- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.621
tubaaaaaaaaaaaaaaaaa ev sızınmı kız tadılata gırcen sen??????
birsencim mantıklı evet söylediğin ama işte benim koşu bandı 10 yıllık olunca emektar yürürken bile ses çıkıyo kaşarsam artık allah kerim....
yürüyüşüm az mı geliyo acaba 30 dk yürüyüş yeterli gelmiyor olabilir
8. takım bildirimini yapmış yetişemedim... 15:00 de çıkıcam diye de yazmıştım topiklerine ama neyse
gidemem bu hafta bi keremevet cnm gecen yıl Allah nasip ettı kira ödeyecegımıze ev alalım dedik..1 yıldır arastırıyorduk.....en sonunda begendık....darısıı olmayanlara inş.
juju doktora gidilecek..ben kadın doguma sen endokrine......
evet cnm gecen yıl Allah nasip ettı kira ödeyecegımıze ev alalım dedik..1 yıldır arastırıyorduk.....en sonunda begendık....darısıı olmayanlara inş.
juju doktora gidilecek..ben kadın doguma sen endokrine......
gidemem bu hafta bi keremeşimin çalışma saatleri uymuyo... haftaya da olmaz ozamanda uymuyo ondan sonraki hafta ancak ...
bende öle dusundum ama cesaret edemedım acıkcası....ıkımız bır kontrol edelım şahnur.....yanlış birşey bulursak bırbırımıze söylerız....
kızlar benım evımle ılgılı bır sorunum var.....evde ki banyolar cok küçük.özellıkle dusakabın yerlerını bır görsenız ben burda yıkanamam dersınız o kadar küçük yapmıslar.....2 banyo wc var ama ıkısı de öle.......bırınde mutfak tezgahı kadar tezgah var...altında çamaşır makınesı var.....bu tezgahın tam önunde de klozet var yanı alan dar.....düşünuyorum düşünuyorum ne yapsam dıye.eşmle işin içinden cıkamadık.....evebeyn de kı klozetı kaldıralım dıyor eşim orda kı banyoyu buyultelım dıyor ,ama ben de ilerıyı düşünuyorum gebelık gıbı durumlarda orayı yalnız ben kullanırım dıye.....
mutfagımda ankastre fırın yerim boş..çamaşır makinesını oraya koyup dıger banyoyu büyültelim dedik...1 cm ile makıne oraya sıgmadı.....ancak dolap kesılır kapaklar kucultulur ise makıneye yer acılır....
bir diğer fıkır ise yatak odamızın balkonunu kapattırıp oraya dolap yaptıracagız ,kalabalıkları koymak için....ben düşündm çamaşır makınesını de oraya koyalım diye....ancak nasıl olacak? yanı su hattı falan vs bu konuları hıc bılmıyorum eşime sordum duvarlar hep kırılacak falan dedi.....bazen ona ınanmıyorum benı fıkrımden vazgecırmek ıcın abartıyor olabılır....bununla ugrasana kadar mutfakda ki dolabı mı kestırsek?
baskülümü bozdummmmmmmmmmmm 105 gösteriyo beniiiiiii
kuzum bence klozetı kesınlıkle kaldırma cok haklısın gebelıkte orayı sen kullanacaksın benım hamıle arkadaslarım geldıgınde hep klozetı kullanır. bence balkonada aldırma makıneyı tesısat ısı sıkıntılı olur en makulu bence dolaplardan 1 cm kesılmesı yada ne kadar kesılıyorsa hem daha kolay hem daha estetık olur bos olan yer dolmus olur nacızane fikrimmm
baskülümü bozdummmmmmmmmmmm 105 gösteriyo beniiiiiii
canım bana hatalı gibi geldi gerçi acele ile baktım yüzdeleri toplayıp sonucu ilk kiloya bölecektik dimi benim şimdi çıkmam gerekiyo siz bi bakarsanız şimdilik iyi haftasonları
aksama yemekte ne var kızlarrrr??????
kııızzzzzzz naptın sen oleeeee
niye sabit çıktım yerini mi beğenmedi acaba dedim aldım evde her gördüğüm fayans zemine koydum tartıldım anaa baktım 105 vurdu en son çıkışta dedim kafayı yedi acaba pil bitiyoda ondan mı dedim pili değiştim yok gene yanlış bilgi veriyoeger oraya taktıramazsak dolap kapağı taktıracaktım oraya....ama tesısat işi sanırım daha pahalıya mal olur bize....off ne zor işler ya...
olan oldu baskül kafayı yedı......
sana da iyi tatıller ......
şimdide 61 kilo gösteriyo
bencede tesisat ısı daha pahalı olur kuzummmmm....eger oraya taktıramazsak dolap kapağı taktıracaktım oraya....ama tesısat işi sanırım daha pahalıya mal olur bize....off ne zor işler ya...
olan oldu baskül kafayı yedı......
sana da iyi tatıller ......
biz de dunden et haşlama var
niye sabit çıktım yerini mi beğenmedi acaba dedim aldım evde her gördüğüm fayans zemine koydum tartıldım anaa baktım 105 vurdu en son çıkışta dedim kafayı yedi acaba pil bitiyoda ondan mı dedim pili değiştim yok gene yanlış bilgi veriyo
kızlar ben bildirimi değiştiriyorum mezun oluyorum 61 kilo borumu...işte jujum dur orda.keyfını cıkar bu rakamın.bızım baskulde öyle yapıyordu ....sonra degıstırdık.........
bencede tesisat ısı daha pahalı olur kuzummmmm....
off ben ne yapsamkı fındık fıstık çikolata yıyelım bızz
yok anacım normalde çıkmam bu kadar bu hafta sabit çıktım diye deneyim dedim... ben şimdi buna nası güvenim yaaaaaaaaaaaaaaaaasenı gidi senii demekki cok sık tartılıyorsun tartı kafayı yediiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?