Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

burda yumurtacımız var ordan alıyoruz yumurtayı ama gecen esım bımden almıs kocaman dı yumurtalar a101 de sabunları sevıyorum ordanda seramık tava almıstım memnunum

burda yumurtacımız var ordan alıyoruz yumurtayı ama gecen esım bımden almıs kocaman dı yumurtalar a101 de sabunları sevıyorum ordanda seramık tava almıstım memnunum

bende krep tavası almıstım ama ortası yukarı dogru bombe yaptı:26: sen foto cekmıssın ya bugun.....o masa örtusumu neyın ustunde cektın benım eve cok uygun da

bende krep tavası almıstım ama ortası yukarı dogru bombe yaptı:26: sen foto cekmıssın ya bugun.....o masa örtusumu neyın ustunde cektın benım eve cok uygun da

evet kuzum mutfak masa ortum perdem halım masa ortum takımm nısanda bulusursak alır getırırım ben sana...

evet kuzum mutfak masa ortum perdem halım masa ortum takımm nısanda bulusursak alır getırırım ben sana...

ayy canım benım çok sağol,düşünmen yeterli tabı benım gözum daha çok kurabıyeye takılmıstı....itiraf edıyorum 1 ay önce falan kurabıye yapacagım,tabı ilkkez...hamuru olmadı tam ölcuye göre yapmıstım halbu ki! hamur bırak sekle gırmeyı kum gıbı bişey olmustu......ne becerıksızım ya

muhtemelen unu fazla kacmıstır kuzum azıcık yag ılave edıyorum ben ole durumlarda artık duzelıyo aklında olsun goz kararım oluyo artık benımde

bende tartılmadım ve ne bilim kilo vermiş hissetmiyorum bakalım yarın ne olacak

allahım durduk yere gözümün önüne tavuklu pilav geldi öyle canım istedi ki valla evde tüm tavuk olsa kalkıp yapacam o derece. normalde benim canım öyle bişeyi çooook çekmez sizde biliyorsunuz aşırılıklarım yok yemek konusunda ama tavuklu pilav istiyorummmmmmmmmmmm

nasıl kırdın! markası ne?
yaa muhtemelen esım kırdı bana soylemedıı genelde evı o supurur bugun sureklı cıktı yalama oldu sandım bakarken elımde kaldı yapıstırdım falan banamısın demedıı arnica bora markası ama philips marathon ıstıyorum sıddetlee

jujummmmmmmmmm yokksaaaaaaaaaaaaa?????

jujum yarın yap.ah canım neler istiyor suan bi bilsen mesela çok sevmem ama dorıtos cips istiyor.eti karam istiyor.şuan evde 2 metre uzagımda olan aburcuburlar ı yemek ıstıyorum......istiyorum da istiyorum...gecen hafta pizza istiyordum......

Son düzenleme:

bende mutfaktakılerı yemek ıstıyorum kendımı zor frenlıyorum vallaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…