- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #8.821
Sen nasılsın annem . epidir seni takip edemiyorum .hoş kendimi bile kaçırdım takip edemiyorum ama:))))
ben okuldan geldim pc başına çöreklendim yinee nasıl yorgunum ama yinede kalkıp yatamıyorum aklım burda:))
iyiyim canim sagol. insallah sende iyisindir .
analiz olmayinca büyük eksiklik oluyor degilmi sizcede? lülülülülülü
çok haklısın annecimgeçen hafta saldırılardan dolayı es geçtim yani yapamadım daha doğrusu . Bu haftada nasıl oldu anlamadım inan aklımdaydı ama eve gelipte pc başına oturunca tamamen aklımdan çıktı .taaki sen bu mesajı yazana kadar. haftaya güzel bir dönüş yapalım artık değil mii alkisalkisalkis
selamlar gece gülleri .......................
a.s.a.s.a.s.a.s.selam canim benimmmmmmmmmm.
hosgelmissennnnnnn.. sefalar getirmissennnnnnnnn. Şeniz
bijoux senide görüyorum canım sanda günaydın nasılsın? Ben 2 gündür topladım şükür kendimi bir ara iyi dağıtmıştım ancak şimdi çok şükür.
kahvaltımı yaptım 1 katı yumurta ve kepek ekmekle yanında şekersiz çayla inşl günün devamındada bu dikkat devam eder:))
a.s. ah mehalim ne diyetle nede diyetsiz yapamıyoruz dimi ...ne olacak bizim halimiz ......Günaydın canlarım :)) aebende gelip gitmiş seni burda görmek takıma gelip gittiğini görmek çok güzel canım yaa:))
bijoux senide görüğyorum canım sanda günaydın nasılsın? Ben 2 gündür topladım şükür kendimi bir ara iyi dağıtmıştım ancak şimdi çok şükür.
kahvaltımı yaptım 1 katı yumurta ve kepek ekmekle yanında şekersiz çayla inşl günün devamındada bu dikkat devam eder:))
günaydınlar ablam ....a.s.ben burdayım .....hihoyyytgünaydinnnnnnnnn. dün hava güzeldi günesliydi falan derken birden heryer karardi gökgürültüsü yagmur en sonundada doluya dönüstü. bugünde keyifsiz yani yagmur yok ama güneste yok..ben simdi niye havadan bahsettim meteoroloji istasonu gibi? sanki baska konu yok... yokmu? vardaaaaaaa... ben bilmiyorum..
ya ben kopukluk yasiyorum..... nerdesiniz millet aaaaaaaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?