- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #90.501
akşam 8 e kadar ordaydık iyi oldu stres attım canım
valla helal sana benim bugünki menü pek parlak değil maalesef
asında böreği 1 dlim yiyip magnum yemeseydin iyi imiş ama neyse
canım öğlen 12 ye kadar senin adın listedeydi o saate kadar senden ses çıkmayınca sonra listeden çıkarmıştık canım
bu arada bende bugünki menümü yazayım
sabha
2 dilim ekmek arası peynir domates salatalık ve yeşillik
ara yok
öğle yok saat 3 gibi
1 kaşık pilav 1 kaşık tavuk haslama
1 mercimekli köfte
1/2 dilim kek
1 hurma
1 avuç içi kadar yufka arası peynir
1 bardak sade gazoz
1 elma
günü böylece kapattım başka bişey yemedim su az oldu
spor çocuklarlşa çimlerde oynadık biraz
ne derseniz haklısınız tartıdan 2 gün önce yapılacak şey değildi 1 mayıs tatili mahvetti beni
bende kustum sıze ıste hıhhh cornı ve sevda ve sahnur dısında kımse benle konusmadı
gunaydın canlar... 2 gundur mısafırlerım vardı dun esımın akrabaları vardı yemektı pasta borektı hazırlık yaptım 2 gundur cok yoruldum valla... o yuzden gıremedım. bhcg negatıf cıktı ama ben hala regl olmadım neden ki?? hala yorgunum esım gıderken uyandım dahada uyuyamadım ama uykum var....
tugbamm kuzummm 1 aydır kendıne neden sıkıntı yapıyorsun sen ya 1 aydır uzulmek yerıne bı doktora gıdıp ne oldugunu ogrenseydın emın ol daha rahat olurdun.. vakıt kaybetme ve hemen dr a gıt kuzum ayrıca sakın ınternetten hastalık arama valla dısın agrısa kanser olup ölüyosun o derce sonuca baglanıyo yanı... bu arada mr radyasyon yaymıyo o yuzden gebelerde de mr cekılebılıyo. hersey guzel olacak kuzumm sıkıntı yokk
Günaydın arkadaşlar, çok sisli ve boğan bir havanın sabahından hepinize günaydın
dalinciğim bizlere küsmüşsün seninle konuşmadık diye ama emin ol, kimse kimseyle özel olarak konuşmuyor ve yine emin ol herkesin farklı farklı zorlukları var yaşadığı hayatta..Küsülecek bir durum yok yani
neyini beğeniyon anam yaşam tarzımın.. ben hiç beğenmiyorum .. keşke kendime ait zamanlarım olsaydı arkadaş çevrem olsaydı diyorum sürekli... varsa yoksa annemler kayınvaldemler okadar içte benim için hayat...
hımmm corni unutmuştun kayınvaldenleri ben gitmedilermi .. ee ne zaman gidecekler peki...
allahım yaaaaaa corni kendi kendine işkence etmekten zevk mi alıyorsun... uzman tv ne anlar sendeki durumu da ona inanarak ölecem triplerine giriyorsun allahım yaaa.. git doktora baktır ondan sonra gel canım yanıma kendi kendine sıkıntı yaratma lütfen....
resimleri bizde görelim canım yorumlarız şimdi bişey diyemeyeceğim...
cuma günü ara ara senden bahsettik dalin gelecekmi gelmeyecekmi diye .. sen gelmeden listeye eklenmedik adını tabi bu seni listeye dahil etmediğimiz anlamına gelmiyordu şayet bir mesajla kilom şu deyip gitseydin şuanda listede olurdun emin ol.. ..
bu arada günaydın fıstıklarrrrr.... dün giremedim büyük avm ler insanı gerçekten de yoruyor... adam akıllı yol yürememe rağmen ayaklarım tutmaz olmuştu resmen ... benim oğlanla inatlaşıyoruz sürekli neden bilmiyorum ergenlik bu kadar erken olmaz sanırım ama bana ergen tripleri atıyor resmen yaaa... 9 yaşında daha ama of offfff iki sevgili gibi atışıyoruz sürekli ...
neyse dün yürüyemedim yorgundum... dışarda pizzahause gittik sebzeli tavuk aldım yanında erişte ve salata ile ... sohra dondurma yedim böğürtlenli ama vicdanım rahat olmadığından akşam yemek yemedim bir kase yoğurt yedim sadece...
sabah uzun zamandan beri ilk defa baş ağrısı ile uyandım ... tibet egzersizlerimi bile zor yaptım onun yüzünden.. kahvaltımı yaptım ve ilacımı içtim hemen... şuan baş ağrım geçti şükür ...
sabah tartıldım ve yine +200 çıktım .. ümidim bugün yapacağım yürüyüşte. inş 300 gr yakarım da -100 olurum
günaydın herkeseeeeeeeee
günaydın arkadaşlarr
dün pikniğe gittik ve fıtığımm ayaklarıma vurduu.. akşam hiç kalkamadım yerimden. şimdi iyiyim. heralde ters bir hareket yaptımm...
benimde kızım konusunda kafam çok karışık.. neyse bi tayin dönemi açılsında ona göre okula karar vercez
gunaydın canlar... 2 gundur mısafırlerım vardı dun esımın akrabaları vardı yemektı pasta borektı hazırlık yaptım 2 gundur cok yoruldum valla... o yuzden gıremedım. bhcg negatıf cıktı ama ben hala regl olmadım neden ki?? hala yorgunum esım gıderken uyandım dahada uyuyamadım ama uykum var....
tugbamm kuzummm 1 aydır kendıne neden sıkıntı yapıyorsun sen ya 1 aydır uzulmek yerıne bı doktora gıdıp ne oldugunu ogrenseydın emın ol daha rahat olurdun.. vakıt kaybetme ve hemen dr a gıt kuzum ayrıca sakın ınternetten hastalık arama valla dısın agrısa kanser olup ölüyosun o derce sonuca baglanıyo yanı... bu arada mr radyasyon yaymıyo o yuzden gebelerde de mr cekılebılıyo. hersey guzel olacak kuzumm sıkıntı yokk
Gunaydin bacilaaaaaaar
günaydın kızlar nasılsınız bakalım....
şahnurum doru dedin onlar çok fazla oldu...ama olan oldu işte ....
hoşgeldin rabişim ....
MERHABA KIZLAARR
şahnurum tebrikler cnm bakalım yarın nekler göstericek
inş herkes bol bol kilo vermiştir
bende şimdi ev işlerini hallediyim oğluşumu uyutur gelirim bu arada yeşil çay hatırlatması iyi oldu tamamen unutmuştum
canım inşallah sende en kısa sürede 6 lı rakamları görürsün inşallahaaaaaaaaa çok güzel şahnur 69 ları gördün inan çok sevindim bi anda kendimi hayal ettim çok güzel 70 ler artık sıkmıştı haydi bakalım darısı 80 li 70 li kiloların başına inşallah...
sanada günaydın fıstık...
piknik yormuş seni besbelli...
vayyy 6 lı haneler haa allahım bana da nasip et... şahnurcum tebrik ederim sona yaklaşıyorsun ne güzel...
şahnurun dediği mantıklı sizde aynı kanıdaymışsınız zaten... hayırlısı diyelim canım..
sorma zesss valla 79 görmek istiyorum ama göremiyorum şahnurcum 69 ları gördü ne güzel...
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr
zes; menün iyi gıderken akşam bozulmuş bacım........
bu arada hepinize desteğiniz için çok tşk ederim.......bugün doktora gittim doktor fobim doktorun odasında tekrardan hortladı....nasıl titriyorum derdimi zor anlattım valla.....
zaten doktor da suratsızın tekiydi......
şikayetın ne dedi.başladım anlatmaya....
stres ve yorgunluk başta sancı yapar dedi sinirlerim için ilaç yazdı yolladı......o an aklıma hamilelik çalışmalarından bahsetmeyı unuttum..ilacı aldım şimdi bir tane içtim ....
MR çektirsek falan dedim....hayır dedi gerek yok dedi...neden böle dedi anlamadım:44::44::44:
geçmezse gel dedi......
sonra diyetisyenimize uğradık....bayağı sohbet ettik....eşimle havadan sudan sohbet ederken ben hemen lafın arasına daldım.şey dedim benım kılom durdu 1 aydır çakıldım kaldım dedim...napacagım ben dedim.....
yeter artık dedi...artık kilo vermeyı kes dedi:44::44: bende 5 kılo daha vermek ıstıyorum dedim yüzün çökecek artık dedi....tabı ben onu dinlemıcem 3 kg da olsa vermek istiyorum...göbegım de ki yağlar için....
dün de posta gazetesı almış babam.....akşam onu okudum...amerıka da 2 üniversıte de yapılan araştırmaya göre gece 150 kaloriyi geçmeyecek sekılde yapılan atıştırma daha çabuk zayıflatıyormus:44::44::44:
canım inşallah sende en kısa sürede 6 lı rakamları görürsün inşallah
yormuş valla hala uykum var geçmedi bi türlü
görürsün jujum görürsün valla bu sabahtan beri herkes de sen çok zayıfladın ne yaptın diye soruyo yaa nasıl hoşuma gidiyo senki incelme fazla gibi millet salı gün sanki beni görmediya da geçen hafta herkes ne yaptın sen diyolar sanırım artık milletin dikkatini çekecek noktaya geldi verdiğim kilolar
cornicim canım bak eğer önemli bişey olsaydı dr mr falan isterdi sen sıkma canını dr mr a bile gerek duymamış ne güzel biz demiştik sana
merhabalar.. geçmiş olsun korni bak yokmuş bir şey..
şahnur tebrik ederim. 6 lı rakamlar.. ben de 59,9 olduğumda tartıyla flört etmiştimm resmen gözlerimi alamamıştım. darısı isteyen herkesin baına...
kızlar giymediğiniz kıyafetlerinizi ne yapıyorsunuz? nerelere verebilirim? gardrop temizliğine girişeceğim şevk gelirse..
aklıma takıldı geçen gün 65 lerden bahsettin sen mesajında... yanlış mı yazdın gerçekten 65 mi çıktın
canım inşallah sende en kısa sürede 6 lı rakamları görürsün inşallah
yormuş valla hala uykum var geçmedi bi türlü
görürsün jujum görürsün valla bu sabahtan beri herkes de sen çok zayıfladın ne yaptın diye soruyo yaa nasıl hoşuma gidiyo senki incelme fazla gibi millet salı gün sanki beni görmediya da geçen hafta herkes ne yaptın sen diyolar sanırım artık milletin dikkatini çekecek noktaya geldi verdiğim kilolar
cornicim canım bak eğer önemli bişey olsaydı dr mr falan isterdi sen sıkma canını dr mr a bile gerek duymamış ne güzel biz demiştik sana
suratsız doktora düşmene üzüldüm ama kafana takma bir bildiği vardır doktorun...
ama diyetisyen keşke cevap verseydi sana bende merakla okudum ne dedi diye ama hüsran...
bu seni dahada azimlendirmiştir şahnur dahada aşağılara inme isteği uyandırmıştır sende .. hazır bu motuvasyonu yakalamışken asıl asılabildiğin kadar
şahnur tebrik ederim. 6 lı rakamlar.. ben de 59,9 olduğumda tartıyla flört etmiştimm resmen gözlerimi alamamıştım. darısı isteyen herkesin baına...
kızlar giymediğiniz kıyafetlerinizi ne yapıyorsunuz? nerelere verebilirim? gardrop temizliğine girişeceğim şevk gelirse..
öyle desene bende şaşırdım birden bire nasıl 65 geldi diye... biz vermek için debelenirken sen daha fazla inmemek için çabalıyorsun şimdi ironiye bak...
yok yahu... 56 yazacağıma aceleden rakamları yanlış basmışım... 56,2 yazacaktım. iki günlük çikolata kürümden sonra bugün nihayet 56,7 gördüm gene...
aslında mr istese daha iyi olurdu umarım dediği gibi olur da geçer......
jujum valla kaç kere sordum ama yok bişey demedi.....yeter dedi durdu.....
öyle desene bende şaşırdım birden bire nasıl 65 geldi diye... biz vermek için debelenirken sen daha fazla inmemek için çabalıyorsun şimdi ironiye bak...
kendi kendimize deneme yanılma yoluna gireceğiz desene yine...
Zesim 9.yili bitordim.puan 180ama en az 300olursa iyi.merkeze yaklsabilirsin)))))))
cornim bi sorun olmamasina sevindim.
inşallah o da olacak 79 ları sonra 69 ları göreceksin hepimiz inşallah istediğimiz kilolara geleceğiz durmak yok yani JUJU
sanada günaydın fıstık...
piknik yormuş seni besbelli...
vayyy 6 lı haneler haa allahım bana da nasip et... şahnurcum tebrik ederim sona yaklaşıyorsun ne güzel...
şahnurun dediği mantıklı sizde aynı kanıdaymışsınız zaten... hayırlısı diyelim canım..
sorma zesss valla 79 görmek istiyorum ama göremiyorum şahnurcum 69 ları gördü ne güzel...
sınıf öğretmenliğinde puan çok önemli ama yinede iyi puanın var sanırım hep yüksek puanlı yerlerde çalışmışsın maşallahZesim 9.yili bitordim.puan 180ama en az 300olursa iyi.merkeze yaklsabilirsin)))))))
cornim bi sorun olmamasina sevindim.
evet ilk ben yazayım bakayım menümü........ee bilindik üzere yarın cuma olunca yeme işini sonlandırdım ama pek de duzgun olmadı yedıklerım......
sabah-öğle: beraber oldu.hastaneye gıdınce ıkısı birleşti....
yarım sıkma(lorlu)
1 küçük dilim çavdar ekmeği
peynır-domates -zeytın
ara: 1 bardak nescafe
akşam: 2 kasık yoğurtlu patlıcanlı-semızotlu salata(yıyemedım patlıcanı sevmedim ben,babam yedı)
1 kase tuzsuz kabak çekırdeği(bağırsaklarım çalışsın dıye yedım bakalım işe yarayacak mı? dün yaradı bugun wc ye cıktım)
spor: akşam üzeri aşağıda yürüyüşümü yapacağım
su:içiliyor
kızlar yarın malum cuma bildirimi erken yaparsanız sevinşrim jujum yerine ben listeye ekleyecem
canım ben giymediğim kıyafetlerimi eski kapıcımız vardı onun kızlarına veriyordum işyerinde çalışan temizlikçilere falan götürüyorum
bu arada bende iyice şevke geldim görünce 6 lı rakamı her ne kadar 69.9 da olsa 6 lı rakam bakalım yarın sabah ne olcak bende bugünki menümü yazayım
sabah
1,5 dilim ekmek
labne peyniri sürülmüş
ara
1 elma
öğle
1/2 kk hellim peyniri
3 marul
ara yok
akşam (saat 16.30 da yedim)
3 kaşık kısır bol yeşillikli
günü tamamladım malum yarın tartı günü
su tamam
spor 30 dk yürüyüş tempolu değildi biraz az oldu
ama fizik tedavi + penisilin+dr kontrolü (fizik tedavinin kontrolü) yoruldum
şimdi çay içiyom bakalım yarın ne olacak
evet ilk ben yazayım bakayım menümü........ee bilindik üzere yarın cuma olunca yeme işini sonlandırdım ama pek de duzgun olmadı yedıklerım......
sabah-öğle: beraber oldu.hastaneye gıdınce ıkısı birleşti....
yarım sıkma(lorlu)
1 küçük dilim çavdar ekmeği
peynır-domates -zeytın
ara: 1 bardak nescafe
akşam: 2 kasık yoğurtlu patlıcanlı-semızotlu salata(yıyemedım patlıcanı sevmedim ben,babam yedı)
1 kase tuzsuz kabak çekırdeği(bağırsaklarım çalışsın dıye yedım bakalım işe yarayacak mı? dün yaradı bugun wc ye cıktım)
spor: akşam üzeri aşağıda yürüyüşümü yapacağım
su:içiliyor
canım ben giymediğim kıyafetlerimi eski kapıcımız vardı onun kızlarına veriyordum işyerinde çalışan temizlikçilere falan götürüyorum
bu arada bende iyice şevke geldim görünce 6 lı rakamı her ne kadar 69.9 da olsa 6 lı rakam bakalım yarın sabah ne olcak bende bugünki menümü yazayım
sabah
1,5 dilim ekmek
labne peyniri sürülmüş
ara
1 elma
öğle
1/2 kk hellim peyniri
3 marul
ara yok
akşam (saat 16.30 da yedim)
3 kaşık kısır bol yeşillikli
günü tamamladım malum yarın tartı günü
su tamam
spor 30 dk yürüyüş tempolu değildi biraz az oldu
ama fizik tedavi + penisilin+dr kontrolü (fizik tedavinin kontrolü) yoruldum
şimdi çay içiyom bakalım yarın ne olacak
menumm
sabah
1 kase nesfit
ogle
1 dilim kek
aksam
2 baget
2 kasık pılav
1 kepce corba
su:ıcılıyor
spor:yuruyuse cıkıcazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?