Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

dalinnnnnnn çok sevindim kalmana şu paranın yapamıcagı şey yokk

yaaaaaa ben şimdi yuruys yapcaktım bandın oldugu odaya bi grdim tv sesi gelyo alt kattakıler o odada oturmuodu artık oraya gecmsler sanıırm napcm bn ya bska odayada koyamam bandı

sıkılıyoz canım o kendi işine bakıyo ben kendi işime... o yokken ben daha rahatım istediğim gibi davranıyorum

kabızlığınız kansızlıktan yada demir eksikliğinden olabilir zaten hemen hemen ikisi aynı şey sanıırım şayet bnm kansızlığım vardı doktr habre ilaç yazıo ben kullanmıydum 4 5 yıldır iştah açıyo die ama 1 haftadır kullanıyorum kabızlığın K sı yok artıkk çok rahatım mutluyum huzurluyum

menu guzel cnm tbrkler.de kabak bogurtmek ne ki
menu cok kotu be jujum coookkk
menu guzel cnmmm
menüm......

sabah: 1 çay bardagı hayıt suyu
1 adet kuru incir

öğlen:1 tabak domates soslu makarna
turşu

akşam:çeyrek metro

su:içmeye çalısıyorum
spor:yok yatıs devam edıyor....:26:
menu guzelde oglen okaa makarna yıyecegıne yarım tabak yıyıp bol salata yeseydın ya daha ıyı olurdu.aksam da yedıgın o ceyrek metro karnını doyurdumu hayırrr kucucuk seyden bı suru kalorı aldın doru durust bsıey yıyeydın ya :26:

bende cok kabızdım cnm ve demır hapı almaya basladım 3gundur gectı valla kesınlıkle haklısın

Son düzenleme:

arzu :seninde menün güzel cnm

cornella: cnm az olmuş sanki inş acıkmazsın:26::26:

MENÜM

SABAH haşlanmış yumurta domates peynir 2 zeytin 1 dilim ekmek 1 çatal helva

ÖĞLE 2 tane küçük kuru patlıcan dolma

ARA nescafe 3 tane form çubuk

AKŞAM 1 tabak pırasa yoğurtlu havuç salatası

SU tamalıyıcam SPOR oğlumu uyutunca 20 dk aerobik koridorda yürüyüş planlıyorum

dalin.......;bebişim hastayım ben hasta kım bana salata hazırlıcak..yoksa yermıyım yememmm ama akşam kı çilolata da haklısın valla....

biricikoğlumertug......,bacım senın adın neydı daha önce söylemıstın galıba unuttum...böyle nıck ı yazmak zaman alıyor acıkmam mı kız heryerden burnuma yemek kokusu gelıyor

karnın doymamıstı doysa neyse kahvaltılık bıseyler atıstırsan bıle keserdı ıstahını ılerleyen saatlerde cok acıkabılırsın ama sakın yeme keserimm sneı

guzel menun

Son düzenleme:

dilek cnm

selam olsun,gözümün görmediği yüreğimin hissettiği yüreklere .huzurlu,bereketli bir akşam dilerim.iyi akşamlar....

.

Arkadaslar cepten actim...Malum benim kocis evde :) Herkesin menusunu okudum, hepinize afiyet olsun....

Ben de hemen menümu yazıyorum. .

Sabah: 3 zeytin
yarım k.k. peynir
1 domates

Ara: 1 elma 6 fındık

Öğle: 2 ince dilim kepek ekmegine Salça sürdüm yedim.. (annem yapti.biber Salçasi)

Ara: 1 portakal

Aksam: 2 Dürüm çiğ köfte.
1 bardak ayran
yarım kazandibi (bimdeki hazirlarin yarisi)

Su iciyorum
Spor yarim saat yürüme. .

Bu arada dalinim cok sevindim hallolduguna. ..

Arzucugum pazartesi paylaşırım unutmazsam...

jujum hayırlı olsun baskülun. gule gule zayifla ve tartıl :)
Arkadaşlar menulerinizin genelini begrndim...

jujum canını sıkma genelde yemek yedikten sonra 1 vey 2 kilo fazla geliniyor...sabah aynı gelirsin sanırım..gün içinde yürümek yapılan dier şeylerde vücutta şişkinlik yapabiliyor....normal bence ama sakın bidaha akşam tartılma gerçi sen baskülü denemek için çıkmışsındır basküle ama moral bozacak birşey yok

.

aynen canım denemek için çıktım... sende hoş geldin bu arada seni yakalamak da varmış demek kısmette yoksa denk gelemiyorduk hiç..

şu dk itibari ile callen de bittiiiii... ama bugün yorgun hissediyorum koşu beni yodu şimdiden esniyorum yatsam uyurum valla...

yarın sabah ev temizlicem öğlen 12:30 da oğlanın toplantısı var ona gidecem.. ordan anneme geçecem akşama anca gelirim ... yarın callende mola günü olduğundan rahat olacağım ama dışarıdaki bi çok aktiviteyi yürüyerek yapmayı planlıyorum kısa mesafelerde dolmuşa binmicim.... evde araba var ama ben dolmuşlarda sürünüyorum oda ayrı tezat...

bu hafta eşim memur vardiyasında benimle gidecek benimle gelecek ve az önce bu hafta ev şenlensin birilerini çağıralım boş kalmasın ev dedi... istemiyorum yaaaaaaaaaaaaa istemiyorummmmmmmmmmmm ben pasta börek yapamam.. misafir gelirse spor yapamam.. onuda geç millete kilomun hesabını vermek istemiyorum... yaptıklarımdan yemekle yememek arası sıkıntıyı yaşamak istemiyorum... offffffffffffffffffffffffff

herkesin menüsünü çok beğendim afiyet olsun....
benim menüm de şöyle

sah.1dilim kepek ekmeği
4zeytin

öğle.4 yemek kaşığı kuru fasulye
1 bardak ayran-acı turşu biber
1dilim normal ekmek

ara.1 elma

akşam.1 büük baget-1 bardak kola
roka-közlenmiş patlıcan

su.1.5 litre
spor yapmadım

.

dalinim gözün aydn tatlım çok sevindim ayrıca dünkü başarın için de tebrik ederim kız haftaya yaklarsın beni gibime geliyor ....

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…