Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın kızlar nasılsınız bakalım....

şahnurum doru dedin onlar çok fazla oldu...ama olan oldu işte ....

bende kustum sıze ıste hıhhh cornı ve sevda ve sahnur dısında kımse benle konusmadı

hoşgeldin rabişim ....

Son düzenleme:
MERHABA KIZLAARR

şahnurum tebrikler cnm bakalım yarın nekler göstericek

inş herkes bol bol kilo vermiştir

bende şimdi ev işlerini hallediyim oğluşumu uyutur gelirim bu arada yeşil çay hatırlatması iyi oldu tamamen unutmuştum

günaydın herkeseeeeeeeee

Gunaydin bacilaaaaaaar

günaydın kızlar nasılsınız bakalım....

şahnurum doru dedin onlar çok fazla oldu...ama olan oldu işte ....

hoşgeldin rabişim ....

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr

zes; menün iyi gıderken akşam bozulmuş bacım........

bu arada hepinize desteğiniz için çok tşk ederim.......bugün doktora gittim doktor fobim doktorun odasında tekrardan hortladı....nasıl titriyorum derdimi zor anlattım valla.....
zaten doktor da suratsızın tekiydi......
şikayetın ne dedi.başladım anlatmaya....
stres ve yorgunluk başta sancı yapar dedi sinirlerim için ilaç yazdı yolladı......o an aklıma hamilelik çalışmalarından bahsetmeyı unuttum..ilacı aldım şimdi bir tane içtim ....
MR çektirsek falan dedim....hayır dedi gerek yok dedi...neden böle dedi anlamadım:44::44::44:
geçmezse gel dedi......

sonra diyetisyenimize uğradık....bayağı sohbet ettik....eşimle havadan sudan sohbet ederken ben hemen lafın arasına daldım.şey dedim benım kılom durdu 1 aydır çakıldım kaldım dedim...napacagım ben dedim.....
yeter artık dedi...artık kilo vermeyı kes dedi:44::44: bende 5 kılo daha vermek ıstıyorum dedim yüzün çökecek artık dedi....tabı ben onu dinlemıcem 3 kg da olsa vermek istiyorum...göbegım de ki yağlar için....

dün de posta gazetesı almış babam.....akşam onu okudum...amerıka da 2 üniversıte de yapılan araştırmaya göre gece 150 kaloriyi geçmeyecek sekılde yapılan atıştırma daha çabuk zayıflatıyormus:44::44::44:

aaaaaaaaa çok güzel şahnur 69 ları gördün inan çok sevindim bi anda kendimi hayal ettim çok güzel 70 ler artık sıkmıştı haydi bakalım darısı 80 li 70 li kiloların başına inşallah...
canım inşallah sende en kısa sürede 6 lı rakamları görürsün inşallah

yormuş valla hala uykum var geçmedi bi türlü
görürsün jujum görürsün valla bu sabahtan beri herkes de sen çok zayıfladın ne yaptın diye soruyo yaa nasıl hoşuma gidiyo senki incelme fazla gibi millet salı gün sanki beni görmedi ya da geçen hafta herkes ne yaptın sen diyolar sanırım artık milletin dikkatini çekecek noktaya geldi verdiğim kilolar
cornicim canım bak eğer önemli bişey olsaydı dr mr falan isterdi sen sıkma canını dr mr a bile gerek duymamış ne güzel biz demiştik sana

suratsız doktora düşmene üzüldüm ama kafana takma bir bildiği vardır doktorun...

ama diyetisyen keşke cevap verseydi sana bende merakla okudum ne dedi diye ama hüsran...

bu seni dahada azimlendirmiştir şahnur dahada aşağılara inme isteği uyandırmıştır sende .. hazır bu motuvasyonu yakalamışken asıl asılabildiğin kadar

merhabalar.. geçmiş olsun korni bak yokmuş bir şey..

şahnur tebrik ederim. 6 lı rakamlar.. ben de 59,9 olduğumda tartıyla flört etmiştimm resmen gözlerimi alamamıştım. darısı isteyen herkesin baına...

kızlar giymediğiniz kıyafetlerinizi ne yapıyorsunuz? nerelere verebilirim? gardrop temizliğine girişeceğim şevk gelirse..

aklıma takıldı geçen gün 65 lerden bahsettin sen mesajında... yanlış mı yazdın gerçekten 65 mi çıktın

aklıma takıldı geçen gün 65 lerden bahsettin sen mesajında... yanlış mı yazdın gerçekten 65 mi çıktın

yok yahu... 56 yazacağıma aceleden rakamları yanlış basmışım... 56,2 yazacaktım. iki günlük çikolata kürümden sonra bugün nihayet 56,7 gördüm gene...

aslında mr istese daha iyi olurdu umarım dediği gibi olur da geçer......

jujum valla kaç kere sordum ama yok bişey demedi.....yeter dedi durdu.....

yok yahu... 56 yazacağıma aceleden rakamları yanlış basmışım... 56,2 yazacaktım. iki günlük çikolata kürümden sonra bugün nihayet 56,7 gördüm gene...
öyle desene bende şaşırdım birden bire nasıl 65 geldi diye... biz vermek için debelenirken sen daha fazla inmemek için çabalıyorsun şimdi ironiye bak...
aslında mr istese daha iyi olurdu umarım dediği gibi olur da geçer......

jujum valla kaç kere sordum ama yok bişey demedi.....yeter dedi durdu.....

kendi kendimize deneme yanılma yoluna gireceğiz desene yine...

aynen öyle jujum:26::26::26:

Zesim 9.yili bitordim.puan 180ama en az 300olursa iyi.merkeze yaklsabilirsin)))))))

cornim bi sorun olmamasina sevindim.

sağol cnm..bir şey var mı yok mu bence doktor da anlamadı benı kaderime terk ettı.......

pofff çok sıkılıyorum ya.....haftasonu sınav var ve benım çalışmam gereken 2 ders var daha....anamm benım kafamı bu dersler halletti doktora ne hacet var....
eşim de annesını aldı dolaştırmaya çıkardı..

evet ilk ben yazayım bakayım menümü........ee bilindik üzere yarın cuma olunca yeme işini sonlandırdım ama pek de duzgun olmadı yedıklerım......

sabah-öğle: beraber oldu.hastaneye gıdınce ıkısı birleşti....
yarım sıkma(lorlu)
1 küçük dilim çavdar ekmeği
peynır-domates -zeytın

ara: 1 bardak nescafe

akşam: 2 kasık yoğurtlu patlıcanlı-semızotlu salata(yıyemedım patlıcanı sevmedim ben,babam yedı)
1 kase tuzsuz kabak çekırdeği(bağırsaklarım çalışsın dıye yedım bakalım işe yarayacak mı? dün yaradı bugun wc ye cıktım)

spor: akşam üzeri aşağıda yürüyüşümü yapacağım
su:içiliyor

Son düzenleme:

canım ben giymediğim kıyafetlerimi eski kapıcımız vardı onun kızlarına veriyordum işyerinde çalışan temizlikçilere falan götürüyorum
bu arada bende iyice şevke geldim görünce 6 lı rakamı her ne kadar 69.9 da olsa 6 lı rakam bakalım yarın sabah ne olcak bende bugünki menümü yazayım

sabah
1,5 dilim ekmek
labne peyniri sürülmüş
ara
1 elma
öğle
1/2 kk hellim peyniri
3 marul
ara yok
akşam (saat 16.30 da yedim)
3 kaşık kısır bol yeşillikli
günü tamamladım malum yarın tartı günü
su tamam
spor 30 dk yürüyüş tempolu değildi biraz az oldu
ama fizik tedavi + penisilin+dr kontrolü (fizik tedavinin kontrolü) yoruldum
şimdi çay içiyom bakalım yarın ne olacak

inşallah o da olacak 79 ları sonra 69 ları göreceksin hepimiz inşallah istediğimiz kilolara geleceğiz durmak yok yani JUJU

Zesim 9.yili bitordim.puan 180ama en az 300olursa iyi.merkeze yaklsabilirsin)))))))

cornim bi sorun olmamasina sevindim.
sınıf öğretmenliğinde puan çok önemli ama yinede iyi puanın var sanırım hep yüksek puanlı yerlerde çalışmışsın maşallah

kızlar yarın malum cuma bildirimi erken yaparsanız sevinşrim jujum yerine ben listeye ekleyecem

Tuğbacığım bu hafta genelde hamur işleri yedin gibi ama miktarları çok azdı, kimbilir belkide senin meto şaşar birde dün yazdığın şey bana çok mantıklı geldi..geceleri 150 kaloriyi geçmeyen atıştırmaların daha çok zayıflattığı, çünkü ben geçen hafta 1 lokmalık ekmek peynirler atııştırmıştım ve çok güzel kilo verdim..

kızlar yarın malum cuma bildirimi erken yaparsanız sevinşrim jujum yerine ben listeye ekleyecem

tamam sevgili başkan yardımcım

oooooo tam cuma öncesi menüsü olmuş şahnurumm..

menumm

sabah
1 kase nesfit

ogle
1 dilim kek

aksam
2 baget
2 kasık pılav
1 kepce corba

su:ıcılıyor
spor:yuruyuse cıkıcazz

cnm bişicik yememişsin sadece biraz düzensiz olmuş

menumm

sabah
1 kase nesfit

ogle
1 dilim kek

aksam
2 baget
2 kasık pılav
1 kepce corba

su:ıcılıyor
spor:yuruyuse cıkıcazz

keki keşke yarın yeseydin cnm malum tartı günü ama menün güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…