- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.741
Bi de seni de dört gözle bekliyorum sahalara hihoyyyt
kıskanma sakın mehalimi naniknanik
ya ben yokken siz burda konusuyormuydunz yaaani??
iyi ben de sizi catlatayim o zaman...
suanda kim var benim evde bilin bakalim???
tahminleri bekliyorum...
daha okurken tahmin ettim valla:1rolleyes: cin gibiyimdir... ne hoş olmuş tanıştığınız kaydirigubbakcemile5 hayırlı olsun arkadaşlığınız..
canım inan bizde sürekli gelemiyoryz gelsekte sayfalarda sorun çıkıyor yazamıyoruz pek... bende zenana cuma yarışması yazdırdımdı kaydirigubbakcemile3 öylede ilk çıkan linkten geliniyor hatta hemen buraya....
tamam canım o zaman ben yazayım
01/05/2009 cuma
sabah yoldaydım mola yerinde 5,30 gibi
kaşarlı tost ve meyva suyu
10.00 1 dilim kepekli ekmek
haşlanmış yumurta
domates salatalık
peynir
4 ad siyah zeytin
öğle yoğurt salatalık
1 dilim kepekli ekmek
ara yeşil çay kurabiye
akşam 4 yemek kaşığı arpa şehriye pilavı
4 yemek kaşığı mantarlı göveç
salata
yoğurt
gece 2 adet kalbura bastı
02/05/2009 cumartesi
sabah 2 dilim kepekli ekmek
haşlanmış yumurta
domates salatalık
peynir zeytin
öğle 1 kase mercimek çorbası
1dilim kepekli ekmek
ara 2 kalbura bastı tatlısı
akşam 2 tavuk incik ızgara
4 yemek kaşığı tereyağlı nohutlu pilav
salata yoğurt
gece 1 dilim tiremusu
03/05/2009 pazar
sabah 2 dilim kepekli ekmek
domates salatalık
peynir zeytin
menemen 4 yemek kaşığı
ara 1 kase çilek 5 ad erik
öğle 1 ızgara tavuk but
yoğurtlu makarna 5 yemek kaşığı
salata
akşam 1 dilim perde pilavı
salata
gece 1 ad muz
canım hafta sonu raporum bu kadar benneyaptımkibenneyaptımki
günaydın arkadaşlar gününüz güzel geçmesi dileğiyle
çukulatacım dünkü raporum
sabah kepekli peynirli tost
1 bardak süt
1 bardak form çayı
ara 1 kepekli galeta
öğle salata
sulu köfte
1dilim kepekli ekmek
ara 1 kase çilek 4 erik
akşam 4 yemek kaşığı taze fasulye zeytinyağlı
salata
1 kase yoğurt
ara 1 kase kuru yemiş (ceviz badem fındık antep)
ben şimdi salaklığımı su üstüne çıkarsammı ne kaydirigubbakcemile3 geçende çikolatıma demiştim ben hani bir arkadaşımız vardı piyanist filan şurda burda çalardı diye.. o mevzuu geldi aklıma oda tel açardı yanımda kim var bilin diye zerrin özer derdim hep onunla çalıştığı için ama aynı sitede oturduğmuz popçu ayşen olurdu her seferinde ve telefonu alıp söylenirdi.. şimdi çikolatım sorduğunda o soru ve o cevap geldi aklıma dank diyede ne alaka olsa olsa sporti olur dedim :roflol::roflol: ne zekiyim demi...Yaa bende okurken tahmin ettim valalaha. Bende bende cin gibiyim vallaha kaydirigubbakcemile3 ahh ahha birde ben kallisimle sultanımla buluşabilseydimm ahh ahhhh
motiveyi sorma şekerciğim hepimiz için aynı işte valla salaklaştım canım hiç bir şey istemez oldu...saplantı halinde buraya gelmeye çalıştım kaç gün delirdim..evet cok ıyı oldu..1 saat yuruduk hıc anlamadım zamanın nasıl gectıgını konusmaktan ....
kallisim nasil ozledim hepinizi bir bilseniz,giremedikce sinirlerim bozuldu..
ay insallah bundan sonra birdaha bozulmaz..
kk benim icin inanilmaz bir motivasyonmus meger...
ahh ahhhh inşallah allahım duysun bizi inşallahŞenizmehalim insallah siz de bulusursunuz,guzel birsey...
kaydirigubbakcemile3 Şeniz :roflol: alkisalkisalkis
Şimdi bunlar ne diyeceksiniz yukarıdaki mesajda geçen her söze bir tepki hahahahaha
tesekurleer canim yaa arastirdigin icin bende tart yapiyorum esim cok seviyo da baska ne yapilabilir demistim sen bulmussun bayya fransizcayi iyice bilsem adama sorarim zayiflatiyomu bu saplar diyee birkeresinde bana karsi komsu mur diye bir meyve vermisti esimde yanimdaydi o zaman kadin faydalarini anlatiyodu boyle bende esime bi sor bakalim zayiflatiyomu demistim kadin gul gul bayiilcakti:1hug: ben de seni öpüyorum canım benim a.s.
Valla deminden beri rhubarb ı araştırıyodum ben de... İlk defa duydum valla araştırmalarımdan da
"çok iri bir pazı görünümünde, sapları kırmızımsı. Saplarının kabukları soyulup, küçük küçük kesilerek keklere, turtalara konuyor. Ekşi-tatlı hoş bir tadı var.
Öncelikle keklerde denemenizi tavsiye ederim, kuru üzüm gibi küçük parçalar halinde kullanabilirsiniz."
"Yoğurta ( ya da meyveli yoğurta ) katılıp yeniliyormuş"
"Çiğ olarak tuza batırıp yenilebilir ya da küçük küçük doğranıp omlete de katılabilirmiş."
Kendim denemedim bilmiyorum :sm_confused:
belki işine yararfisfisfis
kallisim msn nine bir kamera alcaktin alda artik bizde duyak sesini gulusunu yaaa honey karizmatik seslim diyo mehalimde kahkahalrini kiskaniyom diyo bende catliyom hee ne gizemli bir kadinmissin sen takimda herkezi gordum bir sen galdinBakın hele benden habersiz beni çekiştirmişler. Yerim ayol cümlenizi. Ne şekersiniz sizz. AYY kallisim seni çok kıskanıyorum. nerenimi hemen söyleyim BAnada gülüşün süper demelerine rağmen kahkahalarını hahahahahahaha sbg bekle anacım jet hızıyla geliyorum tutmayın beniii kaptan mağra adamı geliyor anacım....................
al benden bir tane dahaa giremeyenler boylee oluyooo bakin arkadaslar :1closedeyes: vallahi cukulatam az gecmise git bende nasil kizmisim giremeyince gor yanii allaha sukur mehalimlen kallisim tarif ettiler sonraya siz nasil girdiniz siteye kac gundur ben giremiyorum...
ne zaman basladiniz yazismaya... off sinir oldum
kimse yok,herkesler gitmis..
ben soyleyeyim en iyisi...
sportie bendeydi,az once gitti...
once bulustuk camlikta yuruyusumuzu yaptik,cok sirin cooook tatli bir hatun :)
bundan sonra yurumeye calisacagiz aksamlari...
insallah bulusursun canim sizin bulusma ihtimaliniz daha buyuk benimkinden insallah hadi bakalim :Saruboceq:Yaa bende okurken tahmin ettim valalaha. Bende bende cin gibiyim vallaha kaydirigubbakcemile3 ahh ahha birde ben kallisimle sultanımla buluşabilseydimm ahh ahhhh
sagol ablacim burdada hep pasta turu seyler yapiliyomus olsun bende tart yapar yapar yediririm adama aslinda soyle iplik iplik soyulmasa salata olur rendelenip eksi tatli cunku ama rendelenmez olsun saglik olsun onuda yemeyiverelimmerhabaaaaaaaaa.
ya siz nasil geldiniz ben gelemedim koca gün. sonra kallisime yazdim msnden kilomu zaten nasilsa giremem bu aksam diye..
neyse burayada yazayim kilomu. 74.2
aman yine gecen haftaya benzemesinde...bundan sonra ben persembe aksamlari yazarim..
zenanim buradada rhabarber diyorlar türklerin bilmedigi bir bitki ne yapilir bilmem canim. ama cilekle katisik recelini yapiyorlar saplari ince ince dograyip. birde pastanin üzerine koyuyorlar. ben yemedim hic.
kallisim cayi iciyorum 3 gündür canim benim- ama bu cayi icenler bir iki ay sonra etkisini görmeye basladiklarini söylediler. bir kadin var gectigimiz kasimdan beri aliyormus cayi. normal yiyerek simdiye kadar 10 kilo vermis tamamen cayin eseri diyor bilmem artik. ben yarim kiloluk bir paket aldim. onuda arkadasla paylastim. bana kalan parca bir ay yeter. hemen ikinci paketi ismarlamam gerek galiba. yani faydasi olacagi garanti olsa neysede. zaten ismarlayinca 20 günde ancak geliyor cinden.
bu arada ben hergün 10bin adimimi yapiyorum . hatta arada göbekte atiyorum. göbek degil iste kalca siz anladiniz onu. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?