Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese günaydın...Geçmişi okudum ve kendime gelmeliyim artık Çok yoğun bir haftasonu yaşadım..Uzun bir aradan sonra ailemle vakit geçirdim..Kardeşlerim ve onların çocukları epey hasret giderdik..güzeldiii hemde çok...huzurluyum, mutluyum ama uykuuummmmm varrrrrrrrrrrr

Diyet konusuna gelince de, jujumun dediği oldu, ben galiba cozuttum..Yada tam karar veremedim..çok şey yedim ama 2 lokma yiyebildim hepsinden..tümünü toplasak belki cozutmuş olurum, bu konuda kafam çok karışık :44::44::44: ama çok emin olduğum bir şey varki, Yeniden başlamak harika..Başladım ve işin tuhaf tarafı 1 gün yedim ama acayip midem bulanıyor :26::26: artık midem çok yemeği sevmiyor :26::26::26:

Hoş geldin Esramm, çok haklısın eski enerjimiz biraz tükendime ama depolayabileceğimizi hepimiz biliyoruz...Hadiii el ele tutuşalımm. veeeeee BE ŞİN Cİ TA KIMMMMMMMMMM OLEYYYYYY

Ukyom geçmiş olsun tatlımm

Sizlerii çok özledimmm, harbi cornide gelseydi çok daha iyi olucaktıı :26::26::26:

.

jujum hakkaten çozutmamaya çalıştım zannımca fazla çozutmadım da ama sabah tartıldığımda biraz fazlam vardı bilmiyom o neden belki 2 gündür wc ye çıkamamamın sebebindendir diye ümit ediyorum sen neler yaptın yürüme dışında ne yedin ne içtin anlat bakalım
bugün ankarada kötü bi hava var yağışlı iç karartıcı
hayırdır hasret neden keyfin yok yaa gerçi havadan kaynaklı benimde keyfim yok ama

ben demiştim demicimmmmmmmmmmmmm

şahnur cumaya kadar artık tartılma derim sana... Sadece kilo vermek için çabala vi cuma günü tartıl....

Ben ne yedim hımmmmmmmmm valla öyle abartı yemedim cumartesim normaldi... Pazar piknikteydik sabah kahvaltı ve öğleni geciktirerek 3-3,5 gibi mangal sefası yaptık yarım lavaş eşliğinde ciğer ve tavuk tantüni yedim... Birde uzun zamandır ilk defa 2 bardak kola içtim.. Allahımmmmmmmmm nasıl özlemişim.... Buz gibi ahhhhhhhhhhh hala damağımda tadı... Neyse bol hareket ettim piknik esnasında yiğenimle koşu yarışına bile girdim millet hayret etti bu cüsseyle nası geçtin 15 yaşındaki kızı diye... Eeeeeeee bakmayın böyle kilolu olduğumu zeki çevik bir insanım ben dedim... Sonrasında yılmadım ve eve geldiğimde yine eğimli koşu bandımda 30 dk yürüdüm...

Sabah tartıldığımda kilom sabitti ne aldım ne verdim aynı durumdayım cumaya kadar da tartılmak yok bana.. Ama azimliyim kendimi motive olmuş hissediyorum ve bu kulolar gidecek

GÜNAYDIN

oh şenlenmiş buralar haftasonu kimse yoktu

garficim hoşgeldin cnm bugün benimde keyfim yok boğazım ağrıyo biraz halsilik var bu havalar mahvediyo insanı:2::2::2::2:

O kadar spor ve açık havada kalmaya göre ödemin olmuş olması çok yüksek ihtimal ve buna rağmen + gelmemişsen bence - durumda bile olabilirsin jujumm

.

hiç keyfim yok bugün halsizim burnum tıkalı belim ağrıyor annnanem gibiyim

günaydın

oh şenlenmiş buralar haftasonu kimse yoktu

garficim hoşgeldin cnm bugün benimde keyfim yok boğazım ağrıyo biraz halsilik var bu havalar mahvediyo insanı:2::2::2::2:

hayırdır ukyo biricik ne oldu size böyle .. Bahar mı vurdu yoksa sizi... Geçmiş olsun ikinizede

o kadar spor ve açık havada kalmaya göre ödemin olmuş olması çok yüksek ihtimal ve buna rağmen + gelmemişsen bence - durumda bile olabilirsin jujumm

.

bilmiyorum gamze cumaya kadar bir daha tartılmayacağım ve dikkatli beslenmeye ve hergün yürümeye özen göstereceğim... üşenmezsem sabahlarıda yürüyebilirim artık bu sabah üşendim mesela

teşekkkürler gamze ve toplightcım bilmemki hava kötü olunca benim havamda bozuluyor cumartesi günüde eşimle çarşıya çıkacaktık annnesi arar gel sana işim var dedi cumartesi giiiti pazarda görümcemlerle dünürüne yemeğe gitcektijk sabahtan buluşup köye gitcektik sabah 8 de dikildik ha geldiler ha gelcekler diye en son 5 gibi aradılar biz daha evdeyuiz çıkamadık falaln filan 5 kadar evde tuuttular bizi boş yere bugün de nbttteyim aman haftasonu heba oldu köye gidincede hemen burnum tıkanıyor 3 günde anca rahatlıyorum klasik ben işte boşverin sizler nasılssınız madamlarrrrrrrrr

doktorumda yağlanmayı gösteriyor vücut yağlanmasıda tam izleyemedim birazdan bitki çaylarını anlatttcakkkkkkkkkkk

teşekkkürler en büyüyk kaptan hastanenin bilgisayarı hızlı evdekinin ahı gitmiş vahhhı kalmmaış

cnm ya dinlenememişsin bile haftasonu üzerine nöbet allah yardımcın olsun

buraya 10 km uzaklıkta bir kasabada büyük br fabrika var..sahibinin hayvanlara merakı varmış ve fabrikanın çevresnde topladığı hayvanlara bakma hobisi varmış diyorlardı ne zamandır duyuyorduk ..dün oraya gidelim dedik arkadaşlarla ama biz ilk kez gidiyoruz..
bende sanıyorum ki bi kaç kuş köpek vs vardır hobi sonuçta ne kadar olabilir ki....ama gidince inanamadım adam resmen hayvanat bahçesi kurmuş inanılmazdı yaaaa...

ayılar-deve-köpek çeşitleri kuş çeşitleri havuzlarda çeşit çeşit balıklar..ren geyikleri..tavus kuşu-pelikan-timsah şok oldum yaa böyle hobi mi olur.atatürk orman çiftliğinde yoktu ordaki çeşit...bu ne zenginliktir ayrıcada.

bşrde kuşlar vs kafeste değil bildiğiniz yanınızda yürüyorlar

herkesin farklı hobileri var gerçekten spora gelen bi abla var evimde 8 kedi besliyorum dedi 1 de köpeği varmış 15 yaşında hastaymış ilaç takibi var dedi altına kaçırıyor dedi çok yaşlanmış uyutalım da öldürelim demişler kaabul etmemeiş ona bakıyorum dedi işte herkes yapamaz bunu

ordaki hayvanlar günde hiç yemezlerse 500 tl lik et yerler..sadece yemeklerine ayda 15-20 bin para harcıyor bu adam birde onların bakıcıları var.ayrıca para da almıyor gelen ziyaretçilerden...gerçekten inanamadım..bu nasıl hayvan sevgisidir.

bende çok severim hayvanları ama bir tane kuşa ancak bakabiliyorum

şimdi bildirdim dediğin yere katılmak istiyorum diye şimdi bekliycemmi ordan biri cevapmı verecek bana:? Bide burası dolu demişsin kız benide şöyle kenara köşeye biyere sıkıştırıver nolcakk

günaydın fıstık hatunlar
sizlre benim açımdan kötü bi haberim var süresiz izne ayrılıyorum eniştemin vefatı dolayısıyla bi süre evde olamıcam teyzemleri yalnız bırakamıyoruz annemle yanlarında olcaz bu cumada son kez kilo bildirimi yapıp ayrılıorm aranızdan
kendinize dikkat edin ben eve geldikçe yazarım sizlere yaz geliyo daha sıkı sarılın diyetinize bnde sonuna kadr sadık kalcam diyetime size her yzışımda kilo vermiş olcam
tahminime göre cok surmıcek bu izinm 2 3 hafta arası sürer diye tahmın ediyorum snrasında teyzemler kuzenımın calıştıgı sehre gtcekler oraya benıde gtrmeyı planlıyolar alışana kadr ama orda net var yazabiliirm sizlere
seviyorum szleri hoşçakalınnnn

jujum mesaj attım sana bakabılırmıısn musaıtsen

şimdi bildirdim dediğin yere katılmak istiyorum diye şimdi bekliycemmi ordan biri cevapmı verecek bana:? Bide burası dolu demişsin kız benide şöyle kenara köşeye biyere sıkıştırıver nolcakk
Tamam söz seni hiç bi takıma çağırmazlarsa alacağım kendi takımıma... Ama öncelikle diğer takımlardan teklif varmı diye bi kaç gün beklemen gerekecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…