- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.441
kızlarr haftaya ızne ayrılma durumumuz varr cok sık gelemem muhtemelen nasıl olacakk??:26::26:
bu aralar bende çok bunaldımmm bende tatil istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
ben yatayım artıkkk.ilaç etkisini gösterdiii
herkese iiiiiii yii gecelerr
oo super senın yerıne goruseyımmm annenleeegelsene hacı sendee
bu aralar bende çok bunaldımmm bende tatil istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmm..
ben yatayım artıkkk.ilaç etkisini gösterdiii
herkese iiiiiii yii gecelerr
sınavlara kim çalısacak hacı.....
iyi geceler.....
yaa ole deme 1 sayfa calıstım gerısı yokkkkk onada calıstım denırse okudumm:18::18::18: sen naptın ılerledınmı???
menün güzel akşamda acıkmazsan ii öğlen ediklerin eminim çok güzel olmuştur hem hafif hem doyurucu
bence menü güzel kaptanım onu bilmemede sizin işyeri yemekleri güzel sanki
umarım istedğin gibi olurda birincimiz sen olursun
azyemişin misafirlerle ilgilenmekten sanırım tedavi sürecinde hayırlı olsun rabbim hayırlısını versin
geçmiş olsun ama okumam bayağı uzun sürecek sanırım
güzel menün de pio dediğinizpikolatamı ne o piko
sende piko yazmışın siz beraber paylaştınız pikoları dimi
deprem en vakit... ilk yardım çantamızı alıp masa altına girelim
30 dk yürüyüşümü yaptım
1 elma yedim
şimdi calleni açtım ve 45 dk callenle başbaşayım....
bu arada kitaplarla ilgilenenler varsa bugün yeni kitaplar aldım grinin 50 tonu kitabının serisi ve psikiyatris ile şizofren kitaplarını aldım okuduktan sonra bilgi veririrm okumak isteyen olursa diye...
yarın için çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmm
gamze nerde acep............
cidden ya gamze nerde acep tartı oncesı sporamı verdıkı kendını
valla gizli gizli neler yapıyor.....dun akşam da yoktu.....
ınsallah sıkıntı yoktur yaa:26:
gamzemmmmmmm
aynen yaaaaa
Aynenn bebeğim, çeyrek aldık 1-2 gün sonrada diğer yarısını yiyeceğizevet Pikolata bacım
hahahahahahahahah
Cansın be Jujummmm
Offfff sen mi ben mi heyecanlı olannmidem kıpır kıpır... off garip bir durumdayım
Gülümmm benimm, güzel Tuğbammm, eşim evdeydi..Bu gün çok tembellik ettim..Ev işlerim duruyordu..Eşim pc de oyun oynarken işlerimi bitirdim bitanemm
Keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Canımmmmmmmmmmmmmmmmm
.
üzülme bebişim
gamzeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lennnn aşagıdan ne bakıyonnn gelsene.......biz gıdıyoz haaaaaaaa
Aynenn bebeğim, çeyrek aldık 1-2 gün sonrada diğer yarısını yiyeceğizevet Pikolata bacım
hahahahahahahahah
Cansın be Jujummmm
Offfff sen mi ben mi heyecanlı olannmidem kıpır kıpır... off garip bir durumdayım
Gülümmm benimm, güzel Tuğbammm, eşim evdeydi..Bu gün çok tembellik ettim..Ev işlerim duruyordu..Eşim pc de oyun oynarken işlerimi bitirdim bitanemm
Keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Canımmmmmmmmmmmmmmmmm
.
tahmın ettım zaten eşin evde oldu mu pc yı esır alıyor
heh geldın ıyısın sıkıntı yok kuzum rahatladıkk
yorulmusum ben bugun ya gozler kayıyo benımmmm
ahhh çentikim senin yemeklerine ben bişiy demem ama sen her gün bu sporları yap valla süper olursun artık senin zayıflamaktan ziyade sıkılaşıp daralmaya fit olmaya ihtiyacın var bu iki sporu her gün yap çoooooooooook güzel olacak maşAllahCumaya geldik.. Bugün özel çaba sarfettim. başım çatlıyor resmen.. o 200 gr mı umarım vermişimdir..
sabah:
2 çatal peynir
saat 4 te:
1 tane milföt börek (peynir+pırasa)
lahana salatası
akşam:
2 yk kavurma et (yağsız)
biraz lahana salatası
biraz kereviz salatası
spor:
jillian + callenetics...
callin ayrıntılarına dikkta ettim. kaptanım yarın sana ayrıntılı raporumu sunacağım bu konuda...
ahhh çentikim senin yemeklerine ben bişiy demem ama sen her gün bu sporları yap valla süper olursun artık senin zayıflamaktan ziyade sıkılaşıp daralmaya fit olmaya ihtiyacın var bu iki sporu her gün yap çoooooooooook güzel olacak maşAllah
ah bebişim... şair ruhlu zesim... spor yapmaya yapacağımda... birinin bana kalk yap demesi lazım. tek başıma hiç heves gelmiyor. kim kalkcak kim yapcak diyorum.. alışkanlık edinmemişiz hiç. hangisini yapsam diyorum.. kafam karışıyor.. bazen sadece spor videoları izliyorum!! sen sordun mu kardeşine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?