Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hoşbuldum cnm benim tşk ederim iyim sen nasılsın.dünden beri anca vakit buldum .

sağol cm idare edıyorum işte.......

isyaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn ı şimdi söylemelısın bence:)

kola harıc begendım

meltem dün bende çarşıdaydım hiç dünkü kadar yorulduğumu bilem.bi tane ayakkabı almıştım onları iyeyim dedim de nerden giydim ayaklarım hala acıyor.bankada işim vardı halledene kadar ayaklarım acıın duramadım.çıktım yanda ucuzaykkabı stan yer vardı solğu orda aldımvalla .ayyy birdah da giyrmyim onlrı..

tatlım valla bende bişeyler hazırladığım zaman kendimi hiç tutamam veya bir misafirlikte oyüzdende pek bir yre gitmem. üst katta eltim var haftanın 3 günü en az biyerlrdebanada der bazen hadi kalk gidelim diye gitmek istemem kızr sonra bna

evet kızlar benimde internet problemim bugün itibariyle kalmadı...aslında eşimin üzerine olan perşembe açıldı diye teline mesaj geldi ama şifre vs modem kurulumunu bi türlü yapamadı ...müşteri hiz.aradı kaç kez arıza kaydınızı aldık dediler aramadılar ..artık bugün bu işi çözecem dedi müşteri hizmetlerini bi kez daaha aradı eşim ama bu kez bağırarak sinirli konuştu hemen çözdü oradaki kadın beraber modem kurulumu yaptılar çözüldü....artık netim var şükür çok zor oluyo netsiz sizsiiz..ttnetten nefret ediyorum artık:ama mecburuz onlara napalım

ha birde bugün günüm vardı kaç gündür temizlikti hazırlıktı mahvoldum ama güzel geçti

yarından itibaren son hız devam

Son düzenleme:

demekki neymiş bazen bağırıp çağırmak ta işe yarıyormuş...

.

hoşgeldinnnnnnnn

annaaaaaaaaaammmmmmmmmmm serin olsa iyi hava buz buzzzz donduk valla dırekt avm ye girdikk arabada bile usudum hee

aysunnn hosgeldın canımmmmmm

bende yuruyerek gıdeceksınız sandım

gamzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bebegım neden yamacımıza gelıp menunu yazmıyorsn bakım sen..bakıp bakıp gıdıyosun

annaaaaaaaaaammmmmmmmmmm serin olsa iyi hava buz buzzzz donduk valla dırekt avm ye girdikk arabada bile usudum hee

aysunnn hosgeldın canımmmmmm

hoşgeldinnnnnnnn

bende yuruyerek gıdeceksınız sandım

hoşbulduk canlarım

ayyyyyyyy evde net varken bu kadar kıymetli olduğunu anlamıyormuşumelim ayağım kesildi gibi yaf

bu arada listeye baktım dalin 3 kilo mu verdin gerçekten kızzzzzzzzzzz ben onu 3 ayda verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…