Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

jujum hayır gözukmedım.....beyin cerrahı doktorum......fızık tedavıye sevk etmesını ıstedım gecen kış,benı sevk etmedı......sebebını ise yaşımın henuz genç oldugunu gerek olmadıgını söyledı,zayıflamam gerektıgını en az 5 kg vermem gerektıgını söylemıstı o zaman 68,7 kg dım.....ama şimdi nerdeyse ayda 1 tekrar edıyor.....sebebıni çözdum sanıırm...hep regl zamanlarımda hastalanıyorum.....regl ımde belım agrır zaten...

evet bu hafta sonunu bende kaçamaksız gecırmeyı düşünuyorum......gecen hafta cumadan pazar akşamına kadar yedım yedım yıne yedım......bu sefer yok.....

offffff :26::26::26::26:

Canım benim, iyi kalpli meleğim..Senin yerinde ben veya buradan bir kaç arkadaşımız olsaydı emin ol daha vahim olurdu durum..Senin istek ve iradeni tebrik ediyorum en başta..Sonrasındaysa tabiki illaki spor yap ama jujunun dediği gibi doktor yardımı al gülüm..Çok geçmiş olsun..Ne olur bu sefer daha çabuk geçsin...:26::26:

.

Tebrikler canım

.

sağol cnm.....yok hayatım yok.korse de alma dedı,tembellık yapıyormus......en son hastalandıktan sonra korse alacaktım doktoru dınlemeyıp ama almadım....bugün eşimi göndereyım de alsın.....

cnm benım çok sağol,bu sefer daha cabuk gececek inş.....

herkese kocaman gunaydınn fıstıklar... dun ku sabrımın haklı gururunu yasamaktayım.. bu hafta cok sıstım hep + cıkıcam gıbı gelıyordu tartıya cıkıncaaa cook mutlu oldum esımı cagırdım hemen bak dogru dımı fark cok fazla degıl ama benı mutlu etmeye yettıııhemen kılomu bıldırıp gecmısı okucammm....

gecen hafta:79.4
bugun:78.9
fark:0.5 kg
yüzde:%0.62

vay beee süppersin dalin seni çok büyük tebrik ediyorum "Süpersin!... Tebrikler!...Başarılarını devamını artarak diliyorum" başarılı bir öğrencinin karne cümlesi gibi...

haftaya zayıflıcaz dmı gamze ablaaa sabah benımkıne dedımkı offff ben aynı onlara benzıyorumm hıc zayıflamıyorum dedım kimlere dedi öküzlere dediim böhöhöhöhöhhöhöö

haftaya zayıflıcaz dmı gamze ablaaa sabah benımkıne dedımkı offff ben aynı onlara benzıyorumm hıc zayıflamıyorum dedım kimlere dedi öküzlere dediim böhöhöhöhöhhöhöö

hahahahahah Aşkımmmm ben böyükk öküz olayımmm ne olurrrrrrrrrrrr kıyamam ben sanaaa, haftaya gülüm..hadi ikimizin haftası olmalı

.

esra; senı yakaladım gibi bişey cız....az kaldı omzuna dokunacagım....çizelgenı düzelttın mı*

vay beee süppersin dalin seni çok büyük tebrik ediyorum "Süpersin!... Tebrikler!...Başarılarını devamını artarak diliyorum" başarılı bir öğrencinin karne cümlesi gibi...

tesekkur edıyorum tatlımmmmm ıns devamıda gelır ama haftaya bu kadar vermıcem saglıksız olur cok gerı alırım.

gamzem tubısım saolun canolar

jujum sıkma canını ya ben ne yapayım yaa 3 gün önce -1000 gr iken bu sabah -300gr benimde o kadar çabam boşa gitti hissediyorum ama bozmayacağım kararlıyım

corni cim sen alanya dışında başka bi dr a gitsene benim annemde çok çekti bel fıtığından ağrısının ne demek olduğunu çok iyi bilirim allah kolaylık versin annem bel fıtığı ameliyatı olduktan sonra da durumu düze4lmemişti ama en son bel fıtığı üstüne kalçada kireçlenme olmuş kadın yürüyemiyordu evin içinde o kadar yani kalçasına protez takıldı çok sıkıntı çekti ama allaha şükür şu an çok iyi inşallah çok çok iyi olursun

Allah Allah niye tembellik yapsın ki rahatsız olan bir yere geçici süre ile rahatlama imkanı sunarak olası yanlış hareketi önlüyor ve tedaviye yardımcı oluyor diye biliyorum. Valla ben anlamıyorum bi doktor bişiy diyosa öbürüde başka bişiy diyo :44::44::44::44:

dalinoviççç ; sana tebrık koyuyorum massallah yani cok sevındım gecen haftdan sonra moral olmustur

tugba ablaaa; geçmiş olsun cancagzımm :26::26:

juju ; canını sıkma kaptanım ama hastane falan dediğin gibi tahlillerini yaptır.acaba spor fazla mı geldi bu hafta kaslarmı şişti ay ne bilim:26:

garfield ; bebeğimm valla kendimden çok sana üzüldüm cünkü bu hafta hakkaten dıkkat ettın.ama sıkma canını sendee haftaya daha fazla gider inşallahhh

birsen abla; napcan ya hayırlısı olsun afiyet olsun boşver

vee diğer kılo veren herkesi tebrık ederımmmm.

NOT: ben 61'e ınmemeye yemın etmiş gibiyim BÖHÖHÖHÖHÖ

muhteşemsin dalin başka bişey diyemeyeceğim çok güzel kilo verdin ama ne olur yediklerine dikkat et bünyen zayıf olmasın

Son düzenleme:
sahnur esra tesekkur edıyorum.dıkkat edebıldıgım kadar ettım bu hafta hastalık su bu derken hem cok hareketlıydım hemde extra spor cok kolay gıttı.ınss devamıda gelır bıde ılk hafta cok vermıstım takıma basladıgımız hafta 2.70 vermıstım bu onuda solladı yuppiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…