Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bijocum ya koptum vallaha.. dutluk ve çamur güzelmiş wayyyyyy...

canım dile getirmemek değilde, site sorunlu bahanesiyle hepimiz geri kaldık ama toparlanma zamanı geçti çoktan ne sitede sorun kaldı nede bahane... cumaya yeni kararlarımızı yazalım uyan uyar uymayan zaten kendisi için istemiyor bir şey yapmıyor demektir... az daha sabır...

işte yeni üye dedik son bir ayda kaç kişiyi aldık.. birisi burda bir hafta paylaşım yapıp tek kelime etmeden başka takıma geçmiş, direk vazifesi görüyorya takımdaki herkes bu yüzden tenezzül edip söylemek yok.. diğer 3-5 kişi bir hevesli atlayıp bizide heveslendirdiler birinin galiba 20 gündür yürüyüşü bitmedi diğeride kendini şişman ve mutlu görmeye devam ediyor. bunları misal olarak söylüyorum ama kendimiz için bir şeyler yapmak istiyorsak takım olmayı başarmalıyız bunu yapmayacaksakta çekip gitmeliyizki geri kalanlar başının çareine bakabilsin... hep pembe gözlükle bakamıyorum malesef... düzeltmemiz gereken durum var ve düzelecek çaresi yok başka türlü... herkes elinden geleni yapacak...

doğru söze ne denir a.s.

Selam canlarım . ben iyim önce bunu diyim .Bizim müdür gene tırladı herkesin morali bozulmaya başladı yine ee tabi benimdee. okul dışında bir sorunum yok şükür. hatta yememide güzel ayarlamaya başladım şükür yavaş yavaş son aldıklarımda gidiyor bu sabah şiş karnına 61.9 gördüm yeniden .Bu başlangıçla artık 60 altına ineceğime olan inancım yeniden geldi . ara vermek gerçekten işe yaradı bende listeye gireceğim anı 4 gözle bekliyorum kısa sürede toplanmak iyiy oldu daha evel 2-3 ay ara verirdim. Birde kim bahsetmitii hatırlamıyorum ama hafta sonu kaçamaklarını çözersek süper olacak

slm kuzucuklar nabersiniz şakkıdı

Sonunda girebildim, düzelmiştir inşallah site -tatlicadiarzu-
Moralim bozuldu dün sabah tartıya çıkınca, yerimde mi sayıyorum ne senağlama

:
Moralini bozma. yürüyüşe başlamanda güzel olmuş. Ancak biz senden daha çok paylaşım bekliyoruz yalan yok hata senin takıma dinamizm bile getireceğini düşünmüştüm lütgen beni yanıltma alkisalkisalkis ne kadar çok takım ruhuna sarılırsak o kadar başarılı oluruz inan. buryu sadece senin ihtiyacın yok . aynı zamanda bizlerinde sana ihtiyacı var yerimseniben

Hoşgeldin taze anne adayımız :)) bide neden kilo alıyorum diyor yaaadelikafadulden bilmem farkındamısın ama içinde bir tanı bebiş büyor tısım senin
kaydirigubbakcemile2

Acaba neden böyle olduki canım bunu araştıralım bence . bunu ben ararştıracam . Ama birde sen araştırsana netten bakalım neler bulcağız merak ettim:teselli:

mi söylüyosun, buralar dutluk da sen mi çamur diyosun ki..

dahada bişi demiyorumm :roflol::roflol::roflol:

Kallisim şikayetlerinde çok haklısın denecek söz yok .. ama bu takımız hepimiz toplayacağız demi buda elimizde az özveri ile helede geçen zenanın bi mesajına çok duygulanmış. Zenan sırf sorumluluk hissettiği için mahcup olduğu için evde misafirir varken kaçak göçek bizim için gelip mesajlar yazmıştıı bu davranış sanırım yeteri kadan açıktır anlatmak istediklerime

Canım hoşgeldin.. yazmak mecburiyetinde hissettim kendimi, sadece kendimide düşünmüyorum ama destek bekleyen kaç kişiyiz, haftada 3 kez uğrayıp şunu yedim nasıl olmuş diyen birine ben ne yorum yapabilirim sen ne yorum yapabilirsin içimden gelmezki... dağılmayalım bir an öncede toparlanalım lütfen...
Zenanın o mesajını biliyorum o kadar çok ard arda özür dilemiştiki canım benim a.s. diyorumya o yapabiliyorsa hiç birimizin bahanesi olamaz ufak çocukları var ve şu andada misafirleri var ama o hala her fırsatta gelmeye herkese bir şeyler yazmaya devam ediyor...

Düzelmemiz için son 3 gün klava:klava: cumadan sonra af filan yok söylemedi demeyin ahanda darbeyi indirmiş bulunmaktayım :roflol:

herkese merhaba !!!!

motivasyonumu topladım geldim, kist mist işi için yazı bir geçiricem kısmetse eğer olmam gerekiyorsa sonbahar gibi operasyon geçiririm, birkaç doktorla görüşüp net kararımı da o zaman vereceğim.

Havalar güzel ısındı falan derken, hafif gevşemeler kilolar aynı yerde sayıyor valla bende de ufak tefek derken atıştırmalar nerdeyse alışkanlık haline gelicek diye ödüm koptu valla

geçen hafta sonu pazar günü yeğenimin doğumgünü vardı hatta bahsetmiştim burda onun adına ağaç diktirdim diye.
Zaten ogün kaçamak yapacağımı önceden biliyordum
ertesi gün de doktor işim çıktı şöyle bir karıştım biraz moralim de bozuldu tabi, ilk gün hemen çökerim ama sonra da kendimi iyi toparlarım

eveeet şimdi sıfır kaçamak programıma dönüyorum

hatta geçen haftasonu gittim beğendiğim bir kot vardı, denedim olmadı ama yine de aldım pantolonu valla
nasıl olsa kilo vericem ve giyicem diye, şimdi odamda karşıma koydum
çok da sevdim biranönce içine girmem lazım

choclate cım sana da çok geçmiş olsun canım, konuşamadık da seninle bir türlü

şimdilik hoşçakalın

ben burdayım ona göre !

aa radyo dinliyorum ama duymadım darbeyi :roflol::roflol::roflol:

"Sessiz atın tekmesi misali" darbesi bu :roflol: evet evet bu ad güzel oldu darbemiz bile isimli misimli anamm:roflol:.. Az önce Uğur Kündar aradı akşam röportaja gelecem kallisçiğim müsaitmisin :roflol: yeni darbedeki kurallar hakkında konuşmamız gerek bir kaç tüyo almalıyız sizden dedi...ertenokon davası için arayabilirler bak fazla konuşmayalım bu konuda:roflol::roflol:

merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım ben dün akşam regli oldum bu hafta cumaya kadar inşallah şişkinliğim inerde kilo almış görünmem bu hafta içi dikkat ettim yediklerime artık hafta sonu kaçamakları yok gerçekten silkelenme vaktim geldi yoksa kilo veremezsem bebişsiz kalıcam valla CADIARZU:uhm:

çukulatacım dünkü raporum canım

sabah kepeklli beyaz peynirli tost

öğle salata
patates kabak biber domates haşlama gibi yemek 2 kaşık

ara çilek 5 adet büyük

akşam 1 kase yoğurt çorbası
3 köfte
2 kaşık pilav
cacık
salata

gece 1 bardak süt

o zaman "Sessiz atın tekmesi misali" darbesi hayırlı olsun arkadaşlar. yeni anayasamız cuma günü açıklanır heralde :roflol::roflol:

Bijoux cum

çok teşekkür ederim ilgin için canım, bende buldum jinekoloji bölümünde benle ilgilili vakaları okudum.
Şimdilik takıntı yapmıyorum

hatta senin önerdiğin soğan suyu kürüne de başlıyacağım.

grupta bu ara iyice dağılmış demek, haydi toplanalım o zaman

başla canım bakalım belki bir faydası olur. ay ne sevinirim o zaman yerimseniben

motivasyonumu topladım geldim,
eveeet şimdi sıfır kaçamak programıma dönüyorum
kotunu en kısa zamanda giy şekerim.. mist işinide ertelemişsin iyi olmuş böyle birdenbire moral bozuyorda daha araştırıp bilgi almakta fayda var...benim kız geçende diyorum bak soğan suyunu yapalım bizim gurupta birisi sonuç almış diye, elini kasıklarına koydu ben melahatsiz bir hiçim anne onu öldüremem çok alıştım en azından bu yılda össye beraber girseydik diyor:roflol::roflol: ... haydi sportim geçmiş olsun bakalım...

yukarıda alıntı yaptığım 2 cümleyi çok sevdim her mesajında yaz bunları sen :roflol:

canlar benim ufaklık geldi okuldan ve aç... kızımla biraz vakit geçireyim gelirim sonra bu kadar bekçilik yeter...
birazda bahçede kitap okurum ...

aklıma geldi mehalime söylemiştim geçende okuduğum kitabı not düşeyim... ilk kez bir kitaba başladığım andan itibaren motivemi dikkatimi hiç bir şeyimi toparlayamadım ve 20 sayfada bıraktım... kitap peşimde gezmekten eskidi:roflol:

3 gün önce yeni bir kitaba başladım bu hoşuma gitti Fatmanın talihi diye.. ahanda foto bilgi bile ekledim hoşuma gitti tavsiye edebülürüma.s.

ayyy valla takım olarak hepimiz götürler gözaltına darbe marbe diye güme gideriz bizde :roflol::roflol::roflol:ama darbemiz hayırlı olsun inşallah işe yarıyacak hepimiz toparlanacağız :teytey::teytey:

başla canım bakalım belki bir faydası olur. ay ne sevinirim o zaman yerimseniben

canım ben inanıyorum faydasını göreceğime, önce inanmak lazım
haydi bakalım

ben bugünden başlıyım raporuma

sabah
kepekli peynirli sandviç + tek şekerli çay
arada kbar
öğlen: haşlama tavuk göğüs didiklenmiş yarım porsiyon (aslında pilav üstü verilliyor da ben pilav almadığım için)
yanında 2 kaşık yoğurt
ve 3 çorba kaşığı şehriye çorba
şimdi de yeşil çay

sabahtan beri 1,5 lt su içtim

ayyy valla takım olarak hepimiz götürler gözaltına darbe marbe diye güme gideriz bizde :roflol::roflol::roflol:ama darbemiz hayırlı olsun inşallah işe yarıyacak hepimiz toparlanacağız :teytey::teytey:

ben boncuklarımı hazırlıyayım o zaman :roflol::roflol: boncuk örme tekniği vardı biliyor fakat yapmıyordum, bir gün içeri girersem diye sakladımdı hep hevesimi:roflol: çünkü öyle sabır işiki adı bile hapishane işi:roflol:... zaten bizim kaçamakları böyle hücre filan engelleyecek başka yolumuz kalmadı gibisırnaşık şey toplayın valizleri yanınıza rahat bir şeyler alın 5-A koğuşu :roflol::roflol::roflol: olarak akşama buluşalım... Çikolata için nane limon alın çocuu iyice hasta etmeyelim oralarda.. Reyhan abla içinde örgü ipi alayım bir kaç renk... Başka ne istersiniz? İsteyene kurdele nakışı öğretebilirim:roflol: çıkıştada dükkan açarız orada yaptıklarımızla yada pazara tezgah:roflol::roflol:

kallis

varya kendi kendime ne güldüm burda :roflol::roflol::roflol::roflol:

ayy o boncuk işlerini biliyosun demek bak bu süper oldu en azından öğretenimiz var

:roflol::roflol::roflol::roflol: canım ya gerçekten harikasın valla ben dantel falan bilmem ama öğretirsiniz artık valla kurdele nakışı kursu açarsın artık bizlerde öğrencilerin oluruz işe yararız azcık :roflol::roflol:

arkadaşlar cumartesi arkadaşıma gitmiştim o bana kızartma yapmıştı ama nasıl yapmış anlatayım patlıcanı kabağı kırmızı biberi ve normal biberi kızartmalık şekilde doğramış fırın tepsisine yağlı kağıdı yaymış bu sebzelerin üzerine 1 yemek kaşığı yağ gezdirmiş iyice avkalamış tepsiye dizmiş fırana vermiş üstleri hafif kızarınca tersini çevirmiş piştikten sonra tabağa almış başka bir tavada 5 domatesi küçük küçük doğramış üzerine sarımsakta doğramış bir yemek kaşığı yağ gezdirmiş güzelcene pişirmiş sebzelerin üzerine dökmüş mükemmel bir kızartma olmuştu hafif ve çok masum lezzeti aynen yağda kızartılmış gibiydi valla ben çok bayıldım en azından kızartma ihtiyacımızı karşılayabilceğine inanıyorum alkisalkisalkisalkisalkisalkis

birde ben sabahları patatesli yumurtayı çok severim ama yağda kızartılıyor diye yapmıyorum onun içinde aynı yönemle patatesleri küp küp doğrayı 1 yemek kaşığı yağda avkalayıp fırın tepsisine yağlı kağıd serip üzerine döküp fırında kızartıyormuş sonra tavaya alıp üzerine yumurtayı kırıyormuş oda lezzetli oluyormuş bunu daha denemedim :sm_confused:

slmlar takımcığıma...ben sabah geldim ama bişi yazamadan çıktım kızım ben oynıcam dedi...anca iş güç gelebildim nihayet...kalliste ablam süper konuşmuş...üstüme de alındım valla...haklısın ablacım...sitede sorunlardan sonra bnm bunalım(ailevi sıkıntılarım var diyetle ilgili değil...kendimi diyete veremiorum çok moralim bozuk) üstüne geldi...göğsümü kabarta kabarta anlatacağım bi diyet listem yoktu...utandım yazmaya...en sonunda hafta başı yaptıklarımı yazdım veee zenancığımdan okkalı laflarımı yedim ve kalliste ablamın öğütlerini dinliorum...yeniden toparlanmaya karar verdim...o kdr emeğim boşa gitmemeli yılmak yok dedim(inş öle olur)bu siteye üye olduğumdan; geçenlerde kaçamaklı günlerime kadar hiç kaçamaksız olduğum döneme geri dönmeye karar verdim bendeeealkisalkisalkis

çok güzel başlamıştım bu sefer ewt diodum ama beni yıldırmak için ellinden gelen herseyi yaptı sağolsun eşim...bunalımlardan alıp diğerlerine attı...bu zor günlerden kaçmalı mıyım napmalıyımda kendimi görmeliyim bilmiorum...sizden güç alıyorum...inş kaybolmaz bu enerji...kaybolduğu an anlayın ki...............:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…