Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet mehalim misafirlerim iyi yiyoruz iciyoruz onlar gezmeye gidiyolar bende buraya geliyorum kalisimede kolay gelsin ayrica bende gurur duydum canim allah acilarini gostermesin cok guzel yerlere gelsinler evlatlarimiz insallah

Kallis sultandan ses çıkmış ne güzel..
Ayy insanın evladı ile gurulanması ne kadar güzel birşey. değilmi bunu bildiğim için durumunu sormaya gelen velilere kötüde olsa hep olumlu sözlerle başlarım cümleye hep destek olacak sözler söylerim . ana babaya çocuğun kötü berbat yada iyi değil demek ne zor bir düşünün birde olaylara öğretmen tarafından bakın :)))

Bende dışarı çıktım sosoyete pazarına gittim yok yok bişicikler yok hiç beğenmedim o kırmızı tişörtide alamadım yani(
ama ordan başka bi yere gittim dükkan bozmuşlar maliyetine satış yapıyorlarmış 200 tl takımlar 50 tl ye. ee boş durmadım akşam artık ıkına sıkıla açıklarız beyefendiyee. yememide kaçırmadım bugun iyim ya şükür geçen hafta ortalarında 63 küsür falan görüyodum tartıda bu cuma 62 gördüm takıma gelene kadar fazlalıklarıda çırparım azcık artıkın :))

ohhhhhhhh sükür yaaaaa. gelmis sekerlerim cikolatam kallisim mehalim zenanim.aebenim
bugünde cok gelemedim ama yarin belkide hic gelemem güzellerim anneler günü ya sabahin köründe hepsi dolar basima.kaydirigubbakcemile2 ama aksama gelirim. insallah hava cokkkkkk güzel olur.
sekerlerim. anneler gününüzü simdiden kutluyorum ben. tüm annelerin. anne adaylarinin, anne olmak istiyenlerin hepinizin anneler günü kutlu olsun.. rabbim evlatlarinizin hep güzel günlerini göstersin hep gururlu mutlu olun...... sinif ikincisi okul onbesincisi yavrumuzuda kocaman öpüyorum allah anasina babasina sevdiklerine bagislasin. basarilarinin devamini diliyorum..:Saruboceq:

ben biraz daha buradayim zenanim gelirsen konusuruz birtanecigim. ancona -cesme gitmek istiyoruz. ama bakalim . daha bilet falan almadik. brindisi cok uzak. yunanistan igomenitsadan ipsala kac km gidiyorsunuz? yeni yol acilmis hep otobanmis diyorlar. ben bir kere gittim yunanistandan bundan 9 yil önce hic sevmedim. ama yeni yol otoban yoktu. belkide yugodan geceriz. en ucuzu olur. hemde daha cabuk geliriz. ama anconadan gidersek harika oluyor ancona bize 700km. oradan binince gemiye cesmede evimizin önünde iniyoruz. dönüstede evin önünden gemiye binip anconada iniyoruz 8 saat sonra evdeyiz

bende ilk yunanistandan gittigimizde cok korkmustum oyle ucurumlu tepeler yollar virajlar vardi birdaha gitmiycem dedim ama ertsi sene yeni yol acilmis simdi bayya 3 4 seferdir hep otoban yapiyoruz ama sahil koylerine gelince giriyoruz cocuklaar dogru denize ekmekleri borekleri cok guzel oluyo koy firinlarinin guzel kahvaltimizi yapiyoruz cocuklarda yol stresini sikintisini atiyolar soforumuzde birguzel dinleniyo sonra yola devam ama km ler hakkinda bilgim yok yol cok guzel ve cok rahat ablacim istermisin yolda karsilasalim olurmu olur veya anconada

Hepinizin anneler günü kutlu olsun canlarım .Rabbim evlatlarımızın acısını yaşatmasın bizlere. Ve bebek özlemi ile yanan tüm yüreklerede anneliği nasip etsin ..

Annem ellerinden yanaklarından öperim.iyi ki varsın ve iyiki seni tanıdım anneler günün kutlu olsun anneciğim ...a.s.

a.s.a.s. eeehhhh saat 12 yi gecti pazar gunune gectik bir kac saat sonra turkiyede gun dogacak ve bugun anneler gunu olacak dilerim butun anneler icin unutulmayacak kadar guzel bir gun olsun
butun annelerin anneler gunu kutlu mutlu saglikli olsun
allah tum annelere evlatlariyla sevdikleriyle guzel bir hayat nasiip etsin ve tum kadinlara anneligi hediye etsin bu duyguyu herkeze tattirsina.s.a.s.

valla ne harika olur zenanim ama siz erken gidiyorsunuz. ben temmuz ortasi gidiyorum kismetse
yihhuuuuuuuuuuuuuuuuuu bizde kaydirigubbakcemile5 bu yil temmuzun ya ikinici haftasi yada ucuncu haftasi bakalim kesin bisiy yok anaaaaaaa gadir mevlam sen karsilastir:sm_cool: ben zaten seni gordummu tanirim bide arabanin rengini plakasini ver barii biz bizim kulustur satilirsa degistirmeyi dusunuyoz ben yollarda hep benzinliklerde izincileri goruyom bizim burdan kimler denk geldi yoldaben hep arabalarindan plakalarindan tanidim valladelikafadulden

offfffffff salak kafam bir gunaydin demeyi bilem unuttum
herkeze gunaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyyydiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
gununuz guzel gecsin insallah

oh be nihayet girebildim arkadaşlar hepinize günaydın ve hepinizin anneler gününü kutluyorum . ben birtek dün denemedim girmeyi ama düne kadar sürekli uğraştım ne yazıkki giremedim .bu gün bir daha deniyim dedim hop açılıverdi inanın çok sevindim ben sizlere çok alışmışım arkadaşlarım bir ara girmeyi başardım o zamanda sayfalar açılmadı neyse geç te olsa geldim kilo bildirimindede bulunamadım zaten kayda değer bişey yok kilomdada hepinizi öpüyorum arkadaşlar beni unutmadınız dimi

arkadaşlarım bende bu gün annemi ziyarete gidecem çiçeğimi alacam en çok sevdiği çiçeği arıycam bulabilirsem nergiz alacam.annemle biraz konuşup dertleşip sonrada fatihamı okuyup gelecem .benim anneler günüm böyle işte iyiki kızlarım var onları çoooook seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…