Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

anladım JUJU ama faydası çok olmuş anladığım kadarıyla...hayırlısı bakalım şimdi kaça gidiyor oğlun JUJU? 2 ye falan mı?

mefhaba kızlar nbtten çıktım evdeyimplates vardı gidemedimsinüzitim azdı kafam bi dünya sanki davul çalıyorlar içinde içim çimi yedi gidemedim diye spora hadi size kolay gelsin

kızlar ben geldım .....
gecen hafta aksılıkler oldu pc yı aldığımız halde elımıze ulaşmadı...dün geldı bugun de net bağlandı.......ya sizi çok özledim sizdena yrı gayrı olmuyor.......

canım benim eski bakıcı 600 e bakıyordu ki o zamanlar süt izni olduğu için saat 3,5-4 te evdeydim kendi evi arka binada idi bizim evden çok kendi evinde vakit geçiriyordu kendi işini hallediyordu bende hani tanıdık vs diye sesimi çıkarmıyordum sadece bebeğe bakıp bi de ütü yapıyordu o da ramazan da oruçla ütü yapamıyorum diye bırakmıştı sonra sadece çocuk bakımı için 900 istedi bizde bıraktık haa konu sadece para değildi sabah erken gelmiyordu ben servisi hep kaçırıyordum vs vs başka sorunlarda vardı şimdiki bakıcımız 3 km uzaktan yürüyerek geliyor bi yokuş in bi yokuş çık ama ne yokuş rampa falan değil yani 750 ye bakıyo sabah 7 de geliyo akşam 6,30 gibi gidiyo ütü yapıyo anlaşmamıza göre ama canı sıkıldıkça yapmak isterse büyüğün odasını yerleştiriyor eşyaları derleyip topluyo bazen lavaboyu falan temizliyo ama canı isterse ben demiyorum ona yap diye kendisi ne yapmak isterse yapıyo yapmasa da beklemiyorum zaten

kaan ı ben 26 aylıkken göndermiştim bakıcı yüzünden kreşe sabah 7,10 da alıp akşam 6,30 da bırakıyorlardı yavrum çoğu zaman uyurken üstünü giydiriyordum dediğin gibi serviste çok dolaşıyordu ama çok seviyordu kreşi bizde onları çok sevdik kendine özgüveni çok fazla bir çocuk oldu eğer bi sorun olmazda bakıcımız devam ederse ben 3 yaşına kadar baktıracağım 3 yaşında da kreşe vereceğim
mefhaba kızlar nbtten çıktım evdeyimplates vardı gidemedimsinüzitim azdı kafam bi dünya sanki davul çalıyorlar içinde içim çimi yedi gidemedim diye spora hadi size kolay gelsin

geçmiş olsun canım dinlen biraz

kızlar ben geldım .....
gecen hafta aksılıkler oldu pc yı aldığımız halde elımıze ulaşmadı...dün geldı bugun de net bağlandı.......ya sizi çok özledim sizdena yrı gayrı olmuyor.......

corni ayvrum hoşgeldin amma özlettin kız kendini

ne vefalısın kızzz .. gamze yokken arkasından atim eddim bak vefalı komşu attırmıyorsunda ....

şaka bi yana hafta sonu nasıl geçti sen ondan haber ver cozutanlardanmısın

hafta sonu güzeldi valla herzaman cozutuyordum ama bu hafta iyi geçti sadece pazar öğle arası bir dilim kek yedim okadar....gerisi normaldi sanki....

saolun canlar inşallah cuma tartıyada yansır

biricikim valla helal olsun aldın başını gidiyon.... süpersin

kızlar epilatör alcam hangı marka modeli onerırsınız su an kullandıgım braun....

rabişim braun da iyi ama ben philips kullanıyorum hemen de 8 yıl falan oldu çok memnunum...tavsiye ederim...

.

corni ayvrum hoşgeldin amma özlettin kız kendini

1 ay oldu sanıırm.zaten bu hafta da olmasa izne ayrılacaktım bu şekilde sizlere de haksızlık yaptığımı düşünüyordum....ama nıhayet sorun çözüldü.....biraz gecmısı okuyayım dedim esra da izne gitmiş ya üzüldüm :26::26: eniştesi vefat etmiş Allah rahmet eylesin.....

ben şimdi çıkıyorum....eşim de çatladı bende bakacam dıyıp duruyor.......
yaz ı sevıyorum ama yaz geldıgı zaman bırcok sey sekteye uğruyor.ders çalışmak ,diyet yapmak hava kapalıyken yağmur yağarken bu işler daha iyi daha güzel yapılıyor gıbı geliyor bana......
yaz geldı mı gelenın gıdenın bıtmez,kendı işlerımız olur vs ler çoğalır çok evde duramadığın için nete bile duzgun gıremezsın.....bu bakımdan kış ı daha çok sevıyorum........

ayy uuzzzzzuuuun bır aradan sonra bugun menü yazacağım......inanın burası olmazsa ben verdııgm kıloyu gerı alırım.....iyi ki varsınız hepinizi çok sevıyorum........
görüşürüz............

Offfff kermes vardı işyeri yakınında, almış burdan abiler, 5 sarma ve 1 dilim börek yedim öğle yemeği yememiştim..menüm accık kabarık oldu :26: güzel di beeeee

.

afiyet olsun şekerim....akşama dengelersin bişeycik olmaz...

geçmiş olsun tatlım...çok kötü oluyor başağrısı da cnm yaa dinlen biraz...

kızlar ben geldım .....

tuğbiş hoşgeldin gülüm...gelmene sevindim.....

.

kızlar ben geldım .....

Hoş geldinnnnnnnnnnnnnn Gelişin azalan motivasyonumuzu canlandırıcak canım..İyi ki geldin...Bir daha gitme sakınn

Uzuuunn bir aradan sonra menü nü ve menülerimize yorumlarını merakla bekliyorum Tuğbacığım

İnşaallah arkadaşım :26: biliyorsun güne yiyerek başlarsam, öyle devam ediyorum, pis cozutuyorum

.

geçmiş olsun cnm biran önce geçer inş

kızlar ben geldım .....

hoşgeldin tuğbacım

BENDE 2,5 yaşında verdim kreşee...

JUJU oğlunu 3 yaşında kreşe vermişsin ya zorlukları oldu mu yoksa iyiki kreşe göndermişiyim diyorsun... Bende nasip olursa kızım 3 yaşına geldiğinde benimle birlikte okula gelsin istiyorum...

BENDE 2,5 yaşında verdim kreşee... kreşlerdede ne kadar ekmek o kadar köfte. iyi kreşler iyi para.

bende cumalara bayılırımmm

canm çokk gecmiş olsunn

kızlar ben geldım .....

hoşgeldin sefalar getirdinnnnnnnnnnnnnnn

geçmiş olsun kuzum.... migren krizleri vardı ablamın netten bi kolye almıştım valla kesti baş ağrısını ama sinizüte etkisi varmı bilmem
kızlar ben geldım .....
vayyyyyyyyyy sonunda evin bıcır kızı gelmiş... hoş geldin corniiii özledik valla seni yaprak dökümü gibi izne ayrılan ayrılana ...

aynı sıkıntıları yaşamaşız hemen hemen... dediğin gibi memnunsan bir süre böyle idare et ama kreşte bir noktada okula hazırlıyor çocuklarımızı ..

ozaman bu hafta iyi bir sonuç bekliyoruz senden ...
corni anam dağıtmadın dimi izinliyken... cuma günü göreceğiz.. şu anda en çok kilo verenimiz sensin haberin olsun...
dalin izne ayrıldı ve süresi belli değil liderlek sana kaldı

geçmiş olsun cnm biran önce geçer inş

hoşgeldin tuğbacım

çok sağolun kızlar ........jujum bıraz dağıttım ama topladım aldığım kılo gerı gıttı.........evet takım pek bır sessızlesmiş ....

gecen haftalarda canım peynırlı pide istıyordu burda bır ark ben sana yaptıracağım deyıp duruyordu poff ya bugun yaptırası tutmuş akşam napcam ben :26::26::26: çaktırmadan yememem lazım.......umarım salata yapar...

bu arada biber falan fayda etmez oldu wc ye eskısı gıbı çıkamıyorum...gec uyanmaya başladım büyük ıhtımal onun etkısı bu.....
az bıraz geçmişi okumaya çalıştım.....
aysunayyyyyy rabişşşşşşş bebiş işleri ne alemde olumlu gelişmeler vardır inşallah.........biz de sıkı çalısıyoruz iyice utanmaz oldum.....ama napım doktor ödev verdıydı onu yapıyoruz

gamzeeeee işin nasıl gidiyor ? valla süper oldu işe gırmen evde oturmak çok kötü

chentıq bacım sınava girecektın noldu o iş.....

hacılarrrrrrrr canlanın bakimmmm hahayttttttt cumaya da 3 gün kaldı...hoş benım saymama gerek yok eşim sureklı 4 gun kaldı 3 gun kaldı dıye bana hatırlatıyor........

iyi akşamlar corni cim geldiğin belli oldu şekerim accık canlandı buralar
ben menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
ara
1 tuzlu büskuvi
1/3 elma
öğle
ayran tavuk ızgara 1 lokma ekmek
ara
2/3 elma 5-6 kuru üzüm
akşam
1 kase çorba
1 tabak kabak yemeği yoğurt
yürüyüş öğlen 30 dk kadar normal tempoda yürüdüm yağmur olunca parkura gidemedim
su tamam hepinize iyi akşamlarrrrr

şahnurcum menüne bayıllllldıımmm süper....

İyiii gidiyor canım yaaaa evet iyi oldu benim içinde...

.

MENÜM

SABAH 1 yumurta 1 dilim ekmek peynir domates salatalık

ÖĞLE 1 kase yoğurt 1 meyve 5 badem

ARA 10 12 tane kadar çilek beyaz leblebi

AKŞAM 1 kase ezogelin çorba yoğurtlu közlenmiş patlıcan salatası

su tamamlıyıcam spor 40 dk tempolu yürüyüş bolca ev işi

of ya su içmek eziyet gibi oluyo sizdede öyle oluyomu kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…