Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam takimim iki dakikalik ugradim raporum bugunku
sabah ___bir tas gayfe sutlu 2 dilim tam bug. ekm.26 gr peynir normalbirkac dilim domtes 4 tane yesil zeytin
oglen___ bir tabak haslanmis sade makarna bol yogurtlu
ara__ bir elma
aksam___ bir koca tabak yesil salata yagsiz
belki biraz sonra bir tas yesil cay sevemedim gitti bu cayi bu hafta esim sabahci aksamlari evde oluyo o cok seviyo bu ysil cayi bende pnunla bir zorluyorum kendimi

bijom denetle beni caniim ben galiba aksam gelemiycem gece gec saat belki gelirim
bide reyhan ablama hemde butun takima bisiy soracagim fransizcasi rhubarbe turkcesi ucgun bazi yerlerdede isgin noktasiz i yla yaziliyo bu bir koca yaprakli bitki kirmizili saplari var ve bu saplardan burda tart yapiyolar burda fransiz komsum bircok verdi ben ne yapayim neler yapilabilir bilen varmi cook faydali bir bitkiymis ek$iymis tadi cope atmak istemiyorum adam birsuru yetistirmis bahcesinde toplayip temizleyip verdi bana onun icin sordum kizlaar
cikayim adam simdi cayim nerde cesmem nerde meyvem nerde diyee baslar vizirdamaya hepsine onune koyup gelmekte kotu oluyo biraz yalniz iceceksem icmeyim bu cayi diyor hadin optum kizlar kactim ben
asagida danscimiz SBG yi goruyooom opuyom tatliim seni

Bi de seni de dört gözle bekliyorum sahalara hihoyyyt
kıskanma sakın mehalimi naniknanik

Mehalimimi kıskanacağımallah seni netmesin kaydirigubbakcemile3 o beni kıskansın yahu ( neyini diye sorma bilmiyom:roflol:)

bir araştırmacı kişilikte seni gördüm Mehalimden sonraalkisalkisalkis, pazılar filan araştırmış fallaha... demek vaktin olsa takıma çok faydan dokunacak yeni istatistikler babında :1rolleyes:

Bakın hele benden habersiz beni çekiştirmişler. Yerim ayol cümlenizi. Ne şekersiniz sizz. AYY kallisim seni çok kıskanıyorum. nerenimi hemen söyleyim BAnada gülüşün süper demelerine rağmen kahkahalarını hahahahahahaha sbg bekle anacım jet hızıyla geliyorum tutmayın beniii kaptan mağra adamı geliyor anacım....................

çikolata canım google yaz kadınlarkulubu çıkan ilk sayfada forum kısmına tıkla gel. sorunsuz giriliyor ozman :))

ya ben yokken siz burda konusuyormuydunz yaaani??

iyi ben de sizi catlatayim o zaman...
suanda kim var benim evde bilin bakalim???
tahminleri bekliyorum...

kimse yok,herkesler gitmis..
ben soyleyeyim en iyisi...
sportie bendeydi,az once gitti...
once bulustuk camlikta yuruyusumuzu yaptik,cok sirin cooook tatli bir hatun :)
bundan sonra yurumeye calisacagiz aksamlari...

ya ben yokken siz burda konusuyormuydunz yaaani??

iyi ben de sizi catlatayim o zaman...
suanda kim var benim evde bilin bakalim???
tahminleri bekliyorum...

daha okurken tahmin ettim valla:1rolleyes: cin gibiyimdir... ne hoş olmuş tanıştığınız kaydirigubbakcemile5 hayırlı olsun arkadaşlığınız..

canım inan bizde sürekli gelemiyoryz gelsekte sayfalarda sorun çıkıyor yazamıyoruz pek... bende zenana cuma yarışması yazdırdımdı kaydirigubbakcemile3 öylede ilk çıkan linkten geliniyor hatta hemen buraya....

Yaa bende okurken tahmin ettim valalaha. Bende bende cin gibiyim vallaha kaydirigubbakcemile3 ahh ahha birde ben kallisimle sultanımla buluşabilseydimm ahh ahhhh

evet cok ıyı oldu..1 saat yuruduk hıc anlamadım zamanın nasıl gectıgını konusmaktan ....
kallisim nasil ozledim hepinizi bir bilseniz,giremedikce sinirlerim bozuldu..
ay insallah bundan sonra birdaha bozulmaz..
kk benim icin inanilmaz bir motivasyonmus meger...

uzerinden cok gecti ama ben yine de yorumlarimi yapayim canzim

ilk gun icin sadece kalbura basti ve kurabiye fazlaliklarin var... kurabiye hadi neyse de,kalburabastiyi keske gece yemeseydin...ama yedin gecti gitti..onemli olan bundan sonra birdaha ayni hataya dusmemen...(ama dusersen de yaz olur mu canim)

cts gunu icin 2 adet kalbura basti nin yaninda gece tiramisu yemissin,bu da agir olmus...yani belki gunduz yaktin kalburabastiyi ama gece yedigin tiramisu sana yag olarak geri dondu canim... cok tatli yemek istersen bunu gunduz saatlerinde yap ve de cok fazla yeme...

pazar gunu diger 2 gune nazaran daha iyi,masallah iyi ziyafet cekmissin haftasonu,tereyagli nohutlu pilavlar,makarnalar,perde pilavlari...anlasilan becerikli bir hatun var ki o da annen olsa gerek
kaydirigubbakcemile3

simdi canim zaten saglikli beslenmenin en zor olan tarafi ziyafet sofralaridir,o sofralardan hicbirsey yemeden kalk diyecek kadar insafsiz dusunmuyorum ben...sadece olculu yemek ve sonrasinda telafi etmek lazim..mesela benim de pazar gunum biraz fazla oldu sanirim ama aksama dogru 1 saat tempolu yuruyup kendimi rahatlattim...mesele tamamen budur,herseyin bir bedeli var mantigini tasimaliyiz...yediklerimizin bedeli spor canim...

Son düzenleme:

canim ben bayagidir giremiyordum siteye sen masallah girip raporunu vermissin,ben de son iki gunumun raporunu verecegim insallah birazdan...

listen guzel gorunuyor ama son arani kase olarak degil de avuc olarak tuketseydin keske...onlarin enerjisi cok fazladir canim benim...

Yaa bende okurken tahmin ettim valalaha. Bende bende cin gibiyim vallaha kaydirigubbakcemile3 ahh ahha birde ben kallisimle sultanımla buluşabilseydimm ahh ahhhh
ben şimdi salaklığımı su üstüne çıkarsammı ne kaydirigubbakcemile3 geçende çikolatıma demiştim ben hani bir arkadaşımız vardı piyanist filan şurda burda çalardı diye.. o mevzuu geldi aklıma oda tel açardı yanımda kim var bilin diye zerrin özer derdim hep onunla çalıştığı için ama aynı sitede oturduğmuz popçu ayşen olurdu her seferinde ve telefonu alıp söylenirdi.. şimdi çikolatım sorduğunda o soru ve o cevap geldi aklıma dank diyede ne alaka olsa olsa sporti olur dedim :roflol::roflol: ne zekiyim demi...

motiveyi sorma şekerciğim hepimiz için aynı işte valla salaklaştım canım hiç bir şey istemez oldu...saplantı halinde buraya gelmeye çalıştım kaç gün delirdim..

mehalim insallah siz de bulusursunuz,guzel birsey...
ahh ahhhh inşallah allahım duysun bizi inşallahŞeniz

kaydirigubbakcemile3 Şeniz :roflol: alkisalkisalkis

Şimdi bunlar ne diyeceksiniz yukarıdaki mesajda geçen her söze bir tepki hahahahaha

mehalimcimcanım çok geçmiş olsunnn tekrardan gel ama 58 kiloyla
dön gel yeetteerr (aslı güngör- ferhat göçer =döngelyeter ) :))

merhabaaaaaaaaa.
ya siz nasil geldiniz ben gelemedim koca gün. sonra kallisime yazdim msnden kilomu zaten nasilsa giremem bu aksam diye..
neyse burayada yazayim kilomu. 74.2
aman yine gecen haftaya benzemesinde...bundan sonra ben persembe aksamlari yazarim..
zenanim buradada rhabarber diyorlar türklerin bilmedigi bir bitki ne yapilir bilmem canim. ama cilekle katisik recelini yapiyorlar saplari ince ince dograyip. birde pastanin üzerine koyuyorlar. ben yemedim hic.
kallisim cayi iciyorum 3 gündür canim benim- ama bu cayi icenler bir iki ay sonra etkisini görmeye basladiklarini söylediler. bir kadin var gectigimiz kasimdan beri aliyormus cayi. normal yiyerek simdiye kadar 10 kilo vermis tamamen cayin eseri diyor bilmem artik. ben yarim kiloluk bir paket aldim. onuda arkadasla paylastim. bana kalan parca bir ay yeter. hemen ikinci paketi ismarlamam gerek galiba. yani faydasi olacagi garanti olsa neysede. zaten ismarlayinca 20 günde ancak geliyor cinden.
bu arada ben hergün 10bin adimimi yapiyorum . hatta arada göbekte atiyorum. göbek degil iste kalca siz anladiniz onu. yerimseniben

tesekurleer canim yaa arastirdigin icin bende tart yapiyorum esim cok seviyo da baska ne yapilabilir demistim sen bulmussun bayya fransizcayi iyice bilsem adama sorarim zayiflatiyomu bu saplar diyee birkeresinde bana karsi komsu mur diye bir meyve vermisti esimde yanimdaydi o zaman kadin faydalarini anlatiyodu boyle bende esime bi sor bakalim zayiflatiyomu demistim kadin gul gul bayiilcakti

kallisim msn nine bir kamera alcaktin alda artik bizde duyak sesini gulusunu yaaa honey karizmatik seslim diyo mehalimde kahkahalrini kiskaniyom diyo bende catliyom hee ne gizemli bir kadinmissin sen takimda herkezi gordum bir sen galdin
mehalim sen sesini duydun kendini gordun mu cabuk soyle eger bak sen gorduysen biz reyhan ablaylan gormediysek kuseriz bak demiiii reyhan abla nasil ayartiyom ama balamiinaniknanik he hee

ya siz nasil girdiniz siteye kac gundur ben giremiyorum...

ne zaman basladiniz yazismaya... off sinir oldum
al benden bir tane dahaa giremeyenler boylee oluyooo bakin arkadaslar :1closedeyes: vallahi cukulatam az gecmise git bende nasil kizmisim giremeyince gor yanii allaha sukur mehalimlen kallisim tarif ettiler sonra

kimse yok,herkesler gitmis..
ben soyleyeyim en iyisi...
sportie bendeydi,az once gitti...
once bulustuk camlikta yuruyusumuzu yaptik,cok sirin cooook tatli bir hatun :)
bundan sonra yurumeye calisacagiz aksamlari...
vaaayyyy demek karanfilli bulusma gerceklesti bugun eee iyi bari siteye girememisin ama yinede takimdan biriylen gorusmusun yavru sukret halinee

insallah bulusursun canim sizin bulusma ihtimaliniz daha buyuk benimkinden insallah hadi bakalim :Saruboceq:

sagol ablacim burdada hep pasta turu seyler yapiliyomus olsun bende tart yapar yapar yediririm adama aslinda soyle iplik iplik soyulmasa salata olur rendelenip eksi tatli cunku ama rendelenmez olsun saglik olsun onuda yemeyiverelim
bide CADIARZUsu caydan bendemi denesem yaa pek cay aliskanligim yok ama alipta icemezsem kotu elma sirkesini aldim haala duruyo keten tohumuu haala duruyo 5i bir yerde cayinin bazi malzemeleri haala duruyo tarcinli limonlu cayin kabuk tarcinlari haala duruyo mehalim hep maden suyu icerdi bende iceyim alisayim diye aldim bir koli halla duruyo masaj yaptirayim kendime diye masaj malzemeleri yaglari aldim ilk zamanlar kullandim bugunlerde bosladim bazi yaglar haala duruyo ne tembel bir kadinim ben yaaa spor ve ac kalmaktan baska bisiy yapmiyorum bugunlerde neyse yatayim cok yorgun ve uykusuzum zaten epey uzattim lafiii keseyim hadi optum herkezi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…