- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.801
valla canzicim yediklerini yazdıktan sonra çok iyi vermişsin tebrik ederim demek geldi içimden kaydirigubbakcemile3 akşam 9 da ve birer kase kuruyemiş:1shok: 2o günlük kuruyemişi 2 günde yemişsin... her yediğini yaz o zaman hep beraber bakıp bir şekle sokmaya çalışaım olurmu canım...
:roflol::roflol:valla haklısın galiba artık bundan sonra daha dikkatli olmam lazım kilo verişim hızlanması lazım genelde yediğim herşeyi yazıyorum canım çukulatacım uyarılarda bulunuyor saolsun artık hiç atlamam sizlerinde tavsiyelerini alırım
canım tedbirini al sanırım rahatlamanın ardından bıraktın yine yemeye başladın yoksa neden alacaksın kilo.. hem tarla bağ bahçe gezicem dedin... gel takımda paylaşım yap belki motive olursun toparlarsın durumu..
valla kadisim yemin bile ederim hiç tartılmadım ve çok güzel bir duyguymuş bukaydirigubbakcemile2
canım ablam hep aklımdasınbende kacirdim kadisi..
Yarım saattir uğraşıyorum giremiyorum buraya
Hazır girmişken önce kilomu yazayım sonra sorun çıkmazsa devam ederim yazmaya
Kilom 55.5 :hooray:
canım verdik çoktan bildirimi senide aynı geçtik tahmin ettim sorundan dolayı gelemediğini..haftaya rekor olmuş olur :))Yarım saattir uğraşıyorum giremiyorum buraya
Hazır girmişken önce kilomu yazayım sonra sorun çıkmazsa devam ederim yazmaya
Kilom 55.5 :hooray:
ay inşallahh a.s.kaydirigubbakcemile5ayol senin ne işin var bu topikte. 55.5 kilosun. nerende ne fazlalığın var. maşallah kilon gayet iyi canım. 55.5 kiloyu görmek inşallah bizede nasip olur.:sm_cool:
spotiem, ben bugün gelemeyebilirim...dün sana söyledim,taşınıyoruz..eşim bir ev bulmuş aksaşm mutlaka bakalım dedi..eğer 7 gibi gelirse bu akşam yürüyemeyebiliriz seninle,msj atarım sana...
yarın sabah için de akşamdan mesajlaşırız yine canım...
spotiem, ben bugün gelemeyebilirim...dün sana söyledim,taşınıyoruz..eşim bir ev bulmuş aksaşm mutlaka bakalım dedi..eğer 7 gibi gelirse bu akşam yürüyemeyebiliriz seninle,msj atarım sana...
yarın sabah için de akşamdan mesajlaşırız yine canım...
Ayy ben geçmiş mesajları kaçırdım hep iyimii.
Annem seferberlik ilan etmişş. Kallis teskereler yandı bacumm :)))
döncem annem döncemm. hazırlanıyorum eksi ile girmeye niyetim yok takımaa:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?