Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

cnm pataesli yumurtayı bende çok sewerim....ama öle uğraşmaktansa sana tavsiyem...teflon tencere içinde denemen...kapağını kapatıp bişirirsen buharda pişio ve senn yönteme göre daha az zahmetli....üstüne direkt yumurtayı kırabilirsin...ben bir tatlı kaşığı yağ koyup yapıorum....bazen cnm çekio 2 haftada bir pazar kahvaltılarım böle....

diğeri gereçktende iyi gibi gözküo...o da diğer kızartmalara göre daha az zahmetli gibi....tek tek kızartıp yağ kokmaktansa...fırında pişene kdr sosunuda pişir...süpermişdelikafadulden

ben bugün kü raporumu veriim....

kalkınca 2 bardak su....
KAHVALTI 9:00---------------> küçücük ekmeğin üstüne yine küçücük bir peynir koydum...(yani 1 dilim ekmeğin 4/1'i...1 kibrit kutusu peynirin çeyreği)

saat 10:00 da 65 dk tempolu yürüyüş yaptım....çok zor oldu ama bu bnm cezamdı...6 km oldu ve 350 kalori yakmış oldum...

12:00'de ki ara da....yarım sütlü nescafe ve 3 diyet bisküvi....

az önce yeşilçay içtim

su ana kdr 2 litre su içtim

14:30 da ki öğlen yemeğim...az yağda bol soğanla bol domatesle pişirilmiş kabak yemeği...1 kase yoğurt...
16 da bitkisel çay içmeyi
17:00 de bir meyva yemeyi düşünüyorum...

18:00de yine kabak yemeğinden yemeyi düşünüyorum...belki 3 köfte ekleyebilirim yanına...ve yoğurt...

var mı yanlış olan bişi...

evet canım senin dediğin yöntemde güzel bende artık ayda bir hafta sonu kahvaltısı için yapabilirim kızartmada gerçekten lezzetli oluyor aynı zamanda da dediğin gibide yağ kokmuyor heryer canım alkisalkisalkisalkisalkisalkis

canlarım size bakmaya geldim ama bir kaç konuda oyalandım vaktim kalmadı ufak kızımla dışarı çıkmam gerek dönünce gelirim..

xtabucum sana bir şeyler yazacağımda unutmayayım diye kendime not bırakıyorum şu mesajımla ))

canım bende yorum yapmak istedim sabah kahvaltın sanki çok az sonrasında da kuvvetli birşey yememişsin taki öğle yemeğine kadar çünkü sabah insan yediklerini gün içersinde eritmesi daha kolay oluyor hareketliyiz çünkü illaki akşmama kadar sabah daha sıkı bir kahvaltı yapsan abartmadan tabi:1shok:daha sonraları daha az acıkırsın diye düşünüyorum sositososito:teselli:

herkezleri opuyorum sizlerlen cene calmayi coook ozledim sporumu gece yapiyorum yemem icmem 3. gundeyim diyetimin normal cok ac diilim cokta yemiyorum ekmegi cok az yiyorum aynen listedeki gibi ya corba ya haslanmis et yada salatali kucuk tost geceleri icin sut sadece sabah bide ogleden sonra aralarda 10 kadar cagla iste sabahlari bir ince dilim ekmek peynir okadar
gecmise gece bakarim dun gece bakamadim dun gece cok simsek yagmur vardi pc yi temelli kapattik
bijom gece denetmliyim canim seni olur demii hadin optum herkezi

OHHHH maşallah nasılda iyi kaynatmışsınız tamam paylaşım yapnda insan burda olmayanlarıda düşünür ama değil minaniknanik bunlar geçmişi nasıl okur nasıl hepsine Mehalim laf yetiştirir. delikafadulden aman aman nazar değmesin hep böyle canlı göreyim takımı.

gelelim bana Sportiecim dnetle beni listede değilim ama kendimi senin kollarına bırakıyorumkaydirigubbakcemile
sabah 1 bardak süt
arada 1 tane kepekli galeta
öğlen salata makarna karışık 1 porssiyon yani yumruk:)=) 4-5 kaşık mercimek çorbası.
ara şimdi yani 2 kepek ekmek kk peynir 2 ince dilim domates marul ile hazırlanmış sandaviç 1 brd sütt. ( bu saatlerde gözüm dönüyor benim-tatlicadiarzu-
akşamada karnıbahar haşlama düşünüyorum . şuana kadar 2.5 litre su içtim oh bee

ayy belleğim silmişnaniknanik 1tane şu minnacık cam gibi şeker oluyorya ondan ve küçük hobbyler oluyorya ondan yedim( pis buse verdi)

Ben boş boş mu oturacam orda senağlama banada internet ile müdürün almadığı lapitopu alın bari :1rolleyes:

Eşinin, senin demoralize kaynağı olmasına engel ol tam aksini yap o seni üzdükçe sende ona inat yap zayıflama işine sarıl bak ben öyle yaptım işe yaradı kaydirigubbakcemile5

çıkınca satıştan %20 alırım bak söliyimde:roflol:

canım bak zaten amacımız burada birbirimize destek olmak yoksa parayı bastıran diyetisyene gider gidemeyen evde koşar oynar yine verir kiloyu ama bir çoğumuzun hayatla zaten sorunu var bunalım takılıyoruz birlik olmamızın amacıda bunları paylaşım şimdiye dek aşamadığımız sıkıntılarıda bu destekle aşıp şu lanet kilolardan kurtulmak... bende yaşadım eşimle sorun ve şimdiye dek diyetle boğuşup eşiylede sorun yaşayan eşinin köstek olmasını anlatan bir çok mesaj okudum anla işte tek sen değilsin.. üstesinden gelemediğin sorunlar varsa bizimle paylaş yaşça senden büyük tecrübeli arkadaşlarımız var zaten yaşçada tecrübe olmasa hayat bu belki senden daha iyi bakabilecek basit çözümler sunabilecek kişiler var aramızda.. buradan anlatamazsan özelden yaz kimi kendine yakın buluyorsan... paylaş yani içinde tutma kendinide bunaltma...
bende diyete başladığımda ne eşimin nede çocuklarımın kilo vereceğime inancı yoktu çünkü bu zemini yüzlerce diyeti yapıp bozarak defalarca diyetisyene gidip kilo verip sonra yarım bırakıp verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldığım için ben hazırlamıştım.. 3 hafta sonra göstterdiğim azim ve verdiğim kilo ile evdeki herkesin desteğini kazandım eşim yorgun argın benle her gece yürüyüş yaptı kızlarım sabahın köründe kalkıp yürüyüşe gitmem için teşvik ettiler ama bunu başaracağını gösterdiğin anda geliyor bu destek sabırlı ol.. sorunu bilmediğim için böyle aptalca yazdım işte anlatabilirsen yardımcı olmaya çalışabiliriz ama sakın olaki başedemiyorum diyerek çekip gitme başladığın noktadan daha alt seviyede bulursun kendini ve toparlanman yıllarını alır...

Ben boş boş mu oturacam orda senağlama banada internet ile müdürün almadığı lapitopu alın bari :1rolleyes:
Yahu laptopu neden bizden istiyorsun söylesene müdüre kallis şu gün alacaksın diye haber yolladı de bak nasıl alıyor...
orda boş durmazsın okuma yazma bilmeyenler olabilir onlara faydan dokunur olmasa bile koğuşlar arasında dolaşıp haraç toplarsın:roflol: yada "diyet tabağından mahpus damlarına" diye kitap yazarsın:roflol: anam bugün bende ne parlak fikirler çıktı heee, öle yada böle köşeyi döndürecem hepimize:roflol:

Yooooookkkkk ordada öğretmenlik demeyin bana bakın kaçarım tünel kazıp ona göree kaydirigubbakcemile ama şu kitap yazma işiCADIARZU hımm hiç fena değik adıda güzel "diyat tabağından mapus damlarına" :roflol::roflol:

merhabalar.. geldim ama okuyup birseyler yazmama firsat olmadi.. simdi girebildim.
neler yaptiniz bugün bakalim himm?. darbeler dayaklar iskenceler havada ucusmus.. hic bos birakmaya gelmiyor sizi..kaydirigubbakcemile3
evet güzel ve zekice fikirler yürütmüs kallisim. birazda ignelemis...delikafadulden.. demek keyfi yerinde kallisimin.. masallah

Hg annem. Nasılsın . bende iyim :)) Birazdan annemlere gidecem .Daralacak etkelerim pantolanlarım var tüm yazlıklarımı çıkarmıştım. Annemin saolsun terzilik gelir elinden :)) hadi görüşürüz kocaman öptüm

hosbuldum güzelim sagol.. iyisin masallah.. etekler daralacak ohh ohh. fistik gibi olacak kizim cicilerini giyip. kaydirigubbakcemile2

cnm bnm çok tşk ederim haklısın biliorum ama sabahları cnm hiçbişi istemio...sırf kahvaltıyı atlamamak adına onu yiyorum hiç yemezsem daha kötü çünkü...zaten bnm sıkıntım iştahımla acıkmamla değil...tatlı bnm sorunum dayanamıorum...bozarsamda o yüzden bozuorum zaten...yoksa yemekle falan aram yok...aaa ewt kızartma helde patates kızartmasına hamur işlerine bayılıorum ama onları aramıyorum....doktorum arada kendine izin ver biriktirme yoksa diyetten sıkılırsın demişti...izin vereceğim zmnlar kendime o ara ihtiyaç gideriorum ama tatlı vazgeçilmezim bnm...o konuda sıkıntı yaşıorum....bide ben diyette hiç ekmek yemiorum günde 1 dilim oluo genelde...beyaz ekmeği özledimmmmmmm:1no2:

Son düzenleme:
neyse herkese hoş sohbet ve iyi akşamlar diliorum... ben artık kaçar....bugün yazdığım listeme uydum...sorun yok şimdilik...

yarın görüşmek üzere....SAĞLICAKLA KALIN....

canim benim. tabucugum cok kötü oldum okuduklarimdan sonra..
canim bilincli kizsin.. sana ne denir nasil teselli edilir bilemedim . herseyin farkindasin iste. durum ortada.
allah yardimciniz olsun. cocugunun ve senin. tabiki ailende üzülüyor hatta kahroluyorlar. ne kadar kötü sey ya insanin kocasina güvenememesi.. ben bu sekilde bir soruya cevap verirken hep burada olmiyan kisinin tarafini tutar onun gözüyle görmeye calisirim. ama ah güzelim be bunun elle tutulur savunulur bir tarafini bulamadim. keske dilim dönüp elim varip seni teselli edecek seyler yazabilseydim. takimin en yaslisiyim. birseyler yazmak istedim senin kendini iyi hissetmeni saglamak istedim ama basaramadim bagisla beni

sana diyebilecegim tek sey!! buradaki herkese güvenebilirsin.. kallisimin dedigi gibi kimi kendine yakin görüyorsan özeline yaz istersen buraya yaz bu sekilde herkes birsekilde cevap verir. seni birilerinin anladigini yalniz olmadigini hissetmekte bir sekilde mutluluktur. verebilecegimiz sadece iki kelime teselli olsada sen kendini iyi hissedersin bunada ihtiyacin var.. ve yazilan her kelime samimidir. güvenebilirsin. seni anliyor ve acini hissedebiliyorum. herkesin var acilari sizilari. allah caresiz dert vermesin. bak ne güzel bir ailen var seni destekliyen bu cokkkkkkkkk sey canim benim.bak benim bir annem yok mesela onu kaybedeli 24 yil oldu biliyormusun? hic doyamadim. üzerimde elini sicakligini destegini hic duyamadimki. hemen arkasindan babamida kaybettim. yani bak bu konuda cok sanslisin. gidip sicacik annene sarilsan. dertlerinin yarisi dökülür üzerinden. duymak istediklerin bunlar degil biliyorum. ama hayatindaki bu zenginligi belirtmek istedim canim

çok tşk ederim....Allah razı olsun ablacım...yani bu bunalımdayken neden diyetten uzaklaştığımı anlatmaya çalıştım sorunlarımı paylaşmak istedim...değer görüp okuyan herkese tşk ederim....:enbuyukkk:

cok iyi anladik güzelim. diyeti falan dert etme. sen iyi ol oda düzene girer insallah.
profiline baktim az önce tabucugum 85 dogumlumusun. benim en kücügüm oglumda 85 dogumlu. ne kadar gencsin.. hayatin ezmeye kiyamiyacagi kadar genc. kizin kac yasinda canim senin?

ewt abla ocak 85 doğumluyum...18 yaşında üniversite 1, sınıftan yeni mezun olmuştum ewlendiğimde...kızım 4,5 yaşında kasım 1 de tam 5 olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…