala eskı kılolu esra

biliyo musun aynısı bana da oluyor....dışarı çıkınca one özgüven o oluyorum halbukı eskıden 68 kg ıle dıyete baslayan tombik tubiyim işte.......

rabiş nerde kaldı yawwne misafirmiş anacım gitmedıler mı hala acep

bişeylerı basarmanın gruru var cnm o bakımdan oluo sanıırm ama dısarda ayna gorursem fısss diye sönerim

menumm
sabah klasık kahvaltı
ara yok

ogle yumurta sataası 2 yumurtadan yaptım esım ptates kızartması ıstedı ondanda 5 tane yedım salata domates peynır koydum maydanoz ve bol baharat yogurtla yedım
ara yok

aksam 1 tane domatesı lavabonun basında elımle yedım ısıra ısıra sonrada bı salatalıgı elımde ortadan ıkıye bolup kabuklarıyla yeım
ara yogurt yedım 1 cay tabagı kadar

spor 10 defa 3.kattan ındım cıktım dınlenmeden callen yaptım toplamda 1200 kalorılık elıptık yaptım 15 er dakıkadan 5 keremı 6 keremı ne mekık cektım 50 tane 100 defa sandalyeye ındım cıktım bunları hep gun ıcıne yaydım cocuklardan fırsat buldukca esımde evdeydı oda baktı bebelere sonra kızımla delı gıbı hopladık zıpladık gangnam eslıgınde elıptıklerden bır seansındada bebek kucagımdaydı tek kolumlada onu tuttum cok zorlandım ozaman daha fazla kalorı gıtmıstır.ustunede bı dus aldım ve hala cok enerjıgım bu arada sabah 1 ı karısık vıtamın dıgerıde demır olmak uzere ıkı tane hap aldım hamılelıkte kullandıkalrım kalmıstı ve sanırım demır eksıklıgım var demır hapından sonra cok enerjı geldı banada ondan seyıttım.bugunu guzel bıtırdım dustan sonra tartıyada cıktım yarın ucuk rakamlar gelmezse 1.yada 2.yım

cornella rabyas çatlatma iğnesini ne zaman vuracak? bugün mü? vurmuş mudur yada haberin var mı?
kuzum bugun oglen 12.30 da yapmıs bulunmaktayımmmm
sabah
1 yumurta beyazından biberli omlet
2 dilim ekmek
2 çatal peynir

öğle
hastanedeydim

akşam
yeşil salata
1 dilim ekmek

yemekler uygun değildi bana yemedim
1.5 lt su 2yi gecerim
1 saat callan
ogle yokkkk ama bende de yokk guzell
kızzzzzz hamılemısın yoksammmmm menun guzelll
sabahları neden 2 yumurta yıyorsun jujummmm??? menun guzellll
sabah
1 dilim ekmek
peynir
domates

öğlen
yoğurt
3 kaşık garnitür

ara öğün
beyaz leblebi 1 avuç

akşam
et haşlama
domates

sporrrrrrrrrrrrrr
1 saat plates

suuuuuuuuuuuuuu

içiyorum

oleeeyyyy nobetın yok kuzummmmm menun guzelll

6 gıbı gıttı mısafırler tubiişşşşşşşşşş

menumm

sabah
1 kase nesfit

ogle-ara

sadece 1 dilim tiramisu yedımm

aksam
1 kase corba

su:içiliyorr
spor:kosturmaa....

oowwwwwww iddialısınnn dalinn hadı bakalımm yarın buyuk gunn

garfield canım fazla olarak gördüğüm bisküvimi????yanımda bişey yoktu iş yerinde en masumu o. sabahki arada 2 tane yedim gelene gidene akram ettim akşama kalanları bitirdim çekmecede kalsın istemedim nemelazım böcek felan gelir

rabyas canım 2 yumurta yememin özel bir nedeni yok tok tutuyor ve en kolayı o gibi geliyor ama artık yemicem normal kahvaltı yapıcam

merhaba zayıflamak için kurallarınız nedir ???? neler uyguluyorsunuz bnde zayıflamak istiorum

Tek kuralımız iradene sahip olmak sanırım tatlım

neeeee kurbandan mı kaldııııdeve mi kestiniz

Bizimde dolu dolapta :26::26: 2 kere köfte yaptım henüz, eşim hiç sevmez et türü yemekleri..

sabah
1 yumurta beyazından biberli omlet
2 dilim ekmek
2 çatal peynir

öğle
hastanedeydim

akşam
yeşil salata
1 dilim ekmek

yemekler uygun değildi bana yemedim
1.5 lt su 2yi gecerim
1 saat callan

adamın tekide bana maaş yok, ne iş yaparsak para veririm diyor çekilin dövecem ben bu adamı, sonrada Garfa bir dalayım

Akşam öğününü az sonra birazcık daha almalısın tatlımm :26: gerisi süper

sabah
1 dilim ekmek
peynir
domates

öğlen
yoğurt
3 kaşık garnitür

ara öğün
beyaz leblebi 1 avuç

akşam
et haşlama
domates

sporrrrrrrrrrrrrr
1 saat plates

suuuuuuuuuuuuuu

içiyorum

akşamı anlatışına bayıldım

6 gıbı gıttı mısafırler tubiişşşşşşşşşş

menumm

sabah
1 kase nesfit

ogle-ara

sadece 1 dilim tiramisu yedımm

aksam
1 kase corba

su:içiliyorr
spor:kosturmaa....

Az olmuş kuşumm :26::26:

.

yatcaz kalkcaz sabah olcak kılo bıldırımı yapcaz ve ben dereceye gırcem haftalar sonra donusum muhtesem olacak mı acaba derken mıllet ucuk rakamalrla cıkarsa fıssss

anladım canımmmm evet tok tutuyor ama sen normal kahvaltı yap cunku genelde yumurta yıyorsun kahvaltıdaa

yarın tartı gunu gamzem bu hafta + cıkıcam gıbı gelıyo kendımı acayıp frenledım bugun aferın bana mısafırler tabakları sıfırladı ben sadece yavas yavas tıramısumu yedımmm az dınleneyım korıdorda kosu yapıcammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…