- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #9.001
site sorunlu bahanesiyle hepimiz geri kaldık ama toparlanma zamanı geçti çoktan ne sitede sorun kaldı nede bahane... cumaya yeni kararlarımızı yazalım uyan uyar uymayan zaten kendisi için istemiyor bir şey yapmıyor demektir... az daha sabır...
işte yeni üye dedik son bir ayda kaç kişiyi aldık.. birisi burda bir hafta paylaşım yapıp tek kelime etmeden başka takıma geçmiş, direk vazifesi görüyorya takımdaki herkes bu yüzden tenezzül edip söylemek yok.. diğer 3-5 kişi bir hevesli atlayıp bizide heveslendirdiler birinin galiba 20 gündür yürüyüşü bitmedi diğeride kendini şişman ve mutlu görmeye devam ediyor. bunları misal olarak söylüyorum ama kendimiz için bir şeyler yapmak istiyorsak takım olmayı başarmalıyız bunu yapmayacaksakta çekip gitmeliyizki geri kalanlar başının çareine bakabilsin... hep pembe gözlükle bakamıyorum malesef... düzeltmemiz gereken durum var ve düzelecek çaresi yok başka türlü... herkes elinden geleni yapacak...
Moralini bozma. yürüyüşe başlamanda güzel olmuş. Ancak biz senden daha çok paylaşım bekliyoruz yalan yokslm kuzucuklar nabersiniz şakkıdı
Sonunda girebildim, düzelmiştir inşallah site -tatlicadiarzu-
Moralim bozuldu dün sabah tartıya çıkınca, yerimde mi sayıyorum ne senağlama
:
merhabaaaaa:teytey:
gece kuşunuz geldiiiiiiii
ayol ben gidince gece burası sahipsiz kalmış kimseler yok nasılsınız güzeller gidiyormu kilocuklar?delikafaduldensizin verdiğinizi ben alıyorum dert etmeyin sakın bu verilen kilolar nolcak diye kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana her yediğimi çıkarırken buna su da dahil nasıl kilo alıyorum bir bilen varsa anlatsın bana yaaaaa:uhm:
hadi öptüm hepinizi canım arkadaşlarım benimŞenizŞenizŞenizŞeniz
Acaba neden böyle olduki canım bunu araştıralım bence . bunu ben ararştıracam . Ama birde sen araştırsana netten bakalım neler bulcağız merak ettim:teselli:su zaten çok içiyorum ben, içtiğim bitki çaylarıyla günde 3-3.5 litreyi buluyor ama nedense bu aralar içemiyorum mehalim :çok üzgünüm: sıcak soğuk ılık hiç farketmiyor :bbo: bir çözüm bulucam ama teşekkürler sana kocaman :1hug:
ç..
mi söylüyosun, buralar dutluk da sen mi çamur diyosun ki..
işte yeni üye dedik son bir ayda kaç kişiyi aldık.. birisi burda bir hafta paylaşım yapıp tek kelime etmeden başka takıma geçmiş, direk vazifesi görüyorya takımdaki herkes bu yüzden tenezzül edip söylemek yok.. diğer 3-5 kişi bir hevesli atlayıp bizide heveslendirdiler birinin galiba 20 gündür yürüyüşü bitmedi diğeride kendini şişman ve mutlu görmeye devam ediyor. bunları misal olarak söylüyorum ama kendimiz için bir şeyler yapmak istiyorsak takım olmayı başarmalıyız bunu yapmayacaksakta çekip gitmeliyizki geri kalanlar başının çareine bakabilsin... hep pembe gözlükle bakamıyorum malesef... düzeltmemiz gereken durum var ve düzelecek çaresi yok başka türlü... herkes elinden geleni yapacak...
Kallisim şikayetlerinde çok haklısın denecek söz yok .. ama bu takımız hepimiz toplayacağız demi buda elimizde az özveri ile helede geçen zenanın bi mesajına çok duygulanmış. Zenan sırf sorumluluk hissettiği için mahcup olduğu için evde misafirir varken kaçak göçek bizim için gelip mesajlar yazmıştıı bu davranış sanırım yeteri kadan açıktır anlatmak istediklerime
ahanda darbeyi indirmiş bulunmaktayım :roflol:
aa radyo dinliyorum ama duymadım darbeyi :roflol::roflol::roflol:
Bijoux cum
çok teşekkür ederim ilgin için canım, bende buldum jinekoloji bölümünde benle ilgilili vakaları okudum.
Şimdilik takıntı yapmıyorum
hatta senin önerdiğin soğan suyu kürüne de başlıyacağım.
kotunu en kısa zamanda giy şekerim.. mist işinide ertelemişsin iyi olmuş böyle birdenbire moral bozuyorda daha araştırıp bilgi almakta fayda var...benim kız geçende diyorum bak soğan suyunu yapalım bizim gurupta birisi sonuç almış diye, elini kasıklarına koydu ben melahatsiz bir hiçim anne onu öldüremem çok alıştım en azından bu yılda össye beraber girseydik diyor:roflol::roflol: ... haydi sportim geçmiş olsun bakalım...motivasyonumu topladım geldim,
eveeet şimdi sıfır kaçamak programıma dönüyorum
"Sessiz atın tekmesi misali" darbesi bu :roflol: evet evet bu ad güzel oldu darbemiz bile isimli misimli anamm:roflol:.. Az önce Uğur Kündar aradı akşam röportaja gelecem kallisçiğim müsaitmisin :roflol: yeni darbedeki kurallar hakkında konuşmamız gerek bir kaç tüyo almalıyız sizden dedi...ertenokon davası için arayabilirler bak fazla konuşmayalım bu konuda:roflol::roflol:
başla canım bakalım belki bir faydası olur. ay ne sevinirim o zaman yerimseniben
ayyy valla takım olarak hepimiz götürler gözaltına darbe marbe diye güme gideriz bizde :roflol::roflol::roflol:ama darbemiz hayırlı olsun inşallah işe yarıyacak hepimiz toparlanacağız :teytey::teytey:
ben boncuklarımı hazırlıyayım o zaman :roflol::roflol: boncuk örme tekniği vardı biliyor fakat yapmıyordum, bir gün içeri girersem diye sakladımdı hep hevesimi:roflol: çünkü öyle sabır işiki adı bile hapishane işi:roflol:... zaten bizim kaçamakları böyle hücre filan engelleyecek başka yolumuz kalmadı gibisırnaşık şey toplayın valizleri yanınıza rahat bir şeyler alın 5-A koğuşu :roflol::roflol::roflol: olarak akşama buluşalım... Çikolata için nane limon alın çocuu iyice hasta etmeyelim oralarda.. Reyhan abla içinde örgü ipi alayım bir kaç renk... Başka ne istersiniz? İsteyene kurdele nakışı öğretebilirim:roflol: çıkıştada dükkan açarız orada yaptıklarımızla yada pazara tezgah:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?