- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #85.861
menu guzel cnm tbrkler.de kabak bogurtmek ne kibende buğünkü menümü yazayım kızlar.
SABAH:
AÇ KARNIMA IKI KURU KAYISI
IKI BARDAK SU
YARIMSAAT SONRA KAVALTI
IKI HASLANMIŞ YUMURTANIN BEYAZI
BİR ÇAY BARDAĞI YARIM YAĞLI SÜT
İKİ TANE TUSSUZ ETİMEK
ARA ÖĞÜN
BİR ELMA
ÖĞLEN
3 TANE YEŞİL KABAĞI BÖRTTÜRDÜM ÜSTÜNE 3 KAŞIK YOĞURT
ARA ÖĞÜN
YARIM AYVA
AKŞAM
BİR TABAK KARNIBAHAR YEMEĞİ
BİR TANE TUSSUZ ETİMEK
2 KASIK YOGURT
GÜN İÇİNDE
EN AZ 8 BARDAK SU
menu cok kotu be jujum coookkkevetttt eve yeni geldim baskül işitamamdır ...
homend marka gramatic3901 modelini aldım 53 tl 3 taksit yaptılar ... anam çok hassasmış buda yada diğerinde denemdiğimden bilemedim... eşim uyardı evde kilosu sabit bişey bul dene onu tam tartıyorsa yeri iyidir diye aldım elime 6 kilo çamaşır deterjanını evin her yerinde tartıp duruyorum... hepsi yanlış çıktı bazı yerlerde 6 kilo gösterdi ama ulu orta mekan nası koyim orya .. eski tartımın olduğu yerde de yanlış çıktı neyse sonunda koridorun bitimdeki noktasına koydum 6 kilo ... ben çıktım indim yine koydum 6 kilo oğlanı çıkardım indi yine koydum 6 kilo... şimdilik dursun sabah yine bakacam hala 6 kilo gösteriyorsa yeri orasıdır...
bu arada menüm
sabah sıkı bir hakvaltı
peynir
yağlı ekmek
tahin pekmez
zeytin
yeşil soğan
roka
hepsinden biraz biraz yedim saat 10:00
ara
yok
öğlen
malum yok
ara
yok
akşam
dışardaydım baskül için forumda bi restaurant a girdik
ben köri soslu tavuk istedim yanında soda
ama kocaman bir tabakta üzeri içinde ne olduğunu bilmediğim mantarlı karışık boza kıvamında sosa bulanmış hatta tavuk görünmüyor bile öyle bişi geldi yanında patates püresi haşlanmış borkoli haşlanmış karnıbahat 2-3 tane nasıl bişeyde kızardığını bilmediğim bir şey ne olduğunu da bilmiyorum... tabağın karısını yedim sosları temizleyerek tavukları yedim haşkanmış sebzeleri yedim diğerlerininde yarısını yedim ama aşırı doymuş kendimi aşırı kalorili şeyler yemiş gibi hissettim....
tüm bunların üstüne eve gelir gelmez tartıya çıktımm yemek yiyeli 30 dk olmuştu tartı 87,10 gösterdi....:26: acaba yarın sabah yine 85.70 çıkarmı bilmem
sabah
1 dilim ekmek
1 haşlama yumurta
öğle
dolma yapmak için oydugum kabakların içlerni pişirdim yogurt döktüm yedim 1 tabak kadar
akşam
2 kabak dolma
yoğurt
yeme olayını kapatıorm burda
1.5 lt su 2.5 olck
45 dk koşu bandı
menu guzelde oglen okaa makarna yıyecegıne yarım tabak yıyıp bol salata yeseydın ya daha ıyı olurdu.aksam da yedıgın o ceyrek metro karnını doyurdumu hayırrr kucucuk seyden bı suru kalorı aldın doru durust bsıey yıyeydın ya :26:menüm......
sabah: 1 çay bardagı hayıt suyu
1 adet kuru incir
öğlen:1 tabak domates soslu makarna
turşu
akşam:çeyrek metro
su:içmeye çalısıyorum
spor:yok yatıs devam edıyor....:26:
kabızlığınız kansızlıktan yada demir eksikliğinden olabilir zaten hemen hemen ikisi aynı şey sanıırım şayet bnm kansızlığım vardı doktr habre ilaç yazıo ben kullanmıydum 4 5 yıldır iştah açıyo die ama 1 haftadır kullanıyorum kabızlığın K sı yok artıkk çok rahatım mutluyum huzurluyum
sabah
1 dilim ekmek
1 haşlama yumurta
öğle
dolma yapmak için oydugum kabakların içlerni pişirdim yogurt döktüm yedim 1 tabak kadar
akşam
2 kabak dolma
yoğurt
yeme olayını kapatıorm burda
1.5 lt su 2.5 olck
45 dk koşu bandı
karnın doymamıstı doysa neyse kahvaltılık bıseyler atıstırsan bıle keserdı ıstahını ılerleyen saatlerde cok acıkabılırsın ama sakın yeme keserimm sneıdalin.......;bebişim hastayım ben hasta kım bana salata hazırlıcak..yoksa yermıyım yememmmama akşam kı çilolata da haklısın valla....
biricikoğlumertug......,bacım senın adın neydı daha önce söylemıstın galıba unuttum...böyle nıck ı yazmak zaman alıyoracıkmam mı kız heryerden burnuma yemek kokusu gelıyor
MENÜM
SABAH haşlanmış yumurta domates peynir 2 zeytin 1 dilim ekmek 1 çatal helva
ÖĞLE 2 tane küçük kuru patlıcan dolma
ARA nescafe 3 tane form çubuk
AKŞAM 1 tabak pırasa yoğurtlu havuç salatası
SU tamalıyıcam SPOR oğlumu uyutunca 20 dk aerobik koridorda yürüyüş planlıyorum
dalin.......;bebişim hastayım ben hasta kım bana salata hazırlıcak..yoksa yermıyım yememmmama akşam kı çilolata da haklısın valla....
biricikoğlumertug......,bacım senın adın neydı daha önce söylemıstın galıba unuttum...böyle nıck ı yazmak zaman alıyoracıkmam mı kız heryerden burnuma yemek kokusu gelıyor
selam olsun,gözümün görmediği yüreğimin hissettiği yüreklere .huzurlu,bereketli bir akşam dilerim.iyi akşamlar....
.
evetttt eve yeni geldim baskül işitamamdır ...
homend marka gramatic3901 modelini aldım 53 tl 3 taksit yaptılar ... anam çok hassasmış buda yada diğerinde denemdiğimden bilemedim... eşim uyardı evde kilosu sabit bişey bul dene onu tam tartıyorsa yeri iyidir diye aldım elime 6 kilo çamaşır deterjanını evin her yerinde tartıp duruyorum... hepsi yanlış çıktı bazı yerlerde 6 kilo gösterdi ama ulu orta mekan nası koyim orya .. eski tartımın olduğu yerde de yanlış çıktı neyse sonunda koridorun bitimdeki noktasına koydum 6 kilo ... ben çıktım indim yine koydum 6 kilo oğlanı çıkardım indi yine koydum 6 kilo... şimdilik dursun sabah yine bakacam hala 6 kilo gösteriyorsa yeri orasıdır...
bu arada menüm
sabah sıkı bir hakvaltı
peynir
yağlı ekmek
tahin pekmez
zeytin
yeşil soğan
roka
hepsinden biraz biraz yedim saat 10:00
ara
yok
öğlen
malum yok
ara
yok
akşam
dışardaydım baskül için forumda bi restaurant a girdik
ben köri soslu tavuk istedim yanında soda
ama kocaman bir tabakta üzeri içinde ne olduğunu bilmediğim mantarlı karışık boza kıvamında sosa bulanmış hatta tavuk görünmüyor bile öyle bişi geldi yanında patates püresi haşlanmış borkoli haşlanmış karnıbahat 2-3 tane nasıl bişeyde kızardığını bilmediğim bir şey ne olduğunu da bilmiyorum... tabağın karısını yedim sosları temizleyerek tavukları yedim haşkanmış sebzeleri yedim diğerlerininde yarısını yedim ama aşırı doymuş kendimi aşırı kalorili şeyler yemiş gibi hissettim....
tüm bunların üstüne eve gelir gelmez tartıya çıktımm yemek yiyeli 30 dk olmuştu tartı 87,10 gösterdi....:26: acaba yarın sabah yine 85.70 çıkarmı bilmem
hoşgeldın cnm,nasılsın?
aynen canım denemek için çıktım... sende hoş geldin bu arada seni yakalamak da varmış demek kısmette yoksa denk gelemiyorduk hiç..jujum canını sıkma genelde yemek yedikten sonra 1 vey 2 kilo fazla geliniyor...sabah aynı gelirsin sanırım..gün içinde yürümek yapılan dier şeylerde vücutta şişkinlik yapabiliyor....normal bence ama sakın bidaha akşam tartılma gerçi sen baskülü denemek için çıkmışsındır basküle ama moral bozacak birşey yok
.
aradı musterı hızmetlerını ınternetı kapattırmak ıstıyorum ama taahhut dolamdı napacam dıye.bızım pakette tvde var yanı d-smart ınternet ve televızyon paketi full
konustu falan yuzu dustu hıc yolu yokmu dedı bı net kapatmak ıcın bukadar paramı verecem dedı.basladı bı huzur benı basmaya
tamam ya dedı hıc memnund eılım ama yapcak bısey yok deyınce anladımkı bıseyler var
kadın demıskı sız net+artı full tv paketı kullanıyosunuz bu durumda bunlar tek paket kampasından yararlanmıssınız dedı.taahhutunuzde dolmamıs dedı eger ıptal ettırmek ıstersenız paket kapsamı degısır ıkısı ıcınde ayrı para odersınız dedı.ınternet ıcın modem artı kurulum ucretsız fadalandıgınız hersey olmak uzere uzere toplamda 370 tl tv paketı ıcınde lısıvır kurulum kullanılan kablo ve taahhut bozdugun ıcın hepsı dahıl 700 tl lısıvır zaten 400 tl ımıs full hd uydu alıcısı
okadar dıl doktum ıkna edemedım saolsun musterı hızmetlerındekı abla sıp dıye cozdu
2 yılım dolar dolmaz kapattırıcam.alt yapınız cok kotu nete gıremıyorum be dedı kapattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?