- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.321
Garfinin dedigi gibi biriniz dogurunda bende rahatlymm off hic hamile kalmiyosunuz yaaaa( ahaahh
sabah
2 yumurta
1 dilim ekmek
1 tk pekmez
ara
2 bisküvi
öğlen
çorba
balık
salata
ara
4 bisküvi
soda
akşam
pırasa
kereviz salata
bir dilim ekmek
birazdan 30 dk yürüyüş ve callen yapılacak
juju bana göre cok yani 6 bskuvı sabahki pekmez fln aralarda meyve olsa daha gzl olurdusabah
2 yumurta
1 dilim ekmek
1 tk pekmez
ara
2 bisküvi
öğlen
çorba
balık
salata
ara
4 bisküvi
soda
akşam
pırasa
kereviz salata
bir dilim ekmek
okumustum ben
sabah
1 dilim ekmek
peynir
domates
öğlen
yoğurt
3 kaşık garnitür
ara öğün
beyaz leblebi 1 avuç
akşam
et haşlama
domates
sporrrrrrrrrrrrrr
1 saat plates
suuuuuuuuuuuuuu
içiyorum
sabah
1 dilim ekmek
peynir
domates
öğlen
yoğurt
3 kaşık garnitür
ara öğün
beyaz leblebi 1 avuç
akşam
et haşlama
domates
sporrrrrrrrrrrrrr
1 saat plates
suuuuuuuuuuuuuu
içiyorum
tahmın etmıstım senın okudugnu kaçırmıosun maşallahh kk nobetcisi
bende tam tersi akşam cok yıorm of offf
bgn callan yaptımya pskolojık olarak ınceldım dısarı cıkınca bı havaya grdm kasıla kasıla yuurorm 90 60 90 havalarında snra bı baktm napym ben dedım hala eskı kılolu esra
biliyo musun aynısı bana da oluyor....dışarı çıkınca one özgüven o oluyorum halbukı eskıden 68 kg ıle dıyete baslayan tombik tubiyim işte.......
rabiş nerde kaldı yawwne misafirmiş anacım gitmedıler mı hala acep
kuzum bugun oglen 12.30 da yapmıs bulunmaktayımmmmcornella rabyas çatlatma iğnesini ne zaman vuracak? bugün mü? vurmuş mudur yada haberin var mı?
ogle yokkkk ama bende de yokk guzellsabah
1 yumurta beyazından biberli omlet
2 dilim ekmek
2 çatal peynir
öğle
hastanedeydim
akşam
yeşil salata
1 dilim ekmek
yemekler uygun değildi bana yemedim
1.5 lt su 2yi gecerim
1 saat callan
kızzzzzz hamılemısın yoksammmmmsabah: 1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynır
3 adet zeytın
1 adet domates
öğlen:1 kase yoğurt içine dünden kalan ıspanak,semizotu,közlenmıs bıberı koydum karıstırdım ve yedim
biber tursusu
ara: kurumaktan tas kesılmıs kayısı
akşam: 1 adet büyük elma....(et haslamadan midem bulandı ve acıkmadım)
su: içiyorum
spor: belim ağrıyor,yapamıcam bugün.....
sabahları neden 2 yumurta yıyorsun jujummmm??? menun guzellllsabah
2 yumurta
1 dilim ekmek
1 tk pekmez
ara
2 bisküvi
öğlen
çorba
balık
salata
ara
4 bisküvi
soda
akşam
pırasa
kereviz salata
bir dilim ekmek
sabah
1 dilim ekmek
peynir
domates
öğlen
yoğurt
3 kaşık garnitür
ara öğün
beyaz leblebi 1 avuç
akşam
et haşlama
domates
sporrrrrrrrrrrrrr
1 saat plates
suuuuuuuuuuuuuu
içiyorum
menumm
sabah klasık kahvaltı
ara yok
ogle yumurta sataası 2 yumurtadan yaptım esım ptates kızartması ıstedı ondanda 5 tane yedım salata domates peynır koydum maydanoz ve bol baharat yogurtla yedım
ara yok
aksam 1 tane domatesı lavabonun basında elımle yedımısıra ısıra sonrada bı salatalıgı elımde ortadan ıkıye bolup kabuklarıyla yeım
ara yogurt yedım 1 cay tabagı kadar
spor 10 defa 3.kattan ındım cıktım dınlenmeden callen yaptım toplamda 1200 kalorılık elıptık yaptım 15 er dakıkadan 5 keremı 6 keremı ne mekık cektım 50 tane 100 defa sandalyeye ındım cıktım bunları hep gun ıcıne yaydım cocuklardan fırsat buldukca esımde evdeydı oda baktı bebelere sonra kızımla delı gıbı hopladık zıpladık gangnam eslıgınde elıptıklerden bır seansındada bebek kucagımdaydı tek kolumlada onu tuttum cok zorlandım ozaman daha fazla kalorı gıtmıstır.ustunede bı dus aldım ve hala cok enerjıgım bu arada sabah 1 ı karısık vıtamın dıgerıde demır olmak uzere ıkı tane hap aldım hamılelıkte kullandıkalrım kalmıstı ve sanırım demır eksıklıgım var demır hapından sonra cok enerjı geldı banada ondan seyıttım.bugunu guzel bıtırdım dustan sonra tartıyada cıktım yarın ucuk rakamlar gelmezse 1.yada 2.yım
merhabazayıflamak için kurallarınız nedir ???? neler uyguluyorsunuz bnde zayıflamak istiorum
neeeee kurbandan mı kaldııııdeve mi kestiniz
2 bin istedim 1.500 verio eski işimde o dkr alıodum ben 4te cıkıodum cumartesi çalışmıodum şimdi cumastesi çalışcm 6da cıkcm cokmu istemıısm
Bacım harbi yaaaa, seni cornime havale ediyorum
cnım onune gelen her sporu yapma annemdede var bel fıtıgı dktr ozel spor verıo hatta enıstem yataga baglandı bu fıtıktan sporla yenmıs genclıgnde doktrun sana egzersiz kagtları vermedimi
sabah
1 yumurta beyazından biberli omlet
2 dilim ekmek
2 çatal peynir
öğle
hastanedeydim
akşam
yeşil salata
1 dilim ekmek
yemekler uygun değildi bana yemedim
1.5 lt su 2yi gecerim
1 saat callan
2000 bın mı kız sen nerede yasıyon 1500 verıyorsa öp basına koy....özelde çok buyuk para 1500 tl..millet asgarı ücrete çalısıyor......
kagıt verdı de onlar esneme hareketlerı ya ben bıldıgın spor yapıyorum...dün bıraz fazla zıpladım galıba...banyo da yapmıstım onun da etkısı oldu heralde......
sabah: 1 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynır
3 adet zeytın
1 adet domates
öğlen:1 kase yoğurt içine dünden kalan ıspanak,semizotu,közlenmıs bıberı koydum karıstırdım ve yedim
biber tursusu
ara: kurumaktan tas kesılmıs kayısı
akşam: 1 adet büyük elma....(et haslamadan midem bulandı ve acıkmadım)
su: içiyorum
spor: belim ağrıyor,yapamıcam bugün.....
sabah
2 yumurta
1 dilim ekmek
1 tk pekmez
ara
2 bisküvi
öğlen
çorba
balık
salata
ara
4 bisküvi
soda
akşam
pırasa
kereviz salata
bir dilim ekmek
sabah
1 dilim ekmek
peynir
domates
öğlen
yoğurt
3 kaşık garnitür
ara öğün
beyaz leblebi 1 avuç
akşam
et haşlama
domates
sporrrrrrrrrrrrrr
1 saat plates
suuuuuuuuuuuuuu
içiyorum
menumm
sabah klasık kahvaltı
ara yok
ogle yumurta sataası 2 yumurtadan yaptım esım ptates kızartması ıstedı ondanda 5 tane yedım salata domates peynır koydum maydanoz ve bol baharat yogurtla yedım
ara yok
aksam 1 tane domatesı lavabonun basında elımle yedımısıra ısıra sonrada bı salatalıgı elımde ortadan ıkıye bolup kabuklarıyla yeım
ara yogurt yedım 1 cay tabagı kadar
spor 10 defa 3.kattan ındım cıktım dınlenmeden callen yaptım toplamda 1200 kalorılık elıptık yaptım 15 er dakıkadan 5 keremı 6 keremı ne mekık cektım 50 tane 100 defa sandalyeye ındım cıktım bunları hep gun ıcıne yaydım cocuklardan fırsat buldukca esımde evdeydı oda baktı bebelere sonra kızımla delı gıbı hopladık zıpladık gangnam eslıgınde elıptıklerden bır seansındada bebek kucagımdaydı tek kolumlada onu tuttum cok zorlandım ozaman daha fazla kalorı gıtmıstır.ustunede bı dus aldım ve hala cok enerjıgım bu arada sabah 1 ı karısık vıtamın dıgerıde demır olmak uzere ıkı tane hap aldım hamılelıkte kullandıkalrım kalmıstı ve sanırım demır eksıklıgım var demır hapından sonra cok enerjı geldı banada ondan seyıttım.bugunu guzel bıtırdım dustan sonra tartıyada cıktım yarın ucuk rakamlar gelmezse 1.yada 2.yım
6 gıbı gıttı mısafırler tubiişşşşşşşşşş
menumm
sabah
1 kase nesfit
ogle-ara
sadece 1 dilim tiramisu yedımm
aksam
1 kase corba
su:içiliyorr
spor:kosturmaa....
anladım canımmmm evet tok tutuyor ama sen normal kahvaltı yap cunku genelde yumurta yıyorsun kahvaltıdaagarfield canım fazla olarak gördüğüm bisküvimi????yanımda bişey yoktu iş yerinde en masumu o. sabahki arada 2 tane yedim gelene gidene akram ettim akşama kalanları bitirdim çekmecede kalsın istemedim nemelazım böcek felan gelir
rabyas canım 2 yumurta yememin özel bir nedeni yok tok tutuyor ve en kolayı o gibi geliyor ama artık yemicem normal kahvaltı yapıcam
Tek kuralımız iradene sahip olmak sanırım tatlım
Bizimde dolu dolapta :26::26: 2 kere köfte yaptım henüz, eşim hiç sevmez et türü yemekleri..
adamın tekide bana maaş yok, ne iş yaparsak para veririm diyor çekilin dövecem ben bu adamı, sonrada Garfa bir dalayım
Akşam öğününü az sonra birazcık daha almalısın tatlımm :26: gerisi süper
akşamı anlatışına bayıldım
Az olmuş kuşumm :26::26:
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?