- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #86.141
G.Ü hemsireligi biraktim.Ahhhhhh ah.Kandim ya.Ama cok sevdi bu adam beni yada ben oyle saniyordum.Gözum birsey gormedi.
yanı cok da kucuk değilmiş yaşı.....ah cnm ya neden okulunu bırakırsın ki! inan su kadınlar kulübüne bıraz alıştıktan sonra konuları bır okumaya basla millet nasıl pişman okumadıgı,çalısmadıgı için......ne okuyordun da bıraktın?
Yazdiklarina koptum canim.Dedene koptum.Benim densiz herifle bir akrabalik varmi.?bn daha evlenmedim erkek arkım neler dio çok agır knusmuyo ama en ufak sozu bile bana agır gelıo bn kıloluyum dieailesyle tanısmıorm arkdaslarıyla tanısmıorm bıızmkıde hıc sevmez kıloyu bı kere bı sana kılolu derse cnm sıkılır bnm dedi tabı bnm cnm 1000 kat daha fazla sıkıldı o gun karar verdim işte zayıflamaya burnundan getırcem zayıflayıp bnmkı gzl giyinmemi fln istemez makyaj yapmamı ıstemez simdi bile çatlıyo kıskanclıktan o zaman daha btr olck ama bana her ne kadar laf soylesede destek olur hep birlikte yemek yedıgımızde ben salata soylerım yada corba oda aynıısndan ister ben dıyetteym die ac gezdıgını blıırm ama cenelernı tutamıyolar işte hep boyle erkekler bnm 75 yasındakı dedem bile kıloya takmıs her grdugu kılolu ınsana laf soyler allahtan babannem zayıf yoksa bosarmıs kadını
Callen konusuna hic girmeyim linki bulamadim.58 dakikalikbir link buldum oda cok sikiciydi.Umarim bitmez sevgim.selamalrrrrr.gecmısı okudum penelocım benı kopya etmek ıcın gelmıssın tesekkur ederım sana ılham olmussam ne mutlu bana.esıne gelınce soledıklerı nı cok aklına takma.onları dusunup devamlı onlarla yasamaktansa spor ve dıyetle tas gıbı bı hatun olkı basına kak dur sende ozaman onu begenmezsınonunla dalga gecersın.sevgını bıtırme yenı bebegın olmus.dombılı demesı gobegınle alay etmesı tabıkı uzucu utandırıcı seyler ama sevgı bıtırıcek kadar buyuk deıl.ınsanlar neler yasıyor aldatılıyor dayak yıyor hala sevıyoum dıor.
ıstersen gercektemn yaparsın tas gıbı bı hatun olur onunla dalga gecersın sende.hesap doner sap doner mısalı.sen yenı dogum yaptın daha dur 2 ay olmus takılma.tabı bunu erkek mılletı anlamıyor dogurunca eskısı gıbı olunur sanıyor odunlar ıste.kadın anlar kadının halını.dısıplınlı bır dıyet ve sporla 2-3 aylık ısın var senın bak callen yapmayı dene kesınlıkle bana dua edeceksın
G.Ü hemsireligi biraktim.Ahhhhhh ah.Kandim ya.Ama cok sevdi bu adam beni yada ben oyle saniyordum.Gözum birsey gormedi.
Yazdiklarina koptum canim.Dedene koptum.Benim densiz herifle bir akrabalik varmi.?
Callen konusuna hic girmeyim linki bulamadim.58 dakikalikbir link buldum oda cok sikiciydi.Umarim bitmez sevgim.
a[COLOR=#4b0082 .!.:ysunayy;29405236]canım bu ameliyat adet bitimiyle yumurtlama olmadan önceki 6-7 gün var ya ozaman yapılıyor
adetin 1.günü radevu alıuyorsun benim 5.gün oldu alamadım
Ayyy gcmisi okudum geldimmm bi haftadr regl olmuyorm dyip zirliyodum smdi sancidan geberiyorum yaa nerelere gdm ben(
Toplight; gecmis olsn insallah gecer boynun ne kotudur onun agrisida
Tugba ablaaaaa sanada gecms olsun yaa bu genc yasta bel agrisi zor valla allah yardimcin olsn
Zes; bakalim bugun kac metrekare yemek yicen :))
Esraaa dedene bayildim cok iyi yaa laflara bakkk ahaahah
Banuuu valla esinin laflari biraz kirici ama bosver sen daha cok motive ol zayiflama olayina hic skma canini
Gamze ablaaa valla 20 liraya spor superrr hayirli olsun
Kaptanim tartin hayirli olsunnn insallah cumaya bi surpriz yapar sana :)
Rabyas ve aysunay sizede dua ederken arada ediyorum valla gelsiin bebolileeeeeer :)
Yazdiklarina koptum canim.Dedene koptum.Benim densiz herifle bir akrabalik varmi.?
Callen konusuna hic girmeyim linki bulamadim.58 dakikalikbir link buldum oda cok sikiciydi.Umarim bitmez sevgim.
1.5 saatte tığ olursun kız sen
hyrlı olsn cnm inşş eglenceli tıpler vardırda vakıt gecer gzl
süpermiş.......hadı gıt bakalım dönuste nasıl gectıgını söylersın.....
kızlar çok canım sıkkın bugün tam 5 gün oldu laparoskopi için gün almaya çalışıyorum arıyorum
sanırım öteki aya kalacak bu iş.randevuları ayarlayan hemşire bugn yokmuş..yarın arayacakmış e zaten cumaya ne kaldı şurda..
yarun arayıp cuma günü dolu derse şaşırmam
off beklemekten sıkıldım herşeyden
selamalrrrrr.gecmısı okudum penelocım benı kopya etmek ıcın gelmıssın tesekkur ederım sana ılham olmussam ne mutlu bana.esıne gelınce soledıklerı nı cok aklına takma.onları dusunup devamlı onlarla yasamaktansa spor ve dıyetle tas gıbı bı hatun olkı basına kak dur sende ozaman onu begenmezsınonunla dalga gecersın.sevgını bıtırme yenı bebegın olmus.dombılı demesı gobegınle alay etmesı tabıkı uzucu utandırıcı seyler ama sevgı bıtırıcek kadar buyuk deıl.ınsanlar neler yasıyor aldatılıyor dayak yıyor hala sevıyoum dıor.
ıstersen gercektemn yaparsın tas gıbı bı hatun olur onunla dalga gecersın sende.hesap doner sap doner mısalı.sen yenı dogum yaptın daha dur 2 ay olmus takılma.tabı bunu erkek mılletı anlamıyor dogurunca eskısı gıbı olunur sanıyor odunlar ıste.kadın anlar kadının halını.dısıplınlı bır dıyet ve sporla 2-3 aylık ısın var senın bak callen yapmayı dene kesınlıkle bana dua edeceksın
[TABLE="width: 836"]
[TR]
[TD]kızlar listeyi tekrar koydum ki herkes kendinden bir öncekini hedef alsın ve bir sıra yükselmeyi hedeflesin bu şevke getirecektir eminim hepimizi .... ben şevke geldim mesela sonuncu olmak istemiyorum çabalayarak 13. lüğü kapmaya çalışacağım...
5.Takım [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. dalin26[/TD]
[TD]([/TD]
[TD="align: right"][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]14,08[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. cornella[/TD]
[TD]([/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]9,73[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. Gamze_M[/TD]
[TD]([/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]9,17[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. Sevda_M[/TD]
[TD]([/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]8,41[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. biricikoglumertug[/TD]
[TD]([/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]7,25[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. ukyo[/TD]
[TD]([/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]7,07[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7. garfield06[/TD]
[TD]([/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]6,34[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8. aysunayy[/TD]
[TD]([/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]5,84[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9. ZES[/TD]
[TD]([/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]5,66[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10. busramnmn[/TD]
[TD]([/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]5,30[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11. birsen-deniz[/TD]
[TD]([/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]5,26[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12. rabyas [/TD]
[TD]([/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]4,48[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13. chentiq[/TD]
[TD]([/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]4,31[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14. *JUJU*[/TD]
[TD]([/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]3,92[/TD]
[TD])[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15. toplight[/TD]
[TD]([/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD="align: right"]3,84[/TD]
[TD])
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ayyy harikaydıı, ilk yarım saat aletli çalıştım, yürüdüm..1 saat step aurobik, plates..15 dk daa ağırlık çalışıp eve geldim..ücreti çok az ama standartları çok yüksek..harika bir spor hocamız var ve oldukça kalabalığız..yüksek müziklede iyice motive oluyoruzbu arada 100 adet te ip atladım
Canım ama senin durumun herkesten farklı şu an, sana özellik tanımalı doktorun, hiç iyi olmamış bu durum :26:
dalinciğim, sen nasılsın kuşum
.
bak ne guzel oldu.evde olsan bu kadar sporu kım bılır ne zaman yapacaktın.....eve tıkılı kalma cnm benım....
eeeeee ben kımı gececm sımdı
ayyyy evde spor yaptığımı zannediyormuşum ben
.
Ayyy harikaydıı, ilk yarım saat aletli çalıştım, yürüdüm..1 saat step aurobik, plates..15 dk daa ağırlık çalışıp eve geldim..ücreti çok az ama standartları çok yüksek..harika bir spor hocamız var ve oldukça kalabalığız..yüksek müziklede iyice motive oluyoruzbu arada 100 adet te ip atladım
Canım ama senin durumun herkesten farklı şu an, sana özellik tanımalı doktorun, hiç iyi olmamış bu durum :26:
dalinciğim, sen nasılsın kuşum
.
hımmmm sana hedef yok canım seni postalıcazzzzzeeeeee ben kımı gececm sımdı
sevinirim.Ne yapmam gerekiyor:
penelope1990 canım bu arada eğer istersen yarışmaya dahil olmadan seninde kilonu bu şekilde listemize ekleyerek katılımını sağlayabiliriz... her cuma kilo bildiriminde bulunarak kim ne kadar vermiş listesinde bulunup sende şevke gelebilirsin.. bu liste bizim takım içi listemiz yarışmaya dahil değil...
Gazi Üniversitesi canim.Bana burda devam edebilecegimi soyledi.Zaten adam ver su canini dese verecek kadar gozumu korettim.Ne bileyim ister ask dein, ister ne derseniz deyin ama musasiz nefes alamadim.Oyasa okul bitince 2 yil sonra evlenecektik.Ama olmadi ruya gibi, film gibi, masal gibi bir askti yasadiklarim.Malesef biraktim canim.Anneside cok destek oldu burda bana.Geldim cok iyi bir kursa yolladilar beni, hamile oldugum halde bir sekilde hayata dahil olup buralara alismam icin cok ugrastilar.Ehliyetimi yaptirdilar.Her sey bu kilolar yuzunden oldu.Gobegimdeki yaglar buyuyu bozdu.lütfen bana şaka yaptıgını söyle hemşireliği bırakmadıgını sadece dondurdugunu söyle
çok sinirlenırım o zaman sen hangı akla hızmet yaparsın bunu..muhteşem bır meslek.......bu devır de kımseye guvenılmez.ana -babalarımız yerı geldımı destek olmuyorlar olamıyorlar sen nasıl bır adama guvenıp böyle bır şey yapabıldın........ilerde bunun acısını çok yasarsın.hiç mi ailen sesını çıkarmadı....
G.Ü hangı üni? gazıantep,gazi,giresun????
allahımmmmmmmmm nasıl imrendim anlatamam tam aradığım istediğim şeyyy.... bizim evin yakınına da açılıyor belediyenin gençlik merkezi ama inyaat aşamasında yürüme 15-20 dk sürüyor bana.. dört gözle bekliyorum açılır açılmaz kaydolacağım oğlumla gideceğim o baskete gider ben diğer aktivitelere...
gamze bu hafta rekor mu gelecek senden yoksa haftada kaç gün ???
hımmmm sana hedef yok canım seni postalıcazzzzz
cornellaya da hedef yok garibimin önünde sen varsın nası geçsin seni... yerini korusa iyidir gamze sıkı gelecek bu hafta
Kızlar bir derdim var topiğine döndürdüm burayı da amaaa, fikrinize ve bilginize çok ihtiyacım var..bana yardımcı olurmusunuz?
Malum işsizimhiç bir vasfın olmayınca da zor oluyor :26: hem boş durmamak adına hemde bir vasıf kazanmak adına bir şeyler yapmak istiyorum ve araştırdım, çeşitli kurslar buldum..Bunlardan en popüler olanı ve talep göreni HASTA KABUL İŞLEMLERİ&TIBBİ SEKRETERLİK kursu..Sizce bu kursa gitmelimiyim? gidersem çalışmayla ilgili bir fayda sağlar mı benim için..Sırf spor olsun diye de bu kursa gitmek istemiyorum
.
iş ve işçi bulma kurumunun açtığı kurslardan birisi olursa daha faydalı olmazmı.. orda sana işte buluyorlar diye biliyorum ama tab bir bilgim yok .. memurum ben anam..:26:Kızlar bir derdim var topiğine döndürdüm burayı da amaaa, fikrinize ve bilginize çok ihtiyacım var..bana yardımcı olurmusunuz?
Malum işsizimhiç bir vasfın olmayınca da zor oluyor :26: hem boş durmamak adına hemde bir vasıf kazanmak adına bir şeyler yapmak istiyorum ve araştırdım, çeşitli kurslar buldum..Bunlardan en popüler olanı ve talep göreni HASTA KABUL İŞLEMLERİ&TIBBİ SEKRETERLİK kursu..Sizce bu kursa gitmelimiyim? gidersem çalışmayla ilgili bir fayda sağlar mı benim için..Sırf spor olsun diye de bu kursa gitmek istemiyorum
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?