- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.321
anladım JUJU ama faydası çok olmuş anladığım kadarıyla...hayırlısı bakalım şimdi kaça gidiyor oğlun JUJU? 2 ye falan mı?
hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnn ...
sorma valla bide tanıdıktı.. kayınvaldem bakıyordu ama taşınınca uzak diye bakıcı ayarlamıştık.. malum ozaman arabada yoktu el mecbur kreşe yöneldik bizde
bende tam tartıldın mı dicektim... hoşş şu anki kilon sağlıklı kilon değil sabah aç karnına olmadığından .. sende numaram var zati burdan olmazsa ordan yazarsın ...
ne bilim yaşadığım en büyük zorluk servis sıkıntısı olmuştu... bir saat dolanıyordu o yaşta çocuk bazen uyumuş oluyordu bazen ağlamaktan gözleri şişmiş... kreşe alışma evremizde zordu o ağlardı ben ağlardım.. ama eğitmen meraklanmayın yukarı çıkınca herşeyi unutuyor diyordu ama işte ana yüreği.. aslında faydalarınıda gördüm evdeki bakıcıdan daha iyi idi.. bizimki ordada yemekte sorun çıkarmış ama en azından yeyek yemiyo diye abur cubur tepmiyorlardı acıkınca kendi istiyor diyorlardı... wc alışkanlığınıda kreşte verdiler sağolsunlar zamanla alıştı ama ....
hoş artık kreşlerde kameralar var istediğin yerden izleyebiliyorsun çocuğunu ... kardeşimde bakıcısı kalca kemiğini kırdı mecbur kreşe verdi 2 yaşında çok memnun .. kameraylada istediğinde izliyor
geçmiş olsun ukyo bugn dinlen... kendine gelmefhaba kızlar nbtten çıktım evdeyimplates vardı gidemedimsinüzitim azdı kafam bi dünya sanki davul çalıyorlar içinde içim çimi yedi gidemedim diye spora hadi size kolay gelsin
canım benim eski bakıcı 600 e bakıyordu ki o zamanlar süt izni olduğu için saat 3,5-4 te evdeydim kendi evi arka binada idi bizim evden çok kendi evinde vakit geçiriyordu kendi işini hallediyordu bende hani tanıdık vs diye sesimi çıkarmıyordum sadece bebeğe bakıp bi de ütü yapıyordu o da ramazan da oruçla ütü yapamıyorum diye bırakmıştı sonra sadece çocuk bakımı için 900 istedi bizde bıraktık haa konu sadece para değildi sabah erken gelmiyordu ben servisi hep kaçırıyordum vs vs başka sorunlarda vardı şimdiki bakıcımız 3 km uzaktan yürüyerek geliyor bi yokuş in bi yokuş çık ama ne yokuş rampa falan değil yani 750 ye bakıyo sabah 7 de geliyo akşam 6,30 gibi gidiyo ütü yapıyo anlaşmamıza göre ama canı sıkıldıkça yapmak isterse büyüğün odasını yerleştiriyor eşyaları derleyip topluyo bazen lavaboyu falan temizliyo ama canı isterse ben demiyorum ona yap diye kendisi ne yapmak isterse yapıyo yapmasa da beklemiyorum zaten
aynen benim öfkemdende korksunlar.....
şanhur benim oda arkadaşım iki kızı var biri 2. Sınıfa gidiyo diğeri 2-3 yaşında onun bakıcısı 600 tl alıyo ayda evde yemek de yapıyo çamaşır varsa onuda atıyo evi de topluyo ... Hayret ettim ben ... Hatta kadın arıyo akşama şunu yap yanında şu olsun falan diye .. Belkide şanstır ne diyim... Benim 6-7 aylık bakıcı tecrübem olmuştu oda hiç bişeye elini sürmezdi hatta çocuğa çorba içiremediyse 7-8 tane danone yedirirdi kızdım kadına çıkardım işten .. Kreşe öyle başlamıştım oğlum 3 yaşındaydı daha
kaan ı ben 26 aylıkken göndermiştim bakıcı yüzünden kreşe sabah 7,10 da alıp akşam 6,30 da bırakıyorlardı yavrum çoğu zaman uyurken üstünü giydiriyordum dediğin gibi serviste çok dolaşıyordu ama çok seviyordu kreşi bizde onları çok sevdik kendine özgüveni çok fazla bir çocuk oldu eğer bi sorun olmazda bakıcımız devam ederse ben 3 yaşına kadar baktıracağım 3 yaşında da kreşe vereceğim
hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnn ...
sorma valla bide tanıdıktı.. kayınvaldem bakıyordu ama taşınınca uzak diye bakıcı ayarlamıştık.. malum ozaman arabada yoktu el mecbur kreşe yöneldik bizde
bende tam tartıldın mı dicektim... hoşş şu anki kilon sağlıklı kilon değil sabah aç karnına olmadığından .. sende numaram var zati burdan olmazsa ordan yazarsın ...
ne bilim yaşadığım en büyük zorluk servis sıkıntısı olmuştu... bir saat dolanıyordu o yaşta çocuk bazen uyumuş oluyordu bazen ağlamaktan gözleri şişmiş... kreşe alışma evremizde zordu o ağlardı ben ağlardım.. ama eğitmen meraklanmayın yukarı çıkınca herşeyi unutuyor diyordu ama işte ana yüreği.. aslında faydalarınıda gördüm evdeki bakıcıdan daha iyi idi.. bizimki ordada yemekte sorun çıkarmış ama en azından yeyek yemiyo diye abur cubur tepmiyorlardı acıkınca kendi istiyor diyorlardı... wc alışkanlığınıda kreşte verdiler sağolsunlar zamanla alıştı ama ....
hoş artık kreşlerde kameralar var istediğin yerden izleyebiliyorsun çocuğunu ... kardeşimde bakıcısı kalca kemiğini kırdı mecbur kreşe verdi 2 yaşında çok memnun .. kameraylada istediğinde izliyor
mefhaba kızlar nbtten çıktım evdeyimplates vardı gidemedimsinüzitim azdı kafam bi dünya sanki davul çalıyorlar içinde içim çimi yedi gidemedim diye spora hadi size kolay gelsin
kızlar ben geldım .....
gecen hafta aksılıkler oldu pc yı aldığımız halde elımıze ulaşmadı...dün geldı bugun de net bağlandı.......ya sizi çok özledim sizdena yrı gayrı olmuyor.......
ne vefalısın kızzz .. gamze yokken arkasından atim eddim bak vefalı komşu attırmıyorsunda ....
şaka bi yana hafta sonu nasıl geçti sen ondan haber ver cozutanlardanmısın
saolun canlarinşallah cuma tartıyada yansır
kızlar epilatör alcam hangı marka modeli onerırsınız su an kullandıgım braun....
corni ayvrum hoşgeldin amma özlettin kız kendini
Offfff kermes vardı işyeri yakınında, almış burdan abiler, 5 sarma ve 1 dilim börek yedimöğle yemeği yememiştim..menüm accık kabarık oldu :26: güzel di beeeee
.
mefhaba kızlar nbtten çıktım evdeyimplates vardı gidemedimsinüzitim azdı kafam bi dünya sanki davul çalıyorlar içinde içim çimi yedi gidemedim diye spora hadi size kolay gelsin
kızlar ben geldım .....
gecen hafta aksılıkler oldu pc yı aldığımız halde elımıze ulaşmadı...dün geldı bugun de net bağlandı.......ya sizi çok özledim sizdena yrı gayrı olmuyor.......
kızlar ben geldım .....
ben şimdi çıkıyorum....eşim de çatladı bende bakacam dıyıp duruyor.......
yaz ı sevıyorum ama yaz geldıgı zaman bırcok sey sekteye uğruyor.ders çalışmak ,diyet yapmak hava kapalıyken yağmur yağarken bu işler daha iyi daha güzel yapılıyor gıbı geliyor bana......
yaz geldı mı gelenın gıdenın bıtmez,kendı işlerımız olur vs ler çoğalır çok evde duramadığın için nete bile duzgun gıremezsın.....bu bakımdan kış ı daha çok sevıyorum........
ayy uuzzzzzuuuun bır aradan sonra bugun menü yazacağım......inanın burası olmazsa ben verdııgm kıloyu gerı alırım.....iyi ki varsınız hepinizi çok sevıyorum........
görüşürüz............
afiyet olsun şekerim....akşama dengelersin bişeycik olmaz...
geçmiş olsun tatlım...çok kötü oluyor başağrısı da cnm yaa dinlen biraz...
tuğbiş hoşgeldin gülüm...gelmene sevindim.....
.
kızlar ben geldım .....
aynen benim öfkemdende korksunlar.....
şanhur benim oda arkadaşım iki kızı var biri 2. Sınıfa gidiyo diğeri 2-3 yaşında onun bakıcısı 600 tl alıyo ayda evde yemek de yapıyo çamaşır varsa onuda atıyo evi de topluyo ... Hayret ettim ben ... Hatta kadın arıyo akşama şunu yap yanında şu olsun falan diye .. Belkide şanstır ne diyim... Benim 6-7 aylık bakıcı tecrübem olmuştu oda hiç bişeye elini sürmezdi hatta çocuğa çorba içiremediyse 7-8 tane danone yedirirdi kızdım kadına çıkardım işten .. Kreşe öyle başlamıştım oğlum 3 yaşındaydı daha
JUJU oğlunu 3 yaşında kreşe vermişsin ya zorlukları oldu mu yoksa iyiki kreşe göndermişiyim diyorsun... Bende nasip olursa kızım 3 yaşına geldiğinde benimle birlikte okula gelsin istiyorum...
bende cumalara bayılırımmmKadınlar Ne Zaman Yaşlı Görünüyor?
Bilim adamları, kadınların her çarşamba öğleden sonra saat 15.30'da en yaşlı ve en yorgun hallerine büründüklerini belirledi.
Bir kozmetik firması tarafından İngiltere'de ve ABD'de yüzlerce kadının katılımıyla yapılan çalışma, her 10 kadından birinin çarşamba gününü haftanın en stresli günü olarak gördüğünü ortaya çıkardı.
Çalışmaya göre, çarşamba öğleden sonrasında enerji düzeylerinin dibe vurması, iş stresinin tavan yapması ve haftasonundan kalan yorgunluğun tüm etkisini göstermesi sonucu kadınlar yaşlı görünüyor ve yaşlı hissediyor.
Kadınların kendilerini en mutlu hissettikleri gün ise cuma.
Çalışmaya katılan kadınların yüzde 60'ı, cuma günü kendilerini son derece mutlu ve neşeli hissettiklerini belirtti.
Pazartesi gecesi, kadınların uykusuzluktan en çok şikayet ettikleri gece olarak belirlendi. Uykusuzluğun etkileri yüz ve boyun bölgesinde 48 saat sonra etkisini gösterdiği için kadınlar, çarşamba günü daha yaşlı görünüyor.
Çarşamba günü, kadınların genellikle pazartesi başladıkları rejimlerini ve cilt bakımlarını da en çok terk ettikleri gün olarak belirlendi.
kızlar ben geldım .....
geçmiş olsun kuzum.... migren krizleri vardı ablamın netten bi kolye almıştım valla kesti baş ağrısını ama sinizüte etkisi varmı bilmemmefhaba kızlar nbtten çıktım evdeyimplates vardı gidemedimsinüzitim azdı kafam bi dünya sanki davul çalıyorlar içinde içim çimi yedi gidemedim diye spora hadi size kolay gelsin
vayyyyyyyyyy sonunda evin bıcır kızı gelmiş... hoş geldin corniiii özledik valla seni yaprak dökümü gibi izne ayrılan ayrılana ...kızlar ben geldım .....
aynı sıkıntıları yaşamaşız hemen hemen... dediğin gibi memnunsan bir süre böyle idare et ama kreşte bir noktada okula hazırlıyor çocuklarımızı ..canım benim eski bakıcı 600 e bakıyordu ki o zamanlar süt izni olduğu için saat 3,5-4 te evdeydim kendi evi arka binada idi bizim evden çok kendi evinde vakit geçiriyordu kendi işini hallediyordu bende hani tanıdık vs diye sesimi çıkarmıyordum sadece bebeğe bakıp bi de ütü yapıyordu o da ramazan da oruçla ütü yapamıyorum diye bırakmıştı sonra sadece çocuk bakımı için 900 istedi bizde bıraktık haa konu sadece para değildi sabah erken gelmiyordu ben servisi hep kaçırıyordum vs vs başka sorunlarda vardı şimdiki bakıcımız 3 km uzaktan yürüyerek geliyor bi yokuş in bi yokuş çık ama ne yokuş rampa falan değil yani 750 ye bakıyo sabah 7 de geliyo akşam 6,30 gibi gidiyo ütü yapıyo anlaşmamıza göre ama canı sıkıldıkça yapmak isterse büyüğün odasını yerleştiriyor eşyaları derleyip topluyo bazen lavaboyu falan temizliyo ama canı isterse ben demiyorum ona yap diye kendisi ne yapmak isterse yapıyo yapmasa da beklemiyorum zaten
kaan ı ben 26 aylıkken göndermiştim bakıcı yüzünden kreşe sabah 7,10 da alıp akşam 6,30 da bırakıyorlardı yavrum çoğu zaman uyurken üstünü giydiriyordum dediğin gibi serviste çok dolaşıyordu ama çok seviyordu kreşi bizde onları çok sevdik kendine özgüveni çok fazla bir çocuk oldu eğer bi sorun olmazda bakıcımız devam ederse ben 3 yaşına kadar baktıracağım 3 yaşında da kreşe vereceğim
geçmiş olsun canım dinlen biraz
ozaman bu hafta iyi bir sonuç bekliyoruz senden ...hafta sonu güzeldi valla herzaman cozutuyordum ama bu hafta iyi geçti sadece pazar öğle arası bir dilim kek yedim okadar....gerisi normaldi sanki....
biricikim valla helal olsun aldın başını gidiyon....süpersin
rabişim braun da iyi ama ben philips kullanıyorum hemen de 8 yıl falan oldu çok memnunum...tavsiye ederim...
.
corni anam dağıtmadın dimi izinliyken... cuma günü göreceğiz.. şu anda en çok kilo verenimiz sensin haberin olsun...ben şimdi çıkıyorum....eşim de çatladı bende bakacam dıyıp duruyor.......
yaz ı sevıyorum ama yaz geldıgı zaman bırcok sey sekteye uğruyor.ders çalışmak ,diyet yapmak hava kapalıyken yağmur yağarken bu işler daha iyi daha güzel yapılıyor gıbı geliyor bana......
yaz geldı mı gelenın gıdenın bıtmez,kendı işlerımız olur vs ler çoğalır çok evde duramadığın için nete bile duzgun gıremezsın.....bu bakımdan kış ı daha çok sevıyorum........
ayy uuzzzzzuuuun bır aradan sonra bugun menü yazacağım......inanın burası olmazsa ben verdııgm kıloyu gerı alırım.....iyi ki varsınız hepinizi çok sevıyorum........
görüşürüz............
afiyet olsun şekerim....akşama dengelersin bişeycik olmaz...
geçmiş olsun tatlım...çok kötü oluyor başağrısı da cnm yaa dinlen biraz...
tuğbiş hoşgeldin gülüm...gelmene sevindim.....
.
Hoş geldinnnnnnnnnnnnnnGelişin azalan motivasyonumuzu canlandırıcak canım..İyi ki geldin...Bir daha gitme sakınn
Uzuuunn bir aradan sonra menü nü ve menülerimize yorumlarını merakla bekliyorum Tuğbacığım
İnşaallah arkadaşım :26: biliyorsun güne yiyerek başlarsam, öyle devam ediyorum, pis cozutuyorum
.
geçmiş olsun cnm biran önce geçer inş
hoşgeldin tuğbacım
BENDE 2,5 yaşında verdim kreşee...
BENDE 2,5 yaşında verdim kreşee... kreşlerdede ne kadar ekmek o kadar köfte. iyi kreşler iyi para.
bende cumalara bayılırımmm
canm çokk gecmiş olsunn
hoşgeldin sefalar getirdinnnnnnnnnnnnnnn
geçmiş olsun kuzum.... migren krizleri vardı ablamın netten bi kolye almıştım valla kesti baş ağrısını ama sinizüte etkisi varmı bilmem
vayyyyyyyyyy sonunda evin bıcır kızı gelmiş... hoş geldin corniiii özledik valla seni yaprak dökümü gibi izne ayrılan ayrılana ...
aynı sıkıntıları yaşamaşız hemen hemen... dediğin gibi memnunsan bir süre böyle idare et ama kreşte bir noktada okula hazırlıyor çocuklarımızı ..
ozaman bu hafta iyi bir sonuç bekliyoruz senden ...
corni anam dağıtmadın dimi izinliyken... cuma günü göreceğiz.. şu anda en çok kilo verenimiz sensin haberin olsun...
dalin izne ayrıldı ve süresi belli değil liderlek sana kaldı
iyi akşamlar corni cim geldiğin belli oldu şekerim accık canlandı buralar
ben menümü yazayım
sabah
1 dilim ekmek
1 kk peynir
2 zeytin
ara
1 tuzlu büskuvi
1/3 elma
öğle
ayran tavuk ızgara 1 lokma ekmek
ara
2/3 elma 5-6 kuru üzüm
akşam
1 kase çorba
1 tabak kabak yemeği yoğurt
yürüyüş öğlen 30 dk kadar normal tempoda yürüdüm yağmur olunca parkura gidemedim
su tamam hepinize iyi akşamlarrrrr
şahnurcum menüne bayıllllldıımmm süper....
çok sağolun kızlar ........jujum bıraz dağıttım ama topladım aldığım kılo gerı gıttı.........evet takım pek bır sessızlesmiş ....
gecen haftalarda canım peynırlı pide istıyordu burda bır ark ben sana yaptıracağım deyıp duruyordu poff ya bugun yaptırası tutmuş akşam napcam ben :26::26::26: çaktırmadan yememem lazım.......umarım salata yapar...
bu arada biber falan fayda etmez oldu wc ye eskısı gıbı çıkamıyorum...gec uyanmaya başladım büyük ıhtımal onun etkısı bu.....
az bıraz geçmişi okumaya çalıştım.....
aysunayyyyyy rabişşşşşşş bebiş işleri ne alemde olumlu gelişmeler vardır inşallah.........biz de sıkı çalısıyoruziyice utanmaz oldum..... ama napım doktor ödev verdıydı onu yapıyoruz
gamzeeeee işin nasıl gidiyor ? valla süper oldu işe gırmen evde oturmak çok kötü
chentıq bacım sınava girecektın noldu o iş.....
hacılarrrrrrrr canlanın bakimmmm hahayttttttt cumaya da 3 gün kaldı...hoş benım saymama gerek yok eşim sureklı 4 gun kaldı 3 gun kaldı dıye bana hatırlatıyor........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?