Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

-1nefis yemek tarifleri
2-portakal ağacı
3-cahide bebek
4-birsence

tamam canım dünden beri not alıyorum bunlarıda yazim bi kenara yazım olur .. bi kısmını biliyorum zati

selamlar herkese hayırlı ve güzel günler dilerim...

jujum 2 gündür nette sorun vardı...açamadım dün bir ara açtım ama sayfalar bir türlü ilerlemedi...allahtan bu gün düzelmiş....

gamze de bişi söylemedi.. insan sölemez mi komşum giremedi juju haberin olsun diye

[TABLE="width: 1021"]
[TR]
[TD]1. grup(80.00-84.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*JUJU*
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]84,10
[/TD]
[TD]/menü yazmıcak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.grup(75.00-79.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]79,50
[/TD]
[TD]/????????
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZES
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]77,60
[/TD]
[TD]/+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. grup(70.00-74.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]penelope1990
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]72,00
[/TD]
[TD]/mazereti var
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]72,20
[/TD]
[TD]/+++* spor yapabildin mi şahnur…
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]73,50
[/TD]
[TD]/+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]71,60
[/TD]
[TD]/+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. grup(65.00-69.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ukyo
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]68,70
[/TD]
[TD]/+++*
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cornella
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]65,20
[/TD]
[TD]/mazereti var
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. grup(60.00-64.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]garfield06
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,40
[/TD]
[TD]/mazereti var
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,40
[/TD]
[TD]/+++*
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,00
[/TD]
[TD]/+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysunayy
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,00
[/TD]
[TD]/???????
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]busramnmn
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]61,60
[/TD]
[TD]/izinli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. grup(55.00-59.90
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chentiq
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]58,40
[/TD]
[TD]/???????
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

**spor ve su tamamdır.
*su içilmiş
*spor yayılmış
+++ Mükemmel
++ İdare eder ama hatalar var
+ Durum vahim menünü beğenmedim

Son düzenleme:

maalesef jujum spor yapamadım bugüne yemeğim yoktu çorba, kabak pişirdim, kaan börek istedi patatesli sigara böreği yaptım kaanın ödevlerini yaptık derken saat 10 oldu bende hayır kalmadı o yüzden spor maalesef olamadı

herkese gunaydın canlarr
dun menumu yazamadım ınternet sorunu yasadık hemen dunku menumu yazıyorum

menum
sabah
1 pogaca
cay

ogle
3 hurma

ara
1 elma

aksam
et sote
2 kasık pilav
salata

su: az içildi
spor:30 dk yuruyus

valla şahnur ne azim akşam okadar şeyi nasıl heves ettin de yaptın kız... ben üşeniyorum mutfak beni sıkıyo.. yanımda birileri olsun istiyorum bizimkilerde yanıma gelmiyo tv den kopup... yakında mutfağa tv koydurucam valla yoksa çok sıkılıyorum

gamze de bişi söylemedi.. insan sölemez mi komşum giremedi juju haberin olsun diye

meltem hafta sonu nette kopukluk olduğu gibi gamzeylede kopukluk yaşadık.....dün akşam gördüm geç vakit gamzeyide....pazar günü gezmelerdeydi gamze dünde iş çıkışlı temizlik yapmış...bi ara geç vakit bir kahve içtik okadar....onun da haberi yoktu ..

ne vefalısın kızzz .. gamze yokken arkasından atim eddim bak vefalı komşu attırmıyorsunda ....

şaka bi yana hafta sonu nasıl geçti sen ondan haber ver cozutanlardanmısın

GÜNAYDIN

oğlum bi kaç gündür erkenden ayakta onun sayesinde kahvaltımı yaptım yürüyüşümü yaptım oh içim rahat
ev işlerine başlamam lazım bi selam veriyim dedim

ne vefalısın kızzz .. Gamze yokken arkasından atim eddim bak vefalı komşu attırmıyorsunda ....

şaka bi yana hafta sonu nasıl geçti sen ondan haber ver cozutanlardanmısın

Vefalıdırrr benim canım arkadaşımm, öte yandan harbiii ben bende değildim dün akşamm..temizlik 11 de bittiii :26::26::26: Amaa mis gibi olddu, değdi..bu gün huzurla çalışıyorum..

Bu arada herkesee selamlarrrr

ohhhh ellerine saglık gamzemmmm valla burası cok soguk elektrık sobası yakıyoruz odadan cıkamıyorummmmmm

valla jujum ben bakıcıya ve küçüğe öğlen yemek yapıyorum o yüzden her akşam ertesi gün öğlen ve akşamın yemeğini yapmak zorundayım ektradan olan sigara böreğini sarmakdı değilse maalesef her akşam yapılan işler bunlar o yüzden evde pek spora vakit kalmıyo bi de ben takıntılı hatunum her akşam illa çorba olacak ya etli ya da sebzeli yemek mutlaka olacak etli yemekse yanında pilav olacak bunlar olmadı mı eksik geliyo bana benim mutfakta var küçük tv de pek fırsat olmuyo açıyorum ses oluyo sadece dün zaten ben bunları yaparken babamız hadi bitsinde sen ufaklığı al ben gezdirirken bi hal oldum diye diye işi bitirtdi sonrasında da ufaklıkla oturduk kucak kucağa sonra o sızdı arkasından da ben
gazme eline sağlık ne güzek kız temizliği yapmışsın

ohhhh ellerine saglık gamzemmmm valla burası cok soguk elektrık sobası yakıyoruz odadan cıkamıyorummmmmm

Sağol bitanem..ayy burasıda buz...:18::18::18:

Şahnurum haftadan haftaya süpürüyordum, bu hafta ailemin yanına gittik erkenden hiç bişi yapamadım..ayyy çatladım, dün akşam artık dip köşe her yere girdimm..üşüye üşüye yaptım kazak polar allah ne verdiyse giydim

.

kızlar epilatör alcam hangı marka modeli onerırsınız su an kullandıgım braun....
canm bende braun kullanıyorum. güzel

canm bende aynı bi gün önceden yemek yapmak zorundayım yoksa dışarıdan yemek zorunda kalıyozz

ohhh mis olmuştur ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…