- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.761
Günaydın ballı böreklerim . efendim zenanım gelmiş annem gelmiş. nasılsınız canlarım.
zenanım şimdi ne desem hımmmmmmm kallisimi gördümmü görmedimmi :)) haha ben onu rüyalarımda görüyorum şeker( ayy nasıl yırttım ama) bugun cuma yine az telaşlı olursunuz şimdiden sixze kolay gelsin. kallisim şu doğum günü meselesini açıkla bakım:))
ablacım sen bizim gibi eşşekkafaları affet unuttuk sana yazmayı nasıl gelineceğinin.. bende kaç gün delirdimde... neyse sabah yazdım sana yöntemini... çayıda çok merak ediyorum bakalım... :1closedeyes:merhabaaaaaaaaa.
ya siz nasil geldiniz ben gelemedim koca gün.
normal yiyerek simdiye kadar 10 kilo vermis tamamen cayin eseri diyor bilmem artik. ben yarim kiloluk bir paket aldim. onuda arkadasla paylastim. bana kalan parca bir ay yeter. hemen ikinci paketi ismarlamam gerek galiba. yani faydasi olacagi garanti olsa neysede. zaten ismarlayinca 20 günde ancak geliyor cinden.
canım bak aynı sıkıntı ile bende çok kilo aldım, işimle uğraşırken günün nasıl geçtiğini anlamıyordum hiç ama hiç acıkmıyordum çok zaman kahvaltı yapmadan evden çıktığım oluyordu ve kahveyle gün geçiriyordum ama akşam olunca karbonhidratı, tatlısı tuzlusu sonu gelmiyordu kilo patlaması yaşadım bu sistemle... ne yapıp ne edip gündüz yiyerek akşamı frenlemelisin.. başka çaren yok... salata, meyve, yoğurt, süt et neredesengözlerimebaksanab böyle diyet olurmu hiç kendine yazık edersin sonunda kas kitlelern erimeye başlar...:1no2: patates hiçte fazla olmamışta o son anda yazdığın ne allahaşkına :roflol::roflol: 5dilim ekmek yemiş yaa:roflol: takımın yüzkarası:roflol:Sabah (hiç alışık olmadığım şekilde :1rolleyes: )
2 dilim kepek ekmek ( tadı güzelmiş ilk defa yedim süprizzzzz )
kopya çekmeye devam et gayet güzel bir kahvaltı olmuş..öğlen yememen çok kötü şekerciğim...
Akşam 2 kabak ve 1 patatesten oluşan haşlamayı yedim (sizce bu çok mu olmuş ya da şöyle sorayım patates hiç mi katmasam acaba bilemedim fisfisfis )
bi de kendimi tutamayıp sabah aldığım kepek ekmeğinden de 4-5 dilim yedim benneyaptımki
bijoux cum nasılsın sende mi takılı kaldın kilonda
off ya canım sıkılıyor böyle olunca da, işte benim en tehlikeli zamanlarım gelip de tıkanıyor ve sen hala istediklerinden yiyemiyorsun ve sonuç ta alamıyorsun
benim için en zor devre
canım valla bu hafta kötü oldu hepimiz için... ama düzeltiriz umarım...sonra da dizi bile seyrettik, bakalım akşam yine birlikte yürüycez bakalım çok güzel oldu, birlikte daha da hareketleniriz artık, hep destek tam destek
inşallah şekerim.. bekliyoruz bakalım ne olacakkaydirigubbakcemile3 sizinde durumlar iyi olsa bari nasıl hiç bakamadım...günaydın 5. takımın güzelleri, inşallah herkes kilocukları vermiştir.
canzicim 2 haftada 300 gr az olmuş... durma önemine geldiysen tedbir al ... yaptıklarını paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırız..günaydınlar kilom 80,7 300 gram verebilmişim neyse bunada şükür inşallah bu hafta daha fazla veririm.Kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum veremeyenleride durmak yok yola devam diyorum
günaydın herkese kilomu söliyim hemen...sabah tartıda 98,5 la 99 arasında kalıo...ben 99 diim...haftaya daha iyi verebilirim inş...malum reglsenağlama
canım gerçekten beni kalbura bastı tiremusu ve kuru yemiş kesti önümü hepsini ayynı hafta içinde yememde cabası oldu o yüzden ancak 300 gr verebildim inşallah bu hafta hiç fazlalık yapmadan diyetime devam ederim allahın izniyleuzerinden cok gecti ama ben yine de yorumlarimi yapayim canzim
ilk gun icin sadece kalbura basti ve kurabiye fazlaliklarin var... kurabiye hadi neyse de,kalburabastiyi keske gece yemeseydin...ama yedin gecti gitti..onemli olan bundan sonra birdaha ayni hataya dusmemen...(ama dusersen de yaz olur mu canim)
cts gunu icin 2 adet kalbura basti nin yaninda gece tiramisu yemissin,bu da agir olmus...yani belki gunduz yaktin kalburabastiyi ama gece yedigin tiramisu sana yag olarak geri dondu canim... cok tatli yemek istersen bunu gunduz saatlerinde yap ve de cok fazla yeme...
pazar gunu diger 2 gune nazaran daha iyi,masallah iyi ziyafet cekmissin haftasonu,tereyagli nohutlu pilavlar,makarnalar,perde pilavlari...anlasilan becerikli bir hatun var ki o da annen olsa gerek
kaydirigubbakcemile3
simdi canim zaten saglikli beslenmenin en zor olan tarafi ziyafet sofralaridir,o sofralardan hicbirsey yemeden kalk diyecek kadar insafsiz dusunmuyorum ben...sadece olculu yemek ve sonrasinda telafi etmek lazim..mesela benim de pazar gunum biraz fazla oldu sanirim ama aksama dogru 1 saat tempolu yuruyup kendimi rahatlattim...mesele tamamen budur,herseyin bir bedeli var mantigini tasimaliyiz...yediklerimizin bedeli spor canim...
canım geçen hafta sonu annemlerdeyken yediklerimi yazmıştım orda kalbura bastı yedim tiremusu perde pilavı hepsi bir araya gelince olmadı tabi bu haftaki 2 günde 1 er kase kuru yemiş yedim fndık badem ceviz ve antepten oluşan vede akşam yemeğinden sonra saat 9 gibi yedim diğer öğünlerimde dikkat ettim ama olmadı canım tavsiyelerini bekliyorum birde ben korunmadığım için öyle şok diyetler falanda yapmıyorum bitki karışımlarıda içmiyorum yememe dikkat ederek vermeye çalışıyorumcanzicim 2 haftada 300 gr az olmuş... durma önemine geldiysen tedbir al ... yaptıklarını paylaşırsan yardımcı olmaya çalışırız..
günaydinnnnnn canlarim.
herkes girmis ama yinede bir durgunluk var takimda banami öyle geldi nedir?
estagfurullah kallisim ne demek öyle nerden bileceksin benim giremedigimi. hani sorunlar vardiya sitede. bende herhalde birkac gün kapali kalacak diye düsündüm cokta israr etmedim girmekte. cünkü acinca kazenin sitenin kapandigi cok soruluyor... kapanmadi... umarim! yazisi cikinca öyle düsündüm.
zenanim küseriz evet haklisin. senağlama hatta aglariz bile. bizden saklaniyor kallis.gamyoncuiremsu
mehalim iyimisin canim? ya sizsiz takim cok sessiz kallis mehalim . bu ne izni yaaaaaaaa
ben sizin izni kaldirdim......... cabuk dönün kislaya bakayim...... seferberlik ilan edildi..kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?