- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.081
son sayfayı okuyabıldım
sevda super 900 gr.nıye begenmedın canım sen.
juju neden menu yazmıyorsun onemlı bır sey yoktur ınsallah.ama 600 gr.da masallah dedırttı.
ablam benım canım sahnurummmmmmmm benım sızı nasıl ozledımı bılemezsınız.ece bır ıyı bır hasta bırbırımıze ayak ıydurmaya calısıyoruz.bu haftada dayanacam dahada olmadı kaynanatore gıdecem.onda bır eskı bıl.vardı onu alacam.sen nasılsın bebegım
son sayfayı okuyabıldım
sevda super 900 gr.nıye begenmedın canım sen.
juju neden menu yazmıyorsun onemlı bır sey yoktur ınsallah.ama 600 gr.da masallah dedırttı.
teşekkkürler kaptanım sen iii vermişşin devamı gelir en kısa zamanda inşallah
ben geldim herkese günaydın hemen kilomu yazıyorum
ınankı hıc olmadım kadar motıveyım.
sağol şahnurcum... özellikle akşamlarımı hafiflettim ve yürüyüşümü ihmal etmedim sanırım bu yardımcı oldu bana...
birde dün koşu bandımı biraz eğim verdim yokuş yukarı yürümek çok daha fazla efor sarfettiriyor baya baya ciğerlerimin yandığını hissettim onunda etkisi oldu sanırım...
oooo baya vermişsin canım tebrik ederim seni bizden uzakta olsanda kilo vermeye devam etmiysin motivasyonunu bırakma ve inş kısa süredede dönersin aramıza
bende senın hedefıne gıden yolu azaltmana sevındım.hadı mezun olda partınde ıkı gobus attıralım.Hoşgeldin penolope iii dikkat etmene sevindin
anladım ablam.canım sevda gecen hafta 800 gr almıştı o yüzden beğenmiyor bu kilosunu ama en azından gecen hafta aldıkları gitmiş
bakalım biricik ne yaptı bu hafta ondan atak bekliyorum
çooookkkkk mutluyum bu hafta çok iyi geldi bana
bu arada kaptanım tebrikler iyi vermişsin eksiye çevirmekle kalmamış bayada gitmiş
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
inş doğru yazmışımdır kaptanım
çooookkkkk mutluyum bu hafta çok iyi geldi bana
bu arada kaptanım tebrikler iyi vermişsin eksiye çevirmekle kalmamış bayada gitmiş
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
inş doğru yazmışımdır kaptanım
şahnurum ya 71 i görmek valla hayal gibiydi ama 6 lı rakamları artık bir an önce görmek istiyorum
acele etme biricik sağlam bir iniş istiyorsan sindire sindire gitmek en akıllıca olanı...
Kaptanım senin menülerin gayet düenli biz senin kadar düzenli yiyiemiyoruz yokuş yürüyüncekalorisi fazla oluyor öyle yürüryotr salondakiler
evet bu söylediğinde mantıklı ... şimde bu kiloyu koruyarak ve biraz daha aşağısına inmeyi hedefleyereke yola devam biricik...kaptanım geçenn hafta az gitti şaşırmıştım az gitmasine geçen hafta çok spor yapmıştım ben onunda etkisi olduğunu düşünüyorum
ah şahnur ahhhhhh sadece bademle kalsaydın iyiydi ama viski 250-300 arası diye biliyorum ben... neyse haftaya bakalım ne yapacaksın hoşşş çiğ köfte partisi var bugün ve yine içiceksin sanırım bişiler onun için hafta sonunu sıfır kaçamakla geçirmen gerekecek ve fırsat bulursan sahilde yada parmta bi yerde yürü.....dün akşam maalesef yazdığım menüyü yapamadım hindi ızgara yapacaktım deepfrezden sabah çıkarıp buzdolabının içine koymuştum akşam gittiğimde maalesef hala buzları çözülmemiş ee yemek de yok bi de bu akşama misafir gelecek hazırlık yapmam lazım zaten eve giderken pazara uğrayıp alışveriş yaptım
en kolay ne olur cordonblue vardı buzlukta onun çözmesine gerek yok yanında makarna ile onu yaptım 1 tane cordonblue 2 kaşık makarna ve salata yedim hadi bunla kalsam gene iyi yemekten sonra eşim evi süpürürken ben pazar alışverişini yerleştirdim mor lahana salatası, kereviz salatası yaptım, tozları al mutfak banyo wc domestosla temizle ortalığı toplaştır derken saat 10 olmuş daha popomu yere koymamıştım eşim sen çok yoruldun bi dinlenmeyi hakettin dedi 1 bardak viski ile 8 tane badem yedimakşam 10,30 dan sonra belki onları yemeseydim daha az çıkabilirdim dün akşamım çok hafif geçmedi anlayacağınız
evet bu söylediğinde mantıklı ... şimde bu kiloyu koruyarak ve biraz daha aşağısına inmeyi hedefleyereke yola devam biricik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?