- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.881
hoşbuldum cnm benim tşk ederim iyim sen nasılsın.dünden beri anca vakit buldum .
aynen canım denemek için çıktım... sende hoş geldin bu arada seni yakalamak da varmış demek kısmette yoksa denk gelemiyorduk hiç..
şu dk itibari ile callen de bittiiiii... ama bugün yorgun hissediyorum koşu beni yodu şimdiden esniyorum yatsam uyurum valla...
yarın sabah ev temizlicem öğlen 12:30 da oğlanın toplantısı var ona gidecem.. ordan anneme geçecem akşama anca gelirim ... yarın callende mola günü olduğundan rahat olacağım ama dışarıdaki bi çok aktiviteyi yürüyerek yapmayı planlıyorum kısa mesafelerde dolmuşa binmicim.... evde araba var ama ben dolmuşlarda sürünüyorum oda ayrı tezat...
bu hafta eşim memur vardiyasında benimle gidecek benimle gelecek ve az önce bu hafta ev şenlensin birilerini çağıralım boş kalmasın ev dedi... istemiyorum yaaaaaaaaaaaaa istemiyorummmmmmmmmmmm ben pasta börek yapamam.. misafir gelirse spor yapamam.. onuda geç millete kilomun hesabını vermek istemiyorum... yaptıklarımdan yemekle yememek arası sıkıntıyı yaşamak istemiyorum... offffffffffffffffffffffffff
herkesin menüsünü çok beğendim afiyet olsun....
benim menüm de şöyle
sah.1dilim kepek ekmeği
4zeytin
öğle.4 yemek kaşığı kuru fasulye
1 bardak ayran-acı turşu biber
1dilim normal ekmek
ara.1 elma
akşam.1 büük baget-1 bardak kola
roka-közlenmiş patlıcan
su.1.5 litre
spor yapmadım
.
aynen canım denemek için çıktım... sende hoş geldin bu arada seni yakalamak da varmış demek kısmette yoksa denk gelemiyorduk hiç..
şu dk itibari ile callen de bittiiiii... ama bugün yorgun hissediyorum koşu beni yodu şimdiden esniyorum yatsam uyurum valla...
yarın sabah ev temizlicem öğlen 12:30 da oğlanın toplantısı var ona gidecem.. ordan anneme geçecem akşama anca gelirim ... yarın callende mola günü olduğundan rahat olacağım ama dışarıdaki bi çok aktiviteyi yürüyerek yapmayı planlıyorum kısa mesafelerde dolmuşa binmicim.... evde araba var ama ben dolmuşlarda sürünüyorum oda ayrı tezat...
bu hafta eşim memur vardiyasında benimle gidecek benimle gelecek ve az önce bu hafta ev şenlensin birilerini çağıralım boş kalmasın ev dedi... istemiyorum yaaaaaaaaaaaaa istemiyorummmmmmmmmmmm ben pasta börek yapamam.. misafir gelirse spor yapamam.. onuda geç millete kilomun hesabını vermek istemiyorum... yaptıklarımdan yemekle yememek arası sıkıntıyı yaşamak istemiyorum... offffffffffffffffffffffffff
spor ta yapsaymışsın süper olurmuş ama güzel canım menün
gidiyom ben bu sinirle yatarım ... sabah dinç kalkim ki çoook işim var çok
evet kızlar benimde internet problemim bugün itibariyle kalmadı...aslında eşimin üzerine olan perşembe açıldı diye teline mesaj geldi ama şifre vs modem kurulumunu bi türlü yapamadı yani onları aslında yaptı ama adsl port vs hatası var diye bi mesaj geliyodu sürekli bizden değil sorun yani netten...müşteri hiz.aradı kaç kez arıza kaydınızı aldık dediler aramadılar ..artık bugün bu işi çözecem dedi müşteri hizmetlerini aradı eşim ama bu kez bağırarak sinirli konuştu hemen çözdü oradaki kadınberaber modem kurulumu vs yaptılar çözüldü....artık netim var şükür çok zor oluyo netsiz sizsiiz..ttnetten nefret ediyorum artık: ama mecburuz onlara napalım
ha birde bugün günüm vardı kaç gündür temizlikti hazırlıktı mahvoldum ama güzel geçti
yarından itibaren son hız devam
demekki neymiş bazen bağırıp çağırmak ta işe yarıyormuş...
.
hava serın ya
evet kızlar benimde internet problemim bugün itibariyle kalmadı...aslında eşimin üzerine olan perşembe açıldı diye teline mesaj geldi ama şifre vs modem kurulumunu bi türlü yapamadı ...müşteri hiz.aradı kaç kez arıza kaydınızı aldık dediler aramadılar ..artık bugün bu işi çözecem dedi müşteri hizmetlerini bi kez daaha aradı eşim ama bu kez bağırarak sinirli konuştu hemen çözdü oradaki kadınberaber modem kurulumu yaptılar çözüldü....artık netim var şükür çok zor oluyo netsiz sizsiiz..ttnetten nefret ediyorum artık: ama mecburuz onlara napalım
ha birde bugün günüm vardı kaç gündür temizlikti hazırlıktı mahvoldum ama güzel geçti
yarından itibaren son hız devam
annaaaaaaaaaammmmmmmmmmm serin olsa iyi hava buz buzzzz donduk valla dırekt avm ye girdikk arabada bile usudum hee
aysunnn hosgeldın canımmmmmm
hoşgeldinnnnnnnn
bende yuruyerek gıdeceksınız sandım
once yururuzzzz falan dedık ama buzz vallasız naptınız pekiiiii????
annaaaaaaaaaammmmmmmmmmm serin olsa iyi hava buz buzzzz donduk valla dırekt avm ye girdikk arabada bile usudum hee
aysunnn hosgeldın canımmmmmm
hoşgeldinnnnnnnn
bende yuruyerek gıdeceksınız sandım
hoşbulduk canlarım
ayyyyyyyy evde net varken bu kadar kıymetli olduğunu anlamıyormuşumelim ayağım kesildi gibi yaf
bu arada listeye baktım dalin 3 kilo mu verdin gerçekten kızzzzzzzzzzzben onu 3 ayda verdim
iyi geceler kızlar.. grşrz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?