- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.401
jujum yarın yap.ah canım neler istiyor suan bi bilsen mesela çok sevmem ama dorıtos cips istiyor.eti karam istiyor.şuan evde 2 metre uzagımda olan aburcuburlar ı yemek ıstıyorum......istiyorum da istiyorum...gecen hafta pizza istiyordum......
bende mutfaktakılerı yemek ıstıyorum kendımı zor frenlıyorum vallaaaaa
yaa muhtemelen esım kırdı bana soylemedıı genelde evı o supururbugun sureklı cıktı yalama oldu sandım bakarken elımde kaldı yapıstırdım falan banamısın demedıı arnica bora markası ama philips marathon ıstıyorum sıddetlee
jujummmmmmmmmm yokksaaaaaaaaaaaaa?????
offfffffff yaaa karammm yaa mu mideler küçülmüyomu bide hep akşamları istiyo sizede öyle oluyomu
zaten yaparlar ama söylemezlerbenım elektrık süpürgem mınıcık aynı ben yumurta gıbı hıc yer kaplamıyor ve emiş gücü mükemmel.. görumcem çok begenmıstı o da alacak......markası fakir...işte bu;
Eki Görüntüle 657871
offfffffff yaaa karammm yaa mu mideler küçülmüyomu bide hep akşamları istiyo sizede öyle oluyomu
kızlar bide buharli temizlik aletleri varya onlardan kullananız varmı
sahsen bana oluyo canım ozellıkle cay içerkennnnnnnn
oluyor cnm olmaz mı mesela şuan kıvranıyorum
buharlı aletlerı bende merak edıyorum gecen gun sordum bırıne su yerlerı süpürenı ....parkelerı mı ne kabartıyormus...
fakirin iyi oldugunu soyluyolar sımdıkı aklım olsaaa asla sulu supurge almazdımm yıldım vallaaaa temızlemekten allah var guzel supuruyo ama temızlemesı yaniii
bide benim eşim geç geliyo onu beklerken mutfağa gitmemek için cumayı düşünüyorum burası olmasa kendimi tutamaya bilirim
fakirin iyi oldugunu soyluyolar sımdıkı aklım olsaaa asla sulu supurge almazdımm yıldım vallaaaa temızlemekten allah var guzel supuruyo ama temızlemesı yaniii
sulu süpürge mi..ooooooooooooooooo hayatının hatası
sorma sormaaa ahey ahey aheyyyyyyyyyy
üzülme benım daha buyuk pişmanlıklarım var...mesela neden devasa koltuk almısım:26: neden duvar ünitesi almışım:26: gibi.........
merhaba arkadaşlar;
menüm
sabah yarım kase kornfleks
ara 1 elma 1 havuç
öğle:1 porsiyon et kavurma-1.5 dilim ekmek 1 bardak ayran
ara: yok
akşam 1 kase ot kavurma 1 dilim kepek ekmek
ara 7 tane fındık 1 çay bardağı sütt
su tamam 65 dakika koşu-yürüyüş(hızlı)
yarın tartılcam ya yürüyeyim dedim
ayyy benimde var öyle neden hem oturma odası hem salon takımı almışım kiracıyız bide eşyaya göre ev arıyosun n
üzülme benım daha buyuk pişmanlıklarım var...mesela neden devasa koltuk almısım:26: neden duvar ünitesi almışım:26: gibi.........
benımde koltuklar buyuk ama alırken bu kadar buyuk degıldı sankııama ıyıkı vıtrın almamısımm bendeee
benımde koltuklar buyuk ama alırken bu kadar buyuk degıldı sankııama ıyıkı vıtrın almamısımm bendeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?