Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yarın için çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmm
bendeeeee ama korkuyorummm

bide nohutlu oldu muuu off karabiber ekk tamammm..anacığım pek güzel yaparrr.. kaptanım yarın için ödül olarak yiyebilirsinn bence

ben 1 kilo baklava istiyorummmmmm..şöyle hiçççç kaygım olmadan yemek istiyorum.

baklava mıııııı

benım ıste koltuk takımı tv sehpası konsol ayna ve yemek masam var oturma odam kı hıc oturmadık daha 2 kanepem tv masasam varr

daha ne olsun kız....... bız ayrıca koltuk takımı almadık.salon oturma odası karısımı bır takım aldık.yataklı açılıyorlar......büyükler illa yataklı olsun dedi..çok secım şansım kalmamıstı.....

ıste ben o yuzden oturma odamı kanepe aldım yatak olsun dıyee

kuzum ıgneyı yaptım bugun 12.30 da

canmm inşallah hayırlı haberlerini bekliyozzzzzz
migren -uykusuzluk için kullandığım ilecc

bu arada grinin elli tonu 3 serisinide 2 kere okudum. bana göre mükemmell.ama bazı okuyucular ertzm içerdiği için eleştiriyor. ama konu o değil asılll konu gayet sıradan bir kızın başınagelebilecek aşkkkkkkkk
ay tekrar okuyasım geldiiiiiiiii..
iskender pala efsane o da çok güzellllllllllllll bence

insallah canımmmmm
anammm sendedemı mıgren var bendede var ama ben hıc kullanmadımm o dedıgını:26:

selam hayırlı geceler arkadaslar nasılsınız?kaç gündür fırsat bulup gıremedım calışma hayatım morotonlaştı artık.ama diyetimede devam ediyorum inş zamanla yavaşda olsa zayıflayacam.sizleride özledim hepinizi sevgımle kucaklıyorum.hayırlı cumalar diliyorum.allaha emanet olun.inş[/color

yok kız tatıle degıl memlekete gıdıcez kısmetseee evet ole yaparım artık cuma bıldırım yaparımm

o da tatıl sayılır.....:)annemler de niğde ye gıttıler dün

hoşgeldin arzucum.....sana da hayırlı cumalar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…