- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.281
tamam canım dünden beri not alıyorum bunlarıda yazim bi kenara yazım olur .. bi kısmını biliyorum zati-1nefis yemek tarifleri
2-portakal ağacı
3-cahide bebek
4-birsence
selamlar herkese hayırlı ve güzel günler dilerim...
jujum 2 gündür nette sorun vardı...açamadım dün bir ara açtım ama sayfalar bir türlü ilerlemedi...allahtan bu gün düzelmiş....
günaydınnn
topiğimizde sessiz günler hakimiyetini sürüyor gene
tamam canım dünden beri not alıyorum bunlarıda yazim bi kenara yazım olur .. bi kısmını biliyorum zati
gamze de bişi söylemedi.. insan sölemez mi komşum giremedi juju haberin olsun diye
[TABLE="width: 1021"]
[TR]
[TD]1. grup(80.00-84.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]*JUJU*
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]84,10
[/TD]
[TD]/menü yazmıcak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.grup(75.00-79.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rabyas
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]79,50
[/TD]
[TD]/????????
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZES
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]77,60
[/TD]
[TD]/+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. grup(70.00-74.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]penelope1990
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]72,00
[/TD]
[TD]/mazereti var
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]toplight
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]72,20
[/TD]
[TD]/+++* spor yapabildin mi şahnur…
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sevda_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]73,50
[/TD]
[TD]/+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]biricikoglumertug
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]71,60
[/TD]
[TD]/+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. grup(65.00-69.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ukyo
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]68,70
[/TD]
[TD]/+++*
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cornella
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]65,20
[/TD]
[TD]/mazereti var
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. grup(60.00-64.90)
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]garfield06
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,40
[/TD]
[TD]/mazereti var
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birsen-deniz
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,40
[/TD]
[TD]/+++*
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze_M
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,00
[/TD]
[TD]/+++**
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysunayy
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]64,00
[/TD]
[TD]/???????
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]busramnmn
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]61,60
[/TD]
[TD]/izinli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. grup(55.00-59.90
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]chentiq
[/TD]
[TD](
[/TD]
[TD]58,40
[/TD]
[TD]/???????
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
**spor ve su tamamdır.
*su içilmiş
*spor yayılmış
+++ Mükemmel
++ İdare eder ama hatalar var
+ Durum vahim menünü beğenmedim
gamze de bişi söylemedi.. insan sölemez mi komşum giremedi juju haberin olsun diye
ne vefalısın kızzz .. gamze yokken arkasından atim eddim bak vefalı komşu attırmıyorsunda ....meltem hafta sonu nette kopukluk olduğu gibi gamzeylede kopukluk yaşadık.....dün akşam gördüm geç vakit gamzeyide....pazar günü gezmelerdeydi gamze dünde iş çıkışlı temizlik yapmış...bi ara geç vakit bir kahve içtik okadar....onun da haberi yoktu ..
herzamanki gibi süpersin biricik...
Tamam bitanemm...bu arada harikasınız kızlar ama biricik seni tebrik ederim, laç haftadır 1 numarasın bacımm
GÜNAYDIN
oğlum bi kaç gündür erkenden ayakta onun sayesinde kahvaltımı yaptım yürüyüşümü yaptım oh içim rahat
ev işlerine başlamam lazım bi selam veriyim dedim
KOLAYGELSİN CANIM
bende birsence stesini inceliyorum .gerçekten güzel kolay şeyler varmış
ne vefalısın kızzz .. Gamze yokken arkasından atim eddim bak vefalı komşu attırmıyorsunda ....
şaka bi yana hafta sonu nasıl geçti sen ondan haber ver cozutanlardanmısın
Vefalıdırrr benim canım arkadaşımm, öte yandan harbiii ben bende değildim dün akşamm..temizlik 11 de bittiii :26::26::26: Amaa mis gibi olddu, değdi..bu gün huzurla çalışıyorum..
Bu arada herkesee selamlarrrr
valla şahnur ne azim akşam okadar şeyi nasıl heves ettin de yaptın kız... ben üşeniyorum mutfak beni sıkıyo.. yanımda birileri olsun istiyorum bizimkilerde yanıma gelmiyo tv den kopup... yakında mutfağa tv koydurucam valla yoksa çok sıkılıyorum
ohhhh ellerine saglık gamzemmmm valla burası cok soguk elektrık sobası yakıyoruz odadan cıkamıyorummmmmm
valla jujum ben bakıcıya ve küçüğe öğlen yemek yapıyorum o yüzden her akşam ertesi gün öğlen ve akşamın yemeğini yapmak zorundayım ektradan olan sigara böreğini sarmakdı değilse maalesef her akşam yapılan işler bunlar o yüzden evde pek spora vakit kalmıyo bi de ben takıntılı hatunum her akşam illa çorba olacak ya etli ya da sebzeli yemek mutlaka olacak etli yemekse yanında pilav olacak bunlar olmadı mı eksik geliyo bana benim mutfakta var küçük tv de pek fırsat olmuyo açıyorum ses oluyo sadece dün zaten ben bunları yaparken babamız hadi bitsinde sen ufaklığı al ben gezdirirken bi hal oldum diye diye işi bitirtdi sonrasında da ufaklıkla oturduk kucak kucağa sonra o sızdı arkasından da ben
gazme eline sağlık ne güzek kız temizliği yapmışsın
canm bende braun kullanıyorum. güzelkızlar epilatör alcam hangı marka modeli onerırsınız su an kullandıgım braun....
valla jujum ben bakıcıya ve küçüğe öğlen yemek yapıyorum o yüzden her akşam ertesi gün öğlen ve akşamın yemeğini yapmak zorundayım ektradan olan sigara böreğini sarmakdı değilse maalesef her akşam yapılan işler bunlar o yüzden evde pek spora vakit kalmıyo bi de ben takıntılı hatunum her akşam illa çorba olacak ya etli ya da sebzeli yemek mutlaka olacak etli yemekse yanında pilav olacak bunlar olmadı mı eksik geliyo bana benim mutfakta var küçük tv de pek fırsat olmuyo açıyorum ses oluyo sadece dün zaten ben bunları yaparken babamız hadi bitsinde sen ufaklığı al ben gezdirirken bi hal oldum diye diye işi bitirtdi sonrasında da ufaklıkla oturduk kucak kucağa sonra o sızdı arkasından da ben
gazme eline sağlık ne güzek kız temizliği yapmışsın
canm bende braun kullanıyorum. güzel
canm bende aynı bi gün önceden yemek yapmak zorundayım yoksa dışarıdan yemek zorunda kalıyozz
Sağol bitanem..ayy burasıda buz...:18::18::18:
Şahnurum haftadan haftaya süpürüyordum, bu hafta ailemin yanına gittik erkenden hiç bişi yapamadım..ayyy çatladım, dün akşam artık dip köşe her yere girdimm..üşüye üşüye yaptımkazak polar allah ne verdiyse giydim
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?