- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.481
Günaydın arkadaşlarım..Kilo bildirimi için burada bulunmaktayımKilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum..Gram bile gitse başarı başarıdır arkadaşlar unutmayalım..Hiç üzülmemek gerekir..Jujum sana gelince, pskolojik bile olabilir..Çok uğraşıyorsun ama neden gitmiyor, benimde kafam karıştı..:44::44:
Bende hemen kilo bildirimimi yapayım..
.
hadi sevda yapda senden alıntılıcam............bu arada herkese günaydın......belim bitik ve ben yıne yatakdayım....ama bu sefer ki o kadar kötu degıl....neymıs öle zıp zıp zıplamıcak mısım........:26:
günaydın arkidaşlar
pideleri iskenderi götürünce vermeyi bırakın almısımmm 64.8 300 gram almışımmm....
canım çok geçmiş olsun...tatlım bel fıtığı için doktorlar fazla hareket önermiyor ama bizim burda da bi teyze var.bel fıtığı var spora gidiyor ve baya bir rahatmış.....bilinçli yaptıktan sonra belki daha iyi gelebilir...
olsun canım haftaya inşallah çok ta deil 300 grcık...
.
valla ne yapacagımı şaşırdım cnm çok gevsemız artık belim......toparlarım 2-3 güne
bu arada kilo veren herkesi tebrık edıyorum..........pazartesıden berı hayalıyle yasadıgım probisimi yedim ohh be...
Jujum uzun aradan sonra ilk defa menümde ++* aldım, mutlu oldum, ama çok sinirliyim kendimeeeeeeeeeeee
Günaydın arkadaşlar, bu gün kilo bildirimi var ama benim bildirecek bir durumum yok..Koca bir hafta aynı çıkabilmek için uğraştım, eee diğer yandan da hedefime ulaşmış sayılırım..Geçen haftaki kilo bildiriminden sonra 3 günlük bir kaçamak serüvenim pazartesi günü tartıldığımda bana 1 küsür kilo + getirmişti..Bütün hafta o 3 günün bedelini ödedim ve bu gün itibarıyla anca geçen haftaki kilomda sabitim..Buna şükür
.
güzel sohbetler dilerim arkadaşlarım biz şimdi gamzeyle kahvemizi içelim ....sizi de beklerizgörüşmek üzere kendinize çok iyi bakın..
.
ohhh afiyet olsun tatlım bizde götürdük bişeyler ....ben kocamın böreğinden yedim sabah sabah yağlı yağlı.gamze de kurabiye götürmüş...
.
ben niye kilo veremedim bu hafta en fazla 1 gün spor yapmadım kaçamak hiç yok zaten ama eminim haftya çok gıder cunku geçenlerde gene 200 gitmişti diğer hafta 1e yaklaşmıstı öz eleştiri yapamıcm bu sefer çünkü hatırladıgm kadaryla sıfır hata yaptm
nerede nerede nerede ben nerde yanlış yaptımmm:26::26::26:
geçm iş olsun cornella bel korsesi takıyorlar bel fıtığı olanlar medikal korselerden doktorun demişmiydi öyle bişiy benim bi tanıdığımda medikal bel korsesi ve dinlenmeyle tabi iğne falanda yapmışlardı ama korsenin çok etkisi oldu demişti aklıma geldi keşke faydası olsa ya bel fıtığın varsa belinle çok serbest hareket yapma istersen. Allah acil şifalar versin. Probisinde şifa olsun inşAllah...valla ne yapacagımı şaşırdım cnm çok gevsemız artık belim......toparlarım 2-3 güne
bu arada kilo veren herkesi tebrık edıyorum..........pazartesıden berı hayalıyle yasadıgım probisimi yedim ohh be...
gamzenin pişmanlığı kızgınlığı 3 günlük kaçamağının cezasını bir hafta aşırı dikkat ederek geçirmek ve sonuç olarak aynı kiloda kalmak oldu... şayet o kaçamak olmasaydı belki -1000 çıkacaktı elinden kaçan fırsata yanıyor...
sevda canım selam söyle gamzeye yediği kurabiye ile kalsın daha fazla abartmasın bu hafta geçen hafta yaşadığı yanlışlığı yapmasın... öpüyorum ikinizide
cornella canım sen fizik doktoruna göründün mü onun önerdiği bir aktiviteyi yapmalısın sakıncalı bir durum...
valla canım öyle sıkıldı ki evde yaş pasta olsa bitirirdim okadar diyim...ooooo kızlar tartıdan sonra hemen kaçamaklar başlamış yapmayın bakın benim moralim çok bozuk 3 gün önce -1 deydim ve bugün 1 kg nun üstünde vereceğim diye beklerken sadece 300 gr gitmiş kaçamak yapmayınnn ne olur daha fazla kilo verelim yaaa
ben napim kuzum ya ben???? geçen hafta az verdiğimde dedim yürüyüşümü yapmadım ondandır bu hafta hergün 30 dk yürüdüm aynı zamanda öğlen yemek sonrası bahçede turladım daha bi aktifdim. sporu aksatmadım ama -100 bile değil ya sabit sabit sabit ...ben niye kilo veremedim bu hafta en fazla 1 gün spor yapmadım kaçamak hiç yok zaten ama eminim haftya çok gıder cunku geçenlerde gene 200 gitmişti diğer hafta 1e yaklaşmıstı öz eleştiri yapamıcm bu sefer çünkü hatırladıgm kadaryla sıfır hata yaptm
nerede nerede nerede ben nerde yanlış yaptımmm:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?