Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynenn bebeğim, çeyrek aldık 1-2 gün sonrada diğer yarısını yiyeceğiz evet Pikolata bacım

deprem en vakit... ilk yardım çantamızı alıp masa altına girelim

hahahahahahahahah

Cansın be Jujummmm

yarın için çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmmmm

Offfff sen mi ben mi heyecanlı olann midem kıpır kıpır... off garip bir durumdayım

gamze nerde acep............

Gülümmm benimm, güzel Tuğbammm, eşim evdeydi..Bu gün çok tembellik ettim..Ev işlerim duruyordu..Eşim pc de oyun oynarken işlerimi bitirdim bitanemm

cidden ya gamze nerde acep tartı oncesı sporamı verdıkı kendını

valla gizli gizli neler yapıyor.....dun akşam da yoktu.....

Keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ınsallah sıkıntı yoktur yaa:26:

Canımmmmmmmmmmmmmmmmm

.

tahmın ettım zaten eşin evde oldu mu pc yı esır alıyor

heh geldın ıyısın sıkıntı yok kuzum rahatladıkk
yorulmusum ben bugun ya gozler kayıyo benımmmm

ayy tv da çiğköfte gördüm hadi yatalım.kapansın perdeler......sabah olsun tartılalım ve yemek yıyelım haha iyi geceler bacılar......

heh geldın ıyısın sıkıntı yok kuzum rahatladıkk
yorulmusum ben bugun ya gozler kayıyo benımmmm

Canımsınız siz yaaa hadi uyuyak ta çabuk sabah olsun.. sizi çok ama çok seviyorum bitaneciklerim Allah rahatlık versinn

.

Cumaya geldik.. Bugün özel çaba sarfettim. başım çatlıyor resmen.. o 200 gr mı umarım vermişimdir..

sabah:
2 çatal peynir

saat 4 te:
1 tane milföt börek (peynir+pırasa)
lahana salatası

akşam:
2 yk kavurma et (yağsız)
biraz lahana salatası
biraz kereviz salatası

spor:
jillian + callenetics...

callin ayrıntılarına dikkta ettim. kaptanım yarın sana ayrıntılı raporumu sunacağım bu konuda...

ahhh çentikim senin yemeklerine ben bişiy demem ama sen her gün bu sporları yap valla süper olursun artık senin zayıflamaktan ziyade sıkılaşıp daralmaya fit olmaya ihtiyacın var bu iki sporu her gün yap çoooooooooook güzel olacak maşAllah

ah bebişim... şair ruhlu zesim... spor yapmaya yapacağımda... birinin bana kalk yap demesi lazım. tek başıma hiç heves gelmiyor. kim kalkcak kim yapcak diyorum.. alışkanlık edinmemişiz hiç. hangisini yapsam diyorum.. kafam karışıyor.. bazen sadece spor videoları izliyorum!! sen sordun mu kardeşine?

valla görüşemedim henüz azcık unuttum galiba... ama o da 1-2 ay önce sıkılaşmak istiyordu step aerobik spor aletleri çalışmalarına katılmıştı ve çok faydalı olduğunu söylemişti kilo vermedim ama dedi baya inceldiğini söylemişti. Ya çentikim bana kalırsa sen varya 45 dakika tempolu yürüyüş ve ardından callenetics olabilir pilates olabilir yapsan çok iyi olur. Önemli olan önce vüvudu ısındırmak sonra incelme esneme hareketi yapmak. sen doğumda kaç kilo aldın ve sonrasında nasıl verdin kiloları?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…