Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

esracım senin için hayırlısı opolsun git bakalım böyle zamanlarda destek olmak lazım tabikide alllah teyzenede sabır versin diyetini asma kendinede çok iii bak 5 takım kan kaybediyor bu ne yaprak dökümü yaşıyoruz sanki

seni çok özleyeceğiz özletme kendini tamammmı

canım yaa hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim bizi habersiz bırakma

yaa hasret haklısın ne bu yaa resmen yaprak dökümü oldu dalin sonra garfi corninin pc si yok nazar değdi takıma yaaa
koyayım nazar boncuğu da eski haline gelsin

herkese mutlu gunler bol kılo vermelı bi hafta diliyorummmm

hasrete katılıyorum 5. takım yaprak dokumu yasıyo sankı nazara geldık yaaaaaesraaaa ozletme kendını kuzummm fırsat buldukca yazzz....

saolun fıstıklar desteğiniz için ara ara yoklarım sizi kilo alan olursa vururum valla

herkese mutlu gunler bol kılo vermelı bi hafta diliyorummmm

hasrete katılıyorum 5. takım yaprak dokumu yasıyo sankı nazara geldık yaaaaaesraaaa ozletme kendını kuzummm fırsat buldukca yazzz....
bi yere gittiği yok yaaa sadece 2-3 haftalık izin sadece.. eeee yaz geliyo izinler artacak ozaman ne yapacaksınız
saolun fıstıklar desteğiniz için ara ara yoklarım sizi kilo alan olursa vururum valla
ben kilo vereceğim onun için üstüme bile alınmıyorum
dışarda deli gibi yağmur var yürüyüşe gidemedim odamdayım

hadi yaaa sabah akdeniz bölgeside yağmurlu diyordu ama hala güneş var burda öğleden sonra hava değişirmi bilmem

sabah bi heves öğlen yürüyecem demiştim ama bu yağmurda yürümek ne mümkün sadece 7 kat indim çıktım spor niyetine öğlende kereviz salatası getirmiştim onu yedim

inşalllah yaz gelmeden g,ider kilolar biraz kaplumbağa hızında gidiyorumda tavşan hızına döner inşalllhah

sanırım link vermek yasak benim verdiğim site çıkmamş bu ara tv de çok reklamı var ya 100 tl lik alışverişe 111 tl hediye diye n11 denilen site...kitap orada 11 tl imiş...

kendine iyi bak esracım..arada uğra.bizde seni seviyoruz.çok uzatma arayı..
tabi böyle zamanlarda insan sevdiklerine destek olmalı..Allah gani gani rahmet eylesin tekrar.

yaza nişan var diyeti bozmak yok ona göre

Son düzenleme:

YİNEMİİİİ :26::26::26::26::26:Offffff gitmesen olmazmı tatlımmm :26::26::26::26:

.

canım hayırlısıyla gidip gelirsin inşallahh. kilo almamaya gayret et.

inşalllah yaz gelmeden g,ider kilolar biraz kaplumbağa hızında gidiyorumda tavşan hızına döner inşalllhah
bende kaplumba hızıyla gidiyomm. olsun ama gitsinde tekk

toplamda üçünü 54 tl ye aldım canım... o dediğin yerde kargo bedeli de varmı ?
ben her birini 20 tl ye aldımm

tariflerine güvendiğiniz bi yer varmı kızlar

portalak ağacı diye site ben hep ordan bakıp yapıyom canm

tariflerine güvendiğiniz bi yer varmı kızlar

jujum devletşah ın tariflerini ben beğeniyorum mutfak sırlarının da güzel yeşil kivi de öyle

bi de ben tarif yapacağım zaman yorumlara bakıyorum yorumlara göre yapıyorum eğer çok yorum yoksa o siteden yapmıyom

garfican aramızdan geçici süreyle ayrılmış... garficim seni en kısa zamanda aramızda görmek üzere uğurluyoruz... haydi garficim işlerinizde kolaylıklar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…