Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın ballı böreklerim . efendim zenanım gelmiş annem gelmiş. nasılsınız canlarım.
zenanım şimdi ne desem hımmmmmmm kallisimi gördümmü görmedimmi :)) haha ben onu rüyalarımda görüyorum şeker( ayy nasıl yırttım ama) bugun cuma yine az telaşlı olursunuz şimdiden sixze kolay gelsin. kallisim şu doğum günü meselesini açıkla bakım:))

5.TAKIM **103.ETAP SONUÇLARI**

canzi3445 ( 81.0 /
reyhanxx54 ( 74.5 /
zenan25 ( 72.5 /
cedric ( 98.8 /
chocolategirl ( 82.7 /
bijoux ( 73.4 /
sportie ( 58.0 /
xTABU ( 99.5 /
siyahbeyazgunler ( 56.3 /
mersa ( 92.0 /

5:TAKIM TOPLAM KİLO

Günaydın güzeller...
Ya Mehalim senin kafan kaymış lülülülülülü hehe nası aldım intikamımı lafımıda pırt diye oturttum :roflol:
Dün akşam puanın 1922 idi.. dedimki bak zaten doğum tarihinde meydana çıkmış :bbo: hala anlamadıysan ne yapayım... İşin başka boyutları var akşama bize gel canım anlatırım, bak kurabiyede yaptım sana süt eşliğinde masalda anlatırım:roflol:

ablacım sen bizim gibi eşşekkafaları affet unuttuk sana yazmayı nasıl gelineceğinin.. bende kaç gün delirdimde... neyse sabah yazdım sana yöntemini... çayıda çok merak ediyorum bakalım... :1closedeyes:

canım bak aynı sıkıntı ile bende çok kilo aldım, işimle uğraşırken günün nasıl geçtiğini anlamıyordum hiç ama hiç acıkmıyordum çok zaman kahvaltı yapmadan evden çıktığım oluyordu ve kahveyle gün geçiriyordum ama akşam olunca karbonhidratı, tatlısı tuzlusu sonu gelmiyordu kilo patlaması yaşadım bu sistemle... ne yapıp ne edip gündüz yiyerek akşamı frenlemelisin.. başka çaren yok... salata, meyve, yoğurt, süt et neredesengözlerimebaksanab böyle diyet olurmu hiç kendine yazık edersin sonunda kas kitlelern erimeye başlar...:1no2: patates hiçte fazla olmamışta o son anda yazdığın ne allahaşkına :roflol::roflol: 5dilim ekmek yemiş yaa:roflol: takımın yüzkarası:roflol:

herkese günaydınnn a.s.
bugün kilo bildirim günü değil mi yaa :bbo: kimseler bildirmemiş. yoksa benim günler mi kaydı :roflol::roflol:
neyse ben gene de yazim kilomu: 72,2

çok uğraştım ama daha inemedim böhü böhü

zenancım denetledim canım süpersin , azaltmışsın yediklerini ama.

çikolatam ben de diyorum ki bu kız nerdeee. demek giremiyomuşsun canım yaa :1hug:

mehalim aman sen de ipin ucunu kaçırma bak ben de bir ara öyle olmuştum sonra toparlayamadım. umarım sen toparlarsın a.s.

uzun bir aradan sonra herkese merhaba

inşallah herkes iyidir, aranızda yine siteye girebilenler olmuş yazışmışınız ben geride kaldım. Toparlıycam bakalım

öncelikle şu kilo bildirme işi ahh kalliscim hem seni çıldırtıcam, atıcan beni en sonunda takımdan ama ben de delirmek üzereyim, şu ibre bir oynamıyor kahretsin aynı 58 yüzüme bakıyor valla

yarın işyerindeki herkes yemeğe gidiyor, ben ceza verdim kendime gitmiycem, yarın full sporla geçiricem inşallah

yaa choclate yazdı nihayet buluşmamızı gerçekleştirdik:1hug:

canım benim ya nasıl da sıcakkanlı, ille de evine davet etti, yaptığı nefis taze fasulyeyi birlikte yedikcokacimcoook
sonra da dizi bile seyrettik, bakalım akşam yine birlikte yürüycez bakalım çok güzel oldu, birlikte daha da hareketleniriz artık, hep destek tam destek

bijoux cum nasılsın sende mi takılı kaldın kilonda
off ya canım sıkılıyor böyle olunca da, işte benim en tehlikeli zamanlarım gelip de tıkanıyor ve sen hala istediklerinden yiyemiyorsun ve sonuç ta alamıyorsun
benim için en zor devre

hemen zenana dünün raporunu da vereyim gelmişken, birazdan ev temizlicem çünkü -tatlicadiarzu- spor üstü ev temizliği ne zevkli di mii :roflol:

sabah: 1 yumurta, kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, 5-6 zeytin
ara: 1 kase yogurt
öğlen: etsiz, az yağlı ve az salçalı prinçli kabak yemeği üzerine yoğurt
akşam: 1 bardak tarçınlı tatlandırıcılı süt
2 litre su, 2 kupa yeşil çay, 2 kupa lipton form çayı, 1 kupa metabolizma çayı (birkaç haftadır yapmıyodum, süper gitti limonlu limonlu)
45 dk yürüyüş, 45 dk spor
akşam bir 30 dk daha yürüyüş

ama ezmeciğim çıkmış. akşam bulduğum yerde uyumuşum :roflol::roflol: belim biraz ağrımış sabah farkettim. o yüzden bugün sadece yürüyüş yaptım :1rolleyes:

yok canım 1.1 verdim ama ben bugün yazdığım rakamı taa pazar günü görmüştüm tartıda kafamçokkarıştı cumaya kadar biraz daha gider dedim ama nuh dedipeygamber demedi yaaaaaaa bir anlamda ben de 5 gündür aynı yerde sayıyorum sıfır kaçamağa rağmen :çok üzgünüm:

sonra da dizi bile seyrettik, bakalım akşam yine birlikte yürüycez bakalım çok güzel oldu, birlikte daha da hareketleniriz artık, hep destek tam destek
canım valla bu hafta kötü oldu hepimiz için... ama düzeltiriz umarım...
çikolat ile arkadaşlığınızda hayırlı olsun inşallah canım güel güzel yapın yürüyüşlerinizi...kaydirigubbakcemile5
günaydın 5. takımın güzelleri, inşallah herkes kilocukları vermiştir.
inşallah şekerim.. bekliyoruz bakalım ne olacakkaydirigubbakcemile3 sizinde durumlar iyi olsa bari nasıl hiç bakamadım...

bijom maşallah diyelim cicim a.s.

günaydınlar kilom 80,7 300 gram verebilmişim neyse bunada şükür inşallah bu hafta daha fazla veririm.Kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum veremeyenleride durmak yok yola devam diyorum

günaydın herkese kilomu söliyim hemen...sabah tartıda 98,5 la 99 arasında kalıo...ben 99 diim...haftaya daha iyi verebilirim inş...malum reglsenağlama

günaydınlar kilom 80,7 300 gram verebilmişim neyse bunada şükür inşallah bu hafta daha fazla veririm.Kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum veremeyenleride durmak yok yola devam diyorum
canzicim 2 haftada 300 gr az olmuş... durma önemine geldiysen tedbir al ... yaptıklarını paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırız..

günaydın herkese kilomu söliyim hemen...sabah tartıda 98,5 la 99 arasında kalıo...ben 99 diim...haftaya daha iyi verebilirim inş...malum reglsenağlama

canım üzülme baştan fazlaca gidince sonra illaki bir şaşırıyor vücut... atlatırsınız hepiniz eminim.. sen çabuk çabuk gittiğine inan üzüldüğünü hissederse daha dirençli olur kilolra.. senin nickindeki renk neden mor oldu haberin varmı...

selamlar...
ben bu hafta 83.300 ü olmuşum ama 2 günüm var adet olacağım,sanırım ondandır...genelde 1,5 kilo şişiyorum..
bu hafta size faydam dokunamayacak..özürdilerim hepinizden

günaydinnnnnn canlarim.
herkes girmis ama yinede bir durgunluk var takimda banami öyle geldi nedir?
estagfurullah kallisim ne demek öyle nerden bileceksin benim giremedigimi. hani sorunlar vardiya sitede. bende herhalde birkac gün kapali kalacak diye düsündüm cokta israr etmedim girmekte. cünkü acinca kazenin sitenin kapandigi cok soruluyor... kapanmadi... umarim! yazisi cikinca öyle düsündüm.
zenanim küseriz evet haklisin. senağlama hatta aglariz bile. bizden saklaniyor kallis.gamyoncuiremsu
mehalim iyimisin canim? ya sizsiz takim cok sessiz kallis mehalim . bu ne izni yaaaaaaaa
ben sizin izni kaldirdim......... cabuk dönün kislaya bakayim...... seferberlik ilan edildi..kaydirigubbakcemile

canım gerçekten beni kalbura bastı tiremusu ve kuru yemiş kesti önümü hepsini ayynı hafta içinde yememde cabası oldu o yüzden ancak 300 gr verebildim inşallah bu hafta hiç fazlalık yapmadan diyetime devam ederim allahın izniyle
canzicim 2 haftada 300 gr az olmuş... durma önemine geldiysen tedbir al ... yaptıklarını paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırız..
canım geçen hafta sonu annemlerdeyken yediklerimi yazmıştım orda kalbura bastı yedim tiremusu perde pilavı hepsi bir araya gelince olmadı tabi bu haftaki 2 günde 1 er kase kuru yemiş yedim fndık badem ceviz ve antepten oluşan vede akşam yemeğinden sonra saat 9 gibi yedim diğer öğünlerimde dikkat ettim ama olmadı canım tavsiyelerini bekliyorum birde ben korunmadığım için öyle şok diyetler falanda yapmıyorum bitki karışımlarıda içmiyorum yememe dikkat ederek vermeye çalışıyorum

ablacım hoşgeldin... sabah zenanımın yazdığını okuyunca inan valla hepinize sürpriz olsun diye bir fotomu aradım ama silmiş kızlar geldiğinizde sürpriz olacaktı.. şimdiki halim değil ama olsun yinede az çok anlaşılıyor neye benediğim.. söz bugün o fotoyu bulup ekleyeceğim tekrar...
ben iznimi bugün itibari ile kaldırdım yoksa dağıtacağım durumu olmayacak böyle.. cildimide bayağı düzeltip temizledim yarı yarıya iyileştirdim bu haftada devam ederim biter inşallah.. haftaya vericem ben bildirimimi.. mehalimde 15 mayıs diyordu beraber döneriz inşallah...

selam güseller
kallisim cildinin düzelmesine sevindim canım ya
tartılmadın mı gerçekten hiç
ben hala her sabah tartılıyorum
ve her gün artan bir kaç gr görüyorum ya
65 oldum yaaaaaaa
62 diyodum ii
63 oldum neyse dedim
ama 65 le sanki 10 kilo almış gibi duruyorum
ya
off çok sıkkın canım yaaa

ya o değilde annem de her sabah tartılıyo hadi de
benim oğlana noluyo o da her sabah inip çıkıyo tartıya
psikolojisi bozlcak vallla yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…