- 29 Nisan 2007
- 6.173
- 202
- 373
- 45
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.721
ahh canim sende raporunu hec aksatmamisin be yahu bide suntaya devam heee ne diyim canim yediklerin guzelaman sagligina dikkat vucudunu en iyi sen tanirsin tatlim giymatlimarkadaşlar 1 saate anca girebildim :bbo: 5.takıma yol biraz uzun -tatlicadiarzu-
zenana raporumu vereyim hazır girmişken
sabah: 1 paket sunta, 5-6 zeytin, 1kk peynir
ara: 1 tane sunta
öğlen: 1 dilim ekmek, 1 tavuk köftesi (ev yapımı), 1 kase corba
1 bardak sütle ara yaparım tamamdır bugünlük.
şu site düzelse de muhabbetimize dönsek yaaa off benneyaptımki
canim ablam beniim ne cok ozledim iki gundur su takimi seni herkeziŞenizselammmmmmmmmm sekerparelerimeeeeeeeee. alkisalkisalkis
ya kallisim dügün dernekte döktüreyim diye ögrenmeye calisiyorum zaten göbek dansini. dedigin dogru cikolatam söyler sbg sen ben atariz göbekleri.kaydirigubbakcemile2
zenanim canim benim tabiki ablan var burada iyi demissin..güzel huylum benim. Şeniz
ballim 9 haftalik olmus. masallahhhhhhhhhdörtte birini geride biraktin bile güzelim bak.. söyle böyle derken ilk üc ayi geride birakacaksin hayirlisiyla ..ondan sonra bir 8 hafta sonradaaaaaaaa bebeginin hareketlerini hissedeceksin icinde . benim gibi siril siril agliyacaksin sevincinden. iste o zaman anliyacaksin gercekten hamile oldugunu. :1hug: ya tatlim senin simdi yasadigin hergün yeni bir macera. tadini duya duya yasa.. rabbim hayirlisiyla kucaginiza almak nasip etsin insallahhhh
sen yine girebilmissin be caanim ben hec giremeyince gunduz gunduz uyanikken kotu hayaller kurup kabuslaaar gordum yine 87 lere cikarim ben bu takimsiz diyee:çok üzgünüm:slm arkadaşlar hala sizlerde sorun yaşıyormusunuz ben sabahtan beri yeni girebildim siteye delirecem ya
kiz 4 cocukta olsa ben seni yalniz birakmazdim emme giremedim be canimOfff çok canım sıkıldı yaff. Kaç zamandır siteyim ancak kimseciklerin gelip gittiiği yok.
Kallisim sultanım ben çok sıkıldım sen nerdesin yahu inşallah hasttalanman .
Annem sende ortalarda görünmüyosun kaç gündür karşılaşamadık yaff.
Zenan ım yahu siz msn demi açmıyomusunuz ne .Yaa ama haklısınız evde 4 çocuk var ilgi isterler benim birtane işimde az gerçi iş yapan kim :))
Sitedeki sorun böyle devam edrse cuma bildirimleri nasıl olacak ben kara kara şimdiden onu düşünmeye başladım .
İnsanın alışkanlıklarından vazgeçmesi de ne zor oluyormuş.
Bende bu boşluktan istifade bol bol şiir okuyorum yazıyorum .
Zenanım bir yazı sözün vardı unutma haa:))
Ayy şimdilik bu kadar yeter
spor cok iyi canim insallah kurtulcaksin artik su kilolardanherkese günaydın a.s.
nasılsınız bakalım? pek uğramıyosunuz buralara artık ya da uğrayamıyosunuz biliyorum..
ben yeşil çayımı içtim, spora gidiyorum. dönüşte görüşmek üzere :1hug:
ayy canim bu kizda benim gibi site kaybolunca cok uzulmuss taabuuuum benim minik kusun nasiiilsite düzelmiş sanırım yuppiiiihihoyyyt
ben gelememisim sende durmadan rapor vermisin canim benim hec beni sordugun yok kiz insan bir msn den sorar artik beni sevmiyormusun yoksageldim spordan canım çıktı yaaa :bbo: şimdi kahvaltımı yaptım. yediklerimi akşam toplu yazarım zenancım. sporda çok acıkıyorum o yüzden gitmeden kahvaltımı yapıcam ve döndüğümde yogurt yicem bundan sonra cokacimcoook
mehalim benimde bugunlerde duzensizligim ustumde bende ya cok ac birakiyorum kendimi canim bisiy istemiyo yada doymayacakmis gibi ac hissediyorum kendimi herseye saldirmak istiyorumneyse bir duzen kurucam artik kendimeAnnemm bana izin yaradımı bilmem vallaha yeni yeni çıkıyorum diyet psikolojisinden ilk hafta sanki herşeyi önümden alacaklarmış gibi yemek yiyordum ama bu hafta daha sakin yemek yiyorum ve daha iyim ama söylemesi ayıp öyle bir gazım varki anam çıldıracam baen davul gibi şişiyorum sancılanıyorum ama sanırım okulda üşüttüm yada yediklerim gaz yaptı. Aklımda bir durum var uygulayabilirsem 19 mayısı bekliyorum tatil olacak ya devlet hastanesine diyetisyene giderek maratona tekrar başlamaya düşünüyorum inşallah:)) Böyle annem yanii
estagfirullah mehalim askim canim benim anlatsan bile dun tumden kapaliydi pc anca gece gorecektim hem nerden biliceksin benim dun salak salak kk kapandi diye hayaller kurup kabuslar gordugumuAyyy canım zenanım suç bende oturup sana nsaıl kolay gireceğini anlatmadım ahh eşşek kafam :)
günaydın canlar
oncelikle coook gecmis olsun cabuk atlatin insallah kizinda sende dinlenmeye bakin ayrica cok tesekkur ederim buranin yolunu tarif ettgin icin canim benima.s.bende bir günaydın diyip yatmaya gidiyorum :)) dün gece geç saate dek büyük kız için açma poğaça yapmaya uğraştım, bugün sanat kulübüyle Beypazarına ve Nallıhana gezmeye gidiyorlar o yüzden, valla ufaklık hasta olmasaydı bende makinemi alıp gitmeye niyetlenmiştimde kısmet işte olmadı, fırsat olmadığı için yazamadım dün ufaklıkla doktora gittik, ikimizinde boğazlarına mikrop yerleşmiş aşırı öksürük bende başağrısıda var ilaç filan aldık bakalım böyle işte... gzlerim yanıyor...
ben zenana msnden ulaşayımda nasıl gelebileceğini tarif edeyim.. başka isteyen varmı...
canim yediklerin iyi spora baslamna cok sevindim is icinde hayirlisi olsun insallahgünaydın arkadaşlarrr :teytey:
zenan dünkü raporum:
sabah: kepek ekmeğine beyaz peynirli tost, 5-6 zeytin, 1 domates
öğlen: 1 tabak yoğurtlu az yağlı az salçalı etsiz kabak yemeği, 1 dilim ekmek
ara: yarım kase yoğurt
akşam: 1 bardak süt
2 litre su, 2 form çayı, 2 yeşil çay, 1 saat spor
dün bir işyerinden çağırdılar görüşmek için. bugün gidicem görüşücem bakalım evde duran 2 diploma bir işe yaricak mı kaydirigubbakcemile3 şimdi de spora gidiyorum, dönüşte görüşürüz
bu hafta neler olur allah bilir nereusum sen neler yapiyon nerelerdesin bakayim kilon nasil galiba bu hafta iyi vecen yoksam bu cuma neler olcek diye sormazdin demiigünaydın güzelleerr bir selam vereyim dedim Şeniz
nasıl gidiyor bu hafta neler olceekk
haydi bakalım güzel ve hayırlı haberlerini bekliyor olacağız hemen bize koşup haber ver, konu neydi? neyci olacan?:roflol:
dün bir işyerinden çağırdılar görüşmek için. bugün gidicem görüşücem bakalım evde duran 2 diploma bir işe yaricak mı kaydirigubbakcemile3 şimdi de spora gidiyorum, dönüşte görüşürüz
bu hafta gitmiyo nereusum ya sorunlu netten dolayı koptuk...:1no2:günaydın güzelleerr bir selam vereyim dedim Şeniz
nasıl gidiyor bu hafta neler olceekk
falla bir utanmışsın bir utanmışsın gülmenden belli:roflol:Vallahi bi tepki bekliodum zaten de yine de yeterince hazırlıklı değilmişim ki çok utandım gerçekten :roflol:
zenanım derece yaptın demek dur bir bakayım az sonra ben derecene delikafadulden tebrik ederim canım...buraya gelemediğindede moralini bozup kendini salma lütfen...:teytey: selaam 5. takim ben geldim nasilsiniz bakim guzeller
valla kallisim gidince öğrenecem artık çaycı mı olurum (herkese yeşil çay dağıtırım :roflol: ) temizlikçi mi olurum bilmiyorum :roflol::roflol:haydi bakalım güzel ve hayırlı haberlerini bekliyor olacağız hemen bize koşup haber ver, konu neydi? neyci olacan?:roflol:
unutmaaz beni bijom biliyomŞeniz takiliyom oyle hep su neydi onlarin adi he iste onlarin yuzunden herkez anladi iste onlarin yuzunden deemi kardesiiim benim dur birazdan bende bugun yediklerimi yazemaa ben seni hiç unutur muyum zenanım kıymatlımmmm Şeniz aşkolsun hergün geldim baktım sana, yediklerimi yazdımm. giremediğini tahmin ettim canımmmm Şeniz msn de de görmüyorum seni uzun zamandır, ben de giremiyorum gerçi pek koşturmacadayım bu aralar -tatlicadiarzu-
kiz zaten becersek burda isimiz ne demii beraber becercez yilmiyacaz ona gore ne yaptin aksam yemeklerini biraktinmi yoksa buraya giremeyince tozuttunmuzenann ııııııı :roflol:
sanırım veremicem pek fazla kaç haftadır alıp geriveriyorum 2 haftadır aynı şey oldu
ben beceremiyorum bu işi :mymeka:
evet kallisim gobusten 2 santim incelince derece yapmisim bu bana buyuk moral oldu artik salmam kendimizenanım derece yaptın demek dur bir bakayım az sonra ben derecene delikafadulden tebrik ederim canım...buraya gelemediğindede moralini bozup kendini salma lütfen...
reyhan abla çay nasıl gidiyor, bu hafta derece sende diye umuyorum sırnaşık şey
Selam arkadaşlar okuldan geldim bakınıyorum işte:)) Bişiler yazmak istiyorum ancak ne yazacağımı bilemiyorum inanaın. Gözlerim acayip ağrıyor nedense :)) Ama olsun sizlerle olmak burda olduğunuzu görmek vede yazılarınızı okumak çok güzel:09
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?