- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.781
ay kadisim gelmiş kaçırmışım.. hemen okuyacağım yazdığını..
ya reyhan ablam xtabu ile uğraşıyoruz deminden beri.. dedimya rengi döndü diye :)) galiba mail adresinden sorun çıkmış ve kısa süreliğine yasaklanmış ben bildirdim yönetimede cevap bekliyorum.. yazamıyor yani xtabu şu anda hiç bir şey yapamıyor sadece bizi izleyebiliyormuş :))
canım tedbirini al sanırım rahatlamanın ardından bıraktın yine yemeye başladın yoksa neden alacaksın kilo.. hem tarla bağ bahçe gezicem dedin... gel takımda paylaşım yap belki motive olursun toparlarsın durumu..selam güseller
kallisim cildinin düzelmesine sevindim canım ya
tartılmadın mı gerçekten hiç
ben hala her sabah tartılıyorum
hayret valla ne komik ablam bu nasıl olduki.. çok şaşırdım ...sırnaşık şey aynen benim bir tel mevzum vardı melisin listesini yapıp hatırlarsam anlatmaya çalışayım çok ilginçti..cesaret ben dedim kk ile bir ilgin varmi? oda güldü var dedi megerse bizim honeybaby imis.. nasil benim msne geldigini sormayin valla bilmiyorum
kallistem kontrol edebilirmisin canım.
Bu arada umarım iyisindir cildin toparlamıştır.
56,9 56,5 0,4 0,70%
64,5 64,8 -0,3 -0,47%
59,9 60,0 -0,1 -0,17%
69,7 69,7 0,0 0,00%
73,4 74,0 -0,6 -0,82%
59,0 58,0 1,0 1,69%
67,3 66,5 0,8 1,19%
66,8 66,8 0,0 0,00%
66,2 64,5 1,7 2,57%
12. TAKIM TOPLAM KİLO 583,7 580,8 2,9 0,497%
melisim bak excelden bu sonuç çıktı benim yazmamdada hata olabilir tekrar kontrol edelim...
canım geçen hafta sonu annemlerdeyken yediklerimi yazmıştım orda kalbura bastı yedim tiremusu perde pilavı hepsi bir araya gelince olmadı tabi bu haftaki 2 günde 1 er kase kuru yemiş yedim fndık badem ceviz ve antepten oluşan vede akşam yemeğinden sonra saat 9 gibi yedim diğer öğünlerimde dikkat ettim ama olmadı canım tavsiyelerini bekliyorum
tamam canım haklısın acıbiberde 1 yazacağıma 8 yazmışım. Bide izinli melzeyit ve diskalifiye broseun kilolarını da dahil etmişim. İlki varsın, teşekkür ederim. Ellerine sağlık a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?