Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaşımmmaaaaaaaaaaaaaa

.

cornella gecer ya neden gecemesın cook calısması gereksede gecer

cornella bunlar nekı yokmu daha zorlu bı rakıp ozguvene bak

gamze gel de kası kusum hadııı beklıyom ıyıyım buarada saol cnmm

Oyy kurban olurum ben sana yaaaaa

iş ve işçi bulma kurumunun açtığı kurslardan birisi olursa daha faydalı olmazmı.. orda sana işte buluyorlar diye biliyorum ama tab bir bilgim yok .. memurum ben anam..:26:

Yok jujum bu Halk Eğitimin açtığı bir kurs.. :26:

.

:106::106::106::111::111::111:

.

kuzum oncelıkle sakın ol sıkma canını ama anlamadıgım bısey var randevu olayı onceden bellı olmuyomu?? amelıyat sonucta :26::26::26:
tesekkurler kuzummmm

evet kızlar esimin evde olmasını fırsat bılerek temızlık yaptım evı ona supurttum dıger ıslerı ben yaptım ev mıs olduuu
sızler naptınız bakemm???

bugünden itibaren kaydediyorum ozaman... şuan kaç kilosun bana söylemen gerek.. kilo sabah aç karnına ve minunmum giysi ile belirlenir.. ben bi donla çıkıyorum tartıya mesela... neyse sonrasında her cuma sende kilo bildireceksin bize... akşamları menülerini yaz yorumlarız ... takımda gibi hissedersin faydalı bulduğun herşeyide öğrenirsin bu şekilde...

benim callen mayolu 5-6 kadın 1-2 erkek olan 1950-1960 arası bir dönemin kadınları eğitmen 40 yaşında balerin vs vs vs

Canım haftada 3 gün ama inşaallah, kendi rekorumu kırarım inşaallah

.

bak 2. liği kaptırdın cornellaya alman lazım bu hafta senin vucut iyi bi süprüzle gelecek eminim ben

iş ve işçi bulma kurumunun açtığı kurslardan birisi olursa daha faydalı olmazmı.. orda sana işte buluyorlar diye biliyorum ama tab bir bilgim yok .. memurum ben anam..:26:

juju-dalin: yok anam ben dalini gecemem hele ki bu belle....kalsın ben yerımden memnunum

banu: ah banu ah ne dıyım ben sana....yasın kucuk kendını bırakma ve kılo verırken gelecegın ıcın de bir şeyler yapmaya başla bence......valla ne guzel kadınlar aldatılıyor guzellıkle bu iş olsaydı kocaları diplerınden ayrılmazdı ama öyle degıl işte......

gamzem: anlıyorum cnm bir şeyler yapmak ıstıyorsun......o halde jujumun dedıgı gibi iş kurun kurslarına git.orda sana iş bulunuyor yalnız ücretı dusuk oluyor 600-800 tl arası.....
iş konusunda ne sorarsan cvp verıırm

huhuya aynen katılıyorum cnm ıs bulmanın kursları daha ıyı olur
len huhu kim didum bir an...
napalım canım yayıldık kıç büyütüyoz biz. ama gamze süper bir spor yaptı geldi

Diyette Doğru Bilinen Yanlışlar
• Makarna, pilav, ekmek gibi karbonhidratlar diyetten tamamen çıkarılmalıdır : Yanlış. İnsan vücudu ana enerji kaynağı olarak karbonhidratları kullanır. Zayıflayayım diyerek ekmeği, pilavı kesmek ve bu besinleri hiç tüketmemek vücuda doğru enerjiyi vermemek anlamına gelir. Bu durumda Vücutta enerji elde edebilmek için kas ve karaciğerdeki glikojen depoları kullanılır yani sudan kilo verirsiniz, şişmanlığınızın nedeni olan yağ dokusu olduğu gibi yerinde kalır. Normal beslenmeye geçtiğinizde iki kat daha fazla kilo alırsınız.
• Protein ağırlıklı yemek çok sağlıklı kilo kaybı sağlar : Yanlış. Protein ağırlıklı beslenmede, vücut proteinleri sindirmek için çok fazla enerji harcar ve zayıflama olabilir. Ancak proteinlerle birlikte çok fazla yağ da vücuda gireceği için, kan yağlarında yükselme ve korener kalp hastalıkları ortaya çıkabilir, Gut hastalığı gelişebilir. Ayrıca, proteinler vücuttan atılmak için kemikten kalsiyum çeker ve bu da kemik erimesine neden olur. Bu durumda zayıflasanız bile geri kalan hayatınızı hasta bir insan olarak geçirirsiniz.
• Meyva yemekten 2 saat sonra yenir, yoksa bütün yenilenler yağa dönüşür : Yanlış. Eğer doymuyorsanız ikinci tabak yemek yerine, 1 tane meyva yemek daha az enerji alımına yani daha az yemeye neden olur. O nedenle doymuyorsanız, ikinci tabak yemek yerine 1-2 tane meyva yemek daha iyi bir yaklaşımdır.
• Maydanoz suyu zayıflatır : Yanlış. Maydanozun idrar söktürücü etkisi vardır. İdrar kaybı nedeniyle insan kendini hafiflemiş hisseder, yoksa kilo kaybına ve yağ dokusu azalmasına hiç bir faydası yoktur.
• Sauna gibi sıcak ortamlarda terlemek zayıflatır : Yanlış. Sauna gibi sıcak ortamlarda terleyerek kaybedilen yağ değil sudur. Bu gibi sıcak ortamlar, organizmanın toksinlerden arınmasını, kasların gevşemesini, kırgınlığın atılmasını sağlar ancak zayıflatmaz. Kilo kaybetme açısından bakacak olursak, soğuk sıcaktan daha etkilidir.
• Sabahları aç karnına limonlu su içmek zayıflatır : Yanlış. Limonun bağırsakları çalıştırıcı özelliği vardır, ancak soğuk yada ılık suyun veya limonlu suyun zayıflatıcı hiçbir etkisi yoktur.
• Kan şekerim düştü, tatlı yemeliyim : Yanlış. Kan şekeriniz düşüp, eliniz ayağınız titriyorsa, asla tatlı yemeyin, peynir ekmek daha iyi bir seçimdir. Tatlı yiyebilecekler sadece insülin kullanan şeker hastalarıdı

hahahhah kurs iptal.. cornellaaaaaaaaaaaa kadının dibisin, hatta kare köküsün ama üzgünüm seni geçmek zorundayım..

Tatlım şaka bir yana çok teşekkür ederim, iyiki sormuşum..Bu kursa gidiyorum diye iş aramaktanda vazgeçicektim, belki kpss içinde alt yapım oluşmayacaktı en iyisi kpss hazırlık kursuna giderm de bari işe yarar..3-5 parçaya bölmem o küçücük aklımı

.

ohooo bu kursta bu parayı verince hiç şansım kalmaz benim..Halk Eğitim Merkezi ve kurs ücreti 50 tl. anam ne ucuz insanım ben yaaaaaaaaa

.

hı hı korursun sen yerini... koltuk sallanıyoooooooo gamze son sürat geliyo canım seni yerinden edecek haberin yok

İşte size kalıcı kilo kontrolü için yaşam tarzı haline getirebileceğiniz yeme önerileri:
1) Yiyeceklerin porsiyon büyüklüğü konusunda dikkatli olun. Yemeğin en lezzetli kısmı ilk üç lokmadır. Sonraki lokmalar dilimizdeki tat algılayacalarını doyuma ulaştırır. Dolayısı ile biz yemeğe ilk lokmalardaki lezzet duygusu ile devam ederiz.. Eğer yemeği lezzeti için yiyorsak bu üç lokma yeterli olacaktır.
2) Çeşidi bol miktarı az tutun, içeceğe önem verin. Örneğin bir davettesiniz tabağınıza iki dilim börek, bir dilim kek, iki kaşık kısır-patates salatası yerine yarım dilim börek, yarım dilim kek, yarımşar kaşık diğer ikramlıklardan koyabilirsiniz. İkramlıkların yanında şekersiz içecek miktarını bol tutabilirsiniz. Akşam yemeğinde de, sebze yemeği-yoğurt yerseniz hem hiç kimse diyet yaptığınızı anlamaz hem de çok rahat kilo verirsiniz.
3) Acıktığınızda vücudunuza cevap verin. Acıkmak tıpkı uykumuzun gelmesi gibi fizyolojik bir ihtiyaçtır. Bu fizyolojik ihtiyacı asla ertelememek gerekir. Ancak acıktığımızda aklımıza gelen ilk şey olan börek, açma, kurabiye gibi karbonhidrat ve yağ oranı yüksek besinler yerine süt-yoğurt-ayran ve beraberinde meyva yemek daha akıllıca seçimler olur. Böylelikle ana öğünlerde sevdiğimiz yiyeceklere daha fazla yer verebiliriz.
4) Seçimlerinizde dikkatli olun, yağdan kaçın. Dünya üzerindeki en yüksek kalorili yiyecek yağdır. Yağ oranı yüksek yiyeceklerin enerji bombası olduğunu unutmayın, yiyeceklerdeki gizli yağlara karşı uyanık olun. Örneğin canınız simit yemek istediğinde sokak simidini tercih edin. Kebapçıya gittiğinizde kıyma kebaplar yerine parça etli kebapları yemeniz daha az enerji almanıza neden olur. Kızartmalardan, kremalardan, şarküteriden uzak durmaya çalışın.
5) Hareket edin ve sabredin. Kilolarınızı bir günde almadığınızı ve bunu bir günde veremeyeceğinizi bilin. Mucize formullerin hem metabolizmanıza zarar vereceğini hem de sizi kısır kilo döngüsüne sokacağının farkında olun ve bunlardan uzak durun.

yorum super jujummmm gamzemmm ohh sporuda yaptınmı kız en saglıklısındann
jujum daha oncede soylemıstım belkı kacırmısındır bu hafta ıcı kısmetse memlekete gıdıcezz aksamları menu bıldırımı yapamayabılırım ama kılo bıldırımı yaparım mutlaka sıkıntı olmaz dımıı:26::26::26:

hımmm gözümden kaçmış demekki... sorun değil canım idare ederiz de sende dikkat et yediklerine... kilo bildirimindede geç kalmazsan sevinirim...

Jujummmmmmm hazır ol cumaya benim rakamlar değişecek corniii kaç kurtar kendini benden, olacaklardan korkuyorumm..aklıma kötü kötü şeyler geliyorr..bakk seni son kez uyarıyorummmmm

Evet rabişimmmm yaptım allahıma bin şükür

.

vay anasını gamze kız süpersin valla cornella korksun senden...
canım bizim link işlerini dalin halletti ondan aldık hep burayardaysa sana da verecektir kilonu kaydediyorum hemen hayırlı olsun :)

Son düzenleme:
canim kizma ben liseyide cubuk anadolu saglik meslek lisesinde okudum.Ac kalmayacak kadar incede olsa bir altin bilezigim var.Ama sonucta lise mezunuyum.En tehlikeli yasta asik olmusum sanirim, galiba, sanirsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…