Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

valla bende haftada 1 süpürüyorum gerçi kötü olursa mutfak salon arada da süpürgeyi açıyorum ama genel temizlik haftada 1 oluyo
ellerine sağlık kış yeniden geldi yaa ne soğuk hava bu aradaa

Offfff kermes vardı işyeri yakınında, almış burdan abiler, 5 sarma ve 1 dilim börek yedim öğle yemeği yememiştim..menüm accık kabarık oldu :26: güzel di beeeee

.

saolun canlar Inşallah cuma tartıyada yansır
inşallah canım cumaya herkes mutlu sonuçlarla gelir umarım yaz geliyorrrrrrrrr
günaydın

oğlum bi kaç gündür erkenden ayakta onun sayesinde kahvaltımı yaptım yürüyüşümü yaptım oh içim rahat
ev işlerine başlamam lazım bi selam veriyim dedim
ooo desene oğluna teşekkür etmek lazım seni güne erken başlattığı için
kızlar epilatör alcam hangı marka modeli onerırsınız su an kullandıgım braun....
epilatörüm var braun ama yıllardır kullanmam evde duruyo boş boş... Sonunda lazerede başladım ya hiççç elime almıyorum artık
offffffffff temizlik demeyin bana yaaaaaa hiç sevmiyorum o işi ama el mecbur yapmak zorundayız
şahnur ben bakıcı kullanmadım pek ama burdaki arkadaşlar bakıcılarına yemek de yaptırıyorlar .. Sen mi istemiyorsun yapmasını yoksa ankarada racon böylemi ...

Bu arada her akşam her akşam mutfak ahhhhhhhhhhhh allahım nasıl bir döngü bu ...
offfff kermes vardı işyeri yakınında, almış burdan abiler, 5 sarma ve 1 dilim börek yedim öğle yemeği yememiştim..menüm accık kabarık oldu :26: Güzel di beeeee

.

akşamı hafif geçirirsin böyleliklede diyetten sonrada abarttığında dengelemeyi öğrenmiş olursun

Her bilge adamın korktuğu üç şey vardır: fırtınalı bir deniz, aysız bir gece ve yumuşak başlı birinin öfkesi... bu tam bana uygunmuş... yumuşak başlı birinin öfkesi...

Şahnur ocukların kaç yaşında... yazmışsın ya:
" ben muttfakla ilgilenirken eşin küçük oğluna bakıyormuş gezdirmekten yorulup işinin bitirtivermiş ya" eşim banada yapıyor 24 saat bebek benimle olsa hiç bişey yok 1 saat kucakta alıp gezdirmeyle hemen acele ettiriyorlar...

jujum ankarada da var yemek yapan bakıcılar yemek işin içine girince fiyat artıyor canım görüşmelerde bi de ben bakıcı konusunda eski bakıcım %50 zam isteyince 6. ayda hemen değiştirmek istedim o yüzden yeni bakıcım ben yemek yapmayı sevmiyorum abla deyince hiç konuşmadık yemek işini
her akşam mutfak benim maalesef olmazsa olmazım en iyi durumda 2 günde bir mutlaka mutfak ve yemek oluyor bizde

her bilge adamın korktuğu üç şey vardır: Fırtınalı bir deniz, aysız bir gece ve yumuşak başlı birinin öfkesi... Bu tam bana uygunmuş... Yumuşak başlı birinin öfkesi...
aynen benim öfkemdende korksunlar.....

şanhur benim oda arkadaşım iki kızı var biri 2. Sınıfa gidiyo diğeri 2-3 yaşında onun bakıcısı 600 tl alıyo ayda evde yemek de yapıyo çamaşır varsa onuda atıyo evi de topluyo ... Hayret ettim ben ... Hatta kadın arıyo akşama şunu yap yanında şu olsun falan diye .. Belkide şanstır ne diyim... Benim 6-7 aylık bakıcı tecrübem olmuştu oda hiç bişeye elini sürmezdi hatta çocuğa çorba içiremediyse 7-8 tane danone yedirirdi kızdım kadına çıkardım işten .. Kreşe öyle başlamıştım oğlum 3 yaşındaydı daha

ayyy görüyor musun kimseye güvenmeyeceksin yaaa çorba içirmoyr bebeğe 7-8 tane danone yediriyor bakıcı işide zor yaaa ayyy hayırlısıyla küçük bebeklilerin bebekleri büyüsede bakıcıya ihtiyaç olmasa...

ben geldimmmmmm
napyosunuz bakalım biraz gecmııs okuyum ben cıkcam yıne evden
hoş geldin garficim ben hamd olsun diyeyim iyi deyim iyi olurum inşallah... Sen yoğunsun tabiki böyle işler hiç kolay olmuyor Allah yardımcnız olsun... sende kilo anlamında maşallah iyi gidiyorsun bu hafta dahada iyi bekliyoruz...

teşekkür ederim cnm takımım desteğiniz için hava cok sgudu bugn eve kalın bişeyler almaya geldim birazdan cıkcam gene
spor dısında diyetm gzl gdio eve gelınce tartıldm + cıktm o yuzden şu an bildiremıcem kılomu cumaya kadar beklıcem

JUJU oğlunu 3 yaşında kreşe vermişsin ya zorlukları oldu mu yoksa iyiki kreşe göndermişiyim diyorsun... Bende nasip olursa kızım 3 yaşına geldiğinde benimle birlikte okula gelsin istiyorum...

Bahar Depresyonuna Belirtileri Neler?İşte tedavi edilmezse tehlikeli bir hal alan bahar depresyonunun belirtileri ve engellemenin yolları...
Bahar artık kapıdan içeriye girdi! Havalar böyle ısınarak yazı bizlere getirecek. Peki baharla beraber gelen bahar depresyonunu nasıl anlarız? Tedavi edilmezse tehlikeli bir hal alan bahar depresyonunun belirtileri nelerdir?

Bahar yorgunluğu olarak başlayıp daha sonra bahar depresyonuna dönüşen bu hastalık önlem alınmazsa ciddi sonuçlara yol açabiliyor. Baharda değişen mevsime ayak uydurma süreci kışın ağırlığını atmak ve yazın hareketliliğine uyum sağlamak açısından kişileri etkiliyor ve kaygı durumu ortaya çıkarabiliyor.

Bu durum belirtileriyse bitkinlik, neşesizlik, uykuya dalamamak ve uyanamamak, sürekli sıkılma olarak ortaya çıkabiliyor. Peki bu durumla nasıl başa çıkabiliriz?

Bunun için yapabileceklerimiz ilk olarak kıştan bahara geçerken bol bol vitamin almak ve spor yapmak olmalıdır. Gelenin getireceklerinin stresini yaşamak yerine süprizlerin keyfini çıkarabileceğinizi düşünmek bize iyi gelecektir.

Erken kalkın

Erken kalkmak baharın bu etkisinden kurtulmanın güzel bir yolu olacaktır. Kendimizi biraz zorlayarak erken kalkmaya çalışmalıyız. Beynimizi organize etmek çok önemli. Böylece bize daha olumlu komutlar versin. Kendinizi kötü haberlere ve uyuşukluğa teslim etmemelisiniz.

Vitaminlerden faydalanın

Fiziksel olarak size destek olacak hareketlerde bulunmayı da ihmal etmeyin. Özellikle B ve C vitamini ve potasyum takviyesi iyi olacaktır. Günde 3 litre su tüketmeye özen gösterin. Yemek yemeden ve uyumadan önce su içmek oldukça faydalı olacaktır.

Hareket edin

Hareket etmek ve yürüyüş gerçekten size iyi gelecek ve bu dönemi daha huzurlu geçirmenizi sağlayacak. Yürüyün, hoplayın zıplayın, bunları yapmaktan çekinmeyin!

saol cnm benm şu an biraz + cıktm ama karnm flnda tok kahvaltıdan snra tartıldm etraftan olumlu yorumlar aldm hep beni daha da motıve ettı şimdilik 2 ay snraa hedef koydm izinden dondukten snra daha sıkı sarılcm

saol cnm benm şu an biraz + cıktm ama karnm flnda tok kahvaltıdan snra tartıldm etraftan olumlu yorumlar aldm hep beni daha da motıve ettı şimdilik 2 ay snraa hedef koydm izinden dondukten snra daha sıkı sarılcm
sen yinede şimdide sıkı davran hazır kilo vermişşen sanki boş bırakma kendini... kilo vermişken devamı iyi geliyor motive tavanda oluyor...

Kadınlar Ne Zaman Yaşlı Görünüyor?
Bilim adamları, kadınların her çarşamba öğleden sonra saat 15.30'da en yaşlı ve en yorgun hallerine büründüklerini belirledi.

Bir kozmetik firması tarafından İngiltere'de ve ABD'de yüzlerce kadının katılımıyla yapılan çalışma, her 10 kadından birinin çarşamba gününü haftanın en stresli günü olarak gördüğünü ortaya çıkardı.

Çalışmaya göre, çarşamba öğleden sonrasında enerji düzeylerinin dibe vurması, iş stresinin tavan yapması ve haftasonundan kalan yorgunluğun tüm etkisini göstermesi sonucu kadınlar yaşlı görünüyor ve yaşlı hissediyor.

Kadınların kendilerini en mutlu hissettikleri gün ise cuma.
Çalışmaya katılan kadınların yüzde 60'ı, cuma günü kendilerini son derece mutlu ve neşeli hissettiklerini belirtti.

Pazartesi gecesi, kadınların uykusuzluktan en çok şikayet ettikleri gece olarak belirlendi. Uykusuzluğun etkileri yüz ve boyun bölgesinde 48 saat sonra etkisini gösterdiği için kadınlar, çarşamba günü daha yaşlı görünüyor.
Çarşamba günü, kadınların genellikle pazartesi başladıkları rejimlerini ve cilt bakımlarını da en çok terk ettikleri gün olarak belirlendi.

hahahhahahah sesli güldüm zesim yaaaaa

Garfffffffffffffffffff nabersinn şekerimm

.

ben geldimmmmmm
napyosunuz bakalım biraz gecmııs okuyum ben cıkcam yıne evden
hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnn ...
sorma valla bide tanıdıktı.. kayınvaldem bakıyordu ama taşınınca uzak diye bakıcı ayarlamıştık.. malum ozaman arabada yoktu el mecbur kreşe yöneldik bizde
bende tam tartıldın mı dicektim... hoşş şu anki kilon sağlıklı kilon değil sabah aç karnına olmadığından .. sende numaram var zati burdan olmazsa ordan yazarsın ...

JUJU oğlunu 3 yaşında kreşe vermişsin ya zorlukları oldu mu yoksa iyiki kreşe göndermişiyim diyorsun... Bende nasip olursa kızım 3 yaşına geldiğinde benimle birlikte okula gelsin istiyorum...

ne bilim yaşadığım en büyük zorluk servis sıkıntısı olmuştu... bir saat dolanıyordu o yaşta çocuk bazen uyumuş oluyordu bazen ağlamaktan gözleri şişmiş... kreşe alışma evremizde zordu o ağlardı ben ağlardım.. ama eğitmen meraklanmayın yukarı çıkınca herşeyi unutuyor diyordu ama işte ana yüreği.. aslında faydalarınıda gördüm evdeki bakıcıdan daha iyi idi.. bizimki ordada yemekte sorun çıkarmış ama en azından yeyek yemiyo diye abur cubur tepmiyorlardı acıkınca kendi istiyor diyorlardı... wc alışkanlığınıda kreşte verdiler sağolsunlar zamanla alıştı ama ....

hoş artık kreşlerde kameralar var istediğin yerden izleyebiliyorsun çocuğunu ... kardeşimde bakıcısı kalca kemiğini kırdı mecbur kreşe verdi 2 yaşında çok memnun .. kameraylada istediğinde izliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…