- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.521
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr
zes; menün iyi gıderken akşam bozulmuş bacım........
bu arada hepinize desteğiniz için çok tşk ederim.......bugün doktora gittim doktor fobim doktorun odasında tekrardan hortladı....nasıl titriyorum derdimi zor anlattım valla.....
zaten doktor da suratsızın tekiydi......
şikayetın ne dedi.başladım anlatmaya....
stres ve yorgunluk başta sancı yapar dedi sinirlerim için ilaç yazdı yolladı......o an aklıma hamilelik çalışmalarından bahsetmeyı unuttum..ilacı aldım şimdi bir tane içtim ....
MR çektirsek falan dedim....hayır dedi gerek yok dedi...neden böle dedi anlamadım:44::44::44:
geçmezse gel dedi......
sonra diyetisyenimize uğradık....bayağı sohbet ettik....eşimle havadan sudan sohbet ederken ben hemen lafın arasına daldım.şey dedim benım kılom durdu 1 aydır çakıldım kaldım dedim...napacagım ben dedim.....
yeter artık dedi...artık kilo vermeyı kes dedi:44::44: bende 5 kılo daha vermek ıstıyorum dedim yüzün çökecek artık dedi....tabı ben onu dinlemıcem 3 kg da olsa vermek istiyorum...göbegım de ki yağlar için....
dün de posta gazetesı almış babam.....akşam onu okudum...amerıka da 2 üniversıte de yapılan araştırmaya göre gece 150 kaloriyi geçmeyecek sekılde yapılan atıştırma daha çabuk zayıflatıyormus:44::44::44:
evet ilk ben yazayım bakayım menümü........ee bilindik üzere yarın cuma olunca yeme işini sonlandırdım ama pek de duzgun olmadı yedıklerım......
sabah-öğle: beraber oldu.hastaneye gıdınce ıkısı birleşti....
yarım sıkma(lorlu)
1 küçük dilim çavdar ekmeği
peynır-domates -zeytın
ara: 1 bardak nescafe
akşam: 2 kasık yoğurtlu patlıcanlı-semızotlu salata(yıyemedım patlıcanı sevmedim ben,babam yedı)
1 kase tuzsuz kabak çekırdeği(bağırsaklarım çalışsın dıye yedım bakalım işe yarayacak mı? dün yaradı bugun wc ye cıktım)
spor: akşam üzeri aşağıda yürüyüşümü yapacağım
su:içiliyor
canım ben giymediğim kıyafetlerimi eski kapıcımız vardı onun kızlarına veriyordum işyerinde çalışan temizlikçilere falan götürüyorum
bu arada bende iyice şevke geldim görünce 6 lı rakamı her ne kadar 69.9 da olsa 6 lı rakam bakalım yarın sabah ne olcak bende bugünki menümü yazayım
sabah
1,5 dilim ekmek
labne peyniri sürülmüş
ara
1 elma
öğle
1/2 kk hellim peyniri
3 marul
ara yok
akşam (saat 16.30 da yedim)
3 kaşık kısır bol yeşillikli
günü tamamladım malum yarın tartı günü
su tamam
spor 30 dk yürüyüş tempolu değildi biraz az oldu
ama fizik tedavi + penisilin+dr kontrolü (fizik tedavinin kontrolü) yoruldum
şimdi çay içiyom bakalım yarın ne olacak
menumm
sabah
1 kase nesfit
ogle
1 dilim kek
aksam
2 baget
2 kasık pılav
1 kepce corba
su:ıcılıyor
spor:yuruyuse cıkıcazz
MENÜM
SABAH yağsız menemen domates salatalık peynir 1 çatal helva
ÖĞLE yoğurt salatalık
ARA 5 erik 5 çilek 60 kalorilik diyet bisküvi
AKŞAM 1 tabak semizotu yemeği salata
SU içiyorum
SPOR 2 saat yürüyüş
menüm
sabah:1 dilim kepek ekmeği
2 tane haşlanmış yumurtanın beyazı,4 zeytin
ara:1 tane kivi
öğle: yeşil mercimek yemeği 3 kaşık,4 y.k yoğurt
ara:4 çilek
akşam:1 salatalık,1 domates,4 zeytin
1 dilim kepek ekmeği,1 çatal kadar da peynir
su :şuan 1.5 litre daha içiyorum
spor:yarım saat eliptik,100 mekik,20 dakka kadar da aerobik hareketler aklıma geldiği kadar...
.
tuğbişim çok sevindim bir sorun çıkmamasına...hayat okadar güzel ki hiç bir şeyi kafana takıp kendini üzme....
menüne gelince tabiki doktor du falan derken pek sağlıklı olmamış ama tartı öncesi az ve öz olmuş tatlım...
şahnurum 6 lı rakamları görmene inan ki çok sevindim ....devamını da bekliyoruz tatlım ve darısı başımıza inşallah...
.
canım saolasın inan en kısa sürede seninde görmeni isterim tam motivasyon oluyor
bu arada az önceki mesajımı çocukları dışarı çıkarmadan önce yazmıştım onun sonrasında yaklaşık 45 dk daha yürüyüş ysaptım kucağımda küçükle belim ağrıdı ama yürüyüşüm az gelmişti bana iyi oldu
şahnur ablaaa 60 lı kilolara dusmene cok sevındımbende yarın bı 60ı gorursem rahatlıcam vallaa
tgba ablacmm doktor gerek görmemıskı mr ıstememıs bence artık ıcını ferah tutmenume gelincee
sabah: yagsız tost,şekersiz kahve
öğlen: 2 ufak incik fırında yapmıslardı salata bi iki kasık pılav
ara: bir avuc cevız kayısı uzum
akşam: yagsız tonbalığı bır dılım ekmek
3 litre su 25 dakıka bacak hareketleri
kahvaltı.
yumurta salatası
2 dl buğday ekmeği
zeytin
peynir
domates
2 tk bal
öğle
1 dlim peynirli brek
2 kaşık zeytin yağl tazefasulye
2 kaşık kavurma
yeşil salata
çok yazdığıma bakmayın porsiyon küçüktü
akşam:yok
birazdan ananas yiyeceğim çok açımmmmmmmm
canım ben giymediğim kıyafetlerimi eski kapıcımız vardı onun kızlarına veriyordum işyerinde çalışan temizlikçilere falan götürüyorum
bu arada bende iyice şevke geldim görünce 6 lı rakamı her ne kadar 69.9 da olsa 6 lı rakam bakalım yarın sabah ne olcak bende bugünki menümü yazayım
sabah
1,5 dilim ekmek
labne peyniri sürülmüş
ara
1 elma
öğle
1/2 kk hellim peyniri
3 marul
ara yok
su tamam
kızlar yarın malum cuma bildirimi erken yaparsanız sevinşrim jujum yerine ben listeye ekleyecem
Tuğbacığım bu hafta genelde hamur işleri yedin gibi ama miktarları çok azdı, kimbilir belkide senin meto şaşarbirde dün yazdığın şey bana çok mantıklı geldi..geceleri 150 kaloriyi geçmeyen atıştırmaların daha çok zayıflattığı, çünkü ben geçen hafta 1 lokmalık ekmek peynirler atııştırmıştım ve çok güzel kilo verdim..
tamam sevgili başkan yardımcım
menumm
sabah
1 kase nesfit
ogle
1 dilim kek
aksam
2 baget
2 kasık pılav
1 kepce corba
MENÜM
ÖĞLE yoğurt salatalık
SU içiyorum
SPOR 2 saat yürüyüş
tuğbişim çok sevindim bir sorun çıkmamasına...hayat okadar güzel ki hiç bir şeyi kafana takıp kendini üzme....
menüne gelince tabiki doktor du falan derken pek sağlıklı olmamış ama tartı öncesi az ve öz olmuş tatlım...
şahnurum 6 lı rakamları görmene inan ki çok sevindim ....devamını da bekliyoruz tatlım ve darısı başımıza inşallah...
.
menüm
spor:yarım saat eliptik,100 mekik,20 dakka kadar da aerobik hareketler aklıma geldiği kadar...
.
şahnur ablaaa 60 lı kilolara dusmene cok sevındımbende yarın bı 60ı gorursem rahatlıcam vallaa
tgba ablacmm doktor gerek görmemıskı mr ıstememıs bence artık ıcını ferah tutmenume gelincee
kahvaltı.
yumurta salatası
2 dl buğday ekmeği
zeytin
peynir
domates
2 tk bal
öğle
1 dlim peynirli brek
2 kaşık kavurma
yeşil salata
kuzum sen bugün bişicik yememişsin azcukkevet ilk ben yazayım bakayım menümü........ee bilindik üzere yarın cuma olunca yeme işini sonlandırdım ama pek de duzgun olmadı yedıklerım......
sabah-öğle: beraber oldu.hastaneye gıdınce ıkısı birleşti....
yarım sıkma(lorlu)
1 küçük dilim çavdar ekmeği
peynır-domates -zeytın
ara: 1 bardak nescafe
akşam: 2 kasık yoğurtlu patlıcanlı-semızotlu salata(yıyemedım patlıcanı sevmedim ben,babam yedı)
1 kase tuzsuz kabak çekırdeği(bağırsaklarım çalışsın dıye yedım bakalım işe yarayacak mı? dün yaradı bugun wc ye cıktım)
spor: akşam üzeri aşağıda yürüyüşümü yapacağım
su:içiliyor
canm kesinlikle kilo verdiğini görünce insanın motivasyonu çok artıyoo. menün güzellcanım ben giymediğim kıyafetlerimi eski kapıcımız vardı onun kızlarına veriyordum işyerinde çalışan temizlikçilere falan götürüyorum
sabah
1,5 dilim ekmek
labne peyniri sürülmüş
ara
1 elma
öğle
1/2 kk hellim peyniri
3 marul
ara yok
su tamam
5 yıl yozgatta çalıştım ii puan ordan geldiinşallah o da olacak 79 ları sonra 69 ları göreceksin hepimiz inşallah istediğimiz kilolara geleceğiz durmak yok yani JUJU
sınıf öğretmenliğinde puan çok önemli ama yinede iyi puanın var sanırım hep yüksek puanlı yerlerde çalışmışsın maşallah
menumm
sabah
1 kase nesfit
ogle
1 dilim kek
aksam
2 baget
2 kasık pılav
1 kepce corba
MENÜM
ÖĞLE yoğurt salatalık
SU içiyorum
SPOR 2 saat yürüyüş
menüm
.
helal olsunncanım saolasın inan en kısa sürede seninde görmeni isterim tam motivasyon oluyor
bu arada az önceki mesajımı çocukları dışarı çıkarmadan önce yazmıştım onun sonrasında yaklaşık 45 dk daha yürüyüş ysaptım kucağımda küçükle belim ağrıdı ama yürüyüşüm az gelmişti bana iyi oldu
günler uzadığı için akşam yemedim mi bende çok acıkıyomm canmmm..menn güzellkahvaltı.
yumurta salatası
2 dl buğday ekmeği
zeytin
peynir
domates
2 tk bal
öğle
1 dlim peynirli brek
2 kaşık kavurma
yeşil salata
menüm:
sabah:
yoğurt
yarım muz
öğle:
4 yk tavuk sote
1,5 dilim ekmek
ara:
yarım dilim ekmek
1kk peynir
akşam:
1 elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?