- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.361
hoş geldin kıııı bende güzel haberlerini aldım valla merak ettim hayırlısı olsun şu çatlatma iğneside olsunda inşallah hayırlı haberlerle karşılarız seni
deprem en vakit... ilk yardım çantamızı alıp masa altına girelimkuzum ıgneyı yaptım bugun 12.30 da
inşAllah hayırlara vesile olsun. Allah gönlünüzden geçeni hayırlısıyla ve hayırlısıysa (hayırlıya çevirip)nasip etsin.AMİNNNNNNNNNNNN! HEP BERABER AMİNNNNNNNN!kuzum ıgneyı yaptım bugun 12.30 da
deprem en vakit... ilk yardım çantamızı alıp masa altına girelim
inşAllah hayırlara vesile olsun. Allah gönlünüzden geçeni hayırlısıyla ve hayırlısıysa (hayırlıya çevirip)nasip etsin.AMİNNNNNNNNNNNN! HEP BERABER AMİNNNNNNNN!
30 dk yürüyüşümü yaptım
1 elma yedim
şimdi calleni açtım ve 45 dk callenle başbaşayım....
bu arada kitaplarla ilgilenenler varsa bugün yeni kitaplar aldım grinin 50 tonu kitabının serisi ve psikiyatris ile şizofren kitaplarını aldım okuduktan sonra bilgi veririrm okumak isteyen olursa diye...
gecmıs olsun canım onemlı bısey yoktur ınsallahhh
kızzzz sabah kahvaltı neden yapmadınn???
Çok geçmiş olsun canım :26::26:
Helal arkadaşım..Tebrik koydum, bilemedin Büşram koyar hahahahah
.
menün güzel akşamda acıkmazsan ii öğlen ediklerin eminim çok güzel olmuştur hem hafif hem doyurucu
bence menü güzel kaptanım onu bilmemede sizin işyeri yemekleri güzel sanki
umarım istedğin gibi olurda birincimiz sen olursun
azyemişin misafirlerle ilgilenmekten sanırım tedavi sürecinde hayırlı olsun rabbim hayırlısını versin
geçmiş olsun ama okumam bayağı uzun sürecek sanırım
güzel menün de pio dediğinizpikolatamı ne o piko
sende piko yazmışın siz beraber paylaştınız pikoları dimi
biricikoğlumertuğ annene çok geçmiş olsun Allahtan tez şifa diliyorum.Ve hoş geldin sefalar getirdin
çok sağolun kızlar hepinizi seviyorumm
rabişim herşey iyi sorunsuz ve gönlünce olsun inş
kızlarrr o kadar alıntı yaptım ama net gıdınce hepsi gitti o yuzden burdan cevap vereyım menüsünü begenmedıgım kimse yok............
juju: grinin 50 tonu cok guzelmıs bende okuyacagım.......
rabiş: valla bende gulunce kırışıyor ,çare bulursan haber et
biricikoğlumertuğ: çok geçmiş olsun......
bende çok şiş hissediyorum kendimi inş yarın - lerde çıkarız hepimiz
SABAH 3 kayısı sonrasında 1,5 saat sahilde yürüdüm çok iyi geldi
KAHVALTI yağsız menemen 2 zeytin 1 dilim ekmek peynir
ARA NESCAFE
ARA meyve
AKŞAM 1 kase yayla çorbası yoğurtlu kırmızı lahana salatası
evet kızlar bugun tiramisum yine tam not aldıı
tugbişim tarifi veriyorum hemennnnnnn
muhallebisi:
2.5 sb süt
1 yum
2 yk un
4 yk seker cırparak pısırın. pisince ıcıne 1 vanılya dokup ıyıce cırpın ve ılımaya bırakın. ılıyınca ıcıne 1 paket labne koyun ve mıkserle guzelce cırpın....
sonra bim den sade pasta tabanı alın biminkiyle guzel oluyo uno ıle denedım cok ınce unonunkı sulu kalıyo:)
pasta tabanların ıc kısmını 2 tatlı kasıgı nescafe 1.5 yk seker 1.5 sb su ıle hazırlanan karısımla homojen sekılde ıslatın sonra hazırladıgımız kremanın bı kısmını ıcıne bı kısmını da uzerıne guzelce yayın.. en ustunede kakao eleyin bim in kakaosunu kullanmayın guzel degıl tecrubeyle sabit :) dr oetker artık profesor olsun dıyerekten onu kullanınn..buzdolabına kaldırın afıyet olsunnn
jujum bak tarif istiyordun bi tanesi bendennn
hemen not alıyorum.......bim in labnesini mı kullandın.......bende hazır baklava yufkasından baklava veya börek denemek istiyorum:44:
hayır kuzum bimin labnesini hic kullanmadım yorsan ıcım ne denk gelırse alıyorum labne kremaya cok guzel lezzet veriyorr
hımm çünkü bazı ürünleri hıc guzel olmuyor özellıkle krem şantısı tam bır hayal kırıklıgı......
pasta malzemelerınden sadece pasta tabanı ve nısastalarını kullanıyorumm dıger malzemelerı dr. oetker kullanıyorum ... tahsıldaroglu lor var oda guzel sutu yogurdu kozlenmıs bıber garnıtur salatalık tursucu var kühne ninki gibi onuda bimden alıyorum tuvalet kagıdı kagıt rulo desenli pecete ve normal pecetelerde bımden bunları kullanıyorum bımdengecen haftalarda bb krem aldım diadermine in oda guzel yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?