- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.381
delü.........bende wc kagıdı ,kağıt havlu ,peçete,baklıyatlar,garnitür ,arada yoğurt(ama şu sıra yörsanın ev tipi yogurdu favorimiz)
a101 in cp markalı yumurtası benım favorımdır ..başka yerden yumurta almam kolay kolay....
arada böyle yazalım favorilerımızı ya iyi olur
burda yumurtacımız var ordan alıyoruz yumurtayı ama gecen esım bımden almıs kocaman dı yumurtalara101 de sabunları sevıyorum ordanda seramık tava almıstım memnunum
bende krep tavası almıstım ama ortası yukarı dogru bombe yaptı:26: sen foto cekmıssın ya bugun.....o masa örtusumu neyın ustunde cektın benım eve cok uygun da
evet kuzum mutfak masa ortumperdem halım masa ortum takımm nısanda bulusursak alır getırırım ben sana...
ayy canım benım çok sağol,düşünmen yeterlitabı benım gözum daha çok kurabıyeye takılmıstı....itiraf edıyorum 1 ay önce falan kurabıye yapacagım,tabı ilkkez...hamuru olmadı tam ölcuye göre yapmıstım halbu ki! hamur bırak sekle gırmeyı kum gıbı bişey olmustu......ne becerıksızım ya
kızlar az önce sayfada 18 ziyaretçi vardı gördünüzmü
yooo dikkat etmedım ama dogrudur..hayaletler dolanıyordur
kopyalasaydın kız kimmiş 18 kişikızlar az önce sayfada 18 ziyaretçi vardı gördünüzmü
kopyalasaydın kız kimmiş 18 kişibu arada hoşgeldin biricik...özlettin
yarın için çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmm
yarın için çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmm
bende bende:18::18:
aynen:18::18::18::18:
elektrik supurgemın turbo baslıgı kırıldı kızlar bugun sınır oldum yaaaa
yaa muhtemelen esım kırdı bana soylemedıı genelde evı o supururnasıl kırdın! markası ne?
bende tartılmadım ve ne bilim kilo vermiş hissetmiyorum bakalım yarın ne olacak
allahım durduk yere gözümün önüne tavuklu pilav geldi öyle canım istedi ki valla evde tüm tavuk olsa kalkıp yapacam o derece. normalde benim canım öyle bişeyi çooook çekmez sizde biliyorsunuz aşırılıklarım yok yemek konusunda ama tavuklu pilav istiyorummmmmmmmmmmm
bende tartılmadım ve ne bilim kilo vermiş hissetmiyorum bakalım yarın ne olacak
allahım durduk yere gözümün önüne tavuklu pilav geldi öyle canım istedi ki valla evde tüm tavuk olsa kalkıp yapacam o derece. normalde benim canım öyle bişeyi çooook çekmez sizde biliyorsunuz aşırılıklarım yok yemek konusunda ama tavuklu pilav istiyorummmmmmmmmmmm
jujum yarın yap.ah canım neler istiyor suna bi bilsen mesela çok sevmem ama dorıtos cips istiyor.eti karam istiyor.şuan evde 2 metre uzagımda olan aburcuburlar ı yemek ıstıyorum......istiyorum da istiyorum...gecen hafta pizza istiyordum......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?