- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.461
valla görüşemedim henüz azcık unuttum galiba... ama o da 1-2 ay önce sıkılaşmak istiyordu step aerobik spor aletleri çalışmalarına katılmıştı ve çok faydalı olduğunu söylemişti kilo vermedim ama dedi baya inceldiğini söylemişti. Ya çentikim bana kalırsa sen varya 45 dakika tempolu yürüyüş ve ardından callenetics olabilir pilates olabilir yapsan çok iyi olur. Önemli olan önce vüvudu ısındırmak sonra incelme esneme hareketi yapmak. sen doğumda kaç kilo aldın ve sonrasında nasıl verdin kiloları?
büşraaa chentiqqqq kiloları verin valla sinirliyim gerginim bekletmeyin beni
Rakamları tam net hatırlamıyorum not almadım ama 62-63 kiloydum hamile kaldığımda.. 72 gibi çıktım. 3-4 gün sonra da 69 a indim.. Çok kilo almadım hamileliğim boyunca. Zaten sorunlu bir hamilelik dönemi geçirdiğim iiçin yesem de alamadım. Doğumum normal oldu. Zaten karşıyım öteki türlüsüne.. Epidural vs hiç bir şey yapılmadı. O yüzden de vücut kendini çabuk toparlamış olabilir.
Günaydın kızlar.. Bugün epeydir görmediğimiz yüzleri göreceğiz zannımca..
Ne kadar uğraştıysam uğraşayım o 200 gr mı veremedim. Sadece 100 ünü vermişim. Belki assolist dalin bildirim yapana kadar 100 gr daha veririm
60,4/60,0/0,4/0,66 gelmiş geçmiş tek bireysel derece yapma şansımı geçen hafta kaybettim...
canmm inşallah hayırlı haberlerini bekliyozzzzzz
migren -uykusuzluk için kullandığım ilecc
bu arada grinin elli tonu 3 serisinide 2 kere okudum. bana göre mükemmell.ama bazı okuyucular ertzm içerdiği için eleştiriyor. ama konu o değil asılll konu gayet sıradan bir kızın başınagelebilecek aşkkkkkkkk
ay tekrar okuyasım geldiiiiiiiii..
iskender pala efsane o da çok güzellllllllllllll bence
1. grup(80.00-85.90)
*JUJU* ( 85,70/++**(akşam yatmadan koca bir bardak nescuikli süt içtim)
2.grup(75.00-79.90)
rabyas ( 79,40/++*
Arzu_54 ( 78,70 /
ZES ( 78,50 /++(ZES dün diyetisyen portakal suyu çok kalorili dedi hatırlatırım ve bence bugün pilava aşırı yüklenmişsin )
dalin26 ( 79,40/+++**(ilk defa münene normal buldum aldığın vitamin ilacıda vucudunun gereksinim duydugu vitamin açlığını gidermiş ve enerjin yerine gelmiş)
toplight ( 75,50 /+++
biricikoglumertug ( 75,00 /++*(öğün atlanmış ve su içilmemiş sanırım)
3. grup(70.00-74.90)
Sevda_M ( 74,80/ +++**
ukyo ( 70,20/+++**
4. grup(65.00-69.90)
cornella ( 67,30 /+++*(canım senin bel sorunun var callen yapamayabilirsin bel rahatsızlığına en az etki eden spor ne ise onu yap hiçbişi bulamıyorsan yat yere bisiklet çevir 200-300 tane )
garfield06 ( 66,70 /++**(öğün atlaman dışında güzel bir menü)
Gamze_M ( 65,40 /+++**
5. grup(60.00-64.90)
aysunayy ( 64,60 /
birsen-deniz ( 64,50 /+++*(su yok)
busramnmn ( 62,50 /+++*(spor yok)
chentiq ( 60,40 +++*
**spor tamam su içilmiş
*spor yapılmış
*su içilmiş
+++ Mükemmel
++ İdare eder ama hatalar var
+ Durum vahim menünü beğenmedim
günaydınn kızlar jujum yazdıgın yerden alıntı yapamadm farklı seyler cıkıo bi garip toplıghtnkınden alıntı yapıp yazdım kilomu zaten gide gide 200 gram gtmıss dana yağı gbi erimio bi turlu
dünkü callandan snra her yerim agrıo aksam agrıdan uyuyamadm ve hala agrıo ne kolumu kaldırabılıorm ne bacagmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?