Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

birsencim mantıklı evet söylediğin ama işte benim koşu bandı 10 yıllık olunca emektar yürürken bile ses çıkıyo kaşarsam artık allah kerim....

yürüyüşüm az mı geliyo acaba 30 dk yürüyüş yeterli gelmiyor olabilir

8. takım bildirimini yapmış yetişemedim... 15:00 de çıkıcam diye de yazmıştım topiklerine ama neyse

tubaaaaaaaaaaaaaaaaa ev sızınmı kız tadılata gırcen sen??????

evet cnm gecen yıl Allah nasip ettı kira ödeyecegımıze ev alalım dedik..1 yıldır arastırıyorduk.....en sonunda begendık....darısıı olmayanlara inş.

juju doktora gidilecek..ben kadın doguma sen endokrine......

gidemem bu hafta bi kerem eşimin çalışma saatleri uymuyo... haftaya da olmaz ozamanda uymuyo ondan sonraki hafta ancak ...

supeerrr amın kuzumm ınsallahh dur tekrar bı okuyayım olayıı yorum yapabılırsem yapayımmmm

bende öle dusundum ama cesaret edemedım acıkcası....ıkımız bır kontrol edelım şahnur.....yanlış birşey bulursak bırbırımıze söylerız....

canım bana hatalı gibi geldi gerçi acele ile baktım yüzdeleri toplayıp sonucu ilk kiloya bölecektik dimi benim şimdi çıkmam gerekiyo siz bi bakarsanız şimdilik iyi haftasonları

kuzum bence klozetı kesınlıkle kaldırma cok haklısın gebelıkte orayı sen kullanacaksın benım hamıle arkadaslarım geldıgınde hep klozetı kullanır. bence balkonada aldırma makıneyı tesısat ısı sıkıntılı olur en makulu bence dolaplardan 1 cm kesılmesı yada ne kadar kesılıyorsa hem daha kolay hem daha estetık olur bos olan yer dolmus olur nacızane fikrimmm

eger oraya taktıramazsak dolap kapağı taktıracaktım oraya....ama tesısat işi sanırım daha pahalıya mal olur bize....off ne zor işler ya...

baskülümü bozdummmmmmmmmmmm 105 gösteriyo beniiiiiii

olan oldu baskül kafayı yedı......
canım bana hatalı gibi geldi gerçi acele ile baktım yüzdeleri toplayıp sonucu ilk kiloya bölecektik dimi benim şimdi çıkmam gerekiyo siz bi bakarsanız şimdilik iyi haftasonları

sana da iyi tatıller ......

kııızzzzzzz naptın sen oleeeee

niye sabit çıktım yerini mi beğenmedi acaba dedim aldım evde her gördüğüm fayans zemine koydum tartıldım anaa baktım 105 vurdu en son çıkışta dedim kafayı yedi acaba pil bitiyoda ondan mı dedim pili değiştim yok gene yanlış bilgi veriyo

bencede tesisat ısı daha pahalı olur kuzummmmm....
biz de dunden et haşlama var

off ben ne yapsamkı fındık fıstık çikolata yıyelım bızz

senı gidi senii demekki cok sık tartılıyorsun tartı kafayı yediiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…