- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.421
bendeeeee ama korkuyorummmyarın için çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmm
bide nohutlu oldu muuu off karabiber ekk tamammm..anacığım pek güzel yaparrr.. kaptanım yarın için ödül olarak yiyebilirsinn bencebende tartılmadım ve ne bilim kilo vermiş hissetmiyorum bakalım yarın ne olacak
allahım durduk yere gözümün önüne tavuklu pilav geldi öyle canım istedi ki valla evde tüm tavuk olsa kalkıp yapacam o derece. normalde benim canım öyle bişeyi çooook çekmez sizde biliyorsunuz aşırılıklarım yok yemek konusunda ama tavuklu pilav istiyorummmmmmmmmmmm
jujum yarın yap.ah canım neler istiyor suan bi bilsen mesela çok sevmem ama dorıtos cips istiyor.eti karam istiyor.şuan evde 2 metre uzagımda olan aburcuburlar ı yemek ıstıyorum......istiyorum da istiyorum...gecen hafta pizza istiyordum......
aynen bende vıtrın falan almadım....yemek odası da almadım.tayıncıyız ne geregı var......
cidden ya gamze nerde acep tartı oncesı sporamı verdıkı kendınıgamze nerde acep............
aynen bende vıtrın falan almadım....yemek odası da almadım.tayıncıyız ne geregı var......
bendeeeee ama korkuyorummm
bide nohutlu oldu muuu off karabiber ekk tamammm..anacığım pek güzel yaparrr.. kaptanım yarın için ödül olarak yiyebilirsinn bence
ben 1 kilo baklava istiyorummmmmm..şöyle hiçççç kaygım olmadan yemek istiyorum.
benım ıste koltuk takımı tv sehpası konsol ayna ve yemek masam var oturma odam kı hıc oturmadık daha2 kanepem tv masasam varr
bizde hiççç bişey almadık..iki bekar evini birleştirdikkk..
ama artık yavaş yavaş almak istiyorum şu ev işinide halledersekk
kızlar içinizde laroxyl kullanan varmı
baklava mıııııı
daha ne olsun kız.......bız ayrıca koltuk takımı almadık.salon oturma odası karısımı bır takım aldık.yataklı açılıyorlar......büyükler illa yataklı olsun dedi..çok secım şansım kalmamıstı.....
cidden ya gamze nerde acep tartı oncesı sporamı verdıkı kendını
valla gizli gizli neler yapıyor.....dun akşam da yoktu.....
ınsallah sıkıntı yoktur yaa:26:
iyi akşamlar ufaklık kucağımda okutturmadı menü yazıp kaçcam
juju grinin 50 tonu sarmadı beni bugün bitirdim
sabah 2 kuru kayısı
kahvaltı
1 dilim ekmek 1 kk peynir
ara 1 kuru kayısı
öğle
1 kase çorba ve yoğurt
ara 1 avuç (14-15 taneydi) beyaz leblebi
akşam
1kepçe çorba
4 kaşık etli pırasa
1/2 kaşık pilav (ufaklığın kalanı)
ara 2 hurma günü kapattım yazılanları sonra okurum artık
kızlarrr o kadar alıntı yaptım ama net gıdınce hepsi gitti o yuzden burdan cevap vereyım menüsünü begenmedıgım kimse yok............
juju: grinin 50 tonu cok guzelmıs bende okuyacagım.......
rabiş: valla bende gulunce kırışıyor ,çare bulursan haber et
biricikoğlumertuğ: çok geçmiş olsun......
kuzum ıgneyı yaptım bugun 12.30 da
migren -uykusuzluk için kullandığım ilecco ne kız......
canmm inşallah hayırlı haberlerini bekliyozzzzzz
migren -uykusuzluk için kullandığım ilecc
bu arada grinin elli tonu 3 serisinide 2 kere okudum. bana göre mükemmell.ama bazı okuyucular ertzm içerdiği için eleştiriyor. ama konu o değil asılll konu gayet sıradan bir kızın başınagelebilecek aşkkkkkkkk
ay tekrar okuyasım geldiiiiiiiii..
iskender pala efsane o da çok güzellllllllllllll bence
kızlarr haftaya ızne ayrılma durumumuz varr cok sık gelemem muhtemelen nasıl olacakk??:26::26:
izin mi hayırdır tatile mi cıkıyorsunuz? sorun olacagını sanmıyorum cnm....sonucta keyfı degıl.....cuma gunu bıldırımını yaparsın ....
yok kız tatıle degıl memlekete gıdıcez kısmetseeeevet ole yaparım artık cuma bıldırım yaparımm
selam hayırlı geceler arkadaslar nasılsınız?kaç gündür fırsat bulup gıremedım calışma hayatım morotonlaştı artık.ama diyetimede devam ediyorum inş zamanla yavaşda olsa zayıflayacam.sizleride özledim hepinizi sevgımle kucaklıyorum.hayırlı cumalar diliyorum.allaha emanet olun.inş[/color
o da tatıl sayılır.....:)annemler de niğde ye gıttıler dün
hoşgeldin arzucum.....sana da hayırlı cumalar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?