- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.061
tebrik ederim ozaman seni okadar şeyin içinde millet yerken kendini tutabildiğin için....MERHABA CANMMM
benm pc sürekli açıkkama çoğunda maşgul oluyorum
kaptanımm bugün akşam azcuk yenecek veee koşu yapılacakkk..günde minnacık gerçekten minnacık börek yedimmm
yok onu hiç duymadım.. bu sabah son durulama suyuna limon sıktım öyle duruladım bakalım faydası alacakmı.. dün okadar çok şey okudum ki konu ile alakalı bir sürü not aldım tek tek deneyeceğim...Ceviz yaprağını haşlayıp suyuyla yıkamayı denedin mi jujuu :44::44:
.
canım izinli olma süresi en az 2 hafta istiyorsan iki hafta izinli sayalım seni ...Kaptanim ben 1 haftaligina izin istiyorum mumkun mu ?
senden kopya çekiyorum bende çünkü hoşuma gidiyor spor yapman... bende dün koşu bandımı rampa haline getirdim ve 30 dk yürüdüm... gerçekten zormuş eğimli iken yürümek baya baya efor sarfettim ve sanırım bundan sonra bu şekilde yürüyeceğim...juju kaptnım menülermi beğenen sporumu beğenmen çok hoşuma gidiyor okudukça motive oluyorum teşeekkürler
evet sevda bu hafta aslında sadece 100 gr vermiş sayılırsın... geçen haftadan +800 vardı çünkü... bi yerde hata yapıyorsundur yada du bakim sen kaç kilo vermiştin ....kaptanım hoş geldin...kaptanım en az 1 kilo gitsin diye uğraştım ama gitmiyor yaaa...menülerim de bu hafta gayet iyiydi sanırım ama neden böyle oluyor anlamıyorum....
evet sevda bu hafta aslında sadece 100 gr vermiş sayılırsın... geçen haftadan +800 vardı çünkü... bi yerde hata yapıyorsundur yada du bakim sen kaç kilo vermiştin ....
7,40 kilo vermişsin şimdiye kadar .. vucudun direnç gösteriyor olabilir bu en fazla 2-3 hafta sürer ki sen ilk iki haftayı atlattın... sakın pes etme bi noktada kırılacak bu diren ve eskisi gibi vermeye devam edeceksin
bu arada benim kilom..
[TABLE="width: 764"]
[TR]
[TD="class: xl24, width: 207"]*JUJU*[/TD]
[TD="class: xl24, width: 20"]([/TD]
[TD="class: xl30, width: 103, align: right"]84,70[/TD]
[TD="class: xl27, width: 18"]/[/TD]
[TD="class: xl28, width: 103, align: right"]84,10[/TD]
[TD="class: xl28, width: 18"]/[/TD]
[TD="class: xl29, width: 109, align: right"]0,60[/TD]
[TD="class: xl25, width: 18"]/[/TD]
[TD="class: xl25, width: 41"]%[/TD]
[TD="class: xl26, width: 107, align: right"]0,71[/TD]
[TD="class: xl24, width: 20"])[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
inşallah canım dediğin gibi olur . ben 13 senedir 73 lerin altını hiç görmedim...söylediklerin gerçekten beni çok motive etti tatlım çok teşekkür ederim...ayrıca da seni de tebrik ederim tatlım.....600 gr bence çok başarılı ve geçen doktorum da diyetisyen söylüyordu ayda 2 ila 4 kilo arası vermek daha sağlıklıymış....buda demektirki sen gerçekten sağlıklı bir şekilde veriyorsun...
.
bende alcam ballı bademlı nesfıt sahnurr hatta aksam cıkıcaz alayımm
0,58 olacak ama doğru canım... bu arada tebrikler 3,7 kilon kaldı hedefine ha gayretgeçen hafta 69.1
bu hafta 68.7
giden 400 gr
kaptanım yüzde 68.7/0.4/ 0.58 sağlamasını yaparmısın kaptanım
kızlar kac zamandır gelemedım hala bır bılgısayarım yok.esım bekle deyıp duruyor ama yettı canıma.
umarım hepınız ıyı kılolar vermıssınızdır .dun eltım bızde kaldı -ıyıkı kaldıda sıze onun cebınden yazabılıyorum-
juju ben tam 72 kıloyum.sıze katılamadım ama gun gun menu yazdım bır deftere hergun yuruyuse cıktım.ama asıl etken sanırım sana ozelden yazdıgım ılacı bırakmamla oldu.en kısa zamanda aranıza gelmem ıcın dua edın.sızı sevıyorum.
0,58 olacak ama doğru canım... Bu arada tebrikler 3,7 kilon kaldı hedefine ha gayret
banu özlettin kendini yaaa maaşallah güzel kilo vermişsin canım tebrik ederim ece hanım nasıl
inş bir an önce gelir pc özledik seni
günaydınlarrrr
al al rabiş çok güzel ben sevdim valla
jujum tebrik ederim 600 gr gitmiş ne güzel maşallah sana
keşke bende öyle 600 gr gitmiş diyebileydim de 71 leri görebileydim ama maaleseff
kızlar kac zamandır gelemedım hala bır bılgısayarım yok.esım bekle deyıp duruyor ama yettı canıma.
umarım hepınız ıyı kılolar vermıssınızdır .dun eltım bızde kaldı -ıyıkı kaldıda sıze onun cebınden yazabılıyorum-
juju ben tam 72 kıloyum.sıze katılamadım ama gun gun menu yazdım bır deftere hergun yuruyuse cıktım.ama asıl etken sanırım sana ozelden yazdıgım ılacı bırakmamla oldu.en kısa zamanda aranıza gelmem ıcın dua edın.sızı sevıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?