- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #89.301
canm bende braun kullanıyorum. güzel
canm bende aynı bi gün önceden yemek yapmak zorundayım yoksa dışarıdan yemek zorunda kalıyozz
Sağol bitanem..ayy burasıda buz...:18::18::18:
Şahnurum haftadan haftaya süpürüyordum, bu hafta ailemin yanına gittik erkenden hiç bişi yapamadım..ayyy çatladım, dün akşam artık dip köşe her yere girdimm..üşüye üşüye yaptımkazak polar allah ne verdiyse giydim
.
günaydınnnnnnnnnnn...
inşallah canım cumaya herkes mutlu sonuçlarla gelir umarım yaz geliyorrrrrrrrrsaolun canlarInşallah cuma tartıyada yansır
ooo desene oğluna teşekkür etmek lazım seni güne erken başlattığı içingünaydın
oğlum bi kaç gündür erkenden ayakta onun sayesinde kahvaltımı yaptım yürüyüşümü yaptım oh içim rahat
ev işlerine başlamam lazım bi selam veriyim dedim
epilatörüm var braun ama yıllardır kullanmam evde duruyo boş boş... Sonunda lazerede başladım ya hiççç elime almıyorum artıkkızlar epilatör alcam hangı marka modeli onerırsınız su an kullandıgım braun....
offffffffff temizlik demeyin bana yaaaaaa hiç sevmiyorum o işi ama el mecbur yapmak zorundayızVefalıdırrr benim canım arkadaşımm, öte yandan harbiii ben bende değildim dün akşamm..temizlik 11 de bittiii :26::26::26: Amaa mis gibi olddu, değdi..bu gün huzurla çalışıyorum..
Bu arada herkesee selamlarrrr
şahnur ben bakıcı kullanmadım pek ama burdaki arkadaşlar bakıcılarına yemek de yaptırıyorlar .. Sen mi istemiyorsun yapmasını yoksa ankarada racon böylemi ...valla jujum ben bakıcıya ve küçüğe öğlen yemek yapıyorum o yüzden her akşam ertesi gün öğlen ve akşamın yemeğini yapmak zorundayım ektradan olan sigara böreğini sarmakdı değilse maalesef her akşam yapılan işler bunlar o yüzden evde pek spora vakit kalmıyo bi de ben takıntılı hatunum her akşam illa çorba olacak ya etli ya da sebzeli yemek mutlaka olacak etli yemekse yanında pilav olacak bunlar olmadı mı eksik geliyo bana benim mutfakta var küçük tv de pek fırsat olmuyo açıyorum ses oluyo sadece dün zaten ben bunları yaparken babamız hadi bitsinde sen ufaklığı al ben gezdirirken bi hal oldum diye diye işi bitirtdi sonrasında da ufaklıkla oturduk kucak kucağa sonra o sızdı arkasından da ben
gazme eline sağlık ne güzek kız temizliği yapmışsın
offfff kermes vardı işyeri yakınında, almış burdan abiler, 5 sarma ve 1 dilim börek yedimöğle yemeği yememiştim..menüm accık kabarık oldu :26: Güzel di beeeee
.
inşallah canım cumaya herkes mutlu sonuçlarla gelir umarım yaz geliyorrrrrrrrr
şahnur ben bakıcı kullanmadım pek ama burdaki arkadaşlar bakıcılarına yemek de yaptırıyorlar .. Sen mi istemiyorsun yapmasını yoksa ankarada racon böylemi ...
Bu arada her akşam her akşam mutfak ahhhhhhhhhhhh allahım nasıl bir döngü bu ...
akşamı hafif geçirirsin böyleliklede diyetten sonrada abarttığında dengelemeyi öğrenmiş olursun
aynen benim öfkemdende korksunlar.....her bilge adamın korktuğu üç şey vardır: Fırtınalı bir deniz, aysız bir gece ve yumuşak başlı birinin öfkesi...Bu tam bana uygunmuş... Yumuşak başlı birinin öfkesi...
şanhur benim oda arkadaşım iki kızı var biri 2. Sınıfa gidiyo diğeri 2-3 yaşında onun bakıcısı 600 tl alıyo ayda evde yemek de yapıyo çamaşır varsa onuda atıyo evi de topluyo ... Hayret ettim ben ... Hatta kadın arıyo akşama şunu yap yanında şu olsun falan diye .. Belkide şanstır ne diyim... Benim 6-7 aylık bakıcı tecrübem olmuştu oda hiç bişeye elini sürmezdi hatta çocuğa çorba içiremediyse 7-8 tane danone yedirirdi kızdım kadına çıkardım işten .. Kreşe öyle başlamıştım oğlum 3 yaşındaydı dahajujum ankarada da var yemek yapan bakıcılar yemek işin içine girince fiyat artıyor canım görüşmelerde bi de ben bakıcı konusunda eski bakıcım %50 zam isteyince 6. Ayda hemen değiştirmek istedim o yüzden yeni bakıcım ben yemek yapmayı sevmiyorum abla deyince hiç konuşmadık yemek işini
her akşam mutfak benim maalesef olmazsa olmazım en iyi durumda 2 günde bir mutlaka mutfak ve yemek oluyor bizde
ayyy görüyor musun kimseye güvenmeyeceksin yaaa çorba içirmoyr bebeğe 7-8 tane danone yediriyor bakıcı işide zor yaaa ayyy hayırlısıyla küçük bebeklilerin bebekleri büyüsede bakıcıya ihtiyaç olmasa...
aynen benim öfkemdende korksunlar.....
şanhur benim oda arkadaşım iki kızı var biri 2. Sınıfa gidiyo diğeri 2-3 yaşında onun bakıcısı 600 tl alıyo ayda evde yemek de yapıyo çamaşır varsa onuda atıyo evi de topluyo ... Hayret ettim ben ... Hatta kadın arıyo akşama şunu yap yanında şu olsun falan diye .. Belkide şanstır ne diyim... Benim 6-7 aylık bakıcı tecrübem olmuştu oda hiç bişeye elini sürmezdi hatta çocuğa çorba içiremediyse 7-8 tane danone yedirirdi kızdım kadına çıkardım işten .. Kreşe öyle başlamıştım oğlum 3 yaşındaydı daha
hoş geldin garficim ben hamd olsun diyeyim iyi deyim iyi olurum inşallah... Sen yoğunsun tabiki böyle işler hiç kolay olmuyor Allah yardımcnız olsun... sende kilo anlamında maşallah iyi gidiyorsun bu hafta dahada iyi bekliyoruz...ben geldimmmmmm
napyosunuz bakalım biraz gecmııs okuyum ben cıkcam yıne evden
ayyy görüyor musun kimseye güvenmeyeceksin yaaa çorba içirmoyr bebeğe 7-8 tane danone yediriyor bakıcı işide zor yaaa ayyy hayırlısıyla küçük bebeklilerin bebekleri büyüsede bakıcıya ihtiyaç olmasa...
hoş geldin garficim ben hamd olsun diyeyim iyi deyim iyi olurum inşallah... Sen yoğunsun tabiki böyle işler hiç kolay olmuyor Allah yardımcnız olsun... sende kilo anlamında maşallah iyi gidiyorsun bu hafta dahada iyi bekliyoruz...
sen yinede şimdide sıkı davran hazır kilo vermişşen sanki boş bırakma kendini...saol cnm benm şu an biraz + cıktm ama karnm flnda tok kahvaltıdan snra tartıldm etraftan olumlu yorumlar aldm hep beni daha da motıve ettı şimdilik 2 ay snraa hedef koydm izinden dondukten snra daha sıkı sarılcm
Kadınlar Ne Zaman Yaşlı Görünüyor?
Bilim adamları, kadınların her çarşamba öğleden sonra saat 15.30'da en yaşlı ve en yorgun hallerine büründüklerini belirledi.
Bir kozmetik firması tarafından İngiltere'de ve ABD'de yüzlerce kadının katılımıyla yapılan çalışma, her 10 kadından birinin çarşamba gününü haftanın en stresli günü olarak gördüğünü ortaya çıkardı.
Çalışmaya göre, çarşamba öğleden sonrasında enerji düzeylerinin dibe vurması, iş stresinin tavan yapması ve haftasonundan kalan yorgunluğun tüm etkisini göstermesi sonucu kadınlar yaşlı görünüyor ve yaşlı hissediyor.
Kadınların kendilerini en mutlu hissettikleri gün ise cuma.
Çalışmaya katılan kadınların yüzde 60'ı, cuma günü kendilerini son derece mutlu ve neşeli hissettiklerini belirtti.
Pazartesi gecesi, kadınların uykusuzluktan en çok şikayet ettikleri gece olarak belirlendi. Uykusuzluğun etkileri yüz ve boyun bölgesinde 48 saat sonra etkisini gösterdiği için kadınlar, çarşamba günü daha yaşlı görünüyor.
Çarşamba günü, kadınların genellikle pazartesi başladıkları rejimlerini ve cilt bakımlarını da en çok terk ettikleri gün olarak belirlendi.
hoş geldinnnnnnnnnnnnnnnnn ...ben geldimmmmmm
napyosunuz bakalım biraz gecmııs okuyum ben cıkcam yıne evden
sorma valla bide tanıdıktı.. kayınvaldem bakıyordu ama taşınınca uzak diye bakıcı ayarlamıştık.. malum ozaman arabada yoktu el mecbur kreşe yöneldik bizdeayyy görüyor musun kimseye güvenmeyeceksin yaaa çorba içirmoyr bebeğe 7-8 tane danone yediriyor bakıcı işide zor yaaa ayyy hayırlısıyla küçük bebeklilerin bebekleri büyüsede bakıcıya ihtiyaç olmasa...
hoş geldin garficim ben hamd olsun diyeyim iyi deyim iyi olurum inşallah... Sen yoğunsun tabiki böyle işler hiç kolay olmuyor Allah yardımcnız olsun... sende kilo anlamında maşallah iyi gidiyorsun bu hafta dahada iyi bekliyoruz...
bende tam tartıldın mı dicektim... hoşş şu anki kilon sağlıklı kilon değil sabah aç karnına olmadığından .. sende numaram var zati burdan olmazsa ordan yazarsın ...teşekkür ederim cnm takımım desteğiniz için hava cok sgudu bugn eve kalın bişeyler almaya geldim birazdan cıkcam gene
spor dısında diyetm gzl gdio eve gelınce tartıldm + cıktm o yuzden şu an bildiremıcem kılomu cumaya kadar beklıcem
JUJU oğlunu 3 yaşında kreşe vermişsin ya zorlukları oldu mu yoksa iyiki kreşe göndermişiyim diyorsun... Bende nasip olursa kızım 3 yaşına geldiğinde benimle birlikte okula gelsin istiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?